|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
10.1.2010 13:51:27   
Anonimen
živ dokaz, da je čisto po meni

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.1.2010 13:53:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image

pa glih milka, zakaj ne gorenjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.1.2010 13:59:33   
majana79

user posted image

user posted image user posted image

odličen je! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.1.2010 14:03:48   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.1.2010 14:16:49   
Tanja_

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful je lep!!!!Krasen!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.1.2010 14:20:32   
Anonimen
ja, ni je čez milke...pa iz mulerja mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.1.2010 14:54:07   
Anonimen
mi imamo danes bolj čudno družinsko razpoloženje.
ne vem, kdo je kriv... jaz ali on. ker otroka sta takšna kot vedno.

v Mostec nismo šli, ker se mi zdi, da od dreves tako kaplja, da bi bili premočeni po petih minutah,...

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
*Lina* a T. hodi na tečaj drsanja? če ja, kako mu je všeč?

začeli naj bi že prejšni teden, pa je bilo prestavljeno na ta ponedeljek. jutri gre prvič. sicer pa smo že drsali pa mu je všeč. samo vedno se sekira, ker on ne zna drsat, zato sem ga dala sedaj na tečaj. bomo videli kako bo sedaj tole potekalo.

poročaj, prosim.

drugače pa, ko si omenila Kranj,... v ledeni dvorani imajo ob vikendih prosto drsanje brezplačno (samo za uro je treba pogledati, da nimajo slučajno kakšne tekme). je kar luštno. gre pa O. en krog ali dva, potem ima pa dovolj. se mi zdi, da ni on ravno tip za drsanje...

Tanja_ boš pa potem več s H.! saj delno se tudi zanjo učiš, ne? (no,... zaradi tega sem tudi jaz taaaaako dolgo delala diplomsko nalogo,...)

uuuu, *Lina* a celo čokolado zmaže???user posted image  lušten pobič! je bil zunaj, ko ima takšna lička, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.1.2010 15:12:55   
majana79
evo, če bo katero zanimalo

Drsališče Tivoli (ledena dvorana)

Urnik rekreacije v dvorani:

četrtek       od 18.00 do 19.30 ure

sobota       od 10.00 do 11.30 in
                 od 20.00 do 21.30 ure

nedelja      od 14.00 do 15.30 ure

Rekreacija  je brezplačna. Vabljeni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.1.2010 15:16:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hehe moja mula se ni kuhana

user posted image

Tanja!user posted image user posted image user posted image Men gre pa slabouser posted image

Lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.1.2010 15:18:26   
FLASK_A
Evo, domač mehčalec in prašek sta zakon. Sprobano. Sem prav veselauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.1.2010 15:21:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Evo, domač mehčalec in prašek sta zakon. Sprobano. Sem prav veselauser posted image

po RR receptu?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.1.2010 15:34:00   
majana79
flaska, do share user posted image

naš otrok je pa končno pogruntal zloge in smo pri da da user posted image sem misla da ne bo nikoli začel 'govorit'

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.1.2010 15:39:34   
Dudica1
Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal user posted image user posted image user posted image
Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecuuser posted image .

Zdej pa pečem borovničevo pecivo,najmi user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.1.2010 15:52:17   
Leela
kakšen nasmeh user posted image

midva z L. sva šla ven. Nekaj mrcin, zunaj ni nobenega samo sprehajalci psov. Sem mu pa prst prščipnila na wc. Štorasta mat user posted image .

maja, zoja lahko peljem če se zmenmo mi ni težko. Lahko pa tudi katera druga, če insistira.user posted image
Dejmo se kaj ta teden zment za kafe

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.1.2010 15:53:26   
Leela
no zdaj pa ful sonce sije

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.1.2010 15:55:40   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

po RR receptu?

jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
10.1.2010 16:35:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

kakšen nasmeh user posted image

midva z L. sva šla ven. Nekaj mrcin, zunaj ni nobenega samo sprehajalci psov. Sem mu pa prst prščipnila na wc. Štorasta mat user posted image .

maja, zoja lahko peljem če se zmenmo mi ni težko. Lahko pa tudi katera druga, če insistira.user posted image
Dejmo se kaj ta teden zment za kafe

jest bom jutri od 16-17.30 sedela v tivoliju in pila kuhano vino, medtem ko se bo sine bine metal po tleh. če katera želi preživeti ta čarobni trenutek, dobrodošla. user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.1.2010 16:36:54   
Anonimen

uuuu, *Lina* a celo čokolado zmaže???user posted image  lušten pobič! je bil zunaj, ko ima takšna lička, ne?

to ima pa vedno. oziroma imasta oba. čisto po meni. smo bolj bele polti, potem pa ta lica ven udarijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.1.2010 16:40:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal user posted image user posted image user posted image
Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecuuser posted image .

bravo !!! verjamem da ste uživaliuser posted image

pa kje imaš energijo še za borovničevo pecimo ? ok, za borovničke ne rečemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.1.2010 16:43:20   
Anonimen
pr men je bila pa kolegica s sinom, smo se menili za letošnji dopust, k imamo akoraj enak stare otroke bomo letos šli skupaj k smo taki da je samim dolgčasuser posted image   sva se super naklepetale in sem ful dobre volje,

se mi zdi samoumevno preveč, sam moram rečt da sem prov vesela da imam tojk fajn prjateljice tuki v Logatcu, k jim lahko povem vse pa me nobena ne obsoja kaj se ali kaj mi je....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.1.2010 17:22:16   
eelyy
Mi smo tudi nedeljo lepo preživeli zunaj šli smo na sprehod in Tian se je prav zmatral in sam  in zaspal. Sem sušila perilo in prala.....Danes sem dala T. za poskusit eno omako z čebulo in je tako face smešne delaluser posted image

Počutim se,kot da sploh nebi bila noseča nobene slabosti nobenih posebnih želja za hrano...tako da super.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.1.2010 17:25:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

bravo !!! verjamem da ste uživaliuser posted image

pa kje imaš energijo še za borovničevo pecimo ? ok, za borovničke ne rečemuser posted image

če imate zmrznjene borovnice:
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Hiter_borovnicev_sladoled-1227.html
gotovo v 3 minutah, dela nič, umazan samo mešalec user posted image da pa se čisto malo smetane in mleka

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.1.2010 17:27:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Mi smo tudi nedeljo lepo preživeli zunaj šli smo na sprehod in Tian se je prav zmatral in sam  in zaspal. Sem sušila perilo in prala.....Danes sem dala T. za poskusit eno omako z čebulo in je tako face smešne delaluser posted image

Počutim se,kot da sploh nebi bila noseča nobene slabosti nobenih posebnih želja za hrano...tako da super.user posted image

super! potem uživaš nosečnost user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.1.2010 17:50:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

superuser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
10.1.2010 18:33:26   
ivanamdb
ooooooooh kolk ste pisale.....
vceraj smo bli na shopping, mah, nc mi ni bilo vsec, se en mesec pa greva nazaj na irsko in mal v anglijo tko da bodo potem tam zaprli stacune!
pa smo sli na obisk, papali tud, mnjam mnjam, prijatelca se lepo ukvarjala s malo tako da sem se lah mal spocila. prisli smo domov ob 23.....
danes sem edino sla na mlekomat, drugac je moj vse drugo naredil, pripravil malico za D, nase kosilo, pa se pomil potem. jaz sem sla mal spat potem, a D. se medtem zbudila in sta sla na sprehodcek, sta se vrnila in ji je dal tudi kosilo..... zdaj mala spet pancka, on pa pridno dela v delovni sobi. ahhhhhh res lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.