|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
11.1.2010 18:54:01   
tejči28
Hahahaha,ŽanaTaja verjetno se je LoveLove zmotla,jaz sem jo spraševala kak naredi testo za pizzo.user posted image user posted image user posted image
Nisem ga še delala,danes sem si nabavla vse stvari in jutri akcija,delam pizzo.Pa kak bo bo.Pojedli bomo glih tak.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
11.1.2010 20:01:56   
Mašna
zalcy- ja groza je, vsakič ko greš na WC, ne veš kaj te čaka - hvala bogu je vsakič beli tokuser posted image . tale + sva čakala od junija! bomo zmagale - a ne da bomo? mormo!user posted image   sem pa z domžalskega konca...je še kakšna iz te okolice?

barbi - kar ne ubije, jača!! ane zalcy?user posted image
lucrezia - user posted image čestitke za user posted image in tebi limonita za uspešen prvi pregled!user posted image

lp

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
11.1.2010 20:10:19   
kiara24
čer,

a boste še mene dale na seznam.... no za enkrat po mojih izračunjih naj bi bil spetember.... kaj več vam lahko povem ko bom iz pregleda v petek imam že G. Je pa to druga user posted image . Rok naj bi bil 4.9. Po mojih izračunih.

Moja hči Klara bo sedaj 19.1 stara eno leto.

Brala sem Vas in držim pesti za vse tiste ki ste dale čez kake tegobe ali kaj podobenga.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
11.1.2010 20:35:06   
Bety11
Pozdravljene!

Jaz sem septemberka 2009 in vama želim mirno nosečnost in zdravega user posted image .....

Ko sem bila na vašem mestu, so mi bile zoprne tiste, ki so pisale, da ne morejo verjeti, da je že leto okrog...Pa zdaj vidim, da je to vse res...Tako hitro mine, da je neverjetno....Uživajte, čeprav trepetate iz dneva v dan, ali bo vse v redu....

Srečno!

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 504
11.1.2010 20:42:30   
Anonimen
Hej čveke!
Da se vam pridružim :) Končno na temi nosečnost. Uspelo je 2.krog klomifena, v petek sem zagledala user posted image in +, danes pa sem vse skupaj potrdila s pozitivnim krvnim testom.
Nimam otrok, je moja prva nosečnost, po mojih izračunih naj bi bil pdp 16.9., stara sem 26let.

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
11.1.2010 21:50:12   
tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

01.09. anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,NP 11.1.
           volley, 3 user posted image , doma2 user posted image P in F

02.09. tejčika, 30, 2 user posted image doma1 user posted image F, NP 19.1.,NS 26.2.

03.09. barbi195, 30, 2user posted image , doma1 user posted image F ,NP 21.1. ,NS 18.2.
           limonita, 1 , NP 15.2.

04.09. nadka30, 3 user posted image , doma1user posted image P
           reny19  2 user posted image ,NP 13.1.
           aTri 30, 3user posted image , doma1user posted image P, NP 26.1.
          Gala 4 ,1user posted image ,NP 13.1.
           kiara24,2user posted image ,doma1user posted image P,NP 15.1.

05.09.

06.09. žanaja, 1 user posted image
           LoveLove,28 1user posted image , NP 22.1.

07.09.

08.09. ŽanaTaja, 2user posted image , doma1user posted image F; NP 12.1., NS 25.2.
           Inčy, 25, 1user posted image ; NP 15.1.
           Klemcy, 27,1user posted image , NP19.1.

09.09. Blanči, 34, 4user posted image , doma1user posted image P; NP 21.1.
           Rižka 1user posted image ,NP 22.1.
           zalcy,1user posted image ,NP 20.1.
          bambinca,
32, 3user posted image ,doma 2user posted image

10.09. kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image

11.09. kajča, 31, 5user posted image , doma 2, user posted image F in P, NP 27.1.

12.09. mašna, 24,1user posted image ,NP 22.1.

13.09. sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F; NP 18.1.

14.09. klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F; NP 03.2., NS 01.3.
           tannya, 37, 2 user posted image , doma 1 user posted image

15.09. mala2001, 2 user posted image , doma 1, F
           natalija28, 1user posted image
           LucRezia, 29,1user posted image

16.09. Lucky Mum,2user posted image ,doma 1user posted image ,F
           T.Z.,26,1user posted image

17.09.

