Jada82
|
Punce dobro jutro!!! Evo, midva sva VSELJENA Ful je fajn, res uživam in sem prav srečna. Danes zjutraj sem se prvič stuširala tukaj in .... ne vem, kar take malenkosti mi ful pomenijo. Včeraj sva z mami tudi sobico za zrihtali. Danes še postljnino zlikam in mu pripravim še posteljico. Cunjice so pa nared. No, danes bom pripravila tudi še torbo za v porodnišnico. Sicer pa imam toliko energije, da kar prekipevam. Vse bi rada naredila .... sicer me pol kmalu kakšen križ al pa tiščanje dol položi za nekaj časa vodoravno, ampak sej bo. Danes greva na kosilo še k tašči, ker morava še sliti cunje, pa računalnik in ostalo kramo .... se nama kar ne da. Jaz upam, da počaka do 37. tedna. Sicer pa ... a se pri Brcko dogaja?? Joooj, držim pesti, da bo čim čim prej in čim manj boleče!!!! In čim bolj lepo!!! Drugače je pa mene včer ob 9h zvečer začelo boleti spodaj v trebuhu - ne vem, se mi je zdelo, kot v mehurju al kje, čisto spodaj, tik nad sramno kostjo. In kar ni ponehalo, ni pomagalo, če sem šla lulat itd. Nič. Ob 3h ponoči sem se zbudila in je še kar bolelo, prav peklo. Grozno je bilo. Vedela sem, da niso popadki, ker je bila bolečina konstantna, itak pa se ustrašiš. No, po 3ji uri je ponehalo, da sem lahko mirno zaspala. Zdaj je ok. Ne vem, kaj je bilo??? Sem že razmišljala, da bi klicala ginekologa, sam kaj, zdej je ok, tako da počakam do četrtka, ko imam itak pregled. Ležalnik - jaz ga še nisem kupila. Baje bom enega poverbala Zaenkrat sem kupila le tisto "igralno postajo", tisto blazinico, ki jo daš na tla, pa čez so neke igračke. Ta je primerna že takoj za na začetku, ker otrok leži čisto vodoravno. Pa kolegica mi je rekla, da se je njena tamala pri dveh mesecih in pol že 40 minut sama igrala v tem z igračkami Včer sem spet skup sestavila vozek. Joj, je kar velik ... ampak zdaj imam pripravljeno in sem veliko bolj mirna. Prav fajn No, smo na vezi, pa držim za vse preglede danes!!! pa pa
|