Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:30:53
|
|
|
|
mladika
|
si že delala testek?te nočem razučarat,sam jst sm tut misnla da bo kej ker je M zamujala že 9 dni,pa je učiri meni nič tebi nič prikapljala!! .upam da bo pri tebi drugače in da boš zagledala težko pričakovani . držim pesti.med tem ti pa pošiljam ,da bo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:36:42
|
|
|
|
malajka84
|
že, pa ni pokazal nič M naj bi pa prišla od včleraj do danes enkrt..čeprov mam t go rnapisan jutri (zmer da en dan viška)...sam...ma ne vem k berem mal o nekih rjavih izcedkih preberem sam to, da se pojavijo pred M, jst ji do sedaj nisem imela.sam sej pravim moje telo mi neke nove fore predstavlja...ah...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:40:26
|
|
|
|
Nitka
|
Lahko me črtate s seznama, je danes spet prišla
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:47:26
|
|
|
|
malajka84
|
Nitka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:55:25
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala, Bostina ...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 18:03:02
|
|
|
|
jana84
|
Arual, Nitka ...to pa ni nič kaj fajn...Upam, da vama kmalu uspe pričakat + ali
< Sporočilo je popravil jana_k -- 10.1.2010 18:04:20 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 18:07:03
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala, jana_k. Ne, nič ni fajn, ko veš, da lahko takoj zanosiš, ko hočeš, potem pa kar naenkrat ne moreš več... pa še novega G moram najti, ker ta mi je čisto brezsrčna...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 18:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Nitka en vlki od mene... jaz pa sem le upala, da bova delali skupaj test... skratka, ne se sekirat, verjamem, da ti bo v novem ciklu uspelo... bostina, glede rjavih izcedkov, jaz mam kar izkušnje že z njimi... Vedno so se mi pojavljali 1 teden pred menstruacijo, ali pa so še en teden trajali po menstruaciji... No ginekologinja mi je povedala, da se mi je pač takrat čistil maternični vrat, kar ni nič slabega... Zdaj so se mi nehali in jih nimam več. Zgleda, da traja sam določeno obdobje. Počakaj par dni... Če nimaš bolečin, ni panike, če pa maš krče ali kaj podobnega pa idi k ginekolohinji. Lp!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 8:13:16
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Nitka- Bo pa uspelo naslednjič, pa če naslednjič ne pa še naslednjič, sam obupat ne...midva sva se trudila krogov in ko sem najmanj pričakovala...me je presenetil PLUS Tako bo pri tebi in vsaki izmed vas...glavo gor, čeprav vem, da je hudo, še posebi ta dan ko pride in si je resnično niti najmanj ne želiš... Navijam za vsako izmed vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 8:40:01
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro če je ktera slabe volje, potem ne brat... jst sem že čist slabe volje prvič v življenju sploh ne vem, če sem mela O pa sej vem, da se nekaterim, ki se res že dolgo trudite zdim totalno smotana, ampak si ne morem pomagat. Sploh k smo Lukca nardil takoj ko smo rekli da ga bomo. pa k sem si toook želela, da na njegov 2.rd povemo, da bo dobil bratca oz.sestrico. no, sej dokler tetka ne pride... bo res treba it na eno vročo čokolado za mal pozitivne energije nitka, te čist razumem... sej enkrat nama bo uspelo... bostina, še vedno držim pesti... in vsem, ki še nestrpno čakamo na dan D- naj se nam nasmehne sreča... vsem, ki je prišla , povejte ji, da drug mesec nima vstopa! se že boljše počutim
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 8:58:18
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Jinx če CB pokaže pol je...tk pravjo!!! Ja upam da res Bom pa za vsak slučaj ponovila testek še v petek Sem pa dala fotko v album, je kar konkreten plusek
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 8:59:33
|
|
|
|
malajka84
|
Jutro..ne obm rekla dobro, ker ni. No včer zvečer z mojim leživa u postl, pa se pogovarjava , da mogoč nama je pa le uspelo, pa že delava plane kk bi sobico zrihtala pa kak vozek bi mela pa kak...no pač sanjala sva z odprtimi očmi....vmes je pa pritekla...pa še tolk boleča d sm dons bl mal spala...nej gre vse skp....:(....tk da se selim med februarke. Tu me dajte pa med navijačice..še vedno navijam za vse vas, ki še čakate plusek, da se vam le ta res prikaže!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:03:21
