|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
12.1.2010 10:55:13   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

nadka30- lp.. jas sem imela 6 oktobra ss, pred tem pa sem štiri dni ležala v celjski bolnišnici in niso vedeli kaj bi naj bolečina v spodnjem delu trebuha pomenila... plod je bil viden v maternici, in z nosečnostjo naj bi bilo vse ok... čez kakšna dva dni se začela krvavet, zato so me poslali ponovno na uz... kjer je bilo vse ok... ker sem naslednji dan še vedno krvavela, sem ponovno morala na uz, kjer pa ni bilo nič več in sledilo je čiščenje... bila pa sem v 6 tednu... in tega ne morem pozabit, še zdaj mam črne misli glede zdajšnje nosečnosti..
v kateri bolnišnici si ti imela ss...v katerem tednu nosečnosti pa si sedaj... si že imela prvi pregled...
želim ti vse najlepše in čimmanj skrbi--user posted image

midve sma pa isti čas bile v celjski bolnici, jaz sem not prišla na soboto potem sem šla v nedeljo domov v ponedeljek(5.10) not nato sem imela še enkart pregled, kjer so mi ugotovili da srčka niin potem še isti dan abrazija,je pa z mano bila tudi ena punca, ki so ji tisti dan videli srlček, kaj se je pa potem dogajalo z njo pa ne vem, o kje je še moj pregled jaz ga bom imela v 10t, sem pa sedaj nekje v 7t, tako da se kar bojim tega 11 t

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.1.2010 11:07:46   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

LoveLove - kakšno testo..zdaj si me pa čisto zmedla???user posted image

Dobrodošla novauser posted image

Sorrčy za tejči28 je blo... hihii tok nas je da vas že mešam!! user posted image user posted image
Kar se pa pregleda tiče se pa res ne sekiraj preveč..stres lahko marsikaj povleče za sabo tako da se sprosti....skuhaj si čajček in se pomiri...to bo najboljše za tvojo pikico!!Očitno si šla res prekmalu na pregled...to bo to...verjemi v to pa ti bo lažje zdržat teden!! user posted image

ATri zelo mi je žal zate.....vem da je grozno in težko ampak saj veš kaj pravijo da se to zgodi z razlogom...verjamem da bo naslednjič uspelo in da boš končno lahko srečna!! Mislimo in navijamo zate!!!user posted image

Vse ostale pa isto..dejmo se vse pomirit in potrpet do pregleda da nas stres ne pokoplje....tudi menio je težko čakat samo tako pač je.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.1.2010 11:07:56   
ŽanaTaja
mi je zračunal da sem noseča 5 tednov in 6/7...tko da je rekel, da se še v tem času absolutno ne vidi poloda kaj šele srčka, katerega sem jaz tako željno pričakovala..

Zdaj sem se tako zjokala mami na telefonu, mal sem dala to bolečino in strah iz sebe..sej sem sam človek na koncu koncevuser posted image

