![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 7:12:57
|
|
|
|
ključek
|
jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 9:19:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Mi pa niti to ne.... pazimo in je to to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 9:28:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno bolana??????? ja, še vedno. ležim. v bolnici...strogo ležanje, brez vstajanja... ampak zdaj imam vsaj internet! ko bi imela tako žilico za pisanje, kot jo imata npr. leda in kahlo, bi malo bolj na dolgo razložila...ampak nisem jaz tak literarni tip. v glavnem - zadnji čas so ugotovili, da imam pljučno embolijo. verjetno jo je povzročila hormonska kontracepcija, ker druge dejavnike tveganja so izključili. dobro, da so strdki ostali v pljučih...ker lahko bi se tudi drugače končalo, če bi prišli v srce ali pa v možgane. punce, 2x premislite glede uporabe hormonske kontracepcije. mene je izučilo...in skoraj ubilo O sranje. Sploh nisem vedela, da si v bolnici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 9:30:51
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf si je pa pred novim letom nekaj kupil in je rekel včeraj, da nič ne rabi. Ja seveda, če ga je pa glava bolela, ko ste babnice zapravljale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 9:32:53
|
|
|
|
Čarli08
|
Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 9:33:45
|
|
|
|
Čarli08
|
pazimo in je to to khm ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 10:33:51
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 10:36:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 pazimo in je to to khm ... kaj je čarli, se ti je zaletelo? poznam tudi take, ki kondomov ne morejo uporabljat zarad alergije...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 10:52:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! živjo!! kako si??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 11:11:30
|
|
|
|
Olivija*
|
odlično! danes grem mogoče domov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 11:47:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* odlično! danes grem mogoče domov... super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 12:11:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko je najlepše, morate končat.... in če njemu slučajno pride prej, kot tebi, morte tud končat.... eh, jaz ne podpišem tega......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 12:12:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 12:13:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! Br dan. Me veseli, da gre na bolje tvoje stanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:14:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 pazimo in je to to khm ... kaj je čarli, se ti je zaletelo? poznam tudi take, ki kondomov ne morejo uporabljat zarad alergije... Ne, samo poznam kolegico, pri kateri se "pazenje" ni dobro končalo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:19:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična? Ko si glih v najbolj zagret, je treba natikat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:21:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko je najlepše, morate končat.... in če njemu slučajno pride prej, kot tebi, morte tud končat.... eh, jaz ne podpišem tega...... mene citiraš...jaz nisem to pisala... Zakaj..čist isto je......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:22:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična? Ko si glih v najbolj zagret, je treba natikat ... ja...meni bi to vse veselje pokvarlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:22:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ko je najlepše, morate končat.... in če njemu slučajno pride prej, kot tebi, morte tud končat.... eh, jaz ne podpišem tega...... mene citiraš...jaz nisem to pisala... Zakaj..čist isto je......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:23:01
|
|
|
|
Olivija*
|
končno doma! kako je zrastla naša miška, pa lasje so ji ful zrastli, pa tooooliko novih stvari že zna... ma, tako sem ponosna nanjo in srečna, da bomo končno spet spali pod isto streho vsi trije. hvala za vse pikepoke in lepe želje!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:32:18
|
|
|
|
Čarli08
|
Olivija,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 20:58:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* odločila za Mireno in nikoli več KT. jaz pa nimam nič zaščite....,pa mislim da tud ne bom imela Glede na to, da sem 3x zanosila v prvo, se jaz s takimi ne bi hecala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 21:00:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Olivija, ampak se vseeno še pazit nekaj časa - z dvigovanjem pa to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.1.2010 21:35:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi pa takrat, ko rabimo, kondom nataknemo... jst se tudi ne bi filala s kakim sranjem... Je res še najbolj pametna rešitev, samo malo nepraktična Zakaj nepraktična? Ko si glih v najbolj zagret, je treba natikat ... No ja, vsak kot mu paše.... mene še bolj podžge...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.1.2010 6:44:35
|
|
|
|
ključek
|
jutro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.