dskubin
|
A si boste spakirale za v P v kakšen kovček na kolesa ali nahrbtnik,kaj mislite? Joj, ne neki velikega pakirat, une bolnišnične omare so ful ozke in nič placa notri, res samo nujno. Pri nas niso pustili nič pod posteljo imet, sej jim res nagaja, ker 2x/dan čistijo, pa če bi blo kaj narobe je fajn, da je tam fraj. So težile in čistilke in babice, če si imel karkoli izven omar, predala. jada - kako lepo punsha - jaz bi dovolila res samo najbližjim, še posebj, če si ti to želiš, ker vem, da niti pod razno ne bi prišli bolni. Pa jih pošlješ najprej v kopalnico se umit pa roke razkužit, pa magari naj pridejo dojenčka res samo od daleč pogledat, sej ga ne rabi vsak pestovat pa mečkat, navadno imajo radi tudi otročki mir. Bolj, da pridejo malo s tabo poklepetat. Ker če boš dovolila, da se obiski sami odločajo, da lahko pridejo, pol pridejo (in to nenapovedano) taki, ki sploh pomislila ne bi, da bojo prišli, kaki sodelavci, ki jih srečaš parkrat na leto, znanci, za katere sploh nisi vedela, da še živijo v tvojem kraju, pratete in strici, za katere se niti ne moreš takoj spomnit imena... pa po vrhu prehlajeni in smrkavi in nos v dete vtikajo in vsi ga hočejo podajat z rok v roke. Sploh prvič pridejo vsi živi sorodniki in kvazi prijatelji in se ne skinejo z obiska, v tadrugo še kapne kakšen tu in tam, v tatretje sploh ne vem, če naj koga pričakujem. Jah, prav žalostno. vaney - jaz sem uporabila iste flaše, sem samo nove cuclje kupila. Edino za vodo sem kupila novo flašo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.1.2010 15:07:36 >