Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 13:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
živ dokaz, da je čisto po meni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 13:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* živ dokaz, da je čisto po meni pa glih milka, zakaj ne gorenjka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 13:59:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* živ dokaz, da je čisto po meni odličen je!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 14:03:48
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 14:16:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* živ dokaz, da je čisto po meni Ful je lep!!!!Krasen!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 14:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ni je čez milke...pa iz mulerja mora bit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 14:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo danes bolj čudno družinsko razpoloženje. ne vem, kdo je kriv... jaz ali on. ker otroka sta takšna kot vedno. v Mostec nismo šli, ker se mi zdi, da od dreves tako kaplja, da bi bili premočeni po petih minutah,... IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *Lina* a T. hodi na tečaj drsanja? če ja, kako mu je všeč? začeli naj bi že prejšni teden, pa je bilo prestavljeno na ta ponedeljek. jutri gre prvič. sicer pa smo že drsali pa mu je všeč. samo vedno se sekira, ker on ne zna drsat, zato sem ga dala sedaj na tečaj. bomo videli kako bo sedaj tole potekalo. poročaj, prosim. drugače pa, ko si omenila Kranj,... v ledeni dvorani imajo ob vikendih prosto drsanje brezplačno (samo za uro je treba pogledati, da nimajo slučajno kakšne tekme). je kar luštno. gre pa O. en krog ali dva, potem ima pa dovolj. se mi zdi, da ni on ravno tip za drsanje... Tanja_ boš pa potem več s H.! saj delno se tudi zanjo učiš, ne? (no,... zaradi tega sem tudi jaz taaaaako dolgo delala diplomsko nalogo,...) uuuu, *Lina* a celo čokolado zmaže??? lušten pobič! je bil zunaj, ko ima takšna lička, ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:12:55
|
|
|
|
majana79
|
evo, če bo katero zanimalo Drsališče Tivoli (ledena dvorana) Urnik rekreacije v dvorani: četrtek od 18.00 do 19.30 ure sobota od 10.00 do 11.30 in od 20.00 do 21.30 ure nedelja od 14.00 do 15.30 ure Rekreacija je brezplačna. Vabljeni!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:16:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hehe moja mula se ni kuhana Tanja! Men gre pa slabo Lina
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:18:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, domač mehčalec in prašek sta zakon. Sprobano. Sem prav vesela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, domač mehčalec in prašek sta zakon. Sprobano. Sem prav vesela po RR receptu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:34:00
|
|
|
|
majana79
|
flaska, do share naš otrok je pa končno pogruntal zloge in smo pri da da sem misla da ne bo nikoli začel 'govorit'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:39:34
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odlično ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecu . Zdej pa pečem borovničevo pecivo,najmi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:52:17
|
|
|
|
Leela
|
kakšen nasmeh midva z L. sva šla ven. Nekaj mrcin, zunaj ni nobenega samo sprehajalci psov. Sem mu pa prst prščipnila na wc. Štorasta mat . maja, zoja lahko peljem če se zmenmo mi ni težko. Lahko pa tudi katera druga, če insistira. Dejmo se kaj ta teden zment za kafe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:53:26
|
|
|
|
Leela
|
no zdaj pa ful sonce sije
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 15:55:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, domač mehčalec in prašek sta zakon. Sprobano. Sem prav vesela po RR receptu? ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 16:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela kakšen nasmeh midva z L. sva šla ven. Nekaj mrcin, zunaj ni nobenega samo sprehajalci psov. Sem mu pa prst prščipnila na wc. Štorasta mat . maja, zoja lahko peljem če se zmenmo mi ni težko. Lahko pa tudi katera druga, če insistira. Dejmo se kaj ta teden zment za kafe jest bom jutri od 16-17.30 sedela v tivoliju in pila kuhano vino, medtem ko se bo sine bine metal po tleh. če katera želi preživeti ta čarobni trenutek, dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 16:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja uuuu, *Lina* a celo čokolado zmaže??? lušten pobič! je bil zunaj, ko ima takšna lička, ne? to ima pa vedno. oziroma imasta oba. čisto po meni. smo bolj bele polti, potem pa ta lica ven udarijo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 16:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odlično ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecu . Zdej pa pečem borovničevo pecivo,najmi bravo !!! verjamem da ste uživali pa kje imaš energijo še za borovničevo pecimo ? ok, za borovničke ne rečem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 16:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pr men je bila pa kolegica s sinom, smo se menili za letošnji dopust, k imamo akoraj enak stare otroke bomo letos šli skupaj k smo taki da je samim dolgčas sva se super naklepetale in sem ful dobre volje, se mi zdi samoumevno preveč, sam moram rečt da sem prov vesela da imam tojk fajn prjateljice tuki v Logatcu, k jim lahko povem vse pa me nobena ne obsoja kaj se ali kaj mi je....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 17:22:16
|
|
|
|
eelyy
|
Mi smo tudi nedeljo lepo preživeli zunaj šli smo na sprehod in Tian se je prav zmatral in sam in zaspal. Sem sušila perilo in prala.....Danes sem dala T. za poskusit eno omako z čebulo in je tako face smešne delal Počutim se,kot da sploh nebi bila noseča nobene slabosti nobenih posebnih želja za hrano...tako da super.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 17:25:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odlično ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecu . Zdej pa pečem borovničevo pecivo,najmi bravo !!! verjamem da ste uživali pa kje imaš energijo še za borovničevo pecimo ? ok, za borovničke ne rečem če imate zmrznjene borovnice: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Hiter_borovnicev_sladoled-1227.html gotovo v 3 minutah, dela nič, umazan samo mešalec da pa se čisto malo smetane in mleka
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 17:27:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Mi smo tudi nedeljo lepo preživeli zunaj šli smo na sprehod in Tian se je prav zmatral in sam in zaspal. Sem sušila perilo in prala.....Danes sem dala T. za poskusit eno omako z čebulo in je tako face smešne delal Počutim se,kot da sploh nebi bila noseča nobene slabosti nobenih posebnih želja za hrano...tako da super. super! potem uživaš nosečnost
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 17:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Mi smo tudi nedeljo lepo preživeli zunaj šli smo na sprehod in Tian se je prav zmatral in sam in zaspal. Sem sušila perilo in prala.....Danes sem dala T. za poskusit eno omako z čebulo in je tako face smešne delal Počutim se,kot da sploh nebi bila noseča nobene slabosti nobenih posebnih želja za hrano...tako da super. super
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 18:33:26
|
|
|
|
ivanamdb
|
ooooooooh kolk ste pisale..... vceraj smo bli na shopping, mah, nc mi ni bilo vsec, se en mesec pa greva nazaj na irsko in mal v anglijo tko da bodo potem tam zaprli stacune! pa smo sli na obisk, papali tud, mnjam mnjam, prijatelca se lepo ukvarjala s malo tako da sem se lah mal spocila. prisli smo domov ob 23..... danes sem edino sla na mlekomat, drugac je moj vse drugo naredil, pripravil malico za D, nase kosilo, pa se pomil potem. jaz sem sla mal spat potem, a D. se medtem zbudila in sta sla na sprehodcek, sta se vrnila in ji je dal tudi kosilo..... zdaj mala spet pancka, on pa pridno dela v delovni sobi. ahhhhhh res lep dan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.