|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.1.2010 15:09:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Naša je totalna mazica od očita.user posted image Se ve kdo popušča.user posted image

Čao

Ja, pri nas sem to jaz user posted image user posted image user posted image

S svečkami ali brez?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
9.1.2010 15:09:44   
Anonimen
Končno mi je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
9.1.2010 15:32:21   
Anonimen
otroške sobe

disney men ne potegne

zupanc k je dala didlinaa bi jaz dala les čist svetel - je pa dejstvo, da če bi slikali tko kot malega princa v eni sobici, pobarvane stene... bi bilo videt čist drgač

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
9.1.2010 15:59:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

si pa ful, ful želim tole sestavljanko

user posted image

pa je pri nas nikjer ne dobimuser posted image

na ebayu sem jo najdlauser posted image

17,15 € plus poštnina v Slovenijo  8€

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
9.1.2010 16:00:13   
slovenka

Naša je totalna mazica od očita.user posted image Se ve kdo popušča.user posted image

Čao

Ja, pri nas sem to jaz user posted image user posted image user posted image

S svečkami ali brez?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj to pomeni? Translate! user posted image

V glavnem - jaz stalno razmišljam v stilu, eh, naj ima to in to, saj je samo 1 evro vredno, pa če razbije... V glavnem, predstavljam si najhujši možen scenarij in ocenim, kako hud v resnici je in ponavadi ni hud, pa si potem mislim, eh, naj se uči, naj vadi... Moj pa je bolj strog, stopi k njej, vzame... ona v jok, pa k meni. Ali pa za previjanje - jaz jo vzamem in nesem proti previjalni in ji rečem, da je kakana, da se bova zdaj previle. Moj pa gre kar sam do previjalne in kliče "Sofija, previjat", ona pa leti kot šus k meni user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.1.2010 16:01:26   
slovenka
bravo, ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj praviš nya?

Ja, glede pohištva pa je itak res... Stene in ostala oprema (preproga, slike, zavese...) ful vplivajo... Morda je še najbolje belo pohištvo kupit, pa se občasno stene prebarvajo, ali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.1.2010 16:03:32   
Anonimen
Sem ti pa najdla še ceneje : 16.57+ poštnina 6€

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
9.1.2010 16:04:47   
Anonimen
Midva  bova spomladi belila, ko bo šla Ema v Mašino sobo. Sedaj ima Maša kombinirano roza in lila barvo po stenah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
9.1.2010 16:12:58   
slovenka
ninny, kaj belila pomeni vse belo pobarvala, ali pleskala na splošno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.1.2010 16:14:20   
Anonimen
pleskala, glede omar pa še ne veva kaj bova s temi. A jih bo moj samo pobarval al bo nove narediluser posted image Jaz navijam za noveuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
9.1.2010 16:22:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

pleskala, glede omar pa še ne veva kaj bova s temi. A jih bo moj samo pobarval al bo nove narediluser posted image Jaz navijam za noveuser posted image

Me ne čudiš user posted image

Jaz imam zaenkrat pri nas največ problemo s sedežno. To bomo najprej zamenjali user posted image samo nekaj časa naj še bo - ker zdaj ima Sofija ravno obdobje, ko si sama banane jemlje in jih na sedežni lupi, pa zlomi na pol in potem samo pol je, ostalo pa čaka na kavču... Aja, sedežna je pa iz blaga, sploh ta temno rjavi kavč je alergičen na banane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.1.2010 16:24:41   
Anonimen
Midva tud še en čas ne bova menjala sedežne,potem ko malo Ema zraste jo bova pa mogla. Je iz blaga, take nežne oranžne barve potem veš kako zgleda sedaj,ko je pše sčistit ne moremuser posted image imava kar odeje čez, da lahko vsaj to operem. Res je pa, da mi Maša ni tok mazala stvari kot jih Ema. user posted image Saj še kakšno leto, potem bo pa boljše, upamuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
9.1.2010 16:38:11   
slovenka

Midva tud še en čas ne bova menjala sedežne,potem ko malo Ema zraste jo bova pa mogla. Je iz blaga, take nežne oranžne barve potem veš kako zgleda sedaj,ko je pše sčistit ne moremuser posted image imava kar odeje čez, da lahko vsaj to operem. Res je pa, da mi Maša ni tok mazala stvari kot jih Ema. user posted image Saj še kakšno leto, potem bo pa boljše, upamuser posted image

Zdaj bo pa prišla Kleo in rekla, da ji Tali najbolj maže po stanovanju, pa bomo čist paf user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.1.2010 16:39:18   
slovenka
Sicer pa ninny, mi imamo en kavč tudi oranžen, pa se mi zdi manj občutljiv kot ona dva, ki sta temno rjava. Si nisem tega prej mislila, samo je res. Jaz sem v bistvu z oranžnim kar zadovoljna...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.1.2010 18:05:16   
Anonimen

Zdaj bo pa prišla Kleo in rekla, da ji Tali najbolj maže po stanovanju, pa bomo čist paf user posted image

upam, da ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
9.1.2010 18:26:07   
Anonimen
haha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
9.1.2010 20:16:55   
RMRM

upam, da ne user posted image user posted image user posted image

da vas potolažim, ko sta bla moja2 tavelka majhna, sem mela ful manj dela, pospravla enkrat in je tko ostal, zdej pa mularija najprej zasede kopalnico in jo po navadi pusti v razsulu, ogledalo nujno vsak dan za čistit, wc nujn parkrat na dan ( ker lulamo vsevprek), kuhna da ne rečm, tud v stroj se jima ne da dat posode..., mislm, včasih se mi res meša, ker morm vsako stvar sprot opozarjat. Pa sta bla na vse te stvari od majhnega navajena in ni blo težav. Aja, pa zdej po novem mi še spodnjo dnevno tasredn nagon, pa sok nosi iz enga štuka v drugega, da je vse polito, pa ene ninje se gre, da so ble tud stene že orng zaznamovane. No, odkar je moral pobelit madeže in pomit stopnišče, se ni ponovilo user posted image user posted image user posted image . Je kr treba ene energije, da se navadjo osnovnih stvari. Pa na vse to sta bla od malega navajena, ampak tko je.

