Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:26:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja mi pomaga če ne druzga se po enem tednu počutim fenomenalno, nisem več napihnjena in prebava je super če gre pa še kakšna KG dol kar je tudi šlo je pa še bolje super dudi, sej men je tut načeloma težko, ampak če ti rečejo da je tvoje zdravje odvisno od tega, se pa kar potrudiš, nimaš kaj jaz tudi čakam da grem spet malo tečt (imam vedno nek izgovor)... moj kolega pa vseeno vsak dan teče, če je dež, sneg,... on je pravi športnik
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:26:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač. ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko ja kaj pa torte in sladice druge ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 9.1.2010 12:29:36 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:27:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dni ...men se zdi da je blo to učasih prej odvisno od zaloge... sej včasih prej pošljejo kot pa piše na internetu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:28:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dni ...men se zdi da je blo to učasih prej odvisno od zaloge... sej včasih prej pošljejo kot pa piše na internetu je rekla v 14 dneh..sej drugač nč ne naročujem ampak tele šablone so me pa pritegnile...in prej nazaj vem da sem dobila v enem tedni ziher
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:30:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač. ja kaj pa torte in sladice druge ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko a niso pri Montiju dovoljene 'zdrave' sladice, se pravi s pirino ali polnozrnato moko pa recimo s fruktozo ali rjavim sladkorjem? vsaj zdelo se mi je da so, nisem pa nikoli tega študirala je pa tako, da so trgovinske stvari veliko bolj škodljive kot tista sladica, ki jo ti narediš doma, ker ima lahko zelo malo ali nič sladkorja, dobro moko, nič umetnih dodatkov, ipd.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač. ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko ja kaj pa torte in sladice druge ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že pregreški so dovoljeni naj se jih ne bi jedlo oz. če so narejene da je GI čim nižji se lahko kakšen košček sam potem ni drugo dovoljeno tisti dan....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač. ja kaj pa torte in sladice druge ...jaz se temu niti pod razno ne bi mogla odrečt ...no sej sm vidla da to ti še vseen ješ...počas bo že ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko a niso pri Montiju dovoljene 'zdrave' sladice, se pravi s pirino ali polnozrnato moko pa recimo s fruktozo ali rjavim sladkorjem? vsaj zdelo se mi je da so, nisem pa nikoli tega študirala je pa tako, da so trgovinske stvari veliko bolj škodljive kot tista sladica, ki jo ti narediš doma, ker ima lahko zelo malo ali nič sladkorja, dobro moko, nič umetnih dodatkov, ipd. ja tako nekako, sladice so dovoljene če imajo GI čim nižji, pirina moka, brez sladkorja....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:15:47
|
|
|
|
Dudica1
|
aha.. Mularija spi ...kuham nič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:16:28
|
|
|
|
Dudica1
|
kaaaaati zakaj ti nč ne poveš??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:27:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aha.. Mularija spi ...kuham nič J. tudi spi že več kot pol ure... čudež a danes tašča kuha al kako?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jz sem pa naredila musako, pol s krompirjem pol z zelenjavo je bla super, je še možek reku da je bolje z zelenjavo k z skrompirjem zdej pa malo počitka pol pa hmmm, še ne vem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:33:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aha.. Mularija spi ...kuham nič J. tudi spi že več kot pol ure... čudež a danes tašča kuha al kako? Bravo Jure ...držim pesti da bo čim dalj Ne...gremo na rojstni dan tko da bo samo T pojedu juhico pa bo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:37:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst sem mela par let nazaj strogo (precej) montignacovo dieto. Pa se mi je kislina ful popravila-je od takrat (če ga ne biksam preveč) ful bolje. Point je itak v tem, da nekaj časa (nekaj mesecev) strogo dieti slediš, nato pa si lahko privoščiš vse več stvari, vse več kombiniraš, saj je slinavka uravnana. Se pa jst še vedno držim pravila, da ne mešam izrazito škrobnih stvari in maščob ter beljakovin. Recimo njoki s sirovo omako so zame smrt-lahko kar takoj rupurut vzamem Pa kakšne gostilniške čorbe s prežgano moko...jaoooo. Mi želodec takoj pove sestavo. Bi pa montignaca vsakemu priporočala v branje-niti ne toliko z vidika hujšanja kot z vidika spoznavanja prehrane, njene sestave, delovanja na naše telo...mi je marsikaj razjasnila