|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
10.1.2010 20:21:49   
malecka_mateja
Ojla punce!Tudi meni je dane spokazal močan plus. Mislim, da sem nekje proti koncu meseca. nemorem si izračunat ker mam zelo neredne M. Ginekologa jutri pokličem pa da vidimo. Doma imam eno user posted image ki bo 1.3 stara 3 leta sem pa iz MB. Se vam javim ko zvem kaj več. Pa čestitke vsem souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.1.2010 8:07:45   
ŽanaTaja
malecka_mateja- dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj punce...ma da vam povem, mene vsak dan takooo nenormalno žejauser posted image user posted image  Ma bi lahk spila lavor vode, pa nebi bilo dovolj...a ima katera tudi takšen problem????

Jutri pa me čaka pregled...jjuuuhhhhuuuuhhhhuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.1.2010 8:10:53   
tannya
Dobro jutrouser posted image

Od peteka nisem nič pokukala sem gor in zdaj vidim, da ste fajn čvekaleuser posted image  Pa  seznam se je že fajn napolniluser posted image , čestitke vsem na novo.

Jaz sem danes kot rožica, verjetno se zato tako počutim,ker je bilo pa včeraj res pestro...slabo... slabo...slabooouser posted image

Vsem želim lep začetek tedna.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.1.2010 8:21:52   
sarcy21

tudi jaz imam isti problem z žejo lahk bi kar nekaj lavorjev vode spila :(

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 11.1.2010 8:22:32 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.1.2010 8:35:24   
kajča
dobro jutro,

joj spet ponedeljek, jaz nima nič delovne energijeuser posted image  in mi je trenutno zelo odveč hodit v službo.

Nosečniških znakov trenutno še nimam, ampak se počasi kažejo, začenjajo se rahle slabosti, utrujenost, pogosto lulanje pa je že prisotno.

Drugače pa že računam, kdaj grem na porodniškouser posted image .

Vsem, ki imate v naslednjih dneh pregled želim ganljiv pogled na svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

A katera ve kaj je aTri, držim pesti zanjo, da je vse ok.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.1.2010 8:41:13   
barbi195
Dobro jutro,

kok ste velik napisale odkar sem se nazadnje javila, pa koliko je novih user posted image , vsem iskreno čestitam.
Jaz sem se naročila na nuhalno, ki jo imam 18.2.10, tako, da lahko dopišete na seznam.
Drugače sem dobro, razen da bi skoz spala...
Včerej smo se šli sankat z našim fantom in je bilo tok luštno, se prav spomnim kako je bilo meni fajn ko sem bila še majhna in je bilo velllikkkk snega. Sej tale sneg je včasih v nadlego, še posebej v mestih, na parkiriščih, k niso čisto nič splužena no vsaj pri nas je tko.. k da smo na rodeuuser posted image .
Drug teden gremo pa na počitnice za en teden.. komej čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.1.2010 9:29:07   
Jinx
Dobro jutro user posted image

Včeraj sem dva dni pred pričakovano user posted image tudi jaz ugledala svoj prvi plusek! Sicer bom test ta teden še ponovila, da bom bolj "ziher", če bo še vedno user posted image , bom prosila, da me napišete na seznam user posted image

Lp,
Jinx

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.1.2010 10:22:15   
babyika88
Jutro!
jaz sem bila ta vikend zelooooo neučakana,in sem naredila še 2 testa,skupaj torej 4...in na vseh sta bili 2 črtici,čeprav druga malo bolj rahla,ampak čedalje bolj prepričljiva...  user posted image  tako mislim da sem med user posted image     ...drgač sem pa zelo utrujena user posted image ...in lačna :)

danes se naročim za prvi pregled...

pozdravček

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.1.2010 10:29:14   
nadka30
Čestitke vsem novim user posted image upam da nas bo čim več in da vse srečno prispemo do konca.
aTRI kako je?
Jaz pa še malo pa se spokam v službe me čist nič ne vleče sem tako utrujena da se komaj iz postelje spravim, me kar orng v križu špika.
čao pa lep klepetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyika88)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.1.2010 10:30:18   
rižka
Živijo punce. Meni se danes začenja 6 teden. Kako počasi minevajo te dnevi in tedni ko smo v pričakovanju, drugače je pa mesec en, dva, tri naokoli. Tudi meni se je začela blaga slabost.

(odgovor članu babyika88)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.1.2010 11:45:42   
klavdijak1
Dobrodošle vse noveuser posted image .

