|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
9.1.2010 12:26:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
ja mi pomaga če ne druzga se po enem tednu počutim fenomenalno, nisem več napihnjena in prebava je superuser posted image če gre pa še kakšna KG dol kar je tudi šlo je pa še boljeuser posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image

dudi, sej men je tut načeloma težko, ampak če ti rečejo da je tvoje zdravje odvisno od tega, se pa kar potrudiš, nimaš kaj user posted image jaz tudi čakam da grem spet malo tečt (imam vedno nek izgovor)... moj kolega pa vseeno vsak dan teče, če je dež, sneg,... on je pravi športnik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
9.1.2010 12:26:35   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jestuser posted image ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač.

ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko

ja kaj pa torte in sladice drugeuser posted image ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt user posted image ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 9.1.2010 12:29:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
9.1.2010 12:27:03   
majana79

Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dniuser posted image user posted image user posted image ...men se zdi da je blo to učasih prej user posted image

odvisno od zaloge... sej včasih prej pošljejo kot pa piše na internetu

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.1.2010 12:28:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dniuser posted image user posted image user posted image ...men se zdi da je blo to učasih prej user posted image

odvisno od zaloge... sej včasih prej pošljejo kot pa piše na internetu

je rekla v 14 dneh..sej drugač nč ne naročujem ampak tele šablone so me pa pritegnile...in prej nazaj vem da sem dobila v enem tedni ziher

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.1.2010 12:30:32   
majana79

Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jestuser posted image ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač.

ja kaj pa torte in sladice drugeuser posted image ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt user posted image ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že

ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladkouser posted image

a niso pri Montiju dovoljene 'zdrave' sladice, se pravi s pirino ali polnozrnato moko pa recimo s fruktozo ali rjavim sladkorjem? vsaj zdelo se mi je da so, nisem pa nikoli tega študirala

je pa tako, da so trgovinske stvari veliko bolj škodljive kot tista sladica, ki jo ti narediš doma, ker ima lahko zelo malo ali nič sladkorja, dobro moko, nič umetnih dodatkov, ipd.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.1.2010 13:05:37   
Anonimen

ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko

pregreški so dovoljeniuser posted image   naj se jih ne bi jedlo oz. če so narejene da je GI čim nižji se lahko kakšen košček sam potem ni drugo dovoljeno tisti dan.... 

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.1.2010 13:08:25   
Anonimen

ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladkouser posted image

a niso pri Montiju dovoljene 'zdrave' sladice, se pravi s pirino ali polnozrnato moko pa recimo s fruktozo ali rjavim sladkorjem? vsaj zdelo se mi je da so, nisem pa nikoli tega študirala

je pa tako, da so trgovinske stvari veliko bolj škodljive kot tista sladica, ki jo ti narediš doma, ker ima lahko zelo malo ali nič sladkorja, dobro moko, nič umetnih dodatkov, ipd.

ja tako nekako, sladice so dovoljene če imajo GI čim nižji, pirina moka, brez sladkorja....

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.1.2010 13:15:47   
Dudica1
aha..

Mularija spi user posted image user posted image ...kuham nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.1.2010 13:16:28   
Dudica1
kaaaaati zakaj ti nč ne poveš??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.1.2010 13:27:04   
majana79

aha..

Mularija spi user posted image user posted image ...kuham nič user posted image user posted image user posted image

J. tudi spi že več kot pol ure... čudež user posted image

a danes tašča kuha al kako? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.1.2010 13:29:59   
Anonimen
evo jz sem pa naredila musako, pol s krompirjem pol z zelenjavouser posted image je bla super, je še možek reku da je bolje z zelenjavo k z skrompirjemuser posted image   zdej pa malo počitka pol pa hmmm, še ne vemuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.1.2010 13:33:22   
Dudica1

aha..

J. tudi spi že več kot pol ure... čudež user posted image

a danes tašča kuha al kako? user posted image

Bravo Jure user posted image user posted image user posted image ...držim pesti da bo čim dalj user posted image
Ne...gremo na rojstni dan tko da bo samo T pojedu juhico pa bouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.1.2010 13:37:17   
PapuaNG
jst sem mela par let nazaj strogo (precej) montignacovo dieto. Pa se mi je kislina ful popravila-je od takrat (če ga ne biksam preveč) ful bolje. Point je itak v tem, da nekaj časa (nekaj mesecev) strogo dieti slediš, nato pa si lahko privoščiš vse več stvari, vse več kombiniraš, saj je slinavka uravnana. Se pa jst še vedno držim pravila, da ne mešam izrazito škrobnih stvari in maščob ter beljakovin. Recimo njoki s sirovo omako so zame smrt-lahko kar takoj rupurut vzamem user posted image Pa kakšne gostilniške čorbe s prežgano moko...jaoooo. Mi želodec takoj pove sestavo.