in se mnogih pravil še danes držim (polnozrnate testenine in kruh, nepredelana hrana). No, edino pravila o sladkarijah se ne držim več Je pa res, da cukra kot takega v prehrani ne uporabljam-namesto tega raje uporabim med, tako za v kavo kot čaj, kruh... Zdej se grem pa mojemu hripavčku posvetit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jst sem mela par let nazaj strogo (precej) montignacovo dieto. Pa se mi je kislina ful popravila-je od takrat (če ga ne biksam preveč) ful bolje. Point je itak v tem, da nekaj časa (nekaj mesecev) strogo dieti slediš, nato pa si lahko privoščiš vse več stvari, vse več kombiniraš, saj je slinavka uravnana. Se pa jst še vedno držim pravila, da ne mešam izrazito škrobnih stvari in maščob ter beljakovin. Recimo njoki s sirovo omako so zame smrt-lahko kar takoj rupurut vzamem Pa kakšne gostilniške čorbe s prežgano moko...jaoooo. Mi želodec takoj pove sestavo. Bi pa montignaca vsakemu priporočala v branje-niti ne toliko z vidika hujšanja kot z vidika spoznavanja prehrane, njene sestave, delovanja na naše telo...mi je marsikaj razjasnila in se mnogih pravil še danes držim (polnozrnate testenine in kruh, nepredelana hrana). No, edino pravila o sladkarijah se ne držim več Je pa res, da cukra kot takega v prehrani ne uporabljam-namesto tega raje uporabim med, tako za v kavo kot čaj, kruh... Zdej se grem pa mojemu hripavčku posvetit... jaz sem montija prebrala in mi je najbolj všeč 2 del montija k se ti ni treba tako strogo držat ampak so še vedno neka pravila, všeč pa mi je tudi to da se ga lahko držiš celo življenje... ne tako kot ostale dijete k se moraš po določenem času nehat ..... tak da če bom se navadla oz držala tega bom shujšala in pol tud ostala na montiju, skojz k se že zdaj ful bolš počutim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
meni tudi monti ne bi nič škodoval. sami izgovori so me.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:49:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* meni tudi monti ne bi nič škodoval. sami izgovori so me.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 13:58:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hujšanje? Not 4me Samo škodovalo res ne bi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:05:10
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:05:11
|
|
|
|
majana79
|
flaska, se podpišem mah, itak majo deci rajš da je neki za prijet kot kosti ej babe žabe... če podušim zelenjavo na mal masla, tko eno žličko za ene 20 dag, jo lahko dam potem tut J. mal?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:08:10
|
|
|
|
majana79
|
zdele sem vpila na mojega, da ma da gre v pondeljek zdravniku... tlele se vlači okol kot megla, jamra da komaj stoji celo ni šel za računalnik, kar pomeni da res ni vse ok sam nč ne kašlja, nima temperature... kr neki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:13:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, se podpišem mah, itak majo deci rajš da je neki za prijet kot kosti s tem se pa strinjam ... pa jaz če shujšam shujšam v joške tko da je pol za deca še slabš ...no pa zame tud
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:15:15
|
|
|
|
HM84
|
aaaaaaaaaaaaaaaa......jst bom obolela Alexuže 14dni zvečer in 1x ponoč dam aptamil, ker očitno nimam več dovolj mleka...Prvih nekaj dni se je zbujal samo enkrat na noč (okoli 2h, spat gre ob 8h), zdaj par dni pa spet je ob pol noči, pa potem ob terh, pa ob 7h.... Zdaj me pa zanima, ve ki tudi dodajate... Dodajate Aptamil 2, ali že 3 Jaz mu dodajam dvojko, pa ne vem ali mu je to že premalo.... spije pa po 2dcl mleka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:15:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 zdele sem vpila na mojega, da ma da gre v pondeljek zdravniku... tlele se vlači okol kot megla, jamra da komaj stoji celo ni šel za računalnik, kar pomeni da res ni vse ok sam nč ne kašlja, nima temperature... kr neki ej kaj je s temi deci,a misljo da z njimi pa ne more bit nikol nč narobe ...moj tud skoz neki jambra kaj vse ga boli k zdravniku pa ne...in sm zadnjič poklicala v ZD in ga naročila pa je šel!!!... pa so mu pregledali vse živo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:17:42
|
|
|
|
Dudica1
|
hm Maj ma dvojko že od mal pred 5 mesecom...3 jaz še ne bi dala ker je od 1 leta dalje...poje pa zvečer eno skodelico keksolinota in pol še ene 180ml mleka. Aja Maj pomoje poje skor tolk kašice zvečer kot T čokolinota
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 14:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 zdele sem vpila na mojega, da ma da gre v pondeljek zdravniku... tlele se vlači okol kot megla, jamra da komaj stoji celo ni šel za računalnik, kar pomeni da res ni vse ok sam nč ne kašlja, nima temperature... kr neki na dežurno ga pelji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.