Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:02:56
|
|
|
|
Čebel@
|
a ste že kaj študirale o torticah za RD?kakšnega okusa bo torta,jajca-ja ne? kako se uvajajo jajca?s testeninami ali kako drugače?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:04:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem končno dobila pregled oz. cepljenje imava 22.2. ob 15.15. najprej mi je hotu dat datum 11.2. pa sem rekla da glih za rojstni dan jo pa ne bomo cepli. pol sem hotla pa še dohtarco da jo povprašam o alergiji in glede uvajanja in mi jo sploh niso hotli dat na telefon. jo je šel on vprašat sem čakala na telefonu in pol mi je on povedu . mislm sm jezna k . kva češ....dohtarji ......tanci pol imaš zeleno luč za uvajanje mleka? NEEEEEEEEEEE sej to me jezi....izvidi so negativni, provokacijo sva dobile pa šele aprila...mislim da bi jim oči ven spraskala...fora je u tem da hana sploh noče jest tistga mleka prilagojenega za alergijo, zdej sem ji pa probala dat ob milupe te kašice k je ta mlek kao aptamil notr pa lepo papca in zdej mi je neumno čakat do aprila , če ona zgleda da lepo prenaša mleko....a ni bolje da dobi vsaj en ta mlečni obrok kot pa nič no....****IS BOM DOBILA...in pol bova aprila notr tri do šter dni da ji bojo oni počasi začeli uvajati mleko pod nadzorom joj veš kje je še april? tanci naredi po svoji pameti,ampak na izi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:06:40
|
|
|
|
Čebel@
|
ali že vsi vaši malčki pijejo sok/vodo/čaj po teh magičnih lončkih?Hana ima doma 3 take lončke,zna piti pa le iz aventove flaške sem sitna,a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:10:02
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ste že kaj študirale o torticah za RD?kakšnega okusa bo torta,jajca-ja ne? kako se uvajajo jajca?s testeninami ali kako drugače? ne vem še kakšnega okusa bo...pomoje čokoladna ala pa sadna....bo pa čist navadna z usemi sestavinami ker tamali itak nč ne pojejo tistie dve žlički ji pa že ne bo škodlo... jajca uvajaš kot želiš lahko kuhano pečeno lahko zmešano u kako špinačko al pa kako drugo zelenjavco...lahko probaš nardit sataraš s papriko in jajčko pa če si uvedla že paradižnik lahko probaš zraven še to dat....jest sem ji ga dala u soboto za papcat k sva jih glih jedla za zajtrk pečenega na oko...sam ni bil tekoč je bil z obeh starni orng popečen in ga je mela ful rada je kar odpirala usta ne glede na to da je ona svojo dozo zajtrka že pohamsala....sem pa mal pazla da ji nisem dala beljaka, čeprav majčken ga je dobila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:11:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali že vsi vaši malčki pijejo sok/vodo/čaj po teh magičnih lončkih?Hana ima doma 3 take lončke,zna piti pa le iz aventove flaške sem sitna,a ne? pri nas hana pije samo po slamici al pa kdaj ukrade erikov magični lonček od aventa in se neki afna...iz svojih noče pit....tko da pije po navadni slamici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:14:48
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.......hvala za odgovore ......sej rumenjak sem ji že dala(malo),zanima me beljak.......pri nas samo žveči slamico in je rajši žejna kot da bi pila iz česa drugega kot flaške
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2010 14:16:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:17:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci.......hvala za odgovore ......sej rumenjak sem ji že dala(malo),zanima me beljak.......pri nas samo žveči slamico in je rajši žejna kot da bi pila iz česa drugega kot flaške no vidiš pri nas pa samo slamica pali...erik pa če nima magičnega lončka se mu svet podre...kok so si različni .... ja jajčka mi ponavadi jemo umešana ali pa kot sataraž , erik ma obe varjanti rad, tko da bomo pri hani isto...bom pa počakala do 1 leta z beljakom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:18:57
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo kulikopter je u pogonu sam je bl mal potnikov gor ajde da gremo u dramlje po katjušo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:30:04
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Čebela: nasa ni htela iz drugega kot flaske in sem ji kupila od Nuka flasko s kljunckom iz silikona in je to sprejela, potem pa smo sli na aventovo flasko (kljuncek). Zelo rada pa pije iz flase Junior voda Costella. Za torto in jajca pa se nisem razmisljala
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 11.1.2010 14:35:40 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:36:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM ZLATA SI RAVNO PRAVI ČAS SI NAPISALA..... ....še glede časa kuhanja.....dal cajt boljše je al kako?.....jst mam en recept d jo 2 ure kihaš? KVA JE SPET ZA EN FAJT.......HALOOOO....ne ga srat bejbe hulikopter prklopmo pa gremo......Katjuša, ti pa Majcy sta k jst pa moja mami....Oven pa Kozorog......sej bo..... jz kuham, da je tko mehka k nam ustreza...predolg itak ni dobr...po moje bol mal al dente, da sploh še kej not ostane
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2010 14:36:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:37:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Čebela: nasa ni htela iz drugega kot flaske in sem ji kupila od Nuka flasko s kljunckom iz silikona in je to sprejela, potem pa smo sli na aventovo flasko. Zelo rada pa pije iz flaske Junior voda Costella. Za torto in jajca pa se nisem razmisljala sem ji par dni nazaj v millerju kupila od nubyja lonček s kljunčkom.....sem hotla tazga ki ne kaplja in da ima mehek kljunček-je pisalo na deklaraciji da je mehek,pridem domov je bil pa trd-sem 8€ fliknila stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:41:30
|
|
|
|
tanci29
|