|
|
|
|
Jinx
|
BOSTINA
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:05:24
|
|
|
|
lillchy123
|
bostina
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:07:19
|
|
|
|
witch
|
za vse, ki vam je pritekla naj bo naslednji krog veliko boljši imamo že kaj novih novic? jinx to pa je +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:13:29
|
|
|
|
dini
|
BOSTINA, nič se ne sekirat...Ne težiš...Če pa je komu odveč, pa naj ne bere..Enostavno. mIslim, da smo na tej temi same take, ki smo "neučakane" in par dni pred dnevom D ravno za skupaj Pa še to sem hotla napisat: dini a ti tud pričakuješ ta mesec ...da vem če te dam na seznam...Saj veš The more the merrier.... In ti Didi82, a te napišem še kam na konec meseca, al se boš presedlala v februar? IZVIRNO SPOROČILO: jana_k BOSTINA, nič se ne sekirat...Ne težiš...Če pa je komu odveč, pa naj ne bere..Enostavno. mIslim, da smo na tej temi same take, ki smo "neučakane" in par dni pred dnevom D ravno za skupaj Pa še to sem hotla napisat: dini a ti tud pričakuješ ta mesec ...da vem če te dam na seznam...Saj veš The more the merrier.... In ti Didi82, a te napišem še kam na konec meseca, al se boš presedlala v februar? jana_k tudi jst pričakujem ta mesec, hvala.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:16:19
|
|
|
|
archie
|
jinx ful je izrazit plus!! Bravo!! za vse, ki ste docakale M.... jaz bom delala test za vikend, ampak nisem prevec optimist, ker nimam prav nobenih znakov. Moj sedaj ugotavlja, da realnost ni taka kot jo kazejo v filmih (dva skupaj spita in je zenska kar noseca ).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
bostina, naj te najprej res ti želim, da ti uspe čimprej in kar ti tudi bo to vsaki želim saj veste kaj pravijo? KAR NAS NE UBIJE, NAS NAREDI MOČNEJŠE! jaz je še zaenkrat nisem dobila in še vedno vstrajam, da naj tako tudi ostane... kar pa se glede testa tiče... po eni strani bi najraje kar zdaj letela v lekarno, po drugi strani, pa si mislim, da raje še malo počakam, ker nebi rada spet vrgla šest eur vstran, da mi ne bo pokazal nič... bom poslušala nasvet Nitke lp!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:22:02
|
|
|
|
Jinx
|
Hvala vsem Sploh nisem verjela, da bo ratalo, ker se mi je v času O začelo eno zoprno vnetje mehurja, potem pa mi je bilo čudno, da me je kak teden po O križ bolel za umret, prsi pa prav nič (ponavadi so me začele boleti že par dni po O). Zdaj me pa prsi bolijo za umret, vse ostalo pa je OK Aja, pa špikne me vsake toliko nekje pri desnem jajčniku Lp, Jinx
< Sporočilo je popravil Jinx -- 11.1.2010 9:23:19 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:49:53
|
|
|
|
malajka84
|
hvala vsem za objemčke. Jinx pa sej to je ornk plus:) laliela kadarkoli boš že delala test....upam da pokaže močan plusek oziroma dve črtici!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:52:50
|
|
|
|
lillchy123
|
jinx, pri tem + pa sploh ni dvoma, da si srečka
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 9:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala bostina iz tvojih ust v božja ušesa Jinx čestitke pa lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 10:14:10
|
|
|
|
lillchy123
|
laliela, sem šla zdej gledta, kdaj pričakuješ , pa sem vidla, da 9. dobra si, da še nisi šla delat testa. res, jaz če ne bom mela rjavega izcedka 2 dni pred , ne bom nič čakala. vsekakor držim pesti in javi nam, saj veš kako nestrpno čakamo!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 10:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sem že delala test in to dva, enega malo pred devetim, enega točno na devetega zjutraj in oba sta bila negativna... no glede na ta rezultat sem sama sebi in mojemu rekla, ni nama uspelo... sem se sprijaznila takoj z minusom... pol pa ni in ni prišla in neki čudni občutek, ker vem da mi nikoli ne zamuja... pa mi je nitka pol povedala, da je njej tudi en teden kasneje komaj pokazal plus... tak da moram še malo počakati, razen če prej pride , kar pa mislim, da je šla kar na dopust na karibe za devet mesecev hehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 10:24:04
|
|
|
|
lillchy123
|
no, naj uživa na dopustu! mi je pa čist čudno, k nekaterim pokaže + že nekaj dni pred , nekaterim šele nekaj dni po ... ja, ne morš verjet, kok smo si različne...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?