Joj ja ti SS...mi je to kar groza bratuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.1.2010 11:15:57   
nadka30
Žantaja vse bo ok.
Sedaj em pa zanima ali je kateri v nosečnosti pasala coca-cola in banane to je vse kar spravim dol, že umivanje posode mi obrača želodec, kaj šele če bi kuhala, tako da je moj mal na dieti, nadja pa je v vrtecu in pri omi (hvalu bogu za mojo mamo), danes mi bo pa želodec obrnilo, do vrg grla mi pride slabost bruhat pa ne morem, sploh nimam pojma kako se bom spravila na šihtuser posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.1.2010 11:18:02   
modrooka sončica
Žantaja kaj pa se je pri tebi videlo na UZ? Zagotovo si šla prekmalu. Mene ful preseneča to, da ste tako kmalu naročene na preglede, ker kot jaz vem naj bi bil prvi pregled po 8.t.
Jaz velikokrat razmišljam kako si ženske same zakuhamo stres in težave....dokler ne izveš da si noseč, se ti vse zdi normalno, če te boli v trebuhu, so to vertovi, če si zaspan, si pač samo malo utrujen, itd....čim pa vidimo tisti + se vse spremeni, kot da se začne svet tisto sekundo vrteti drugače. Sama včasih razmišljam, da bi bilo veliko lažje, če še ne bi vedela, da sem noseca....hodila sem na telovadbo, delala nekaj za sebe in se veliko manj živcirala (no že tako sem taka, da se preveč obremenjujem s tem kaj bo in kako in tako naprej)...sedaj pa mislim, da moram počivat in če me kaj špika me že skrbi, ko grem na WC s strahom gledam kak bo izcedek....se sliši grozno kajne?
In potem preberem še veliko o ss in raznih težavah....in me še bolj stiska. Zato vse ki to doživljate popolnoma razumem. Čeprav sem dala eno nosečnost že skozi (za katero sem se morala kar potrudit), mi vseeno vse to pride zelo do živega....in tako se počutim, kot da sem že skoraj vse pozabila kako je bilo takrat....

no malo preveč sem se razpisala, se opravičujem

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.1.2010 11:24:50   
LoveLove
Meni so se joške začele napihovat!!!user posted image user posted image
pa nespečnost me zjutri daje...ponavadi kokr se uležem mi sede...zdej pa mi pa nobena poza ne odgovarja se vrtim kot palačinka....pa napihnjena sem..glede na to da be jem sploh veliko.....sem danes po dolgem času vrgla kavbojke na rit pa me žuljo tko da grem jutri spet v pajkice... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.1.2010 11:27:32   
nadka30
in kako si lovelove?kakšno je počutje, kakor se mi zdi te razganja od energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.1.2010 11:30:11   
zalcy
nadka30- se pravi ti si imela abrzaijo 5. 10...
jas sem jo imela en dan kasneje , ker je bilo 5. še vse ok... v bolnico sem pa že 2. okrobra prišla... kdo te je pa pregedal ko si prišla.. je bil dr. koren
pri tebi se bo vsaj kaj vidlo, če bo vse ok, ker maš šele v 10 tednu pregled, jas pa mam prvega že v 7 tednu...

kje je šele 12 tedn.... komaj čakam.. upam, da najbojše

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.1.2010 11:33:31   
rižka
Oj punce. Ja res malo preveč razmišljamo o vseh problemih v nosečnosti, ko naj bi bile prav zdaj mirne in sproščene. A kaj ko je vse tako novo in razburljivo. Sicer pa jaz tudi vsakič ko grem na WC gledam, da ne bo kakšen krvav izcedek. Napihuje me pa vsak dan bolj, bogi moj fant user posted image . Upam, da se bo to kamlu končalo. Jst sem bila na pregledu prvič v petem tednu,sama sem hotela še počakati pa me je sestra pri G preganjala. Videla se je ena pikica tako da že komaj čakam nasednji teden ponovni pregled. Sama si res ne znam predstavljati kako bi se spopadla s SS. Mislim pa, da smo ženske dovolj močne, da prebrodimo vsako težavo, zato pa smo ustvarjene da rojevamo.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.1.2010 11:34:17   
nadka30
ja jaz sem imela abrazijo 5.10. tisti dan pa me je potem pregledal Koren , je pa z mano na uz šla ena blontna dolgolasa punca, ki so ji tisti dan videli srčeka, uz je bil spodaj tam ko pride na pregleda vsaka nosečnica, tam sem jaz srečala tudi eno, ki jo poznam tista bo zdaj zdaj rodila, potem me je G poslal še na WC, ker baje nič ne vidi in potem je bilo kar je bilo. Z punco sma šle nato nazaj v sobo, nato pa sem šla na abrazijo, to se je dogajalo dopoldan okoli 10 do 11 ure.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.1.2010 11:41:11   
LoveLove
Nadka30 jaaaa me kar trga ja...tkole ko berem vaše znake mi je čudno da sem jaz ko nova..nič od nič..se moram kar spomnit včasih da je res....še posebi ker sem prvič user posted image pa nevem kaj pričakovat!! Te zgodbe o SS te pa kar iz tira vržejo...nisem vedela da je toliko tega..jaz ne boznam nobene punce v bližini da bi se ji kaj takega zgodilo.... jao,..jao.... POZITIVA dela čudeže zato se mormo sprostit in bit HAPPY user posted image !!