Dobra tolažba, a ne user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.1.2010 20:18:02   
RMRM
pa dober večer user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.1.2010 20:30:39   
slovenka
sjjjjj, RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da so samo tvoji taki, pri nas bo ziher ful boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.1.2010 20:35:29   
Anonimen
ojoj, kaj me potem šele čaka. Jaz pa dve punci, pa kopalnica, pa ogledala....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
9.1.2010 20:36:47   
Anonimen
aja dober večer

Jaz ravno slikce dajem na računalnik, imam še cel december na fotoaparatu tako, da moram počasi se lotit sortiranja slikc in imam čas za kakšen klepet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
9.1.2010 20:38:14   
lunca144
Čer punce,jaz sem pa danes čist slabe volje,smo bili na enem rd.iz mojega kraja,tam kjer smo prej živeli,in smo se veliko družili z temi,ki so nas povabli,ampak,fanta moj in njihov isti letnik,sta bila vedno malo različnih navad in interesov,ampak je nekak shajalo.Danes pa kot zakleto,smo prišli sami,brez mojega,ker montira,in se prične,fant-slavljenec,ni bil nič vesel,ker smo prišli,to se je takoj začutilo in to je začutil tudi maj,on je pa sploh magnet in občutljiv na te zadeve.Pa si mislim,saj bo šlo nekak,in potem pridejo še njegovi tabuli prijatli in so se spravli na maja,skoz so ga podili stran,ga izločevali iz igre,grdo za videt,in rezultat je bil tak,da je na koncu maj enga po domače užgal,in un v jok,vsi ja maj,ga je,ja maj,ga je,jaz ga primem mu rečem naj se obleče se poslovimo od družbe in gremo,se vrnem v otroško sobo po jakno in slišim,no pa smo se ga znebili.Meni je šlo tako na jok,da vam ne morem povedat,tud z mamico od fanta se nisem mogla pogovarjat,sam popokala sem svoje in šla.Grozno,ker vem kako je to,ker sem sama občutila to na svoji koži,in očitno je podedoval po meni to preobčutljivost,na popularnost,oz.kaj si drugi mislijo o tebi.Sedaj pa ne vem,al naj pokličem prijateljico,se mal pokomentiram z njo,ali naj pustim,da me ona pokliče,konec,koncev,je bil njen sin nesramen do mojega,in mi smo bili gostje.Kaj menite,porotnice moje?Kaj naj naredim?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.1.2010 20:40:58   
Anonimen
Zato imam pa jaz sedežno iz mikrofibreuser posted image user posted image user posted image , pa stole tud v kuhinji. Spucam brez problema, pa je bla sedežna že posračkana, polulana, polita je vsakodnevno...

Dober večer, pri nas spet mete k pr norcih user posted image

Slovenka, ne rabiš prevajanja, mal po spominu pobrskej pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
9.1.2010 20:49:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Čer punce,jaz sem pa danes čist slabe volje,smo bili na enem rd.iz mojega kraja,tam kjer smo prej živeli,in smo se veliko družili z temi,ki so nas povabli,ampak,fanta moj in njihov isti letnik,sta bila vedno malo različnih navad in interesov,ampak je nekak shajalo.Danes pa kot zakleto,smo prišli sami,brez mojega,ker montira,in se prične,fant-slavljenec,ni bil nič vesel,ker smo prišli,to se je takoj začutilo in to je začutil tudi maj,on je pa sploh magnet in občutljiv na te zadeve.Pa si mislim,saj bo šlo nekak,in potem pridejo še njegovi tabuli prijatli in so se spravli na maja,skoz so ga podili stran,ga izločevali iz igre,grdo za videt,in rezultat je bil tak,da je na koncu maj enga po domače užgal,in un v jok,vsi ja maj,ga je,ja maj,ga je,jaz ga primem mu rečem naj se obleče se poslovimo od družbe in gremo,se vrnem v otroško sobo po jakno in slišim,no pa smo se ga znebili.Meni je šlo tako na jok,da vam ne morem povedat,tud z mamico od fanta se nisem mogla pogovarjat,sam popokala sem svoje in šla.Grozno,ker vem kako je to,ker sem sama občutila to na svoji koži,in očitno je podedoval po meni to preobčutljivost,na popularnost,oz.kaj si drugi mislijo o tebi.Sedaj pa ne vem,al naj pokličem prijateljico,se mal pokomentiram z njo,ali naj pustim,da me ona pokliče,konec,koncev,je bil njen sin nesramen do mojega,in mi smo bili gostje.Kaj menite,porotnice moje?Kaj naj naredim?

Seveda pokliči. Mame morajo take zadeve razčistiti  s svojimi otroci, ti s tujimi ne moreš. Enostavno ji poveš, da si bila užaljena tudi ti, saj je vendar tvoj otrok ki je bil izločen. Pa žal mi je za to prigodo, sama sem tudi enkrat občutila take zadeve, ko sem bla še v OŠ.user posted image Ni prijetno, misliš na najslabšeuser posted image

user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
9.1.2010 20:52:58   
Anonimen
Jaz bi tudi tako naredila kot ti je Didlina napisala. Me pa kar srce zaboli ko to preberemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?