18.09.

19.09.

20.09.

21.09.

22.09.

23.09.

24.09.

25.09.

26.09.

27.09.

28.09.

29.09.

30.09.

user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

[/quote]

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 506
    11.1.2010 21:52:41   
    tejči28
    T.Z. tebe pa se spomnim iz čvekov ne pričakujem ,sem vesela,da ti je uspelo pri med nas! Tudi ostalim čestitam.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
    8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 507
    12.1.2010 0:47:38   
    nima
    VEM da ni tema za tukaj toda vseeno VAS lepo, lepo, lepo prosim za vaš glas....ZLATE STE

http://www.spar-natecaji.si/index.php?idC=3

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 508
    12.1.2010 7:20:45   
    kajča
    dobro jutro user posted image user posted image

Najprej čestitke limonita za user posted image , to je res najlepši pogled na svetu, jaz imam še vse v spominu.

Pri meni so se začele rahle slabosti user posted image , kar je najhuje, pa je, da hodim na WC nenormalno pogosto. Problem je sploh v službi, grem na WC pred sestankom in me že po 15 minutah sestanka spet lulat. Pa malo počakam in grem, pa spet po 15 minutah. user posted image user posted image , najhuje mi je pa ponoči vstajat in tople posteljice.

Drugače pa kot ve, komaj čakam prvi pregled, ki bo šele čez dolgih 15 dniuser posted image .

(odgovor članu nima)
    Neposredna povezava do sporočila: 509
    12.1.2010 8:29:40   
    Anonimen
    Dobro jutro srečke user posted image user posted image

Jaz pa nima prav nič veselih novic...od srede pa do včeraj sem bila v bolnici, kjer so me opazovali, saj niso bili prepričani, kje in kako se razvija moja nosečnost....ugotovilo so, da je v maternici, ki pa se ni razvijala vredu in so me morali včeraj sčistitiuser posted image user posted image

Lp, aTri

(odgovor članu kajča)
      Neposredna povezava do sporočila: 510
    12.1.2010 8:34:49   
    ŽanaTaja
    Hej punce moje...

Jaz sem čist nervozna...upam, da me čakajo same dobre novice na pregledu...

aTri - vem, da je to zate nenadomestljiva izguba, in si vsaj približno predstavljam kako se počutiš, sama sem to dala skozi avgusta in ti povem, da če nebi imela ob sebi svojga malega princa iz čudovitega moža, ne vem kako bi zvozila...ampak, potrudi se gledat pozitivno..narava ve kaj dela, žal velikokrat tega ne razumemo pa vendar...
    Želim ti, da čimprej zagledaš ta magični plus in zvoziš teh čarobnih devet mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 511
    12.1.2010 8:45:41   
    nadka30
    Pozdravljene punce in vse nove user posted image .
    aTRI vem da je hudo, ker še ni dolgo tega kar sem v začetku oktobra sama to doživela in vem da to zelo boli pa ne toliko fizično, boli in to zelo boli pri srčku. In moram priznat tega je mene strah in po eni strani se bojim da bi se mi to ponovilo in že zaradi tega se sploh ne upam ne vem kako veseliti nosečnosti, misli da se bom umirila šele ko bo NS za mano, tudi zaradi te boleče izkušnje se ne upam preveč veselit po forumu, saj vas berem samo se enostavno ne upam preveč veselit, ne mi zamerit če se bolj poredko oglasim, če bo vse ok se bom potem bolj, ker sem drugače kar prava klepetulja.
    Tako da aTRI želim ti da bi hitro okrevala predvsem tvoj srček in da te bo kmalu razveselil plus in da potem srečno prideš do konca do svojega bejbija v naročju.
    Sem pa nekje prebrala da je vsaka nosečnost poglavje zase in da nikjer ne piše da se bo pri drugi nosečnosti naredilo enako res pa je ko imaš eno slabo izkušnjo že za seboj se težko ponovne veseli, ker je vedno prisotno vprašanje KAJ PA ČE?Vsepovsod pravijo in piše skušaj gledat na novo nosečnost pozitivno lahko je rečt težko pa je to naredit.
    Ne mi zamerit če sem se malo razpisala o svojih občutkih ampak enostavno sem rabila da vržem to iz svoje duše

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 512
    12.1.2010 8:50:26   
    tannya
    aTri mislim nate in mi je hudo. Drži se.
    Tanja

