|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
9.1.2010 19:34:29   
sunny24
Gaja je nardila prvi samostojn korak...user posted image user posted image user posted image miš moj!!!!!!!!!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.1.2010 20:39:40   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Gaja je nardila prvi samostojn korak...user posted image user posted image user posted image miš moj!!!!!!!!!!!

Bravo Gajči pa je dobil ati najlepše darilo za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.1.2010 21:54:56   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.1.2010 8:50:31   
Deja
Jutro dekleta!!!

Evo po dolgem času se zopet malo javljam...

Vsem vse naj naj za obmesečnice in rojstne dneve

Bravo za napredke....

Slišim, da se dogovarjate za srečanje... no pa bi tudi mi3je prileteli pogledat - da se končno spoznamo....

naša nočka nocoj je bila joj joj... od treh naprej smo se cartali... zgleda da ga matra zobek številka 5... upam da bo danes pokukala ven, ker si ne želim še ene take nočke....

nič... zdaj pa šibam v trgovino...

pa se vidimo v soboto!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.1.2010 8:57:36   
Ajvy
jutro....otroci, zrihtani, siti,....se zdej igrasta kuhinjico...mami se pa po svoje igra user posted image

KOmaj čakam ,da gremo spet na snegeca....je kle en tak fajn hrib....otročki so tak zadovoljni...mi je to tak všeč....full dobr...

Lepo nedeljo vsem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.1.2010 10:25:07   
Čebel@

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC)

kdaj?-->16.1.2010(sobota)

ob?-->10.00

-čebel@
-urša08
-claud
-sunny
-maksi(mogoče)
-ajvy
-surf
-tanci
-onasiss
-simonakr
-črticaa
-petrap
-kolumbo(mogoče)
-birdy
-brkn(mogoče)
-sjmm
-milči(mogoče)
-rebeka84
-tamika(mogoče)
-barbarags
-katjuša(mogoče)
-Deja

dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!

ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.1.2010 10:25:49   
Čebel@
jutro......

......lep danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.1.2010 10:26:27   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.1.2010 10:36:56   
Shuka
Jutro sončice, pri nas sije tak lep sonček. Maj je šel na dopoldansko spanje, jaz sem vas prišla pozdravit in vam zaželet lepo nedeljo!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.1.2010 10:39:24   
Shuka
Mi bi se radi udeležili vašega srečanja ampak žal ne bo šlo, mogoče drugič, ko bomo imeli nov vozek, v katerem bomo lahko sedeli in opazovali okolico, po pravici povedano pa takle čas grip in viroz se še vedno ogibamo prostorov z veliko ljudi. Vem, da ga ne bom mogla obranii pred vsemi boleznimi kar tudi ni moj namen, ampak s časoma bo imel imunski sistem verjetno močnejši in takrat vam ne bomo dali miru!
Vi se pa res lepo imejte.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.1.2010 10:40:05   
Shuka

Bravoooouser posted image user posted image user posted image , pa še frizurco ma novouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.1.2010 11:14:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Mi bi se radi udeležili vašega srečanja ampak žal ne bo šlo, mogoče drugič, ko bomo imeli nov vozek, v katerem bomo lahko sedeli in opazovali okolico, po pravici povedano pa takle čas grip in viroz se še vedno ogibamo prostorov z veliko ljudi. Vem, da ga ne bom mogla obranii pred vsemi boleznimi kar tudi ni moj namen, ampak s časoma bo imel imunski sistem verjetno močnejši in takrat vam ne bomo dali miru!
Vi se pa res lepo imejte.