http://www.torte.si/ kolumbo tele totre so mega...so ful dobre...mi smo meli lani za erika rorya letos pa pravokotno pa gor cesto in avtomobilčke pa dvakrat za krst sem tuki naročila...okusne so ful pa tud nardijo po želji...majo pa še nekaj več pri njih v katalogu s slikicami čeprav so zdele ful prenovil starn in jih ogromno dodali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:51:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo kar se tice okusa in kvalitete imajo v Galeriji Grad najboljse torte!!!! Jaz sem nora nanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:51:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene...sem vas malo prebrala a komentirat ne morem vsega ,ker je veliko... Sem zasledila da se menite o torticah...ojej ze moramo razmisljati o 1. tortici.kako cas bezi ...Mi ze tudi razmisljamo o praznovanju roj. dneva in bomo sli v kratkem en prostor si ogledat,ce bomo tam praznovali pa tudi tortice ze pocasi gledam... TANCI super link si prilimala...a mi lahko poves ce si nosecka ali ne?oprosti ,ce sem vsiljiva in ce ne zelis mi ni treba odg... URSA lepo tortico si naredila...pridna si,jaz jo bom kar narocila CEBEL mihailo poje jajcko z menoj ob zajtrku-kuhano...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:52:40
|
|
|
|
Deja
|
ŽIVIJO DEKLETA.... mali škrat spi, jaz pa imam čas viset na netu... sjmm - hvala za recept - si vsakič shranim tvoje recepte... nikol ne veš kdaj prav pridejo... IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ste že kaj študirale o torticah za RD?kakšnega okusa bo torta,jajca-ja ne? kako se uvajajo jajca?s testeninami ali kako drugače? Mi bomo imeli - zelo kmalu namreč - tortico kar iz Spara (tako malo) čokoladmo, ker tistih par žličk, ki jih bo pojedel mu ne bo škodilo.... Jajca pa smo mi začeli uvajat takoj po 9mesecu - po navodilu pedijatrinje - kao da en dan nadomestimo meso z trdokuhanim rumenjakom...začeli smo s četrtino rumenjaka, potem smo količino povelevali... ni pa bilo nobene reakcije, tako da sedaj poje že skoraj celi rumenjak, ponavadi v kombinaciji s špinačo in pire krompirjem... IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali že vsi vaši malčki pijejo sok/vodo/čaj po teh magičnih lončkih?Hana ima doma 3 take lončke,zna piti pa le iz aventove flaške sem sitna,a ne? Ti kar vprašaj... sej smo tukaj da si pomagamo ane? Naš dečko je najprej pil iz dm-ovega magičnega lončka (6m) - z mehkim ustnikom, nekje pri 8m smo ga zamenjali za dm-ovega (9m)ki ima trdi ustnik... sedaj pa ima lonček na slamico Tomie Tippiee (18m), pa čeprav mora kar močno vleči, zelo rad pije iz njega. Drugače pa zelo rad pije iz navadnega kozarčka s slamico. lep pozdrav!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:53:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
BARBARA kako gre tvoja nosecnost...kdaj imas rok...si ze imela ns pregled...upam,da je vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:57:26
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-lahko vprašaš...odgovor ne nisem noseča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:57:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
cebel glede loncka...imam doma od aventa,trdi kljunek ampak ga ni hotel,bom spet probala,ker tisto je bilo pri 7,8m..a to je fajn zaradi zobekov da ne pijejo vec iz teh cucljev ali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:59:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-lahko vprašaš...odgovor ne nisem noseča hvala za odg...nisem nic na tekocem in morm tezit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:00:28
|
|
|
|
Čebel@
|
torte vedno naročim v slaščičarni razpotnik in so mi res zakon ker so full lahke in z lahkoto poješ 2 kosa(niso nasitne) tanci......super link ....sem si ogledala plutona mihailo....a beljak mu daš? deja.....kako si?......hvala za odgovor......ji bom šla še en lonček kupit in kar v trgovini probala če je mehek kljunček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:02:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cebel glede loncka...imam doma od aventa,trdi kljunek ampak ga ni hotel,bom spet probala,ker tisto je bilo pri 7,8m..a to je fajn zaradi zobekov da ne pijejo vec iz teh cucljev ali jah jaz bi se rada znebila flaške,ampak zgleda da ne bo šlo tko lahko .....sej načeloma me ne moti flaška,ampak je že velika punca(vsaj ona pokaže da je )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:08:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ torte vedno naročim v slaščičarni razpotnik in so mi res zakon ker so full lahke in z lahkoto poješ 2 kosa(niso nasitne) tanci......super link ....sem si ogledala plutona mihailo....a beljak mu daš? deja.....kako si?......hvala za odgovor......ji bom šla še en lonček kupit in kar v trgovini probala če je mehek kljunček beljak ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:12:59
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Mihailo hvala :) kar gre...slabosti so ze prisle, ampak s tako razposajenko doma, moram kar pozabit na slabo pocutje. Pregled imam 19.1. - prvi pregled, ko bom noseca 9tednov. Upam, da bo vse ok, na nuhalno pa ne grem, ker ze prvic nisem bila. Upam, da bo vse ok na prvem pregledu in da se mali onejcek lepo razvija. Cebela: od nuka ima silikonski kljuncek in prodajajo v Mullerju. Ko se enkrat navadi na kljuncek, pol lahko gres na trdega kot smo sli mi. Ceprav najraje pije iz nubijevega silikonckega ustnika (narejen na enak princip kot flase z ustnikom za odrasle, sam da je silikonski). Drugace pa je sprejela tudi Tomme Tippe trdi kljuncek. Ampak najprej je morala skozi silikon, da se je navadila. Pa tudi vec spije zdaj, prej iz navadnega cuclja je bore malo spila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?