Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 20:56:22
|
|
|
|
lunca144
|
Didlina ma kje si to ti ,da spet pada,mi mamo že skor samo žlabojdro,sploh ne moreš jit ven,ker je vse razmočeno in blatno-fuj in fej. Ma tole me je res zelo prizadelo,se mi je prav odrolal film iz mojega otroštva,in maj je res zelo občutljiv na to da ga kdo ne sprejme in potem je njegov obrambni mehanizem vedno sila,začne se obnašati grozno,da vzbudi pozornost nase,in zadnja faza je bum,no saj ga ni udaril onega fanta,odrinil ga je od sebe stran,ker mu je neki težil,no v bistvu so ga podili ven iz sobe.Šele sedaj vidim,kaj me vse še čaka na poti materinstva.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 20:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ej, on se je BRANIL!!! Prav je naredil. Ti kar pokliči tisto mamo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Sicer pa ninny, mi imamo en kavč tudi oranžen, pa se mi zdi manj občutljiv kot ona dva, ki sta temno rjava. Si nisem tega prej mislila, samo je res. Jaz sem v bistvu z oranžnim kar zadovoljna... mi mamo pa belo sedežno, pa ko se kaj umaže, sam pobrišem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:08:10
|
|
|
|
lunca144
|
Ja ma veš,se je branil,ampak odrinil,ga je tako močno da je padel na tla,in sreča da se ni kam udaril,ker maj sedaj odkar hodi na karate je zelo močen postal,zelo je žilav,in ne rabi veliko,da naredi veliko.V se bolj in bolj razmišljam vidim,kako sem to vzela osebno,prav,kot bi mene napadli,ker mamica je rekla,da je ona vidla že prej da je maj tistega fanta že enkrat butnil,in da so ga zato ozločili iz igre,jaz pa sem ji hotla dopovedat,da je to naredil prav zato ker je bil izločen že od samega začetka.Mah nevem nočem izpast,kot da ga slepo zagovarjam,sam po drugi strani mi spet ni prav,po tretji,pa kaj bi sloh lahko naredila,če ga niso marali,on je sedaj šel iz njihovega kraja in to je njihov svet.Čeprav prejšnji teden,ko smo bili skupaj,sta se pa čist lepo zaštekala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - ti povej, kater je bil, ga bom jst v pondelk mal prjela - no, mal šale - lej jaz sem se selila ko sm bla stara 11 let in s sošolkami od prej nism obdržala stikov, ker niso mele interesa - sem pa tukaj navezala toliko novih, da se enostavno nisem obremenjevala. Če se ti zdi, da ne bo šlo, bi jaz na tvojem mestu nardila enako. Iz mesta sem obdržala sam eno prijateljico, s katero smo družinski prijatelji in imam jo še danes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
UUUUUUUUUUu, tršica nya bo red naredila. Nya, sej občasno v Hoferju prodajajo puzzle od Anne. Bi mi jo sestavla? Ti jo bom kar poslala en dan na dom. Sej naslov imam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:15:58
|
|
|
|
lunca144
|
naya,bil je ž.......ma problem je ker sva s to mami res dobre frendice,le da se najina sinova ne ujameta najbolje,sta zelo različna po karakterjih,on bi sešteval in igral miselne igre,maj pa bi se igral in delal kaj kar ni po načrtu,iz svoje glave.Tako,da nekak bom mogla to rešit,je pa res,da na take fešte ko bodo še drugi njegovi frendi,pač ne bomo šli.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:18:15
|
|
|
|
lunca144
|
Aja,pa še to,naya,ti si pa zadnje časa opasna,bi vse neki na uč metala,a hodiš na kak trening ,joj,joj,jaz moram,pa še našga dogija ven spustit,kok se mi ne da jit zdeli ven,gre katera namest mene?plissssssss
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:18:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka sjjjjj, RMRM Jaz mislim, da so samo tvoji taki, pri nas bo ziher ful boljše ha,ha, kar tolaži se, boš vidla čez par let
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No lunca, rešitev si našla kar sama. Ti pa imaš lahko še vedno stik s to mamico in greste same na kavo kadar vama srce poželi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa UUUUUUUUUUu, tršica nya bo red naredila. Nya, sej občasno v Hoferju prodajajo puzzle od Anne. Bi mi jo sestavla? Ti jo bom kar poslala en dan na dom. Sej naslov imam. Tiste iz hoferja so za en k... - paše vsak na 10 drugih - na žalost Jst kupujem sam od ravensburgerja al pa schmidta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, kako Lukas? Nazadnje si napisala, da sam vstane.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa UUUUUUUUUUu, tršica nya bo red naredila. Nya, sej občasno v Hoferju prodajajo puzzle od Anne. Bi mi jo sestavla? Ti jo bom kar poslala en dan na dom. Sej naslov imam. Tiste iz hoferja so za en k... - paše vsak na 10 drugih - na žalost Jst kupujem sam od ravensburgerja al pa schmidta Se ne spoznam na te zadeve