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 513
    12.1.2010 8:59:15   
    modrooka sončica
    Hoj hoj!
    Kako ste kaj? Vsem, ki vas pestijo skrbi želim veliko optimizma...vem lahko je reči....ampak tudi sama sem med tistimi, ki me trenutno zelooooo skrbi kako in kaj bo z mojo nosečnostjo. Prejšnji teden na prvem pregledu je bil plodek namreč kar za 4 tedne manjši od pričakovanega...tako da zeloo nestrpno čakam pregled v četrtek. Kljub vsemu se počutim dobro in sem dobre volje...poskušam odmislit to, da me daje prebava, pa boli križ, pa utrujena sem na ful in daje me slabost....napete prsi (zadovoljstvo moža haha) so pa samo še dodatek, ki mi nekako dajejo upanje, da sem noseča in da v četrtek vidim srčka in izvem, da bo vse ok. DRžim pesti tudi za vse vas.

Zanima pa me, če katera od vas hodi h ginekologinji v ZD Bežigrad?

Lep pozdravček

(odgovor članu tannya)
    Neposredna povezava do sporočila: 514
    12.1.2010 9:29:00   
    nadka30
    Jaa šele sedaj sem videla kakno kolobacijo sem napisala upam da vam nisem zagrenila preveč dneva samo jaz sem enostavno rabila da sem to vrgla iz duše na papir in sedaj mi je nekako lažje. Upam da nisem kateri pokvarila dneva zaradi tega pisanja.
    Žantaja držim pesti da nam javiš super novico in poveš kako ti tvoja pikica pod srčkom utripa.
    Limoniti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srčeka
    Modrooka sončica držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image da v četrtek zagledaš srčeka, ki utripa na veliko
    T.Z. dobrodošla med nami vidim da nas bo septembra kar nekaj iz teme ne pričakujem je.....

Meni pa danes paše ne boste verjele kaj sem si kupila coca- colo tako mi paše tista kisloba ki gre po grlu imam pa občutek da bom pa zdaja zdaj bruhala, nimam nobenega apetita, danes sem do zdaj pojedla samo eno banano pa še tisto boljš da je ne bi, pa v križu me špika resnično upam da so to dobri znaki. Pa saj vem d aje vse ok, sam včasih ljudje rabimo samo malo spodbude, še posebej taki, ki imamo za samo že grenko izkušnjo.
    Nič slabe stvari na stran gremo pozitivno naprej.
    Vidim da popoldan veselo klepetate, komaj vas preberem ko pridem domov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka sončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 515
    12.1.2010 10:16:49   
    ŽanaTaja
    Hej punce...

Nič dobrih novičk....no kaj pa jaz vem kako jih naj vzamem...v glavnem mojga pikica se ni videlouser posted image user posted image
    Je rekel moj, da je prehitro...čez 1 teden moram nazaj in če se takrat ne vidi, je rekel, da bo šele takrat lahko rekel, da gre za pataloško nosečnostuser posted image
    Pritisk, čist previsok, ne vem od kje, edin kaj sem doživela šok je bilo, ko je prišla ena punca iz ordinacije in je rekla da ima dvojčka...ma mene je kar zvilouser posted image  In potem mi v tistem meri pritisk, reče, sprostite se, in pol še 1x ampak je isti...ne vem..je rekel nič slano...

Joj ta teden bo zame peklenski....upam, na najboljšeuser posted image

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 516
    12.1.2010 10:21:32   
    nadka30
    Žantaja pri meni se je to naredilo da so me prehitro naročili in potem sem en teden bila živčkovo vojno ampak veš kaj je bilo čez en teden moja pikica me je veselo pozdravljala, srček je lepo utripal. Tako da boš videla vse bo ok.,
    Po mojem je pritisk bil visok tudi malo zaradi živčkov, nič se bat drug teden bo vse tako kot mora bit,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
    Seveda bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image in septembra dobiš v naročje svojo štručko

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 517
    12.1.2010 10:35:29   
    zalcy
    še enkrat lep pozdrav vsem skupaj... vidim, da nas je kar nekaj takih, ki smo imele ss in nas zdaj ta nosečnost še bolj skrbi...upajmo, pa da se bo vse dobro izteklo in da bomo septembra ponosne mamice...

atri
    - zelo mi je žal zate in vem kako hudo je, saj sem tudi sama dala oktobra to čez... upam, da čimprej prideš na zeleno vejo in da čimprej zagledašuser posted image . to ti želim iz vsega srca.. drži se...

