lucika
|
en dober dan še od mene! da poročam iz pregleda tudi jaz: sem šišnila saro:) ocenjena teža 2540:))))) je naračunal čarunalnik rok 17.2.2010....ampak vem, da je tole precej z rezervo, tak da sem vesela, obremenjujem se pa ne... mv je zaprt, plodovnice dovolj, raste očitno dobro...vse je ok. vse kaj mene muči, na bibeka ne vpliva. je bil dr kr malo živčen, je dobil nek klic iz porodnišnice, da je ena njegova rodil, pa nekaj ni bilo ok..in je bil prav raztresen...in sem mu bila že malo tečna s svojimi skoraj nepomembnimi vprašanji. jah, baje če otročka 24 ur ne čutiš je čas za preplah. prej pa niti ne...pač ima tak dan. sem pa včeraj šla v šoping, v dm po pleničke in vatice, blazinice...potem sem pa imela uro časa, da grem še sama malo okoli, ker je moj šel na en pogreb...sem hodila po mestu (naše mesto je malo), na koncu pa ko taka stara mama obsedela na avtobusni postaji, ker se niti premaknit več nisem mogla. ampak, kot je rekel g, tako pač je... sem si zabila v glavo, da si grem danes po nove omare:)))) za ob previjalni, ker res res ne morem bit brez. kao. hihi, ma, naj mi pustijo veselje, tistih 100 eur gor ali dol, saj sem ful pridna, ker ne sitnarim z novim vozičkom:))))) me pa skrbi ena tini mini zadeva. tam kjer bo previjalnica je zdaj igralni kotiček. malo je zameknjeno, za steno od dnevne. in tam je navadno bomba. in zdaj bi jaz cotke imela na črto zložene, samo do njih ne vem kako bom prišla, ker je tako po tleh. in že vidim, kak bom živčna zaradi tega... a čem otroku poskrit vse igrače:)?
|