|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RE Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 10:45:00   
Anonimen
leela: namen ima jo postavit pr men doma na petkovcu, sam mu jz ne pustim k gor je dost ljudi k jo bi lahko sami kupil oz skupaj da bi še z mojim brati in bratranci kupu bi dovolila drugače pa ne k pol bomo še bolj skregan kot smouser posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.1.2010 10:45:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ne da se mi nic pospravit!

pa sva dveuser posted image

u pomota triuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.1.2010 10:46:14   
AKP
Dudica jaz pa imam 25.1. pregled za 9 mesecev. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.1.2010 10:46:25   
Dudica1
Za večerjo... prosim če lahko vsaj do ponedeljka 18.01. potrdite udeležbo da se potem rezervira restavracijo.Da bomo imele dovolj prostora in hrane user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.1.2010 10:46:49   
ledenka
dobro jutro!

kidanje - jaz sem odkopala pločnik, moj je moral parking user posted image sem pa bila prijazna in včeraj spucala avto. tokrat cestarji niso splužili pločnikov, kr neki. je Jankovič pozabil, da so letos volitve user posted image

vrtec - jaz sem optimist in upam, da ga bomo dobili user posted image po možnosti od maja... sicer pa ne vem, kaj bomo. Mjeva varuška je diplomirala in upa, da bo marca začela z novo službo... jazlahko z dopustom pokrpam do konca junija, če bo kriza... ne vem, bomo videli. se mi pa malo toži po službi... sam ne tega naprej povedat user posted image

bo katera v centru? Majana?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.1.2010 10:46:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

pa lep šoping, jaz grem popoldne.

F. je ugotovil, da je najboljš lest v prašne kote in kable in vtičnice šlatat.

tukaj je tako, megleno, vlažno, blek nič ne greva ven

pr nas je tud tak čuden vreme, sam bom šla pol za kakšno uro vn k čene bom živčenga fasala, tako in tako bom mogla it po sinka v vrtec

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.1.2010 10:49:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Za večerjo... prosim če lahko vsaj do ponedeljka 18.01. potrdite udeležbo da se potem rezervira restavracijo.Da bomo imele dovolj prostora in hrane user posted image

hja, mene ne bo... ma moja varuška že ene zadeve takrat. moj pa je... brez komentarja. za urco ga popazi, če že ravno moram v trgovino, več pa ne. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.1.2010 10:50:02   
Dudica1

leela: namen ima jo postavit pr men doma na petkovcu, sam mu jz ne pustim k gor je dost ljudi k jo bi lahko sami kupil oz skupaj da bi še z mojim brati in bratranci kupu bi dovolila drugače pa ne k pol bomo še bolj skregan kot smouser posted image user posted image

mi jo lahko kupmo...brez problema sej smo jo tud meli namen samo letos še ne ker je na prvem mestu avto in letos se tud še ne bi tolk gor vozu ker ga je treba prej kaj navadit na smučanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.1.2010 10:50:20   
Tanja_
leela kaj ti si še bila v službi, ko ste se preselili?Mojmu je ful dobro tukaj, ima 3 minutke z avtom do službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
11.1.2010 10:50:53   
AKP
Katmat potem pa imaš problem, če nimaš drugega varstvauser posted image . Jaz bi po vsej verjetnosti dobila vrtec, pa me je mami prosila, da bi jo čuvala. Ima pa 37 let delovnih izkušenj iz vrtca, pa mislim da zadnjih 6 let iz jaslic. Komaj čaka, da dobi punco, še očim je tako navdušen. Jo je celo hotela dalje čuvat, pa sem rekla da samo do septembra. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.1.2010 10:51:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

zabeleženo user posted image

ledenka kaj pa kakšen drug za popazit M???user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.1.2010 10:51:38   
KatMat
jaz bom....kr z drugacno barvo obarvi spisek

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.1.2010 10:52:07   
šivilja
Uh, sem zdele vidla, da moram še plenice obest, samo to bo pa vseeno treba, drugače jutri ne bo ničesar za na rito.

