![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:33:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ok, zdej pa nevem. Kaj imate vse neki barve na FB Black, blue, yellow... WTF? jest sem tud cist v temi.... prjatlca!smo te pogresal!!!!! Me je zamedlo Maja, kaj nej pogledmo? sporočilo na FB
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:33:14
|
|
|
|
KatMat
|
hvala maja da si me razsvetlila!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:35:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no zdej pa eno vprasanje...kuga so lopatke? Imaš premajhnega otroka :) To so take lopate na katere daš rit in se potem po riti spuščaš po snegu aja.....hehehhe...katere das na rit...hahahha...sanke lopatka....got it.....maricka danes mi gre mal pocas vse skup...treba nou procesor kupit.... jest sem mislila da je to spet kej za na noge
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:40:39
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no zdej pa eno vprasanje...kuga so lopatke? Imaš premajhnega otroka :) To so take lopate na katere daš rit in se potem po riti spuščaš po snegu aja.....hehehhe...katere das na rit...hahahha...sanke lopatka....got it.....maricka danes mi gre mal pocas vse skup...treba nou procesor kupit.... jest sem mislila da je to spet kej za na noge ej to je za staro in mlado. še naš star fotr se je z njimi peljal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:41:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no zdej pa eno vprasanje...kuga so lopatke? Imaš premajhnega otroka :) To so take lopate na katere daš rit in se potem po riti spuščaš po snegu aja.....hehehhe...katere das na rit...hahahha...sanke lopatka....got it.....maricka danes mi gre mal pocas vse skup...treba nou procesor kupit.... jest sem mislila da je to spet kej za na noge Sva na isti valovni danes.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:43:26
|
|
|
|
KatMat
|
men je nabolj zakon guma od traktorja...morm letos spet ponje...jih od sponzorja dobim...prav z drzali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:45:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men je nabolj zakon guma od traktorja...morm letos spet ponje...jih od sponzorja dobim...prav z drzali Tud mi mamo zunaj šlauf od traktorske gume
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:45:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:46:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men je nabolj zakon guma od traktorja...morm letos spet ponje...jih od sponzorja dobim...prav z drzali aja, za sankat. No, Tiji je najbrž še ne boš dala. Boš lopato kupila prej Maja, tnx! Kolk smešna igra Sam dvomim da bo kater moški pokapiral za kaj gre?? Predno njim vklopi pamet... Njim gre še počasnej kot nama s Katmat danes.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:47:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat... Jaz tut zdele za fax delam Grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:48:37
|
|
|
|
Dudica1
|
naša dva sta šla spat mal prej dns da bomo čim bolj dolgo pol na sončku...kosilo se pa že peče...pečen krompir in pečenka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:49:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men je nabolj zakon guma od traktorja...morm letos spet ponje...jih od sponzorja dobim...prav z drzali aja, za sankat. No, Tiji je najbrž še ne boš dala. Boš lopato kupila prej Maja, tnx! Kolk smešna igra Sam dvomim da bo kater moški pokapiral za kaj gre?? Predno njim vklopi pamet... Njim gre še počasnej kot nama s Katmat danes.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:49:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men je nabolj zakon guma od traktorja...morm letos spet ponje...jih od sponzorja dobim...prav z drzali aja, za sankat. No, Tiji je najbrž še ne boš dala. Boš lopato kupila prej Maja, tnx! Kolk smešna igra Sam dvomim da bo kater moški pokapiral za kaj gre?? Predno njim vklopi pamet... Njim gre še počasnej kot nama s Katmat danes. Še meni razložite tole z barvami, prosim....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:50:15
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat... Jaz tut zdele za fax delam Grrrrrrr flaska prjatlca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:50:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat... Jaz tut zdele za fax delam Grrrrrrr pridna bodi!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:02:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat... Jaz tut zdele za fax delam Grrrrrrr pridna bodi!!!!!! Sej sem!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:02:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Moj je šel na sprehod z našimi otroci, jaz se moram pa učit. Ma, prou na živce si grem, ker sem se že med faksom cele vikende učila in je moja sam okol hodil, zdej pa isto. Zamujam najlepše trenutke s H. Sem sitna...Bo minilo...enkrat... Jaz tut zdele za fax delam Grrrrrrr flaska prjatlca Upam da ti uspe narest kar si zadaš za danes!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:10:33
|
|
|
|
Tanja_
|
No, kaj je s temi barvami na FB?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:12:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, kaj je s temi barvami na FB? Aha.... maja hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:16:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, kaj je s temi barvami na FB? Aha.... maja hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:19:12
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, kaj je s temi barvami na FB? Aha.... maja hvala flaska midve kao za faks delava, pa edine sva tukej gor aktivne....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:25:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, kaj je s temi barvami na FB? Aha.... maja hvala flaska midve kao za faks delava, pa edine sva tukej gor aktivne.... Pššš!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:27:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* jutri je drsanje za triletniki v tivoliju. gre katera ? u, pa just moram danes naročiti. majana, baje da bo roba sreda, četrtek. se bom probala zmenit za v četrtek, ko bomo imeli spet drsanje, pa se lahko dobiva. super! sicer v četrtek moramo ob 9 na PEK... ob kateri uri pa imate drsanje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 11:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sm tud tle gor, sam še zraven kuham in z možekom iščeva kakšne pocen smučke in pancarje za sinka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.