Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:07:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok čebela tako stanje je kar pri večini v tem času jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim..... Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezni Jaz včasih kihnem pa nisem bolna Sicer pa kokr veste pa naredte eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo..... sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat..... a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato še enkrat brez zamere in prosim da se ne spotikate ob tole DDDDDDDD nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič..... brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje..... če vam kej ni prav je takoj napad jst bi se mogla pa z vsem vedno strinjat.... ne se mi opravičevat in ne me napadat.... seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš...... že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcu tanci želim ti vso srečo saj veš zakaj.... in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več...... upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala ja sedaj niso moji dnevi pravzaprav jih sovražim (dneve seveda)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:15:33
|
|
|
|
tanci29
|
HALOOOOOOOOOOOOOO STOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP POMIRTE SE PUNCE...EVERYTHING IS OK.... kdor pride pride kdor ne pride ne pride...se vidimo kdaj drugič...pa please nehte s tem kdo kaj pa kdaj kej ne sme rečt...pač je vsaka povedala svoje in basta, zakaj bi zdej kdo kam šel ajde no malo potrplenja..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:18:31
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-kako vam gre v vtrcu, a sta se že čisto uvedli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:20:25
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......ni potrebe da si užaljena,ker sem pač tudi jaz povedala svoje mnenje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2010 13:20:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:21:27
|
|
|
|
Urša08
|
čebela sory če sem te užalila in ker mi pač noski ki puščajo niso nič nenavadnega Se bom rajš mal umaknila da ne bom še katere užalila. Brez zamere
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2010 13:22:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:23:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela sory če sem te užalila in ker mi pač noski ki puščajo niso nič nenavadnega Se bom rajš mal umaknila da ne bom še katere užalila. Brez zamere nisi me ti užalila,ampak sem malo "jezna" na katjušo........prosim vas nehajte se umikati,ker to je javen forum in prav je da povemo svoja mnenja.....mi je žal da ima katjuša surlo ampak meni se zdi prav da vam povem da je Hana rahlo prehlajena.......ah brez veze
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 11.1.2010 13:26:27 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:24:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo HVALA BOGU za?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:31:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM RABM RECEPT ZA REPO......danes za kosilo bo krvavica pire in repa, pa me zanima tvoj način priprave TENKJU REPA: vedno jo najprej sperem na cedilu , da ni prekisla...enako kislo zelje 1. način......pač repo skuham v večji količini vode, z lovorjevim listom, par poperčkov, malo soli, pol bio zelenjavne kocke, stokec česna.....proti koncu dodam pol žličke rdeče paprike....nato zagostim...malo vode + žlica moke...ta je čist izi...obična pač...zraven ponavadi pire ali slan krompir ali žganci( ja, ta mesojedi lahk zravn kuhate še kak konček suhega mesa ali klobasice...odvisno kok imate to radi...še bolje posebej skuhat, nato not narezat!) 2. način...podobno kot segedin....prepražiš čebulico( lahk tud meso lepo na koščke ali pa nariban korenček)....mal podušiš repo na tem in potem po potrebi zalivaš, sam ne tolk k v prvem primeru, sam tok, da se ne prismodi...začimbe podobne..na koncu pa dodam še malo kisle smetane....ta recept je še boljši z zeljem 3. način.....kuhaš kot pri prvem...potem pa namesto, da dodaš papriko in moko za zgostitev zakuhaš testenine...krpice...to lepo zgosti in ne rabš nič za zravn kuhat...to je super tudi s sladkim zeljem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:35:42
|
|
|
|
tanci29
|
