Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:33:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mihailo hvala :) kar gre...slabosti so ze prisle, ampak s tako razposajenko doma, moram kar pozabit na slabo pocutje. Pregled imam 19.1. - prvi pregled, ko bom noseca 9tednov. Upam, da bo vse ok, na nuhalno pa ne grem, ker ze prvic nisem bila. Upam, da bo vse ok na prvem pregledu in da se mali onejcek lepo razvija. Cebela: od nuka ima silikonski kljuncek in prodajajo v Mullerju. Ko se enkrat navadi na kljuncek, pol lahko gres na trdega kot smo sli mi. Ceprav najraje pije iz nubijevega silikonckega ustnika (narejen na enak princip kot flase z ustnikom za odrasle, sam da je silikonski). Drugace pa je sprejela tudi Tomme Tippe trdi kljuncek. Ampak najprej je morala skozi silikon, da se je navadila. Pa tudi vec spije zdaj, prej iz navadnega cuclja je bore malo spila. super sam da bo vse ok...fajn da te cebelica tako zamoti da se na slabosti pozabis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:34:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:39:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako???? po ljubljani vozijo zastonj, kar je izven lj se plača
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:45:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako???? po ljubljani vozijo zastonj, kar je izven lj se plača aha..vozijo pa povsod?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 15:53:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako???? po ljubljani vozijo zastonj, kar je izven lj se plača aha..vozijo pa povsod? pomoje da ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:12:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako???? po ljubljani vozijo zastonj, kar je izven lj se plača aha..vozijo pa povsod? pomoje da ja aha,ok..hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:16:36
|
|
|
|
Onasiss
|
ojla.... kaj dogaja???? Kok je beden vreme.... za pop...., pa naši iz noska teče, ampak bomo v dveh dneh zdravi... Sedaj se ukvarjam s papirji... šit...pa glih kar sem izpolnjevala ene obrazce za znižano plačilo vrtca.... zdej pa spet... Ajvy .... rabim te...plis help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Katere obrazce moraš izpolniti prev vpisom otroka v vrtec????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:23:34
|
|
|
|
tanci29
|
onasis-a ti niso dal papirjev v vrtcu...izplniš polo o znižanem plačilu vrtca oz. tisto za drugega otroka zastonj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:26:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasis-a ti niso dal papirjev v vrtcu...izplniš polo o znižanem plačilu vrtca oz. tisto za drugega otroka zastonj Ne...nč mi niso dal.... a izpolnim obe.... ... pa nekaj mi ni jasno...piše da moraš oddat vsaj 15 dni preden gre otrok v vrtec...naša gre pa v ponedeljek... kaj a bom pol celo ceno plačala al kaj.... sicer mi je pa za teh 14 dni v jan čist vseen...VAŽN DA SEM VRTEC DOBLA... JUPIIIIIII
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:28:44
|
|
|
|
tanci29
|
jest sem zdej mogla oddat samo to za oprostitev plačila, pa ene pole k jih naš vrtec da...osebne podatke pa številke telefonov pa pač za njihovo evidenco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:30:37
|
|
|
|
tanci29
|
men za erika ni blo treba dat nove vloge, na to sem pa hano vpisala. sej tukaj maš vprašanje kater otrok je že vpisan in kje, tko da pomoje avtomatično sami pogruntajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:33:34
|
|
|
|
Onasiss
|
hvala...bom izpolnila kar obe in jutri nesla v vrtec, bo že knjigovodka povedala kaj rabijo.... tanci...a maš Erika doma???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:46:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss hvala...bom izpolnila kar obe in jutri nesla v vrtec, bo že knjigovodka povedala kaj rabijo.... tanci...a maš Erika doma??? ej tale vaš vrtec je pa res eden boljših ...kako ti je pa povedala in kje so zdaj našli prostor...ful me zanima res erik je zdajle doma ja prej je bil v vrtcu...zakaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 16:58:22
|
|
|
|
Onasiss
|
ti bom na zs napisala.... tvojga maila pa nimam oz imam enga pa ni ta prav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:05:11
|
|
|
|
tanci29
|
ok.. mail je pa isti samo da je na koncu gmail.com
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:09:39
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - to pa je novica dneva!!!! CESTITKE!!!! Ni problem, če boš obrazec oddala tako pozno. Ti bodo poračunali za nazaj. Urša - ful lepa torta! Tanci - kako ti je uspelo Hano odvadit nočnega dojenja? Vid ponoči kriči kot šoja, če mu nočem dat joške!!! Če mu dam dudo, jo z vso silo vrže iz postelje! Vid tudi noče sprejet magičnega lončka. BarbaraGS kakšne silikonske ustnike si to uporabljala, da se Eli navadila na pitje? Lahko prilepiš kakšno slikco, link?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:15:04
|
|
|
|
tanci29
|
jutta-jest jo nisem sama se je, pa sej ni rečeno da je to to, tko je zdej dve noči...bom pa probala vztrajat tako če bo šlo, če pa ne pa ne, jest na silo ne počnem stvari...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:16:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:18:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok.. mail je pa isti samo da je na koncu gmail.com imaš zs...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 17:39:21
|
|
|
|
Jutta
|
Tamika - hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 19:07:31
|
|
|
|
claud
|
hej bejbe! Uf mi smo bli dons cist leteci, sm podaljsala otroske dodatke.... Tanci nism zasledila da si ze dala cez vse.....upam da se bolje pocutis Cebela....Larissa najraje pije s kozarca, pa tud z magicnega loncka....po flasah na cucelj ni nikol znala Dons smo bli v kitajski...sm jedla pecene rezance, pa sm jih dala mal tud Larissi'je jedla s palckami Torta- ce ima katera zeljo za torto, oz.recept vam lahko jutr napisem Je pa z jagodnim, ali pomarancniim nadevom....ful dobra, ful socna....nc smetane.....nism ravno ljubitelj ful smetane Katjusa...kaj zdj te zamere.... Punce forumi niso za iskanje prepirov, ampak izmenjavo mnenj Kolumbo....upam da bo Majkl kmal bols... Piskot naj norice cim prej grejo stran Onasis sm ful vesela zate in tale vas vrtec No mal sm pokomentirala...kokr je ostal v spominu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 19:32:06
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok čebela tako stanje je kar pri večini v tem času jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim..... Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezni Jaz včasih kihnem pa nisem bolna Sicer pa kokr veste pa naredte eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo..... sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat..... a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato še enkrat brez zamere in prosim da se ne spotikate ob tole DDDDDDDD nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič..... brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje..... če vam kej ni prav je takoj napad jst bi se mogla pa z vsem vedno strinjat.... ne se mi opravičevat in ne me napadat.... seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš...... že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcu tanci želim ti vso srečo saj veš zakaj.... in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več...... upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala ja sedaj niso moji dnevi pravzaprav jih sovražim (dneve seveda) Bedarija totalna!!! Rep med noge in zvizzzzzzz...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 20:04:13
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jutta-jest jo nisem sama se je, pa sej ni rečeno da je to to, tko je zdej dve noči...bom pa probala vztrajat tako če bo šlo, če pa ne pa ne, jest na silo ne počnem stvari... Upam, da vama rata Ja tudi jaz nočem na silo... Mu pa zmeraj preden ga podojim, dam dudo in počakam, da vidim, če bo zaspal nazaj... Običajno ne rata...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?