Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 14:46:55
|
|
|
|
mladika
|
hvala,si mi dost povedala!!torej potem šele od septembra lahko štejem ker sva od takrat tudi bolj in več aktivna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 16:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
tako je in ne sekiraj se preveč, ker moraš računat, da je tvoje jajčece živo le 24 ur v celem ciklusu... ta dan ni kar tako zadet
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 17:10:17
|
|
|
|
Nalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela in ne sekiraj se preveč, ker moraš računat, da je tvoje jajčece živo le 24 ur v celem ciklusu... A ni to kar malo grozen podatek??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 17:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ni grozen podatek Nalina... to je samo resnica in mislim, da se boš od sedaj manj razmišljala o tem, kdo od vaju je mogoče ne ploden... se motim? v šoli so nas žal zavajali... če imaš spolne odnose, zanosiš in zboliš... kot da je seks prepovedan hehe jaz rajši vem kruto resnico, kot pa da sem v dvomih nič punce, veselo na delo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 18:03:04
|
|
|
|
lillchy123
|
jojj, pa kaj je zdej to upam, da ni zmanjkalo roza barve? jaz pa upam, da bom končno dobila O se je začela sluz spreminjat. končno. bi mogla met O že včeraj, pa se mi je zgleda mal cikel spremenu. pa se res nič veliko ne obremenjujem z ničemer, ampak očitno psiha še vedno dela svoje bomo vidli je reku slep za vse ki še vedno čakate ne . šššššššccc, gremo stran!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 18:08:08
|
|
|
|
Nalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela ni grozen podatek Nalina... to je samo resnica no sej, to sem misnla ... IZVIRNO SPOROČILO: laliela in mislim, da se boš od sedaj manj razmišljala o tem, kdo od vaju je mogoče ne ploden... se motim? No za moža že vemo, da je - ploden. Je pa res, da se zaenkrat (in upam, da bo tako ostalo) sploh ne obremenjujem. Še to se mi manjka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 18:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nalina, lepo slišat, da si optimistična lillchi123 jaz še kar nisem dobla tut ne no saj zarad mene ne rabi pridet, sam hecat pa me tut ne rabi niti malo sledu o njem, mam pa ful napet trebuh in vedno bol sem na wc-ju, ker me piškat se še oglasim kaj, pa sporočim, kaj dogaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 20:16:29
|
|
|
|
Nitka
|
laliela, tako kot si rekla, iz tvojih ust v božja ušesa! Še vedno upam na najboljše, ker M še vedno ni. Sem danes malo nazaj pogledala njeno statistiko in vedno mi je prišla na 29. ali 30. dan, dvakrat na 31. in le enkrat na 34. dan, tako da je res čudno tole ta mesec (danes je konec 31. dneva) ... midva sva danes kar na hitro mogla mal generalko naredit v stanovanju... mi je moj rekel, da bolj zdaj, ker kasneje bom noseča in tega takrat ne bomo delali Včeraj zjutraj sem naredila Clearblue, ampak se spomnim, da je bilo pri hčerkici isto - se je pojavil šele po enem tednu izostanka. Kaj pa veš, mogoče pa je le čudodelna krvomočnica kaj pomagala
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 21:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
torej bova počakali še par dni ... jaz je še vedno nisem dobila, je pa mi prav zdaj blo zanimivo, ker sem opazila beli tok in ni niti malo rjav pustmo se presenetit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 21:45:50
|
|
|
|
Nitka
|
Beli tok je tudi pri meni... tistega tipičnega črvičenja pred pa tudi malo ne... tako kot si rekla, pustimo se presenetiti... itak se bo v roku 14 dni nekaj sigurno pokazalo
< Sporočilo je popravil Nitka -- 9.1.2010 21:47:50 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 10:33:23
|
|
|
|
malajka84
|
Evo pri meni nič novega, zuni mamo pa dans tak lep vreme, tk d po kosilu šibam mal u hribe...no gor se bom pelala sam tm bom mela en sprehodk:) Mejte se lepo!JE pri kateri kaj novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 11:06:32
|
|
|
|
jana84
|
mladika ...ne se preveč obremenjevat s tistimi "12 meseci"...Ker naj te še malo bolj razočaram...jih mora bit 24
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 12:05:32
|
|
|
|
Jinx
|
