Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:11:58
|
|
|
|
doris04
|
lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:33:41
|
|
|
|
ly117
|
Še zdaj ne spi mali -ček. Nič nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 8:42:50
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 8:44:29
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo fajn spali,upam da bo ostalo tak(trkam).maks pa gleda Avtomobilčke-spet,Saš tudi škili na tv,jaz pa kafe pijem,pa krompir sem že dala kuhat,bom musako naredla mojim,jaz pa še študiram,kaj naj jem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 8:57:58
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro Tudi mi smo spali vredu Tudi jaz sem že dala kuhat govedino Krompir pa pride na vrsto pozneje Ste bile pridne s čvekanjem Če povem po resnici, se mi tak ne da vsega brat za nazaj.. Je možno dobit kak kratek povzetek? Oz. če je bilo kaj takega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 8:59:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi pa včeraj skoraj do enih nismo spali. Se je L zvečer zbudo ko je moj prišo domov in ni hoto zaspat. Pa še jedo je. Pol pa sma midva šla veeno spat mali je pa še en čas sedo pol je pa zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:01:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo fajn spali,upam da bo ostalo tak(trkam).maks pa gleda Avtomobilčke-spet,Saš tudi škili na tv,jaz pa kafe pijem,pa krompir sem že dala kuhat,bom musako naredla mojim,jaz pa še študiram,kaj naj jem. Matcar jaz imam danes kuhano (samo soljeno) špinačo pa dva trdo kuhana jajca. Tak da... Upam da si ti kaj boljšega privoščič. Pa jutro vsem. Grem si še neke papire v bivšo službo rihtat. Za borzo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:01:35
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, mi pa smo spali za en d*r*e*r..in sem gor že od 5.30, pregonila 15 km, 30 minut telovadla, se stuširala oprala glavo in si zlikala lase, spakirala N v šolo, R spi, jaz pa pospravljam ker imam občutek, da je bil nekdo pri nas ponoči in nam razmetal stanovanje... , potem pa grem kuhat, moj je v službi, pa po N v šolo, popoldan pa imam ANG (Jojoj kak mi ji za it...ufffffffff), neki čudni dan je danes... ni taprave enrgije....ufffffffff...aja kavo pijem še... Pa res ste nakloftale, sem malo preletela, pa itak bolje, da me ni bilo, ker bi mi samo lušte delale za v petek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:04:00
|
|
|
|
marta82
|
Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:06:47
|
|
|
|
ly117
|
Rina menle smo se o petkovi hrani oz. kaj bo kera jedla in kaj ne. Pa zraven smejale 300/h.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:07:56
|
|
|
|
marta82
|
Babnice šibam zdaj po opravkih. lep dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:08:37
|
|
|
|
rina22
|
nebo ly, hvala za povzetek in, kaj boste jedle v petek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:09:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Babnice šibam zdaj po opravkih. lep dan. Dobro zrihtaj vse Lep dan tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:09:11
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Mi smo spali za en ...M ga je biksala ponoči, zjutraj pa sem jo komaj zbudila.......A smrčkala (odkar ni več na AB....se je spet poslabšalo) Zdaj sem sama....M je v varstvu...... Danes ob pol treh dalje držite pestke....da naredim izpit
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:09:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:10:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jutro Mi smo spali za en ...M ga je biksala ponoči, zjutraj pa sem jo komaj zbudila.......A smrčkala (odkar ni več na AB....se je spet poslabšalo) Zdaj sem sama....M je v varstvu...... Danes ob pol treh dalje držite pestke....da naredim izpit za neprespano noč za izpit - pesti pa bom še držala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:10:59
|
|
|
|
arabela*
|
Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:11:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... katere flaške pa si sprobala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:11:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jutro Mi smo spali za en ...M ga je biksala ponoči, zjutraj pa sem jo komaj zbudila.......A smrčkala (odkar ni več na AB....se je spet poslabšalo) Zdaj sem sama....M je v varstvu...... Danes ob pol treh dalje držite pestke....da naredim izpit Držim pesti... Mislim, da ni se me lahko združile z najinimi fročeki ponoči, pa bi zraven kaj štrikale al kaj...ne vem no...ti povej, ali pa se ga uapijeva zraven...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:11:40
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... katere flaške pa si sprobala? Avent in Nuk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:12:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... daj Nebo..pridi no...pa saj ni daleč....pa če bo sila ga šibneš domov.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:12:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full ste bile včeraj pridne čveke...ampak sem samo na brzino preletela skozi.....nekaj novih zasledila Aja...glede petka...če se katera pelječez rdeči most slučajno...bi se priporočala,če me vzame zraven........ jaz te lahko vzamem, samo tak ne vem kje je to (kjer bo matcar praznovala) tak da me boš vodila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:12:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za povzetek in, kaj boste jedle v petek? Pa nena še zdaj ti začni.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:12:49
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za povzetek in, kaj boste jedle v petek? Pa nena še zdaj ti začni. VSE SO NA SOLATI!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 11.1.2010 9:13:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo pa ne bi šlo da ga podojiš pa prišibaš za kako urco? Res ne vem kaj naj, že cel teden razmišljam samo kaj, včeraj sma jedla kašico ob 18.30 in dojila sva se ob 20.30 (samo malo, da je zaspal) in prvič je bil gor ob 21.30 in drugič ob 22.00, potem pa je spal do 0,35..ne vem no kaj naj naredim...flaše pa še niso take naredili, da bi jo on po njej jedel... katere flaške pa si sprobala? Avent in Nuk Probaj še mam - to ma Timeja pa moram rečt, da je res fajn. Pa če maš aventovo flaško, lahko kupiš samo mamov cucelj - ker paše na aventovo flaško. pa še to probaj. lahko pa bo delovalo..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?