mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica drugač pa punce ... a kater malček še ne plazi in ne sedi ??? čist tko me zanima, ker naš še ne kaže znakov da bo kej kmalu obvladal eno in drugo, pa je že 8m11d ... no sej sikeram se ne ... vem da slej ko prej bo ... ampak me pa zanima kake so statistike Naša, pa bo čez 10 dni stara 8 mesecev. Sedi krasno in dolgo, če jo posadiš, sama se še ne usede. Plazi se tudi ne, ampak ker se že nekaj časa b.p. trklja, se mi to sploh ne zdi bavbav. Starejša je splazila tisti dan, ko je dopolnila 8 mesecev, sama se je usedla pa kak mesec kasneje. Shodila je pri 13 mesecih, pa je bilo že takrat dela čez glavo, da sem ji dopovedala, kam ne sme... IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Včeraj zvečer sem na spodnjih hlačkah zasledila rjavo- krav izcedek oziroma kar nekaj kapljic je bilo,trebuh me ni nič bolel,zato sem rekla da nebom delala panike in počakala če bo kaj hujšega(vse je ponehalo in čez noč ni bilo več nobenega izcedka).....pri prvi nosečnosti se mi to ni zgodilo,poklicala bom G. danes popoudne in se naročila za pregled,bom najbolj prepričana! Mislim...je to normalno,sem prebirala da če so hujše krvavitve in hude bolečine v spodnjem delu trebuha potem naj bi šlo za spontani splav?! Meni se je to zgodilo pri Juliji, ko sem bila cca. 1-2 meseca noseča. Ni bilo nič hudega, ampak G je rekla, da se vseeno pridem pokazat. Pojdi se pokazat, za tako stvar te mora vzeti, pa se boš tudi ti bolje počutila. IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* vidim, da me nekdo na tem forumu bere in sledi. in kar je še huje, potem širi laži naprej. Vem za nekaj takih primerov. Zato trikrat premislim preden kaj napišem. Žal, škoda, da se foruma ne da zakleniti oz. ga omejiti za uporabo. Meni je pa uspelo tamali zažgati kosilo . HB, da je ornk zaspala in sem imela čas, da ga znova pripravim...
|