![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:24:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur. Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit. A bo dons kej vremena za ven it? a privat kam it pa ne moreš z napotnico?
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* majana te čist štekam s tem kidanjem. pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo. Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. mogoče nimajo za lopato. ne, tolk so škrti. avtomobilov pa pred bajto kokr češ. en tip ima kar dva: enega za poleti in enega za zimo pa da bi imel vsaj džipa in športnega. ima pa dva športna: enega z odprto streho in enega z zaprto
< Sporočilo je popravil *Lina* -- 11.1.2010 9:25:24 >
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:25:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ne, tolk so škrti. avtomobilov pa pred bajto kokr češ. en tip ima kar dva: enega za poleti in enega za zimo sej so bogi.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:26:26
|
|
|
|
KatMat
|
ok ok sem že tiho!
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:27:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Sej je pr nas isto,jaz sem sama dostkrat skidala dvorišče...tud letos sva ga že enkrat zdej ga pa nisva ker nismo nikamor rabli it ...se je pa zvozilo tolk da je blo prevozno ...sej se grdo sliši ampak tako je...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 11.1.2010 9:28:05 >
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj si tiho ?
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:28:53
|
|
|
|
KatMat
|
ja vse pravijo naj bom tiho
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:29:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ok ok sem že tiho! Kati, ti kr govor, lejo. mislim da nam je samo hudo, ko začnemo o tem razmišljat...
< Sporočilo je popravil majana79 -- 11.1.2010 9:30:06 >
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sej je pr nas isto,jaz sem sama dostkrat skidala dvorišče...tud letos sva ga že enkrat zdej ga pa nisva ker nismo nikamor rabli it ...se je pa zvozilo tolk da je blo prevozno ...sej se grdo sliši ampak tako je... ma sej meni ni problem. je pač rekreacija. pa doma sem. oskar je lepo v vozičku in se mu dogaja. ampak da bi bili potem veseli, ne vem al hvaležni, al rekli hvala al kaj...ne vem neko prijaznost. so pa name jezni, fovšni ker kidam, se norca delajo, ma nimam pojma ?...mah pustimo to. sej je brezveze. today is realy not my day
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kati - ti kar govori. to nas sprošča. torej, kaj bomo danes šopingirale ?
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:31:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur. Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit. A bo dons kej vremena za ven it? a privat kam it pa ne moreš z napotnico? Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeli Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla....
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:34:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur. Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit. A bo dons kej vremena za ven it? a privat kam it pa ne moreš z napotnico? Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeli Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla.... a to si ti kar sama napišeš
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:35:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* majana te čist štekam s tem kidanjem. pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo. Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. mogoče nimajo za lopato. Če je to problem, jih kupim 5 za cel blok... pa naj si jih sposojajo in kidajo.... Sej jih imajo, samo leni so tukaj vsi... V Celju pred blokom je vse čisto kot suzica... se zmenijo za akcijo in so v pol urce gotovi, vmes še kaj dobrega spijejo... To je Ljubljana...Vsi samo za svoje riti skrbijo...
< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.1.2010 9:36:08 >
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
imam dones glih en tak dan, bom samo rjovela. še v službo bom klicala in jih najurila, kam so me prestavili in da naj začnejo kar razmišljat o boljši delovni poziciji. predvsem tale 6 urni delovnik me skoz bolj mika. plačajo naj me pa kar za osem.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:37:40
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* kati - ti kar govori. to nas sprošča. torej, kaj bomo danes šopingirale ? A si že rezervirala počitnice?