Jaz sem pa danes doma ostala da bom kaj za šolo naredila ko sta fantka doma ni nobene možnosti.
Zdej pa celo dopoldne samo jem in res ne vem kam to pelje sem že dobila +1,5 kg, ampak če ne jem mi je pa slabo.
Se mi pa tako vleče čas do prvega pregleda ker me skoz skrbi če je vse ok da bom verjetno konec tedna šla kar samoplačniško, da lahko potem tudi že vsem povem predvsem otrokoma ker jima sploh ni jasno kaj zdej skoz težim da ne po men skakat.

Drugač pa simptomi so skoz hujši prsa res nenormalno bolijo se mi zdi da je še huje kot pri 1 in 2user posted image .

lp

< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 11.1.2010 11:47:07 >

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.1.2010 12:24:12   
bambinca
Oj, Klavdijak, ti imaš že tudi 2 navihancauser posted image Bravo! Mi tudi!
Drugače pa se psihično otepam vseh motečih stranskih učinkov nosečnosti, ki so me dajali pri prvih dveh...pa se mi zdi, da mi neki ne uspeva, ker se že začenja slabost, booooleeeeč hrbet,...samo še na bruhanje čakamuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.1.2010 13:11:00   
zalcy
lep pozdrav vsem septemberkam 2010.. tudi jas sem med njimi in upam,da bo vse ok.. 1 pregled imam sicer naslednji teden, 20.1.2010 in takrat bom proti koncu 7 tedna. upam, da se bo kaj videlo in da bom končo prvič postala mamicauser posted image
saj si to najbolj želim.. prvič se sicer ni posrečilo in sem imela spontani splav, zato upam, da bo zdaj vse potekalo tako kot mora... čeprav te bolečine še do zdaj nisem prebolela in me je strah, da se bo zopet ponovilo... lepo se imejte in čim manj slabosti vam želim... vam sporočim kako je blo na prvem pregledu... čawuser posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.1.2010 13:14:36   
zalcy
rižka iz kod pa si, če te lahko vprašam
vidim, da sva v istem tednu zato te sprašujem... lp

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.1.2010 13:21:40   
zalcy
lahko še mene dodate na seznam- prvič user posted image
predvideni datum poroda je 9.9.2010
pregled pa imam 20.1.2010
lep pozdrav

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.1.2010 13:32:09   
rižka
Oj Zalcy

Drugače sem iz Celjskega konca vendar že sedem let živim na obali. Najprej študij potem pa ljubezen in sedaj otroček user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.1.2010 13:49:20   
bambinca
sej ne vem, katera je tko pridna, da ureja seznamček...mene lahko dodaš, ker sem si kooončnooo izračunala PDP : 9.9.2010, stara 32, 3.user posted image , doma že 2user posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.1.2010 13:55:09   
ŽanaTaja
Hej punce....

No jaz imam dopust do srede, tako da sem danes lepo šla v Adrialab, na odvzem krvi, da vidim, kako je kaj z mojo nosečnostjo...

Nobenih znakov, ma nič vam povem, edino kaj nimam user posted image ...še 20 minut moram počakat, da lahko pokličem za izvide, ma sem tako živčna, da bom umrla...

Se vam javim kako in kaj...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.1.2010 14:10:38   
sarcy21
ŽanaTaja no sej je že čez 14 uro tko da hitro pokliči :)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.1.2010 14:17:22   
ŽanaTaja
O evo me.....sem nosečka, je rekla, sam to ste že kar nekaj časa...pravim jaz ja 6 tednov, je rekla, ja ja jauser posted image user posted image user posted image

No pomirjena do jutri...komaj čakam, da vidim še srčka...itak vem, da se bom zjokala....user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.1.2010 14:19:14   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

O evo me.....sem nosečka, je rekla, sam to ste že kar nekaj časa...pravim jaz ja 6 tednov, je rekla, ja ja jauser posted image user posted image user posted image

No pomirjena do jutri...komaj čakam, da vidim še srčka...itak vem, da se bom zjokala....user posted image

Vrednost?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.1.2010 14:20:24   
ŽanaTaja
8276 al nekak tak...kolk si pa ti imela??

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.1.2010 14:20:33   
sarcy21
pa čestitke

hm vrednosti me pa zato zanimajo ker se pri meni zdijo kar malo višje kot pri prvem pa še manj sem noseča bla ko sem dala kri pa me mal skrbi da res ni kakih dvojčkov pa sm hotla mal primerjat

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.1.2010 14:21:43   
bambinca
bravo ŽanaTajauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.1.2010 14:24:22   
ŽanaTaja
a si ti imela še višjo vrednost...ej ne straši me, ker me direkt kap zadene...

Kolk si imela ti, če veš, mi povej, ker zdaj sem pa nervozna...da res niso ki kakšni dvojčki, ker mi je ona tam tudi tak rekla, da je zlo visoka vrednost:)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?