Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:21:45
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:23:05
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DRAGI NEJC VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN! LEPO PRAZNUJ MED NAJDRAŽJIMI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE, KI SI JIH BOŠ ZAŽELEL, KO BOŠ UPIHNIL 3 SVEČKE!! Vse naj naj naj tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:24:38
|
|
|
|
baki
|
sjmm......hvala za kavico in zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:25:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
NEJC ZA TVOJ 3. ROJSTNI DAN Ker ti za rojstni dan, ne morem roke podat, ti hočem tole voščilo poslat in le to že samo govori, da ti moje srce vse najboljše želi! TRISTAN z družino
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 9.1.2010 8:27:21 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:25:44
|
|
|
|
simonakr
|
Bombažki so na Pop tv! Tamala je čist pri miru!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:30:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Bombažki so na Pop tv! Tamala je čist pri miru! naš tud gleda....še raj ima reklame
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:46:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Bombažki so na Pop tv! Tamala je čist pri miru! naš tud gleda....še raj ima reklame pri nas so tudi reklame zakon pa pesmica od mojsta mihe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:48:41
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Bombažki so na Pop tv! Tamala je čist pri miru! naš tud gleda....še raj ima reklame pri nas so tudi reklame zakon pa pesmica od mojsta mihe So posrečeni tele februarčki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 8:52:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Bombažki so na Pop tv! Tamala je čist pri miru! naš tud gleda....še raj ima reklame pri nas so tudi reklame zakon pa pesmica od mojsta mihe So posrečeni tele februarčki ja res so ....Hana se steguje mimo mene da gleda lazy town
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:05:36
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IMA KATERA DVD Z VAJAMI ZA LEG MAGIC Ali ga nisi dobila zraven? Malo sem pobrskala po netu,ga imajo punce,malo pobrskaj in kontaktiraj katero.. imam rabljenega
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:15:42
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka prespana, zdej smo že v akciji pesmc, risank... Moj dragi ma danes RD...Ratu "star"... Učeri sm Gajo peljala h frizerki in je bla full pridna...Se je lepo pustila postrišt in smo bli v 10 min fertik... Nejcu vse najboljše, dosti zdravja in smeha, pa da bi mamico in tatkota ubogal!!! Punce, danes teden se bomo pa vidle...komi čakam!!! Sam res upam, da bo vreme OK!!! Pozabla povedat...V ponedeljek začnem spet hodit v fitnes!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 9.1.2010 9:17:35 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:27:08
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......tudi tvojmu dragemu vse najboljše ......boš pokazala Gajino frizurico?.......pa mala je res pridna punca da se pusti ustrišt .....moja sestra njenga malega kar sama doma hoče ustrišt in je zmiraj samo na pol pobrit ........jaz tudi komaj čakam da se vidimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:31:10
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE čestitke tudi od nas....Pa želimo vam lepo praznovanje in imejrte se lepo danes in vse naslednje dni v tretjem letu. pa še en poljubček mamici ki se je tri leta nazaj vaselila svojega prvega sinkota.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:37:13
|
|
|
|
sunny24
|
čebela, sej ma v bistvu isto čupco, sam pokrajšano...Da se ji malo laski zgostijo oz ratajo bol močni. Ji je sam koničke strigla. Ja sej smo obe s frizerko sam gledala, kako je lahko tko pr miru...Gaja sploh ni mrdnla, tm se je igala s frizerskimi stvarmi in je blo. tanci, hello! Kako kaj? Erik in Hana?-++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Malo je Gaja prtiskala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:44:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE Vse najboljše tudi od nas ker sploh ne morem nobene slikice prilepit...uživajte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:47:43
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-erik je na all inclusiv razvajanju pri babiki in dediju, hana pa še spančka...se je ponoči sam ene dvakrat zbudila. ampak noče spat u svoji postelji da se ubiješ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:53:09
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-o ful dobro da je gaja tko lepo pri miru pri frizerju...hana nima še nič za postičt, erik je bil pa kr skos u muvingu sej par minutk je bil pri miru pol je pa za njim hodila po salonu in strigla kukr je lohk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 9:55:55
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......res pridna punca .....mala je itak princeska tanci.....dan ...... za spanje......ah sej do pubertete enkrat bo že začela spat v svoji postelji .......moj dragi je do OŠ spal v sredini in enkrat jim je župnik pri verouku povedal,kako nastanejo,je rekla tašča da jo je tko pobrisal v svojo posteljo in nikol več v njuno posteljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 10:12:10
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci.....dan ...... za spanje......ah sej do pubertete enkrat bo že začela spat v svoji postelji .......moj dragi je do OŠ spal v sredini in enkrat jim je župnik pri verouku povedal,kako nastanejo,je rekla tašča da jo je tko pobrisal v svojo posteljo in nikol več v njuno posteljo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 10:12:49
|
|
|
|
sunny24
|
Bejbe, Gaja zaspala, grem še jst...Se tipkamo pole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 11:38:14
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Punce moje hvala vam za čestitke, res ste zlate Saj sploh ne morem verjet, da ma Nejc že 3 leta, mi je šlo tako hitro. Sem danes pokukala posnetke ob rojstvu in sem kr kako solzico spustila Ob treh mamo fešto, tako da bo treba kar rokave zavihat. Zjutraj smo bli čist na izi, je dobil darilo in seveda ga je čakala dnevna polna balonov tko da je bil ves presrečen . Tortica je ratala, bom zvečer al pa jutri kako fotko pokazala. V glavnem uživajte na snegcu in lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 11:54:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE čestitke tudi od nas....Pa želimo vam lepo praznovanje in imejrte se lepo danes in vse naslednje dni v tretjem letu. pa še en poljubček mamici ki se je tri leta nazaj vaselila svojega prvega sinkota. Pod tole se pa se jst pospisem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 13:36:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE veliko veliko zdravja in eno ogromno tortico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 13:37:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....VSE NAJBOLJŠE tvojemu v.d. možeku
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 17:46:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI! LEPO PRAZNUJTE se podpišem.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?