Bi pa montignaca vsakemu priporočala v branje-niti ne toliko z vidika hujšanja kot z vidika spoznavanja prehrane, njene sestave, delovanja na naše telo...mi je marsikaj razjasnila in se mnogih pravil še danes držim (polnozrnate testenine in kruh, nepredelana hrana). No, edino pravila o sladkarijah se ne držim več user posted image Je pa res, da cukra kot takega v prehrani ne uporabljam-namesto tega raje uporabim med, tako za v kavo kot čaj, kruh...

Zdej se grem pa mojemu hripavčku posvetit...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.1.2010 13:41:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jst sem mela par let nazaj strogo (precej) montignacovo dieto. Pa se mi je kislina ful popravila-je od takrat (če ga ne biksam preveč) ful bolje. Point je itak v tem, da nekaj časa (nekaj mesecev) strogo dieti slediš, nato pa si lahko privoščiš vse več stvari, vse več kombiniraš, saj je slinavka uravnana. Se pa jst še vedno držim pravila, da ne mešam izrazito škrobnih stvari in maščob ter beljakovin. Recimo njoki s sirovo omako so zame smrt-lahko kar takoj rupurut vzamem user posted image Pa kakšne gostilniške čorbe s prežgano moko...jaoooo. Mi želodec takoj pove sestavo.

Bi pa montignaca vsakemu priporočala v branje-niti ne toliko z vidika hujšanja kot z vidika spoznavanja prehrane, njene sestave, delovanja na naše telo...mi je marsikaj razjasnila in se mnogih pravil še danes držim (polnozrnate testenine in kruh, nepredelana hrana). No, edino pravila o sladkarijah se ne držim več user posted image Je pa res, da cukra kot takega v prehrani ne uporabljam-namesto tega raje uporabim med, tako za v kavo kot čaj, kruh...

Zdej se grem pa mojemu hripavčku posvetit...

jaz sem montija prebrala in mi je najbolj všeč 2 del montija k se ti ni treba tako strogo držat ampak so še vedno neka pravila, všeč pa mi je tudi to da se ga lahko držiš celo življenje... ne tako kot ostale dijete k se moraš po določenem času nehat ..... tak da če bom se navadla oz držala tega bom shujšala in pol tud ostala na montiju, skojz k se že zdaj ful bolš počutimuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.1.2010 13:47:22   
Anonimen
meni tudi monti ne bi nič škodoval. sami izgovori so me.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.1.2010 13:49:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

meni tudi monti ne bi nič škodoval. sami izgovori so me.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.1.2010 13:58:11   
FLASK_A
Hujšanje? Not 4meuser posted image Samo škodovalo res ne biuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.1.2010 14:05:10   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.1.2010 14:05:11   
majana79
flaska, se podpišem user posted image mah, itak majo deci rajš da je neki za prijet kot kosti user posted image

ej babe žabe... če podušim zelenjavo na mal masla, tko eno žličko za ene 20 dag, jo lahko dam potem tut J. mal?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.1.2010 14:08:10   
majana79
zdele sem vpila na mojega, da ma da gre v pondeljek zdravniku... tlele se vlači okol kot megla, jamra da komaj stoji user posted image celo ni šel za računalnik, kar pomeni da res ni vse ok
sam nč ne kašlja, nima temperature... kr neki user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.1.2010 14:13:56   
Dudica1

flaska, se podpišem user posted image mah, itak majo deci rajš da je neki za prijet kot kosti user posted image

s tem se pa strinjam ... pa jaz če shujšam shujšam v joške tko da je pol za deca še slabš user posted image user posted image user posted image ...no pa zame tud user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.1.2010 14:15:15   
HM84
aaaaaaaaaaaaaaaa......jst bom obolelauser posted image Alexuže 14dni zvečer in 1x ponoč dam aptamil, ker očitno nimam več dovolj mleka...Prvih nekaj dni se je zbujal samo enkrat na noč (okoli 2h, spat gre ob 8h), zdaj par dni pa spet je ob pol noči, pa potem ob terh, pa ob 7h....

Zdaj me pa zanima, ve ki tudi dodajate... Dodajate Aptamil 2, ali že 3user posted image Jaz mu dodajam dvojko, pa ne vem ali mu je to že premalo.... spije pa po 2dcl mlekauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.1.2010 14:15:48   
Dudica1

zdele sem vpila na mojega, da ma da gre v pondeljek zdravniku... tlele se vlači okol kot megla, jamra da komaj stoji user posted image celo ni šel za računalnik, kar pomeni da res ni vse ok

ej kaj je s temi deci,a misljo da z njimi pa ne more bit nikol nč narobe user posted image ...moj tud skoz neki jambra kaj vse ga boli k zdravniku pa ne...in sm zadnjič poklicala v ZD in ga naročila pa je šel!!!... pa so mu pregledali vse živo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.1.2010 14:17:42   
Dudica1
hm Maj ma dvojko že od mal pred 5 mesecom...3 jaz še ne bi dala ker je od 1 leta dalje...poje pa zvečer eno skodelico keksolinota in pol še ene 180ml mleka.

Aja Maj pomoje poje skor tolk kašice zvečer kot T čokolinota user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.1.2010 14:20:42   
Anonimen

na dežurno ga pelji

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.