![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.1.2010 16:09:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Majka mila, spet bova dva dni samo doma... Sej bi se šla kam sankat, ma bi ji mogla hlače kupovat in kakšne škornjčke... pa sebi tudi... pa tut sank nimamo.... Pa se mi prow neče za enkrat it vse to kupovat... mi se tud nekaj ko smo doma ne sankamo...imata pri babici vso opremo...od malega morja kombinezonov ter bund.....škornjev ene par komadov.... Gremo pa sedaj na sneg...ampak normalno oblečeni,za kratek čas......edino gorateks škornje imata vedno obe obute
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.1.2010 18:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
takole sta uživali včeraj....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.1.2010 18:12:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.1.2010 18:17:32
|
|
|
|
Olivija*
|
iii, kako sladki pupi. punce, uživajte s svojimi sončki, kolikor se da, ker vsi ne moremo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.1.2010 20:15:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya takole sta uživali včeraj.... lepotički!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.1.2010 20:16:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iii, kako sladki pupi. punce, uživajte s svojimi sončki, kolikor se da, ker vsi ne moremo.... še vedno bolana???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 9:57:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj no...tak slabih plač pa tud nimate... Saraya ni sploh omembe vredno, take so.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 9:59:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya takole sta uživali včeraj.... Kake sta slatke. M pa zgleda tak velika punca, da takle ko sedita bi si človek mislil, da nista par let narazen glede starosti, ampak kvečjemu kako leto. Luškani sta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 10:00:15
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iii, kako sladki pupi. punce, uživajte s svojimi sončki, kolikor se da, ker vsi ne moremo.... Olivija a si še kar bolna? Upam, da boš hitro vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 10:02:17
|
|
|
|
pf
|
Nakup včeraj uspel, vse sem nakupila v Zero. So mi všeč njihova oblačila, pa material je dober. Kosilo na pol je že kuhano, zraven se učim, L pa sem odnesla k tašči, da se igrata. Grem hitro še malo bukvo prelistat, dokler me ne mine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 11:25:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno bolana??????? ja, še vedno. ležim. v bolnici...strogo ležanje, brez vstajanja... ampak zdaj imam vsaj internet! ko bi imela tako žilico za pisanje, kot jo imata npr. leda in kahlo, bi malo bolj na dolgo razložila...ampak nisem jaz tak literarni tip. v glavnem - zadnji čas so ugotovili, da imam pljučno embolijo. verjetno jo je povzročila hormonska kontracepcija, ker druge dejavnike tveganja so izključili. dobro, da so strdki ostali v pljučih...ker lahko bi se tudi drugače končalo, če bi prišli v srce ali pa v možgane. punce, 2x premislite glede uporabe hormonske kontracepcije. mene je izučilo...in skoraj ubilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 11:38:35
|
|
|
|
arabela*
|
Olivija.... ajej..... ...upam da se ti porihta čimprej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 11:58:17
|
|
|
|
ključek
|
Olivija*.............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.1.2010 12:00:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 11:59:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj no...tak slabih plač pa tud nimate... Saraya ni sploh omembe vredno, take so. ah dej, zdej pa že malo pretiravaš. tok slabe pa tud niso. kakšna položnica se že lahko plača.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.1.2010 12:02:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 12:01:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nakup včeraj uspel, vse sem nakupila v Zero. So mi všeč njihova oblačila, pa material je dober. Kosilo na pol je že kuhano, zraven se učim, L pa sem odnesla k tašči, da se igrata. Grem hitro še malo bukvo prelistat, dokler me ne mine. ...za nakup. kaj si nabavljala?? zimsko ali že spomladansko kolekcijo??? mi smo tudi imeli namen iti včeraj v celje, v City, ampak je bilo takšno vreme, da potem nismo. škoda, bi lohka šli na . ...........za učenje!! pridna!! imaš to pravosodni izpit??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 13:01:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj no...tak slabih plač pa tud nimate... Saraya ni sploh omembe vredno, take so. ah dej, zdej pa že malo pretiravaš. tok slabe pa tud niso. kakšna položnica se že lahko plača. točno ja...jaz sem v štacuni delala,pa sem bila s plačo full zadovoljna... Poznam eno tam...dela kot ti..pa res tudi jamra nad plačo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 13:49:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno bolana??????? ja, še vedno. ležim. v bolnici...strogo ležanje, brez vstajanja... ampak zdaj imam vsaj internet! ko bi imela tako žilico za pisanje, kot jo imata npr. leda in kahlo, bi malo bolj na dolgo razložila...ampak nisem jaz tak literarni tip. v glavnem - zadnji čas so ugotovili, da imam pljučno embolijo. verjetno jo je povzročila hormonska kontracepcija, ker druge dejavnike tveganja so izključili. dobro, da so strdki ostali v pljučih...ker lahko bi se tudi drugače končalo, če bi prišli v srce ali pa v možgane. punce, 2x premislite glede uporabe hormonske kontracepcije. mene je izučilo...in skoraj ubilo Joj revče. Tole je pa bil šok zdaj. Upam, da boš hitro ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 13:51:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ah dej, zdej pa že malo pretiravaš. tok slabe pa tud niso. kakšna položnica se že lahko plača. Ja položnica, pa parkrat lahko greš v Spar, dvakrat tankaš in gotovo. Pa nekaj malega kupiš za obleči, pa plenice in je to to. Niso dobre plače, res ne. Ti si kolikor se mi dozdeva v PU, tam je malo bolje kot pri nas.
< Sporočilo je popravil pf -- 10.1.2010 13:54:50 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 13:52:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za učenje!! pridna!! imaš to pravosodni izpit?? Ne, ne. Poznavanje iz sodnega reda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 13:54:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kaj si nabavljala?? Dve srajci, eno jopco, pižamo, pa Lani nekaj v Okaidiju, pa enega medija za spančkat. si je pa pred novim letom nekaj kupil in je rekel včeraj, da nič ne rabi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 18:11:28
|
|
|
|
Olivija*
|
pf, dobro ste se založili. jaz sem tudi imela načrte, kaj vse bom kupila na razprodajah....zdaj pa ne vem, če bo sploh še kaj ostalo, dokler da bom jaz prišla k sebi no, sej tut prav, bo pa na računu ostalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 18:30:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, še vedno. ležim. v bolnici...strogo ležanje, brez vstajanja... ampak zdaj imam vsaj internet! punce, 2x premislite glede uporabe hormonske kontracepcije. mene je izučilo...in skoraj ubilo Olivija kar zmrazilo me je..... ni še leto od tega, ko je moja mami imela pljučni infarkt (tako velik strdek v pljučih). Od takrat je na protikoagulacijski terapiji in se kar dobro drži. Ja, res si imela srečo. Glede drugega dela pa - tudi jaz sem imela ogromno zdravstvenih težav zaradi KT, bila posledično večkrat hospitalizirana, operirana..... ja, zato sem se zdaj odločila za Mireno in nikoli več KT.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 19:06:10
|
|
|
|
Olivija*
|
hvala, bubi. tudi meni so napovedali najmanj 6-mesečno terapijo. pa skoraj sem že rezervirala polet v grčijo poleti....zdaj pa sploh ne vem, kdaj mi bojo sploh dovolili na letalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 19:49:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* odločila za Mireno in nikoli več KT. jaz pa nimam nič zaščite....,pa mislim da tud ne bom imela
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 20:32:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa nimam nič zaščite čisto nič? pa šele dva otroka...hm... aja, ti si še srednješolka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.1.2010 20:35:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* odločila za Mireno in nikoli več KT. jaz pa nimam nič zaščite....,pa mislim da tud ne bom imela Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.