Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:13:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za povzetek in, kaj boste jedle v petek? Pa nena še zdaj ti začni. pardon, sem že nehala. bom res mogla za nazaj prebrat, da vidim kake težke debate so padale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:14:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mislim, da ni se me lahko združile z najinimi fročeki ponoči, pa bi zraven kaj štrikale al kaj...ne vem no...ti povej, ali pa se ga uapijeva zraven... ja..ne... Ma jaz več ne upam..ker je skozi isto....so mi govorili..saj bo..zdaj že skoraj dve leti in nič Me najbolj razp..taki ko tega niso skozi dali,pa mi pamet solijo...češ..kak ti te otrok ne spi,pa probaj tako in tako
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........ jaz te lahko vzamem, samo tak ne vem kje je to (kjer bo matcar praznovala) tak da me boš vodila oki doki... Ma jaz vem..čist blizu je....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:16:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... katere flaške pa si sprobala? Avent in Nuk Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. Evo danes ga grem kupit...samo cucelj, navoja in flaške ne potrebujem??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:16:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........ jaz te lahko vzamem, samo tak ne vem kje je to (kjer bo matcar praznovala) tak da me boš vodila oki doki... Ma jaz vem..čist blizu je.... OK, zmenjeno Meni je tak skoraj vseeno, kje grem, rade volje pa pomagam Kje si pa doma, če smem vprašat? Te lahko doma poberem - mi ni problem:) Da me ne boš rabila kje čakat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:16:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. kaj je narobe? Noče pit al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:17:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........ jaz te lahko vzamem, samo tak ne vem kje je to (kjer bo matcar praznovala) tak da me boš vodila oki doki... Ma jaz vem..čist blizu je.... OK, zmenjeno Meni je tak skoraj vseeno, kje grem, rade volje pa pomagam Kje si pa doma, če smem vprašat? Te lahko doma poberem - mi ni problem:) Da me ne boš rabila kje čakat Na lentu...ampak najboljše..da kar gor na Koroško pridem.....saj se bova še fiksno zmenle
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:18:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... katere flaške pa si sprobala? Avent in Nuk Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. Evo danes ga grem kupit...samo cucelj, navoja in flaške ne potrebujem?? Ja, samo cucelj lahko kupiš. Gre na navoj od Aventove flaške. Timeja ma za čaj pit Aventovo flaško pa gor Mamov cucelj. Za mleko pa ma sicer mamovo flaško, ker sem ji jo kupla, ko je bila stara nekaj tednov, pa je spodaj nekaj kao proti krčem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:19:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. kaj je narobe? Noče pit al kaj? Ne, ona pije. Samo so vsi tak hvalili mamove cuclje, pa sem ji tega kupla Je pila z aventovega tudi, samo nukov ji nekak ne ustreza..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:19:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........ jaz te lahko vzamem, samo tak ne vem kje je to (kjer bo matcar praznovala) tak da me boš vodila oki doki... Ma jaz vem..čist blizu je.... OK, zmenjeno Meni je tak skoraj vseeno, kje grem, rade volje pa pomagam Kje si pa doma, če smem vprašat? Te lahko doma poberem - mi ni problem:) Da me ne boš rabila kje čakat Na lentu...ampak najboljše..da kar gor na Koroško pridem.....saj se bova še fiksno zmenle OK, se še zmenive
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:20:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. kaj je narobe? Noče pit al kaj? Ne, ona pije. Samo so vsi tak hvalili mamove cuclje, pa sem ji tega kupla Je pila z aventovega tudi, samo nukov ji nekak ne ustreza.. Meni je Avent zakon.... Pri A smo imeli nuk..je bolj mehki in je bilo otroka zlo težko flaške odvadit...zarad tega
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:20:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. kaj je narobe? Noče pit al kaj? Noče, ni pogojev, samo žlico..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:21:01
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike....bi še čvekala ampak moram it pospravit in vse ostalo..... Lep dan vsem...se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:21:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo.. kaj je narobe? Noče pit al kaj? Noče, ni pogojev, samo žlico.. naša pa samo flašo...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:22:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike....bi še čvekala ampak moram it pospravit in vse ostalo..... Lep dan vsem...se tipkamo zvečer Jaz tudi, čao bao...budilka se je zbudila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:24:03
|
|
|
|
rina22
|
saraya in nebo, uživajta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:35:24
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem nazaj. je bil L lačen.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:03:51
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:17:14
|
|
|
|
matcar
|
Sem se odločla,da si bom kr solato naredla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:32:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob pol treh dalje držite pestke....da naredim izpit Bomo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:33:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se odločla,da si bom kr solato naredla. Kako si pa narediš?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:36:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me najbolj razp..taki ko tega niso skozi dali,pa mi pamet solijo...češ..kak ti te otrok ne spi,pa probaj tako in tako taki so ponavadi polni nasvetov in obtožb, zakaj ne to, zakaje ne ono . Meni se isto dogaja ker ne prespi celo noč v svoji postelji. Pa moj me razpizdi, ko mi reče, jaz bi ga pusto...pa naj se dere .
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.1.2010 10:37:29 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:38:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike....bi še čvekala ampak moram it pospravit in vse ostalo..... Kaj nisi včeraj pospravljala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:39:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Meni je Avent zakon.... meni tudi...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 10:41:51
|
|
|
|
botrca
|
Saraya keri je rdeči most
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?