Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:42:12
|
|
|
|
matcar
|
Nič,ne morem več.Pa zjutraj moram spet hitro vstat,ker grem na govorilne ure v šolo. Nočko,LY!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:42:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar kaj pa zaj? Boma šle al še boma malo tu? Dobro vprašanje. Veš kaj kr grema, ker se mi itak ne da več. Sem cela taka lolava. Boma pa jutri kaj več rekle. Itak,ju3 bomo si mele kaj povedat. hehe.Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:43:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:44:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,pa jaz bom po la z Maksom.Pa pred eno uro je bil posran,sem ga previla pa dala v pižamo,zaj je spet posran.Danes že 5-tič al 6-tič.Mater! No, no. Boljše to, ko pa da nebi. Že,samo ima spet celo rit rdečo on vneto od tega dreka njegovega. bebivalova kremica je zakon... M je včeraj imela tako ritko in še spredaj...celo kri ji je malo tekla z ranic...pa sem ji namazala in po nekaj urah viden rezultat
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol veš.kolko mi plenic porabimo,ker to je vsaki dan tak,ki pa še je,ko je pohcan. Bi mogla bit lastnica tovarne planic. Ja,skoraj.Pa še služla bi.Ni švoh ideja to. dobra idejo....gremo si jo odpret..in svinjsko služit na posranih ritkah
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 21:47:41
|
|
|
|
arabela*
|
Ste vse zalegnile....... Nič grem pospravit do konca ropotijo našo..pa perilo obesit.....pa pomest in umit...potem pa bom gospodinje gledla...in uživala z dragim v topli postelji
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 22:53:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako se fajn počutim, ko ne večerjam... . kaj pa je tu smešnega
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 22:54:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike....bi še čvekala ampak moram it pospravit in vse ostalo..... Kaj nisi včeraj pospravljala ja valda da sem......pa bom še vse naslednje dni mojega lajfa sva že dve
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 22:59:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,čestitke za tooooolko objav!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 22:59:34
|
|
|
|
doris04
|
evo me ...čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 23:09:46
|
|
|
|
doris04
|
nič te bom pa prebrala kaj ste čvekale čez dan...očitno ste se včeraj zlahjale s tipkanjem z mano vret...ker morte priznat da je bil produktivn večer...tak smo se razpisale na temo solat itd. pa lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 23:21:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 saj najbrž ti je P povedala, da imajo močnejši otroci malo počasnejši razvoj (kasneje sedijo, se plazijo, shodijo,...) v primerjavi s povprečnimi oz. lažjimi. prvič slišim...moj ni nikoli bil močen pa se je kasneje začel plazit, pa shodil je tudi kasneje. Po moje to nima veze s težo, ampak ko je otrok pripravljen.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 23:28:59
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kupi od mustele boš videla kako hitro bo ritka kot mora bit... .Ali pa reči P naj ti da recept za canesten kremo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.1.2010 23:29:57 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 23:31:15
|
|
|
|
botrca
|
Tak, prebrala sem vas...zdaj pa grem aji,aji.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 7:32:57
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro Kak ste kaj? Kak ste spali? Mi smo spali vredu.. Zaspala je ob 22h, pa je spala do 6.15, zdaj pa dalje spi saraya, čestitke za izpit botrca, canesten krema se da kupit tudi brez recepta. Pa ni nekaj draga. Mislim, da okrog 4 ali 5 eur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 7:58:59
|
|
|
|
vitabella
|
jutro! mi smo tut spali super! od 22.30 do 7.00. pridne otročke mamo! a v mb kaj sneži?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:11:03
|
|
|
|
rina22
|
jutro, vitabella V MB ne sneži. Pri vas sneži?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:28:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kupi od mustele boš videla kako hitro bo ritka kot mora bit... .Ali pa reči P naj ti da recept za canesten kremo. kaj bo s canestenom? Canesten je za glivice..on pa ima ritko ranjeno od akanja.....tako da rešitev = bebival....ne canesten
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:30:59
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...dobro jutro...... Danes je moj doma,tako da je A pospremil v vrtec...M pa tak gre k babici.... jaz kofe do konca spijem,pospravim...potem pa...vse po malem Lep dan vsem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:37:58
|
|
|
|
rina22
|
Lep dan tudi tebi, saraya Pa dosti sreče danes na izpitu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:41:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kupi od mustele boš videla kako hitro bo ritka kot mora bit... .Ali pa reči P naj ti da recept za canesten kremo. kaj bo s canestenom? Canesten je za glivice..on pa ima ritko ranjeno od akanja.....tako da rešitev = bebival....ne canesten tudi canesten je za rdečo ritko, jo dajem Janu...sicer redko ampak jo dajem ko ima redčo ritko. In zelo pomaga.Boljša je kot bebival, vsaj meni oz. Janovi ritki .
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.1.2010 8:43:35 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:42:36
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro . Spali bolj slabo, Jan se je celo noč nekaj premetaval. Zdaj sem ga nahranila, gleda na kiki risanke, jaz pa z mojim pijem kavo. Velikooooooooo dozo .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca tudi canesten je za rdečo ritko, jo dajem Janu...sicer redko ampak jo dajem ko ima redčo ritko. In zelo pomaga.Boljša je kot bebival, vsaj meni oz. Janovi ritki . ja...ampak ti moraš ločit...če je rdečica od kakanja.....kot ima večina otrok oz lulanja...ali so glivice. Ker če daješ to kremo za vsako figo..potem pri glivicah in alergijah več ne bo pomagala....zato je vsekakor boljše dat bebival....ki je namenjena ravno temu Pa še canesten se maže samo par dni,ker je to kot zdravilo..ne samo blažilo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:49:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ampak ti moraš ločit...če je rdečica od kakanja.....kot ima večina otrok oz lulanja...ali so glivice. Ker če daješ to kremo za vsako figo..potem pri glivicah in alergijah več ne bo pomagala....zato je vsekakor boljše dat bebival....ki je namenjena ravno temu Pa še canesten se maže samo par dni,ker je to kot zdravilo..ne samo blažilo ne, ne saj ti pravim jo uporabljam vsake kvatre...zelo redko, ker tudi nima tako pogosto rdečo ritko. Mu pa namažem mogoče 2x in je vredu. Nam bebival ni nič pomagal . Kak komu, probaš pa vidiš kaj je ok .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:50:13
|
|
|
|
botrca
|
Kaj za petek imate vse prevoz?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?