Ko pridemo do mosta ga bomo prečkali!!!! Tako če se kaj zgodi se bomo takrat s tem obremenjevali sedaj pa moramo uživat in merkat na pikice!!!Tukaj pa stres res ne pomaga!!!!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.1.2010 11:41:41   
limonita
Punce, hvala user posted image

aTri, zelo mi je žal user posted image tega se res vse bojimo.

ŽanaTaja, tebe so pa res čisto prezgodaj naročili na pregled, še meni je včeraj rekla preden mi je delala UZ, da ni rečeno da se bo že kaj videlo. Kaj pa gastacijska vrečka, se je videla? Kako velika je bila? Sicer se spomnim, da si pred časom spraševala glede ranitala - no, meni je rekla, da lahko papcam samo rupurute in ostale antacite. Ne pa ranitala in ultopa.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.1.2010 11:45:29   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

Nadka30 jaaaa me kar trga ja...tkole ko berem vaše znake mi je čudno da sem jaz ko nova..nič od nič..se moram kar spomnit včasih da je res....še posebi ker sem prvič user posted image pa nevem kaj pričakovat!! Te zgodbe o SS te pa kar iz tira vržejo...nisem vedela da je toliko tega..jaz ne boznam nobene punce v bližini da bi se ji kaj takega zgodilo.... jao,..jao.... POZITIVA dela čudeže zato se mormo sprostit in bit HAPPY user posted image !!

Ko pridemo do mosta ga bomo prečkali!!!! Tako če se kaj zgodi se bomo takrat s tem obremenjevali sedaj pa moramo uživat in merkat na pikice!!!Tukaj pa stres res ne pomaga!!!!!!

imaš prav se podpišem pod tvoj mael, da pozitiva dela čudeže ampak včasih so dnevi, ki jih ne bi bilo treba. Tako da ja glave pokonci in gremo septembru naproti takrat dobimo v roke svoje sladke, dišeče štručke, ki lepo rastejo v naših trebuščkih.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.1.2010 11:48:45   
ŽanaTaja
Limonita kateri teden si ti??

Najbrž sem res šla prehitro bomo vidli kaj bo drug teden, upam na najbolje.
Je rekel da je gestacijska vrečka velika za 6 tednov okol zdaj pa res ne vem al je rekel 11mm al je rekel 6 mm..sem bila tak šokirana ko se ni videlo pikice da si nisem nič zapomnila...

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.1.2010 11:50:16   
bambinca
ATri user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.1.2010 11:51:18   
LoveLove
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.1.2010 11:51:21   
bambinca
ŽanaTaja kar mirno...drug teden si bosta že mahala zuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.1.2010 12:03:10   
zalcy
nadka30- jah, pri meni se je to tudi dogajalo okrog 10 ure... tisti dan so mi še videli srčeka, pol naslednji pa nič več... ja, mogoče da sm bla js... maš mogoče rjave daljše lase in si suha.. ena takšna je bila z mano, ko sma šle na uz, naju je sestra poslala...

lovelove- čestitam za user posted image .. želim ti uspešno nosečnost

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.1.2010 12:08:30   
nadka30
ja lahko da sem bila jaz, drugače imam poštrihane blond lase takrat sem pa imela že kar nekaj rjavega narastka, ja poslala naju je nekaj sestra, ki je šla z mano do dvigala in povedala kam naj grem.Ko sem prišla nazaj pa naju je sprejela setra Irena(njo osebno poznam)in najprej je vprašala punco kaj je , njej se je videl srček, in jo poslala v sobo, meni pa se srček ni videl in sem šla v sobo potem pa je prišla po mene taka bolj močna setar in me odpeljala na a.....
Ja drugače sem pa suha in imam daljše laseuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa to je pa več kot zanimivo, po mojem si bila kar ti tista puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.1.2010 12:13:31   
Anonimen
Lucrezia, čestitke! user posted image