ej ne morem p priklicat pa da se na glavo postavim, majo non stop zaseden telefon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:37:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela sory če sem te užalila in ker mi pač noski ki puščajo niso nič nenavadnega Se bom rajš mal umaknila da ne bom še katere užalila. Brez zamere to pa ni prov...a nismo zato tle, da lahk svobodno izražamo mnenja....sej smo vsaka svoj individum in taka so tud mnenja tko, da čebel@ in katjuša.....ne odhajat!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:38:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej ne morem p priklicat pa da se na glavo postavim, majo non stop zaseden telefon to pa zato k si mene prej hecala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:43:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela sory če sem te užalila in ker mi pač noski ki puščajo niso nič nenavadnega Se bom rajš mal umaknila da ne bom še katere užalila. Brez zamere to pa ni prov...a nismo zato tle, da lahk svobodno izražamo mnenja....sej smo vsaka svoj individum in taka so tud mnenja tko, da čebel@ in katjuša.....ne odhajat!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz ne odhajam nikamor-se me ne boste kar tako lahko losale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:44:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej ne morem p priklicat pa da se na glavo postavim, majo non stop zaseden telefon jap,pri nas je tudi vedno zasedeno,ko jih rabimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:48:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela sory če sem te užalila in ker mi pač noski ki puščajo niso nič nenavadnega Se bom rajš mal umaknila da ne bom še katere užalila. Brez zamere to pa ni prov...a nismo zato tle, da lahk svobodno izražamo mnenja....sej smo vsaka svoj individum in taka so tud mnenja tko, da čebel@ in katjuša.....ne odhajat!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz ne odhajam nikamor-se me ne boste kar tako lahko losale veri najs
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:49:40
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo.......kej uporabnega od receptkov ....al sem bla prepozna????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:53:10
|
|
|
|
sjmm
|
urša..............kam si šla...dej no, brez tebe ni isto!!!!!! katjuša....upam, da kmal prideš nazaj , pa naj ti bodo dnevi bolj v veselje.....naj te nič tako ne spravi s tira, da ne bi mogla uživat v družbi prijateljic in svojih sinkov čist 100%!!!!!!!!!!! ajvy.......kako ste...kako v vrtcu??????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:53:30
|
|
|
|
tanci29
|
sem končno dobila pregled oz. cepljenje imava 22.2. ob 15.15. najprej mi je hotu dat datum 11.2. pa sem rekla da glih za rojstni dan jo pa ne bomo cepli. pol sem hotla pa še dohtarco da jo povprašam o alergiji in glede uvajanja in mi jo sploh niso hotli dat na telefon. jo je šel on vprašat sem čakala na telefonu in pol mi je on povedu . mislm sm jezna k .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:54:30
|
|
|
|
sjmm
|
pišem sama sebi no grem kuhat...dans imamo porovo juhco in špagetke z koruzico in tuno ter stročji fižol v solatki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:55:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem končno dobila pregled oz. cepljenje imava 22.2. ob 15.15. najprej mi je hotu dat datum 11.2. pa sem rekla da glih za rojstni dan jo pa ne bomo cepli. pol sem hotla pa še dohtarco da jo povprašam o alergiji in glede uvajanja in mi jo sploh niso hotli dat na telefon. jo je šel on vprašat sem čakala na telefonu in pol mi je on povedu . mislm sm jezna k . kva češ....dohtarji
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:56:16
|
|
|
|
tanci29
|
urša-ajde prit nazaj, sej nisi nobenga užalila...kako si kej? kako kej nejc, žiga? hana je končno zaspala sicer v vozičku, ampak ajde, sem jo že dvakrat dala spat pa nč....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:57:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem končno dobila pregled oz. cepljenje imava 22.2. ob 15.15. najprej mi je hotu dat datum 11.2. pa sem rekla da glih za rojstni dan jo pa ne bomo cepli. pol sem hotla pa še dohtarco da jo povprašam o alergiji in glede uvajanja in mi jo sploh niso hotli dat na telefon. jo je šel on vprašat sem čakala na telefonu in pol mi je on povedu . mislm sm jezna k . kva češ....dohtarji ......tanci pol imaš zeleno luč za uvajanje mleka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 13:58:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej ne morem p priklicat pa da se na glavo postavim, majo non stop zaseden telefon to pa zato k si mene prej hecala sem takoj nazaj dobila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 14:01:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem končno dobila pregled oz. cepljenje imava 22.2. ob 15.15. najprej mi je hotu dat datum 11.2. pa sem rekla da glih za rojstni dan jo pa ne bomo cepli. pol sem hotla pa še dohtarco da jo povprašam o alergiji in glede uvajanja in mi jo sploh niso hotli dat na telefon. jo je šel on vprašat sem čakala na telefonu in pol mi je on povedu . mislm sm jezna k . kva češ....dohtarji ......tanci pol imaš zeleno luč za uvajanje mleka? NEEEEEEEEEEE sej to me jezi....izvidi so negativni, provokacijo sva dobile pa šele aprila...mislim da bi jim oči ven spraskala...fora je u tem da hana sploh noče jest tistga mleka prilagojenega za alergijo, zdej sem ji pa probala dat ob milupe te kašice k je ta mlek kao aptamil notr pa lepo papca in zdej mi je neumno čakat do aprila , če ona zgleda da lepo prenaša mleko....a ni bolje da dobi vsaj en ta mlečni obrok kot pa nič no....****IS BOM DOBILA...in pol bova aprila notr tri do šter dni da ji bojo oni počasi začeli uvajati mleko pod nadzorom
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?