Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:57:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,šibam zdaj,ker pridejo Nebo,Tasa in Ly na kavico,seveda z asice...bojo čvekale
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:58:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre. zakaj se pa razburjaš kje pa se tu kdo razburja
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
Grem malo migat.......se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:59:57
|
|
|
|
marta82
|
Fajn se načvekajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 10:00:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kdo se razburja? Kaj zaj še ti pa nič rečt ne bom smela al kaj? Kaj ti te je? lahko mi rečeš, samo sem imela občutek, da si se razp...sorry če se motim.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 10:02:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,šibam zdaj,ker pridejo Nebo,Tasa in Ly na kavico,seveda z k tebi domov al greš delat? jaz bi tudi prišla, pa me nisi povabila... hecam se Lepo se imejte, pa kofetkajte.
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.1.2010 10:06:30 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 10:04:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,šibam zdaj,ker pridejo Nebo,Tasa in Ly na kavico,seveda z uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 10:37:12
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice? Niso to plenice krive,krivo je njegovo blato,ker ima bolj agresivno,ko mu zobki grejo ven.Zdaj mu ravno 5.tice izraščajo.Imam skozi te težave odkar je zobke začel dobivat. bogi maks, se bo res namatral s kakanjem, enkrat zaprt, ko gre kakat, se mu ritka odpre ... božček mali!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 13:01:18
|
|
|
|
koala
|
matcar nisem brala vsega nazaj, tako dasi mogoče že poskusila, ampak mojemu je po pogostem kakanju (sicer zaradi AB) pomagala edino kopel iz hrastovega lubja. Ko ga greš kopat mu daš prevretek hrastovega lubja v vodo pa si rito nammaka, sicer se koža obarva,, samo mojemu je hitro pomagalo pa je že mel odprte ranice. Potem pa sem rito posušila z fenom in namazala z DM-jevo kremo z cink oksidom.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 14:16:44
|
|
|
|
arabela*
|
Ajej...spet je dan šel po gobe..naredila nisem čist nič...ko je moj ded doma...samo kafe pijema in se pogovarjama...... ..huje kot..... Zdaj pa se oblečem in počasi šibam v šolo....držite pestke ob štirih.... ..včeraj so pomagale Se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 16:09:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si našla frizerja? ne še..... Saraya k RH cut idi. Midva stalno tja hodiva oba. Glede cen ne vem kak je ampak ni neke ful dragi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 17:41:03
|
|
|
|
doris04
|
dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 17:49:11
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si našla frizerja? ne še..... Saraya k RH cut idi. Midva stalno tja hodiva oba. Glede cen ne vem kak je ampak ni neke ful dragi. saraya pa sej v simplu v EP tut nimajo navitih cen pa vrei strižejo...pa en novi salon je v prvem štoku tut ok..pa še neke bone talajo za popust pri naslednjem obisku...vse pa samo naprej čvekam ker mi kolegice pravijo kje se strižejo...jas sirota tak grem 2x na leto...ker vmes gre še naš pes te pa si delima stari pa pravi da bolše da si glavo brije ker bi drugače na kant s frizerijo prišo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 18:44:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ...jas sirota tak grem 2x na leto...ker vmes gre še naš pes te pa si delima ti si res faca...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 19:48:19
|
|
|
|
rina22
|
čer kak ste kaj? mene taak glava boli že cel dan počasi uživajte v ćvekanju, jaz pa grem počivat, če bo kaj bolje... lep večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 19:51:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer kak ste kaj? mene taak glava boli že cel dan počasi uživajte v ćvekanju, jaz pa grem počivat, če bo kaj bolje... lep večer upam,da počivanje premaga tvoj glavobol!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:11:37
|
|
|
|
tasa_m
|
nekatere punce imate ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:23:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nekatere punce imate ZS sem ti že odgovorila
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:23:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:31:40
|
|
|
|
botrca
|
Ki pa ste danes
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:33:48
|
|
|
|
marta82
|
Tasa a je kaj kar bi tudi jaz morala vedet pa si pozabila? ZS mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:34:20
|
|
|
|
marta82
|
Pa čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:34:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mene taak glava boli že cel dan počasi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 20:43:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa a je kaj kar bi tudi jaz morala vedet pa si pozabila? ZS mislim. ti že veš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?