pa drugičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.1.2010 12:51:26   
MIHAILO
Hello...evo smo prispeli vceraj nazaj...nic ne vem o cem tece debata...user posted image mi smo se imeli lepo in hitro je minilo teh 17dni...mihailo ze naredi dva koraka sam ampak potem ga morem lovit ,ker pade...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.1.2010 13:02:44   
MIHAILO
Kako je kaj nasa TANCI?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.1.2010 13:06:46   
MIHAILO
Naj se povem ,da je bil Mihailo zelo priden v sedezu,ko smo sli dol smo se vstavili parkrat na kratko...vceraj ko smo sli pa nazaj pa samo 2x...enkrat smo sli na kosilo enkrat pa samo da smo se previli in da je mleko popil,ostalo je vse prespal ali pa je bil buden in je pel...na meji smo pa cakali 2h in se nismo nikamor premikali,sem ga oblekla in bila malo zunaj z njim malo sva se pa igrala in takrat ni bil v sedezu ampak se tudi premikali nismo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A vasi malcki se spijo 2x na dan???Mihailo je zdaj zacel samo nkrat okrog 13h...ne spi vec dopoldne,ampak zato zjutraj dlje spi in je lusno...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
10.1.2010 13:31:55   
Čebel@
mihailo.....pri nas spi še 2x na dan

Hanči je začela ponoči full kihat in nosek ji pušča.......sej sem vedla da se preveč veselim srečanjauser posted image -no pustimo se presenetit.......uglavnem:ponoči smo ga feštali.....dlesni ji bolijo na fulluser posted image .....prejle pred kosilom je pa stala pri mizi in se je kar spustila,je padla ko kegelj in se ji je iz ust ulila kriuser posted image ......se je "le" v dlesen ruknila,in je brez problema jedla kosilo

zdele smo pa smrekico pospravili,jaz se moram pa spraviti likati,ker gremo mogoče potem k mojim na en kratek obisk

lep dan še naprej

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.1.2010 16:38:07   
Jutta

Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.1.2010 17:29:41   
Urša08

Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.1.2010 17:33:56   
Urša08
ojla

Mi smo včeraj prav luštno praznovali. Nejc je seveda užival, je bil pa čist zmeden pri odpiranju daril ker jih je bilo kar malo preveč. Danes smo pa dan izkoristili za snegca in smo šli na sprehod, pa mal sankanja, no zdej je pa že nočka.

Žiga spi lepotni spanec, Nejc se pa igra.

grem slikico od tortice poiskat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.1.2010 17:37:43   
Urša08
Eto takale pikapolonica je ratalauser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.1.2010 17:38:22   
Urša08
Grem z Nejcem progo za vlakca sestavit. Uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.1.2010 18:02:21   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto takale pikapolonica je ratalauser posted image
user posted image

Ursa ce si tole sama delala, te morm se posebi pohvalt ker je res lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa SUPER za praznovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.1.2010 18:54:54   
Šaki
dober večer...

no evo mi smo se pozdravli skoraj po enem mesecu.no občasno še kdo pokašlja ampak upam da bo.

je kaj novega?

hmmmmmm.nazadnje se spomnim ko je pisala ena da je noseča...pa sm pozabla kdo že..

v glavnem nekaj me zanima z vašpe strani.
namreč
špel sem prejle tehtala in ima 9,6 kg ampak s plenico vred in po jedi.zdj me pa to malo
skrbi.k sm brala po forumu namreč nektatere pošiljajo v lj zaradi prenizke teže.
upam da je moj strah odveč,
me zanima kolk kaj vaši tehtajo pri 11 mesecih??

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.1.2010 19:27:25   
Onasiss
Dan...
Mi danes spimo... s tastarim sva prišla ob 3-h zjutraj domov in smo 6,30 že vstali.....user posted image user posted image  no potem smo dopoldne spali, na kosilo smo bili povabljeni tja kjer smo ga včeraj žurali....user posted image

aja.... varuška se je "obnesla"...če ne bi midva prišla domov bi otroc verjetno jokal, ker ju ni slišala....user posted image

Evita je tud nekaj prehlajena... ji iz noska teče... upam, da ne zboli.....

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
10.1.2010 19:30:40   
Onasiss
Urša....lepo da ste uživali....user posted image user posted image user posted image

čebel@...jaz sem danes 3 stroje oprala in posušila...likanje pa ne vem kdaj pride na vrsto....user posted image user posted image

shuka...lepo, da si se javila

mihailo...wb...upam, da ste lepo preživeli praznikeuser posted image

šaki...nimam pojma kok ma naša.....samo sedaj se jim rast teže malo upočasni....le kam bi pa prišli, če bi vsak mesec napredovali za pol kile....user posted image user posted image  Moj Vito ima pri 4,5 letih 17 kil....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?