žanataja
    - v katerem tednu pa si bila naročena na prvi pregled...
    mene je naročla v 7 tednu, to je 20.1.2010. upam, da se bo kaj videlo, ker ponavadi naročajo od 8 naprej, ne

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 518
    12.1.2010 10:38:18   
    nadka30
    zalcy kdaj v oktobru si pa imela ss in koliko si bila user posted image , jaz sem tudi imela ss v oktobru v 11 t, tako da ja je kar hudo v tej nosečnosti, ker se občasno pripeljejo te črne misli.user posted image

(odgovor članu zalcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 519
    12.1.2010 10:40:48   
    modrooka sončica
    Živjo
    Žantaja jaz sem prejšnji teden doživela isto, le da sem jaz mislila, da sem že v 11.t pa sem bila očitno šele v 7. pikica pa premala, da bi se videl srček - se je pa lepo videla vrečka in plodek, ki je bil mali le 4mm. Tako da grem ta teden ponovno na pregled in upam, da lepe novice.
    Pritisk imam jaz tudi navadno prenizek, tam mi ga je merila in namerila 140 tazgornjega, čist preveč zame. Ampak po treh urah čakanja, ful živčna kaj bom izvedela (ker sem imela pred tem malo krvavega izcedka) in še ena nosečnica pred mano je ven prijokala - sklepala sem, da jo je napotila na splav (po moje je imela tudi prvi pregled) - skratka ful stvari, ki vplivajo na pritisk haha.

Tako da, kar pogumno in nosečniško dalje.

(odgovor članu zalcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 520
    12.1.2010 10:42:21   
    zalcy
    mašna-  veš, da bomo zmagale...user posted image čeprav včasih pomislimo na najslabše...
    kaj hočeš takšno pač je življenje... user posted image nikoli se ne smemo predati... no, js sm pa iz celjsekga konca...
    želim ti uspešno nosečnost pa se še slišiva kaj.. drži se in misli samo na najboljše...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 521
    12.1.2010 10:43:32   
    Klemcy
    Žana Taja, kot opažam imava rok na isti dan, tako da se tudi meni zdi, da so te prehitro naročili. Jaz imam pregled točno čez en teden in mislim, da se pa takrat mora že dobro opazit plodek in  kako bije user posted image . Kdaj so te ponovno naročili?
    Boš vidla, čez 1 teden bova obe srečki user posted image . Jaz verjemem v touser posted image

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 522
    12.1.2010 10:47:17   
    ŽanaTaja
    Jooojjj punce tok se se zdaj zjokala, ma ne morem več tega pritiska...user posted image
    Le kako naj vzdržiš do takrat ne misleč, da bo vse ok..moram ja sej vem ampak tako težkouser posted image

Klamcy- ja na isti dan imava drug teden...19.1 imam ja...ma kje je še to..
    Sej mi je rekel G, da punce preveč hitimo in pol smo nervozne ker se nič ne vidiuser posted image

Samo da vas imam pa je vse lažje...user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 523
    12.1.2010 10:48:42   
    zalcy
    nadka30- lp.. jas sem imela 6 oktobra ss, pred tem pa sem štiri dni ležala v celjski bolnišnici in niso vedeli kaj bi naj bolečina v spodnjem delu trebuha pomenila... plod je bil viden v maternici, in z nosečnostjo naj bi bilo vse ok... čez kakšna dva dni se začela krvavet, zato so me poslali ponovno na uz... kjer je bilo vse ok... ker sem naslednji dan še vedno krvavela, sem ponovno morala na uz, kjer pa ni bilo nič več in sledilo je čiščenje... bila pa sem v 6 tednu... in tega ne morem pozabit, še zdaj mam črne misli glede zdajšnje nosečnosti..
    v kateri bolnišnici si ti imela ss...v katerem tednu nosečnosti pa si sedaj... si že imela prvi pregled...
    želim ti vse najlepše in čimmanj skrbi--user posted image

(odgovor članu zalcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    12.1.2010 10:51:18   
    zalcy
    žanataja- v katerem tednu nosečnosti si pa šla na prvi pregled

(odgovor članu zalcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?