![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:52:09
|
|
|
|
mama11
|
Dobro jutro, spali bolj tako tako - ob 23h je že prescala pleničko, bodi, pižamico in zimsko spalko, pa še tetra plenica, ki jo ima podloženo, je bila vlažna. In smo previjali... Ob 2h je še kakala, takšna noče spati... in smo previjali. HB sta obe zategnili do 8:15, da sem prišla malo k sebi. Sicer pa danes samo eno priporočilo: http://www.otrokoskop.si/ Za tiste v LJ sem odkrila kino predstave za mamice z dojenčki (http://www.otrokoskop.si/main/news#507), in kino predstave za starše z varstvom za starejše otroke (http://www.otrokoskop.si/main/news#500), pa brezplačno gledališče in delavnice za starejše otroke (http://www.otrokoskop.si/main/news#502). Zdaj pa šibamo na sneg, sneg, sneg.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:54:31
|
|
|
|
Dudica1
|
No sm nazaj...ne moreš verjet da je v logatcu takla megla da ne vidiš pred sabo 2 metra in bi se kmal zabila v enga k je vozu po sredini ceste Pri nas pa tak sonček da je prav toplo zunaj res Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:55:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Dudi, sranje. Dobro da se nisi zaletela. Kakšne lopatke pa iščeš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:57:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, sej sem zdej vidla. Jaz nisem nikjer opazila tega. A gre katera v Ikeo v bližnji prihodnosti? Sem vidla da se o tej temi pogovarjate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No sm nazaj...ne moreš verjet da je v logatcu takla megla da ne vidiš pred sabo 2 metra in bi se kmal zabila v enga k je vozu po sredini ceste Pri nas pa tak sonček da je prav toplo zunaj res Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici dudi kakšna megla tuki je sonce, že kr neki časa....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:58:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ampak sem ga žal prepozno dobila v roke, tako da ga težko odvajam teh grdih navad. jaz sem že davno nazaj obupala s preobrazbo (v) g. Popolneža,... jaz svojega danes sploh ne bom omenjala....je spal na kavcu Revež Kaj je pa zdej ušpiču
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 10.1.2010 9:59:09 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 9:59:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No sm nazaj...ne moreš verjet da je v logatcu takla megla da ne vidiš pred sabo 2 metra in bi se kmal zabila v enga k je vozu po sredini ceste Pri nas pa tak sonček da je prav toplo zunaj res Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici dudi kakšna megla tuki je sonce, že kr neki časa.... sory po celem logatcu kokr sm se vozila...na začetku logaškega polja je sonček pol pa konc do merkatorja k sm se pelala je megla ko v riti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:00:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aja, sej sem zdej vidla. Jaz nisem nikjer opazila tega. v merkatorjevi reklami so ... dol jih pa ni...kr neki ne vem zakaj dajo pol notr...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:02:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aja, sej sem zdej vidla. Jaz nisem nikjer opazila tega. v merkatorjevi reklami so ... dol jih pa ni...kr neki ne vem zakaj dajo pol notr...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici jih ni več. vse so razprodali. naša dva lutata po kranju in jih iščeta.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:06:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ok, zdej pa nevem. Kaj imate vse neki barve na FB Black, blue, yellow... WTF?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *Lina* a T. hodi na tečaj drsanja? če ja, kako mu je všeč? začeli naj bi že prejšni teden, pa je bilo prestavljeno na ta ponedeljek. jutri gre prvič. sicer pa smo že drsali pa mu je všeč. samo vedno se sekira, ker on ne zna drsat, zato sem ga dala sedaj na tečaj. bomo videli kako bo sedaj tole potekalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No sm nazaj...ne moreš verjet da je v logatcu takla megla da ne vidiš pred sabo 2 metra in bi se kmal zabila v enga k je vozu po sredini ceste Pri nas pa tak sonček da je prav toplo zunaj res Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici dudi kakšna megla tuki je sonce, že kr neki časa.... sory po celem logatcu kokr sm se vozila...na začetku logaškega polja je sonček pol pa konc do merkatorja k sm se pelala je megla ko v riti ja no sej nima veze, tako in tako ....... jz že več kot pol ure gledam skojz oken sonce, zjutraj do 9h je bla pa res megla da nisi pol metra pred sabo vidu važn da se nisi zaletela in da si cela pršla domov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:12:53
|
|
|
|
KatMat
|
mmmmmm ledenka...hvala za kavico!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:16:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici jih ni več. vse so razprodali. naša dva lutata po kranju in jih iščeta. špar ali intrešpar jih pomoje mata...na vrniki vem da jih ima intersport
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:17:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No sm nazaj...ne moreš verjet da je v logatcu takla megla da ne vidiš pred sabo 2 metra in bi se kmal zabila v enga k je vozu po sredini ceste Pri nas pa tak sonček da je prav toplo zunaj res Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici dudi kakšna megla tuki je sonce, že kr neki časa.... sory po celem logatcu kokr sm se vozila...na začetku logaškega polja je sonček pol pa konc do merkatorja k sm se pelala je megla ko v riti ja no sej nima veze, tako in tako ....... jz že več kot pol ure gledam skojz oken sonce, zjutraj do 9h je bla pa res megla da nisi pol metra pred sabo vidu važn da se nisi zaletela in da si cela pršla domov lohk je pr vas k ste višji v centru ga sigurn ni...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dudi a v bambi si šla k sem se v sredo ob lopatke pr nih spotaknila, k so jih imel pr vratih??!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici jih ni več. vse so razprodali. naša dva lutata po kranju in jih iščeta. sta že doma. dobila sta jih v babycentru
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobila itak nisem lopatke v nobeni štacuni jo ni kr neki!!! Nazadnje jih bom dobila jutri v naši majhni trgovinici jih ni več. vse so razprodali. naša dva lutata po kranju in jih iščeta. špar ali intrešpar jih pomoje mata...na vrniki vem da jih ima intersport v kranju jih ni več.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:22:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ok, zdej pa nevem. Kaj imate vse neki barve na FB Black, blue, yellow... WTF? jest sem tud cist v temi.... prjatlca!smo te pogresal!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:22:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudi a v bambi si šla k sem se v sredo ob lopatke pr nih spotaknila, k so jih imel pr vratih??!! ne jih nimajo ... lina samo da ste dobili...sej pri nas so vse sorte rekviziti samo sem mu hotla še lopatko kupit...bomo že danes preživeli z sankami in bobom itd...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:28:31
|
|
|
|
KatMat
|
no zdej pa eno vprasanje...kuga so lopatke?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:30:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ok, zdej pa nevem. Kaj imate vse neki barve na FB Black, blue, yellow... WTF? jest sem tud cist v temi.... prjatlca!smo te pogresal!!!!! Poglej FB..obe s flašo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:31:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no zdej pa eno vprasanje...kuga so lopatke? Imaš premajhnega otroka :) To so take lopate na katere daš rit in se potem po riti spuščaš po snegu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 10.1.2010 10:32:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ok, zdej pa nevem. Kaj imate vse neki barve na FB Black, blue, yellow... WTF? jest sem tud cist v temi.... prjatlca!smo te pogresal!!!!! Me je zamedlo Maja, kaj nej pogledmo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.