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:39:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* imam dones glih en tak dan, bom samo rjovela. še v službo bom klicala in jih najurila, kam so me prestavili in da naj začnejo kar razmišljat o boljši delovni poziciji. predvsem tale 6 urni delovnik me skoz bolj mika. plačajo naj me pa kar za osem.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:42:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur. Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit. A bo dons kej vremena za ven it? a privat kam it pa ne moreš z napotnico? Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeli Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla.... a to si ti kar sama napišeš Aha petrazg moja 2 sta živela na Fužinah- in je oči parkrat skidal celo parkirišče (to je blo skor 30 let nazaj, so bli parkingi še manjši ) in je rekel, da so se vsi norca delal iz njega. So imeli pa parkinge označene, kateri je od katerega, da so skoz na istih parkirali. No, potem je začel pucat samo še svoj parking in ko je prišel domov iz službe, glej ga zlomka, je bil vedno zaparkiran. Lenuhi.... Pri nas je isto, ljudje sčistijo samo svoj avto in to ponavadi tako,da zamečejo drugega, ali pa npr skidajo svoje dvorišče, sneg pa zmečejo na cest, da se ga lepo fino zvozi, pa zmrzne in potem je veselica po cesti...Obup!
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:46:28
|
|
|
|
AKP
|
KatMat precej premišljujem. Nike Taja bo do septembra pri moji mami, je šla lani na srečo v penzijo. Skrajšan delovni čas ne bom mogla imet, bo boga reva do 16.30 v varstvu. KatMat če ti ni za dat tamale tašči jo pa daj v vrtec. Pri mojem starejšem je tudi tašča mislila, da ga bo pazla. Je bila, kar malce užaljena ker ji ga nisem dala. Sem ji lepo objasnila, da sem komaj začela delat in potrebujem 100% varstvo, ker mi ga nihče ne bo mogel pazit če ona zboli. Je potem le razumela. Pri privat varstvu sem pa precej skeptična. Moja mama je delala v vrtcu in vem kakšna je hrana, kaj so se igrali, kaj naučili. Pri privatnem varstvu pa dobiš prekleto težko nekoga, ki mu lahko zaupaš.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:51:39
|
|
|
|
AKP
|
Ja to pa je mesto. Ko smo še mi stanovali v bloku, je bilo isto. Če si kaj skidal so te vsi gledali, kot da si zmešan. Tukaj na vasi pa je čisto drugače. Vsak si skida dvorišče in eno leto ko se malce kasneje prišli plužit smo vsi skupaj začeli čistit cesto. Smo se tako presmejali in naklepetali, da je bilo prav lušno. Pa sosedov mulc tako rad sneg kida, da ti takoj pride pomagat.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:52:34
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja naši H. tobrex ni pomagal, je bilo dobro šele po Ciloxan-u. Zdaj ko se ji je ponovilao je takoj dobila Ciloxan in smo preprečili najhujše - ni imela čisto zlepljenega učka in je zdaj že skoraj dobro. Čeprav je očitno res problem v solzevodu, ker ji tudi solzice ne odtekajo - mi vsi pravijo, da čisto premalo joka, da če bi več jokala, bi se ji že prepucali
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
počitnic še nisem rezervirala. mi mož še ni povedal budgeta
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:55:04
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali OK, se je zbudila ob enih in potem spala do pol sedmih. Špat je šla pa ob sedmih. Pridna malečka. Zdaj spet spi. Meni se pa nič ne da. Za pospravit imam, pa za šiht ful stvari nardit... Mah bom že...zdej iščem snežke po netu.
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, sem se zlajala...zdej pa samo čakam, da mi iz službe pošljejo kakšen častitiljiv mail
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:58:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali OK, se je zbudila ob enih in potem spala do pol sedmih. Špat je šla pa ob sedmih. Pridna malečka. Zdaj spet spi. Meni se pa nič ne da. Za pospravit imam, pa za šiht ful stvari nardit... Mah bom že...zdej iščem snežke po netu. NO KO BOŠ KAJ NAŠLA PRIPOPAJ LINK
|
|
|
|
RE: RE Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 9:59:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* evo, sem se zlajala...zdej pa samo čakam, da mi iz službe pošljejo kakšen častitiljiv mail
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.