Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:50:48
|
|
|
|
botrca
|
Saraya si našla frizerja?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:56:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca . Kak komu, probaš pa vidiš kaj je ok . ja saj vem...samo ni vredu to dajat.... ..kar tak mislim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:57:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj za petek imate vse prevoz? mene baje rina22 vzame kcoj....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 8:57:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si našla frizerja? ne še.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:16:05
|
|
|
|
vitabella
|
no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:16:41
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:18:42
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:22:52
|
|
|
|
vitabella
|
ojej matcar, nimate zavidljivega položaja. aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:26:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kupi od mustele boš videla kako hitro bo ritka kot mora bit... .Ali pa reči P naj ti da recept za canesten kremo. kaj bo s canestenom? Canesten je za glivice..on pa ima ritko ranjeno od akanja.....tako da rešitev = bebival....ne canesten Ja Canasten je za glivično vnetje. Tineju ful pomaga Sudekrem ali pa karkoli kar vsebuje cink.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:29:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 saj najbrž ti je P povedala, da imajo močnejši otroci malo počasnejši razvoj (kasneje sedijo, se plazijo, shodijo,...) v primerjavi s povprečnimi oz. lažjimi. prvič slišim...moj ni nikoli bil močen pa se je kasneje začel plazit, pa shodil je tudi kasneje. Po moje to nima veze s težo, ampak ko je otrok pripravljen. Glej tak je meni P rekla. Valda da ko je otrok pripravljen. Ampak v povprečju so težji otroci počasnejši, ker npr. za pasenje kravic, da se sami vsedejo itd. rabijo več moči zaradi svoje teže. Itak da pa niso vsi v tem povprečju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:32:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ojej matcar, nimate zavidljivega položaja. aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ... Jeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:34:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre. zakaj se pa razburjaš
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:34:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:35:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre. Matcar nočem ti pamet solit, ampak probaj še kaj kar vsebuje cink (če še nisi). Npr. sudokrem, praška pasta ipd. Tisto kar napiše naša P (je že tudi Tineju) je tako mastno in ne naredi take obloge, kot če je noter cink, ki suši in je tako gosto belo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:36:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice? super...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:37:43
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa namaži čisto na suho ritko, naj bo par minut brez pleničke, ko se previjata, da se na zraku posuši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:45:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj za petek imate vse prevoz? mene baje rina22 vzame kcoj.... Ja, če si ne premisliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:46:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ojej matcar, nimate zavidljivega položaja. aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ... Jeeeeee! se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:51:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ojej matcar, nimate zavidljivega položaja. aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ... Jeeeeee! Držim pesti!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:52:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre. zakaj se pa razburjaš Kdo se razburja? Kaj zaj še ti pa nič rečt ne bom smela al kaj? Kaj ti te je?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:54:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre. Matcar nočem ti pamet solit, ampak probaj še kaj kar vsebuje cink (če še nisi). Npr. sudokrem, praška pasta ipd. Tisto kar napiše naša P (je že tudi Tineju) je tako mastno in ne naredi take obloge, kot če je noter cink, ki suši in je tako gosto belo. Marta,sem že to vse probala,pa ni blo učinka.Najbolj mu pomaga ta hladilna krema,ki jo na recept dobim pri P.Samo,saj pravim,ima bolj malo učinka,ker je v eno pokakan.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:54:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja pa namaži čisto na suho ritko, naj bo par minut brez pleničke, ko se previjata, da se na zraku posuši. Tudi to delamo,ker mi itak pobegne,pa hodi na kahlo sedet,tak da je po pol ure do uro brez vsega.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:56:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice? Niso to plenice krive,krivo je njegovo blato,ker ima bolj agresivno,ko mu zobki grejo ven.Zdaj mu ravno 5.tice izraščajo.Imam skozi te težave odkar je zobke začel dobivat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:56:45
|
|
|
|
matcar
|
Nič,šibam zdaj,ker pridejo Nebo,Tasa in Ly na kavico,seveda z
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 9:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,sem že to vse probala,pa ni blo učinka.Najbolj mu pomaga ta hladilna krema,ki jo na recept dobim pri P.Samo,saj pravim,ima bolj malo učinka,ker je v eno pokakan. Jaz ti svetujem...da mu ritko fajn posušiš...npr s fenom..malo pustiš..nato pa bebival..... ..full na debelo...Naši res fuuullll pomaga
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?