Jaz še nisem šla delat testa. Pojavilo se je nekaj kapljic krvi in zdaj čakam, če bo s štiridnevno zamudo vendarle prišla user posted image user posted image

(odgovor članu LucRezia)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
12.1.2010 12:20:32   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Limonita kateri teden si ti??

Najbrž sem res šla prehitro bomo vidli kaj bo drug teden, upam na najbolje.
Je rekel da je gestacijska vrečka velika za 6 tednov okol zdaj pa res ne vem al je rekel 11mm al je rekel 6 mm..sem bila tak šokirana ko se ni videlo pikice da si nisem nič zapomnila...

6T4D in sem res imela srečo, da se je že videlo.
Sicer pa, dokler gastacijska vrečka ni velika 22mm ni nobene panike. Boš videla, da bo naslednjič vse OK, zato se lepo pomiri. Vem da je lažje to reči kot storiti - če pri meni včeraj ne bi bilo utripa bi bila danes verjetno kot zombi, na psu kot ti, živčki bi mi delali na polno. Držim pesti!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.1.2010 12:22:03   
Inčy
Ojla punce ... toliko, da se na hitro javim.

ŽanaTaja ... nič ne skrbi, se bo drugi teden bolje videlo, smo malo hitre za pregled. Mene je tudi kar groza, ker ga imam že v petek, tak da tudi dvomim, da se bo videlo kaj.

aTri user posted image user posted image user posted image - sploh nimam besed ... veliko sreče ti želim v prihodnje.

Tako punce, zdaj pa grem ... tako mi je slabo že dva skupaj, tako mi vse smrdi, tako mi gre na bruhanje, da se komaj gor držim. Skratka, moji znaki so groza od grozeee!!! Pa še zebe me, glava me boli ... čist hin, brez energije ...

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.1.2010 13:00:11   
zalcy
nadka30- ja, zgleda, da sem res jas bila tista, samo jas potem nevem kaj se je dogajalo s tabo, ker sem šla v sobo.. po poti pa se nisma nič menle, ker sem videla, da si bila objokana, zato te nisem hotela nič spraševat...

ja, potem si šla ti tisti dan domov, mene pa so drugi dan sčistili... tako, da naju je doletela ista usoda... na žalost...user posted image
ja, potem si ti tudi hitro zanosla po ss... lepo, da ti je uspelo.. upam, da bo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.1.2010 13:30:00   
sarcy21
ŽanaTaja pri meni pri prvem je bilo tudi prehitro in se je videla le vrečka naročil me je 14 dni kasneje in takrat je tudi srček utripal tako da le brezskrbi čeprav se bo vleklo sedajle ta teden pri meni se je tistih 14 zdelo kot eno leto tko da čimmanj sekiranja boš vidla da bo čez en teden veselo utripal tudi srček. Zato ginekologi vsaj moja ne naroča pred 9 tednom jaz imam pregled nekje drugje v ponedeljek da vidijo če je v matrnici vrečka in sploh ne pričakujem da se bo videl plodek kaj šele srček pričakujem le vrečko in mogoče rumenjakov mehurček al pa še to ne 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.1.2010 13:45:17   
Klemcy
Inčy, ti imaš pa res že vse znake nosečnostiuser posted image . Na tabelci imava rok isti dan, pa jaz še nimam takih znakov. Razen da veliko več jem in prsi me nenormalno bolijo. O slabosti pa ni ne duha ne sluha. Mogoče bo prišla kasnejeuser posted image . No komaj čakam, da v petek poročaš o pregledu.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?