|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RE Z majčki 2009 - 8 del
11.1.2010 9:24:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dobro jutro!

kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur.

Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit.

A bo dons kej vremena za ven it?

a privat kam it pa ne moreš z napotnico?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.1.2010 9:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

majana te čist štekam s tem kidanjem.

pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo.

Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. user posted image

pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. user posted image

user posted image mogoče nimajo za lopato.

ne, tolk so škrti. avtomobilov pa pred bajto kokr češ. en tip ima kar dva: enega za poleti in enega za zimouser posted image pa da bi imel vsaj džipa in športnega. ima pa dva športna: enega z odprto streho in enega z zaprto

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 11.1.2010 9:25:24 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.1.2010 9:25:45   
majana79

ne, tolk so škrti. avtomobilov pa pred bajto kokr češ. en tip ima kar dva: enega za poleti in enega za zimouser posted image

sej so bogi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.1.2010 9:26:26   
KatMat
ok ok sem že tiho!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.1.2010 9:27:17   
Dudica1
Sej je pr nas isto,jaz sem sama dostkrat skidala dvorišče...tud letos sva ga že enkrat zdej ga pa nisva ker nismo nikamor rabli it user posted image ...se je pa zvozilo tolk da je blo prevozno user posted image ...sej se grdo sliši ampak tako je...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 11.1.2010 9:28:05 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.1.2010 9:27:23   
Anonimen
zakaj si tiho ?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.1.2010 9:28:53   
KatMat
ja vse pravijo naj bom tiho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.1.2010 9:29:27   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ok ok sem že tiho!

Kati, ti kr govor, lejo. user posted image mislim da nam je samo hudo, ko začnemo o tem razmišljat...

< Sporočilo je popravil majana79 -- 11.1.2010 9:30:06 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.1.2010 9:30:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sej je pr nas isto,jaz sem sama dostkrat skidala dvorišče...tud letos sva ga že enkrat zdej ga pa nisva ker nismo nikamor rabli it user posted image ...se je pa zvozilo tolk da je blo prevozno user posted image ...sej se grdo sliši ampak tako je...

ma sej meni ni problem. je pač rekreacija. pa doma sem. oskar je lepo v vozičku in se mu dogaja. ampak da bi bili potem veseli, ne vem al hvaležni, al rekli hvala al kaj...ne vem neko prijaznost. so pa name jezni, fovšni ker kidam, se norca delajo, ma nimam pojma ?...mah pustimo to. sej je brezveze.

today is realy not my dayuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
11.1.2010 9:31:04   
Anonimen
kati - ti kar govori. to nas sprošča.

torej, kaj bomo danes šopingirale ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
11.1.2010 9:31:20   
Tanja_

Dobro jutro!

kati jaz razmišljam o vrnitvi v službo in me kar stiska. Najbrž se bom probala zmenit za 6 urni delovnik, vsaj dokler ne dobim spec. Potem pa po 8 ur.

Sicer pa- ne vem, kaj naj naredim s tem očesom, ker mi še vedno nagaja.Ampak se mi res ne da k moji dr., da mi da napotnico in potem na Očesno sedet v gužvo...Bom še kr malo doma probala pozdravit.

Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeliuser posted image Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
11.1.2010 9:34:44   
Dudica1

Dobro jutro!

Najbrž bi se mogla povsod naročit.Pa bi me enkrat drug teden vzeliuser posted image Mah še ene 2 dni bom probala s Tobrexom, če ne si bom pa še ene druge kapljice napisala, če pa ne bo okej, bom pa šla....

a to si ti kar sama napišeš user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
11.1.2010 9:35:25   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

majana te čist štekam s tem kidanjem.

pri nas imajo tudi vsi leve roke. je ura dve, treba je po otroka v vrtec, se noben živ bog ne spomnil, da bi bilo fino malo skidat al pa vsaj malo pomagat. in potem sama to delam. tastari pa sedijo na oknih in se režijo, češ glej kako tamlada kida. da bi bili vsaj malo hvaležni, ker vsaj eden skrbi, da je cesta prevozna. se pa še vsi name držijo.

Lina, Majana... je pri nas popolnoma enako. Nihče ne bo skidal nič, razen centimetrov svojega parkirišča... In vsi nekaj čakajo. user posted image

pri nas si tudi dvorišča ne skidajo. v sosednji bajti jih živi osem, pa se noben ne spomnil pred lastnim pragom pospravit. in zdej kar rijejo v sneg. user posted image

user posted image mogoče nimajo za lopato.

Če je to problem, jih kupim 5 za cel blok... pa naj si jih sposojajo in kidajo.... Sej jih imajo, samo leni so tukaj vsi... V Celju pred blokom je vse čisto kot suzica... se zmenijo za akcijo in so v pol urce gotovi, vmes še kaj dobrega spijejo... To je Ljubljana...Vsi samo za svoje riti skrbijo...

< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.1.2010 9:36:08 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
11.1.2010 9:37:29   
Anonimen
imam dones glih en tak dan, bom samo rjovela. še v službo bom klicala in jih najurila, kam so me prestavili in da naj začnejo kar razmišljat o boljši delovni poziciji. predvsem tale 6 urni delovnik me skoz bolj mika. plačajo naj me pa kar za osem. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
11.1.2010 9:37:40   
petrazg

kati - ti kar govori. to nas sprošča.

torej, kaj bomo danes šopingirale ? user posted image

A si že rezervirala počitnice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
11.1.2010 9:39:10   
Dudica1

imam dones glih en tak dan, bom samo rjovela. še v službo bom klicala in jih najurila, kam so me prestavili in da naj začnejo kar razmišljat o boljši delovni poziciji. predvsem tale 6 urni delovnik me skoz bolj mika. plačajo naj me pa kar za osem. user posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
11.1.2010 9:42:04   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dobro jutro!

a to si ti kar sama napišeš user posted image

Ahauser posted image

petrazg moja 2 sta živela na Fužinah- in je oči parkrat skidal celo parkirišče (to je blo skor 30 let nazaj, so bli parkingi še manjšiuser posted image ) in je rekel, da so se vsi norca delal iz njega. So imeli pa parkinge označene, kateri je od katerega, da so skoz na istih parkirali. No, potem je začel pucat samo še svoj parking in ko je prišel domov iz službe, glej ga zlomka, je bil vedno zaparkiran. Lenuhi....

Pri nas je isto, ljudje sčistijo samo svoj avto in to ponavadi tako,da zamečejo drugega, ali pa npr skidajo svoje dvorišče, sneg pa zmečejo na cest, da se ga lepo fino zvozi, pa zmrzne in potem je veselica po cesti...Obup!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.1.2010 9:46:28   
AKP
KatMat precej premišljujem. Nike Taja bo do septembra pri moji mami, je šla lani na srečo v penzijo. Skrajšan delovni čas ne bom mogla imet, bo boga reva do 16.30 v varstvu.
KatMat če ti ni za dat tamale tašči jo pa daj v vrtec. Pri mojem starejšem je tudi tašča mislila, da ga bo pazla. Je bila, kar malce užaljena ker ji ga nisem dala. Sem ji lepo objasnila, da sem komaj začela delat in potrebujem 100% varstvo, ker mi ga nihče ne bo mogel pazit če ona zboli. Je potem le razumela. Pri privat varstvu sem pa precej skeptična. Moja mama je delala v vrtcu in vem kakšna je hrana, kaj so se igrali, kaj naučili. Pri privatnem varstvu pa dobiš prekleto težko nekoga, ki mu lahko zaupaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.1.2010 9:51:39   
AKP
Ja to pa je mesto. Ko smo še mi stanovali v bloku, je bilo isto. Če si kaj skidal so te vsi gledali, kot da si zmešan. Tukaj na vasi pa je čisto drugače. Vsak si skida dvorišče in eno leto ko se malce kasneje prišli plužit smo vsi skupaj začeli čistit cesto. Smo se tako presmejali in naklepetali, da je bilo prav lušno. Pa sosedov mulc tako rad sneg kida, da ti takoj pride pomagat. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
11.1.2010 9:52:34   
šivilja
Tanja naši H. tobrex ni pomagal, je bilo dobro šele po Ciloxan-u. Zdaj ko se ji je ponovilao je takoj dobila Ciloxan in smo preprečili najhujše - ni imela čisto zlepljenega učka in je zdaj že skoraj dobro. Čeprav je očitno res problem v solzevodu, ker ji tudi solzice ne odtekajo - mi vsi pravijo, da čisto premalo joka, da če bi več jokala, bi se ji že prepucaliuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
11.1.2010 9:54:45   
Anonimen
počitnic še nisem rezervirala. mi mož še ni povedal budgetauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
11.1.2010 9:55:04   
maja1488
Jutro! Spali OK, se je zbudila ob enih in potem spala do pol sedmih. Špat je šla pa ob sedmih. Pridna malečka. Zdaj spet spi.

Meni se pa nič ne da. Za pospravit imam, pa za šiht ful stvari nardit... Mah bom že...zdej iščem snežke po netu.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
11.1.2010 9:55:54   
Anonimen
evo, sem se zlajala...zdej pa samo čakam, da mi iz službe pošljejo kakšen častitiljiv mailuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
11.1.2010 9:58:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro! Spali OK, se je zbudila ob enih in potem spala do pol sedmih. Špat je šla pa ob sedmih. Pridna malečka. Zdaj spet spi.

Meni se pa nič ne da. Za pospravit imam, pa za šiht ful stvari nardit... Mah bom že...zdej iščem snežke po netu.

NO KO BOŠ KAJ NAŠLA PRIPOPAJ LINK user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
11.1.2010 9:59:12   
Dudica1

evo, sem se zlajala...zdej pa samo čakam, da mi iz službe pošljejo kakšen častitiljiv mailuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.