Se pa z mano res nekaj čudnega dogaja - sem jo zdele previjala in se mi naenkrat zazdi, da ima na nogici en prestek prevečuser posted image . Sem šla pol dvakrat štet, če je vse OK. Ma da sploh pridem na tako idejo, pa da ne bi do zdaj pogruntal. Ne vem, čist sem preč.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.1.2010 10:53:05   
Anonimen

mi jo lahko kupmo...brez problema sej smo jo tud meli namen samo letos še ne ker je na prvem mestu avto in letos se tud še ne bi tolk gor vozu ker ga je treba prej kaj navadit na smučanjeuser posted image

ma sej jz sm tud tega mnenja, sam sej sama veš kakšen so otrocuser posted image pa odrasel smo tud učasih brezglav, zato pa sem to rekla da če že hoče kupit vlečenco jo naj skupaj z večimi, k drugače mu jo sploh ne bom dovolila....  pa prvo je da mu smučke oz opremo kupmo, sej bos se ne more smučatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.1.2010 10:53:09   
Dudica1

kaj misliš...ne razumem...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.1.2010 10:53:41   
ledenka

zabeleženo user posted image

ledenka kaj pa kakšen drug za popazit M???user posted image

mama in tašča sta daleč. lahko bi sicer našla kako drugo varuško, ampak potem bi M. moral najpej njo preživet nekaj časa, pa tudi jaz ne vem, kako hitro bi jo našla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.1.2010 10:54:40   
KatMat

Katmat potem pa imaš problem, če nimaš drugega varstvauser posted image . Jaz bi po vsej verjetnosti dobila vrtec, pa me je mami prosila, da bi jo čuvala. Ima pa 37 let delovnih izkušenj iz vrtca, pa mislim da zadnjih 6 let iz jaslic. Komaj čaka, da dobi punco, še očim je tako navdušen. Jo je celo hotela dalje čuvat, pa sem rekla da samo do septembra. 
ja nimam....pa delat bo treba it...drugac ne bova sfolgala cez mesec

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.1.2010 10:54:53   
Dudica1

ma sej jz sm tud tega mnenja, sam sej sama veš kakšen so otrocuser posted image pa odrasel smo tud učasih brezglav, zato pa sem to rekla da če že hoče kupit vlečenco jo naj skupaj z večimi, k drugače mu jo sploh ne bom dovolila....  pa prvo je da mu smučke oz opremo kupmo, sej bos se ne more smučatuser posted image user posted image user posted image

jah vem...pri nas jo uglavnem ne rabi...za tolkrat da ga navadmo na vlečnco gremo v rovte zastonj pa se še A. smuča midva z M pa sankavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.1.2010 10:54:55   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Uh, sem zdele vidla, da moram še plenice obest, samo to bo pa vseeno treba, drugače jutri ne bo ničesar za na rito.

Se pa z mano res nekaj čudnega dogaja - sem jo zdele previjala in se mi naenkrat zazdi, da ima na nogici en prestek prevečuser posted image . Sem šla pol dvakrat štet, če je vse OK. Ma da sploh pridem na tako idejo, pa da ne bi do zdaj pogruntal. Ne vem, čist sem preč.

Ajoj šivilja- utrujena si....Danes nič delat, razen kar je najbolj nujno! A ti imaš bombažne plenice?Dobra si, da se ti da še s tem ukvarjat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.1.2010 10:56:58   
KatMat

kaj misliš...ne razumem...

zdej smo z zeleno obarvane na spisku...tiste ki potrdijo pa naj bodo ne vem vijolcno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.1.2010 10:58:12   
Tanja_
dudi mene tud dodaj, da ne bom brez hrane ostalauser posted image user posted image

Kasija jutri in pojutrišnjem bom pri mojih, če hočeš se lahko dobiva na kavici?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.1.2010 11:01:02   
šivilja
Ja Tanja uporabljam pralne plenice. V bistvu ni tak problem, samo danes se mi pa res ne da. SO pa fajn, ker če jih prav oz. natančno oblečeš nikoli ne premoči - niti lulanje niti kakanje, če ima pampersko ji pa ponoči sigurno premoči, pa drekec tudi vedno ven pride. TAko da če tako pogledam, je v bistvu manj pranja, ker perem samo plenice, ne pa še treh žeht oblek in posteljnine na dan.
Če kam gremo ima pa Pamperske, ker tako orto pa nisem.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.1.2010 11:01:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

dudi mene tud dodaj, da ne bom brez hrane ostalauser posted image user posted image

no naso tanjci dvakrat zacahni....kaksna kilca gor ji bo prav pristajalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 11:04:57   
Dudica1

Večerja z-majčic 22-ega januarja:

1.
KatMat

2.
FLASKA_A
3.
Dudica1

4.
Leela
5.
Majana
6.
Tubby
7.
HM84
8.
Tanja
_
9.
Lake
10.VHM
11.k.tja
12.ledenka
13.PetraZG
14.
Blueeyes (nisem še čist 100%,ker bom že začela delat,pa še ne vem za urnik)
15.Zoja10
16.maja1488

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.1.2010 11:09:05   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

no naso tanjci dvakrat zacahni....kaksna kilca gor ji bo prav pristajalauser posted image

LOL

šivilja kako pa to, da ji Pamperske premočijo?Nam še niso?Pa je ponoči nikoli ne previjam....
Skratka-vsa častuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?