Meni je danes dva dni pred predvideno CB pokazal Upam, da je to to, bom pa test še enkrat ponovila čez par dni, takrat se bom tudi pobarvala v roza, če bo še vedno . Čestitke tudi vsem ostalim , tistim, ki vas je obiskala , pa Lp, Jinx
< Sporočilo je popravil Jinx -- 10.1.2010 12:06:35 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 12:19:15
|
|
|
|
malajka84
|
Jinx če CB pokaže pol je...tk pravjo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 13:25:38
|
|
|
|
jana84
|
jinx...superca ...ti kar lepo še malo počakaj in sporoči kako in kaj, da te lepo porozikamo na seznamu...Sem prav vesela, da je toliko nosečk...Superca... Komaj čakam nadaljevanje meseca, da bo mesec vedno bolj roza... Mi smo ravno v meni najljubšem delu meseca...juhuhu...prav uživava z možem...HB da je sinko dokaj zdrav in lepo pančka, da nas ne moti pri izpolnjevanju zakonskih dolžnosti . Lepo se imejte še naprej...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 13:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
itak Jinx, to je to čestitke punce, pr meni še kar nič... o niti sledu še zaenkrat hvala bogu... testa še ne bom delala, ker mi je včeraj pokazal minus.... mogoče sem bla mal prehitra, ampak ok no bom držala dogovor z Nitko in bova počakali še nekaj dni lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 13:56:51
|
|
|
|
jana84
|
laliela...kar tako naprej...sem prav vesela, da je tako... Jst sem pa malo zbolela: grlo mam malo vneto, pa nos zabasan...Upam da gre čimprej mimo, da bodo lepo prplavali v zdravo telo...Zdej se malo filam s septoletami, čeprav naj jih nosečnice ne bi papcale...Ampak saj nisem še...Rečmo...Sicer pa bom jutri skočila v lekarno po kakšne take, ko jih lahko...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 14:24:53
|
|
|
|
witch
|
evo še mene. za vse ki vam je pritekla vsem, ki pa ni + ne pa držim pesti da bo boste zagledale + Jaz se danes nekaj učima (beri ležim pa gledam v zrak) .. mam eno bedno, glupo, noro snov, ki mi sploh ni za učiti se jo amapk saj bo.. jutri gremo probat srečo. jaz se pa danes ful slabo počutim. sem se zjutraj zbudila in me je tiščalo na wc, vstanem da bom šla in bum nazaj na posteljo. se mi je zvrtelo da sem padla. prišla do wcja nimam pojma kako. zdaj pa sem ful bleda in ja vrti se mi še vedno. tak da se bolj postelje držim. sem pa že v roku 5ih dni dvakrat padla zaradi vrtoglavice ne vem ka te je to drugače pa tudi jaz sem zdaj okrog o in z prav veselo uživajte pa lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 14:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jana_k kamilični čaj pij, zagotovo pomaga, pa še škodil ne bo pikici witch priporočam, da si izmeriš pritisk, ker sumim, da imaš nizkega... jaz mam namreč podoben primer... pazi kako vstajaš, spij kaki deci rdečke (bolj zdravo kot kava) kaj ostale punce še spite? je opazila še katera ? sem že jaz malo nervozna za vas držim pesti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 14:43:17
|
|
|
|
archie
|
cestitam Jinx!!! ful fajn, da so se kaksne nove nosecke! Eno vprasanje za tiste, ki ste ze delale teste in ste ze bile nosece: a ko naredite test, a ste ze prej cutile kaksne posebne znake? Ali je bilo vse isto?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 14:52:36
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx Meni je danes dva dni pred predvideno CB pokazal Upam, da je to to, bom pa test še enkrat ponovila čez par dni, takrat se bom tudi pobarvala v roza, če bo še vedno . Hej, jaz sem CB delala 5 dni prej in mi je pokazal plusek. Zdaj pa že vstopam v 32t
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 15:18:16
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Mene obarvajte modro!!!! Držim pesti za vse ostale!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 16:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
arual, en vlki, močen in topel od mene, ter veliko za srečo v naslednjem ciklu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 10.1.2010 17:03:34
|
|
|
|
malajka84
|
Arual pa naj bo naslednji krog uspešen!!! pri meni pa še nič..včeraj al pa danes bi mogla M prisit pa je še ni, ampak kaj pa vem bomo vidli. Imam pa že tri dni tak rjavkast izcedek tko..ma ne znam povedat ponavad pred M tega ni. JE še katera mela tko? Al me pa res sam telo zaje*** z novimi forami...od srbečkih jošk dalje...kr me še zmer noro srbijo! Eh bomo vidli kaj bo...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?