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 Aja,pa še to,naya,ti si pa zadnje časa opasna,bi vse neki na uč metala,a hodiš na kak trening sem se pa spomnila na eno mamo, ki je prišla v šolo in zahtevala od svojga mulca, da se pred celim razredom opraviči sošolki, ker jo je porinil, pa obljubit je moral, da ne bo nikoli več - takih je res malo mam - ponavadi pridejo, ker je nekdo drug nekaj nardil
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa UUUUUUUUUUu, tršica nya bo red naredila. Nya, sej občasno v Hoferju prodajajo puzzle od Anne. Bi mi jo sestavla? Ti jo bom kar poslala en dan na dom. Sej naslov imam. Tiste iz hoferja so za en k... - paše vsak na 10 drugih - na žalost Jst kupujem sam od ravensburgerja al pa schmidta Se ne spoznam na te zadeve jst se tud nisem poglabljala, dokler nisem sestavljala za to kolegico - je bla ena firma, hm, ne spomnim se točno, ena papiga je bla gor naslikana na škatli - drgač motiv od enne geddes, sam puzzli pa za pop.izd....it
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:30:02
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, zoprna reč, ampak to paše zraven. Otroci znajo bit ZELOOO zlobni . Tud če boš kaj rekla tisti mamici, bo potegnila s svojim otrokom, Maj bo pa izpadel grobijan...... Jaz osebno bi se pogovorila z Majem, mora vedet, da nikakor ne sme na karateju pridobljenega znanja uporabljati "v praksi", to jih tud na karateju učijo. Največ boš naredila s pogovorom, da mu dvigneš samozavest. Pa enostavno se več ne druži s tistimi otroki, ki so nesramni do njega, če pa je to neizogibno, pa naj se otroka sama soočita v prisotnosti odraslih, v tem smislu, da Maj pove, da ga je to zelo prizadelo, da se je želel igrat z njimi, oni pa so ga na tak grd način izločli. Sej ko otroka postaviš pred dejstvo, kako bi se on počutil v takem primeru, začnejo čist drugač razmišljat. Jaz osebno sem bol za to, da se otroci sami pomenijo, ker takoj ko posežejo odrasli v prepir otrok, se po navadi odrasli na vso moč sprejo, otroci so pa čez 10 minut spet prijatli kot da nič ni blo. Zamera pa ostane pri starših.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
evo par slikic za tiste ki niste na FB iz mašinega praznovanja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok ma Ema dolge lase
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kar dolge ima že tako da mora skoz imeti vsaj špangico gor. Mi jo je kar škoda striči
< Sporočilo je popravil ninny -- 9.1.2010 21:37:11 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:36:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa RMRM, kako Lukas? Nazadnje si napisala, da sam vstane. Kar dobr. Vstane sicer še ne, mu je parkrat bolj kot ne ratalo. Je pa na dobri poti. Če npr. sedi na kavču, na moji nogi, pol se dvigne, samo ravnotežja ne zna obdržat. Dokler se drži je ok, pol pa pade. Se pa plazi po trebuhu, po kolenih še ne. Gre konstantno naprej, ampak počasi. HB za najino Galino in Meto, brez njiju res ne vem kaj bi blo, ker samo s fizioterapijo bi bla večja žalost kot ne.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:39:18
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, kakšni punci sta že . Pa ful sta si različni, najbrž tud po karakterju?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dans mi je svakinja prinesla tole za sestavit - sem že čist pozabla, da so tud večji koški pol sm pa še svojo staro potegnila iz omare 200 kosov - sem se štopala - 33 minut pa je bla sestavljena mojga namreč cel dan ni blo, Lukec je šel spat ob pol osmih, jaz pa nism mela druzga dela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny, sej boste dolge pustili, ne? Vsaj dokler se ne bosta muli šle frizerke RMRM, počasi pa vstrajno Tolk je srčkan Lukas, se ga ne morem nagledat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 9.1.2010 21:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny - ful sta lušni, Ema ma pa res ful dolge laske - naš je pa še zmer skor brez
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?