Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:33:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mene pa je fotr tak razpizdil, da bi ga lahko ... eh, škoda besed. Zjutraj je imel teren, pa sem mu sms poslala če bo me pelal pa ni nič odpisal. Pride domov, se naje pa gre spat. Sem mislila,ga pustim da se naspi, ker ponoči ni spal, pa mu pol rečem. Se zbudi ga vprašam če naju pela pa reče: nimam zdaj časa da vaju pelam, se obrne pa zaspi dalje. Pr****** ****** ej, da ga videt ne morem. Naj mi zgine nekam, ker se mi je vsral v dno duše. Jaz pa sem se tak veselila, da grem domu končno v svojo posteljo spat. T. se mi pa ne oglasi na gsm..je očitno res čist v diplomi Tasa če boš še kdaj imela take težave me lahko brez skrbi pokličeš. Ker vem kak je to in ti bom pomagala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:41:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly Rina hvala za , ampak mi je zdaj po tableti bolje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:09:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem se pa dane tak slabo celi dan počutla. Glava bolela pa slabo mi je bilo. sem vzela tableto ob 18-ih zdaj sem pa vredu. Da me je glava bolela še nekako mi gre ven, lahko je bilo zaradi nespanja ali pa vremena. Da pa mi je bilo slabo to pa mi ne gre v račun, zakaj. Ly, da nisi ki srečka nosečka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:11:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če boš še kdaj imela take težave me lahko brez skrbi pokličeš. Ker vem kak je to in ti bom pomagala. Ly, hvala... si bom zapomnila Zdaj sva doma. Ko sva poklicali T. da naj pride pomagat gor vse stovorit je prišel in rekel, da je glih spisal diplomsko Tak da da zdaj pregledat,lektorirat, zvezat in čakamo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:18:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... Kje v Mb bi lahko kupla kako lepo preprogo? Po možnosti s kakim lepim motivom - otroškim? V kiku poglej
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:18:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem se pa dane tak slabo celi dan počutla. Glava bolela pa slabo mi je bilo. sem vzela tableto ob 18-ih zdaj sem pa vredu. Da me je glava bolela še nekako mi gre ven, lahko je bilo zaradi nespanja ali pa vremena. Da pa mi je bilo slabo to pa mi ne gre v račun, zakaj. Ly, da nisi ki srečka nosečka? ne nisem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:19:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če boš še kdaj imela take težave me lahko brez skrbi pokličeš. Ker vem kak je to in ti bom pomagala. Ly, hvala... si bom zapomnila Zdaj sva doma. Ko sva poklicali T. da naj pride pomagat gor vse stovorit je prišel in rekel, da je glih spisal diplomsko Tak da da zdaj pregledat,lektorirat, zvezat in čakamo... Bravo T. zelo pohvalno. zdaj pa boste lahko uživali dokler ne gre delat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:21:15
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:23:12
|
|
|
|
botrca
|
Matcar saj bojo še kile dol...počasi. Tasa_m tudi tebi ker te je fotr raz. dil. Pa si zdaj doma al še vedno v Lenartu? Ly117 glavno, da ti je tableta primla in da glava več ne boli .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:23:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:23:52
|
|
|
|
botrca
|
Grem zdaj počasi dat Janu flašo pa spravit spat. Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:24:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 glavno, da ti je tableta primla in da glava več ne boli . Se strinjam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:26:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m tudi tebi ker te je fotr raz. dil. Pa si zdaj doma al še vedno v Lenartu? doma sva, v Mb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:26:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bravo T. zelo pohvalno. zdaj pa boste lahko uživali dokler ne gre delat. midve se ne bova dali motit,..on pa še naj popravlja kaj ima za popravljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:26:56
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar jaz sem samo 1kg shujšala tak da ... ne se jezit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:27:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če boš še kdaj imela take težave me lahko brez skrbi pokličeš. Ker vem kak je to in ti bom pomagala. Ly, hvala... si bom zapomnila Zdaj sva doma. Ko sva poklicali T. da naj pride pomagat gor vse stovorit je prišel in rekel, da je glih spisal diplomsko Tak da da zdaj pregledat,lektorirat, zvezat in čakamo... Vem kak fajn občutek je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:29:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bravo T. zelo pohvalno. zdaj pa boste lahko uživali dokler ne gre delat. midve se ne bova dali motit,..on pa še naj popravlja kaj ima za popravljat
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:32:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vem kak fajn občutek je to. a poznaš kje ne računajo dost za lektoriranje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:42:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m glih spisal diplomsko Tak da da zdaj pregledat,lektorirat, zvezat in čakamo... super...priden
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:42:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Marta imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:43:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... Kje v Mb bi lahko kupla kako lepo preprogo? Po možnosti s kakim lepim motivom - otroškim? V kiku poglej v kiku preproge ...prvič slišim V rutaru so res imeli tako lepo izbiro okol božiča...da sem se komaj odločila....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:46:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vem kak fajn občutek je to. a poznaš kje ne računajo dost za lektoriranje? Joj ne. Poznam eno ki lektorira in je kvalitetna ampak ne vem koliko računa. Lahko se pozanimam za št. pa ti sporočim. Meni je lektorirala kolegica iz SOS-a ampak živi v Celju tak da ne vem če se splača vozit (hoče namreč v živo predat popravke-vsaj takrat je). Je ok naredila in ugodno (ne vem če je vedno ugodna ali samo za poznane) ampak je kar komplicirala in skritizirala oblikovno nalogo pa sem diplomirala z 10. Tak da...mi je bilo malo smešno. Očitno ima višje zahteve kot profesorji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:52:51
|
|
|
|
marta82
|
Pridem po Surviveru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:53:44
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa...pridi na FB.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 20:54:18
|
|
|
|
ly117
|
Evo mene nazaj. Sem dala L spat. odkar se zna vsest j e pravi mali .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?