Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 Čer punce,jaz sem pa danes čist slabe volje,smo bili na enem rd.iz mojega kraja,tam kjer smo prej živeli,in smo se veliko družili z temi,ki so nas povabli,ampak,fanta moj in njihov isti letnik,sta bila vedno malo različnih navad in interesov,ampak je nekak shajalo.Danes pa kot zakleto,smo prišli sami,brez mojega,ker montira,in se prične,fant-slavljenec,ni bil nič vesel,ker smo prišli,to se je takoj začutilo in to je začutil tudi maj,on je pa sploh magnet in občutljiv na te zadeve.Pa si mislim,saj bo šlo nekak,in potem pridejo še njegovi tabuli prijatli in so se spravli na maja,skoz so ga podili stran,ga izločevali iz igre,grdo za videt,in rezultat je bil tak,da je na koncu maj enga po domače užgal,in un v jok,vsi ja maj,ga je,ja maj,ga je,jaz ga primem mu rečem naj se obleče se poslovimo od družbe in gremo,se vrnem v otroško sobo po jakno in slišim,no pa smo se ga znebili.Meni je šlo tako na jok,da vam ne morem povedat,tud z mamico od fanta se nisem mogla pogovarjat,sam popokala sem svoje in šla.Grozno,ker vem kako je to,ker sem sama občutila to na svoji koži,in očitno je podedoval po meni to preobčutljivost,na popularnost,oz.kaj si drugi mislijo o tebi.Sedaj pa ne vem,al naj pokličem prijateljico,se mal pokomentiram z njo,ali naj pustim,da me ona pokliče,konec,koncev,je bil njen sin nesramen do mojega,in mi smo bili gostje.Kaj menite,porotnice moje?Kaj naj naredim? Seveda pokliči. Mame morajo take zadeve razčistiti s svojimi otroci, ti s tujimi ne moreš. Enostavno ji poveš, da si bila užaljena tudi ti, saj je vendar tvoj otrok ki je bil izločen. Pa žal mi je za to prigodo, sama sem tudi enkrat občutila take zadeve, ko sem bla še v OŠ. Ni prijetno, misliš na najslabše
|