|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
9.1.2010 11:11:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Saj, ko jo klistiramo, ona ne kaka. Klistiramo jo skozi ritko, tam ima pa črevo zašito, vmes ji manjka (odstranjena 1/3). Ne klistiramo jo skozi stomo, da bi jo pognalo. Klistiramo jo zaradi tega, da si ji črevo razširi, ker skozi ne gre blato in drugače črevo miruje in počiva. Takoj po klistiranju ona spusti ven tistih 15ml (10ml fiziološke in 5ml parafinskega olja) in to je to.
Hujšala je že pred klistiranjem. Klistiramo jo od 28.12., ko smo se začeli dogovarjati, da ji odstranijo stomo, ker jo ima po nepotrebnem.
aja....

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.1.2010 11:12:39   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

christiana tudi jaz se zadnje čase jezim pri moji, ker noče skoraj nič pit. Sadnih sokov ne pije in pika, čaj je tudi bolj tako, tako. Včasih pije vodo, zadnje čase ji pa probam dati tekočino po kozarcu in vsaj nekaj popije. Ko pa je kriza pa ji večkrat na dan dam po brizgalki. Tako dobi vsaj nekaj tekočine. 

Eh...ko bi šlo tako. Naša se pa zažne dušiti, če jo posilimo s čim, ker se zraven napravlja in ji gre vse skupaj v napačno luknjouser posted image , že tiste 3 ali 4ml zdravila po brizgalki komaj dol spravimo.
Montirali smo že cucelj od stekleničke na brizgalko, da bi ji bilo nekako bolj prijetno, pa še vlečt ne bi rabla, ampak ne, ona ne bo in pikauser posted image . Težek otrokuser posted image , če ne po teži pa karakternouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.1.2010 11:14:01   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Saj, ko jo klistiramo, ona ne kaka. Klistiramo jo skozi ritko, tam ima pa črevo zašito, vmes ji manjka (odstranjena 1/3). Ne klistiramo jo skozi stomo, da bi jo pognalo. Klistiramo jo zaradi tega, da si ji črevo razširi, ker skozi ne gre blato in drugače črevo miruje in počiva. Takoj po klistiranju ona spusti ven tistih 15ml (10ml fiziološke in 5ml parafinskega olja) in to je to.
Hujšala je že pred klistiranjem. Klistiramo jo od 28.12., ko smo se začeli dogovarjati, da ji odstranijo stomo, ker jo ima po nepotrebnem.
aja....

Ja, v bistvu ji klistiramo samo 17cm črevesja, kolikor ji ga je pač ostalo od ritke gor.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.1.2010 11:14:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/

in kakšen paket to???

user posted image paket, ki ti ga pošljejo! ene 3 dni potrebuje, da pride do sem.

zdaj pa rabim še par majčk s kratkimi... mislim, da sem to videla na Banana republic user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.1.2010 11:20:09   
Anonimen
evo jz sem pa zdejle pospravla celo stanovanje N. spi v sobi T pa gleda risankeuser posted image   pa končno smo smrekco in jaslice pospravili tak da mi ni treba še maha po hiši poberat k ga je blo polno po dnevni k je T. kar naprej dajal ovčke spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.1.2010 11:22:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vemuser posted image

ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.1.2010 11:22:57   
Dudica1
Jaz sm pa zdej nekerman naročila ene brisače k so mi lepe pa vse mamo že zmahane pa Teju en komplet s šablonami da bo prerisaval user posted image user posted image user posted image ...sem jih že po trgovinah iskala pa jih nisem našla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.1.2010 11:23:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

in kakšen paket to???

user posted image paket, ki ti ga pošljejo! ene 3 dni potrebuje, da pride do sem.

zdaj pa rabim še par majčk s kratkimi... mislim, da sem to videla na Banana republic user posted image

a misliš da bo lina lahko vse to privlekla user posted image user posted image

jaz sem si lani kupila pulije s kratkimi rokavi v Zari, upam da jih bodo letos spet imeli...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.1.2010 11:27:53   
ledenka

in kakšen paket to???

a misliš da bo lina lahko vse to privlekla user posted image user posted image

jaz sem si lani kupila pulije s kratkimi rokavi v Zari, upam da jih bodo letos spet imeli...

Zara meni ne paše user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.1.2010 11:28:37   
Dudica1
majana puli z kratkimi rokavi sem si pa jaz zadnjič vzela v ZARI user posted image ...7€ so bli...tko da jih imajo,če jih imajo še kaj 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.1.2010 11:37:15   
ledenka
Dudi, tenks, bom šla pogledat... sej me nič ne stane, če probam

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.1.2010 11:43:37   
majana79

majana puli z kratkimi rokavi sem si pa jaz zadnjič vzela v ZARI user posted image ...7€ so bli...tko da jih imajo,če jih imajo še kaj 

hm, ko sem bila jaz še pred novim letom niso imeli nič (tukaj v centru) user posted image bom šla pogledat ko nas odkopljejo

ledenka, sej je čist klasičen model pulija... ker recimo njihove hlače so tudi meni obup, imam pa rada njihove puloverje na V izrez pa kake majčke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.1.2010 11:51:44   
Dudica1

hm, ko sem bila jaz še pred novim letom niso imeli nič (tukaj v centru) user posted image bom šla pogledat ko nas odkopljejo

ledenka, sej je čist klasičen model pulija... ker recimo njihove hlače so tudi meni obup, imam pa rada njihove puloverje na V izrez pa kake majčke

Jaz sm bla malo pred novim letom tam v BTC-ju user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.1.2010 11:52:04   
Dudica1

Dudi, tenks, bom šla pogledat... sej me nič ne stane, če probam

ja itak da ne user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.1.2010 12:03:03   
majana79
ledenka, se dobiva v ponedeljek če nama uspe privozičkat do tja pa greva skupaj pogledat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.1.2010 12:03:40   
Anonimen

ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne?

testenine ja sam mislim da ne z mesomuser posted image sam nimam PZ testeninuser posted image   mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.1.2010 12:07:32   
majana79

testenine ja sam mislim da ne z mesomuser posted image sam nimam PZ testeninuser posted image   mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas...

a pri GI tut ne smeš skupej jest, tako kot pri ločevalni? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.1.2010 12:08:30   
Dudica1

ledenka, se dobiva v ponedeljek če nama uspe privozičkat do tja pa greva skupaj pogledat user posted image

user posted image user posted image ...al pa če 22 ga prej okupiramo še btc user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.1.2010 12:13:11   
Anonimen

ja z zelenjavo lahko ješ testenine z mesom pa ne, ja isto k pr ločevalni sam da jz lahko pol čez dan vseeno lahko še jem meso k pr ločevalni imaš pa cel dan samo eno vrsto al B ali OH ali ŠKROB ali SADJE ali VODA, pr montiju je pa mal drugače ješ na tri do šteri ure za zajterk ješ OH in B ali B in masščobe, za kosilo samo B in zelenjavo ali samo OH z zelenjavo, za večerjo pa B s čim manj maščobami vmes pa sadje in veliko vode.....

aja še to pa pr GI lahko vse ješ kar je do 35 GI-ja

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 9.1.2010 12:15:18 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.1.2010 12:19:44   
majana79

ja z zelenjavo lahko ješ testenine z mesom pa ne, ja isto k pr ločevalni sam da jz lahko pol čez dan vseeno lahko še jem meso k pr ločevalni imaš pa cel dan samo eno vrsto al B ali OH ali ŠKROB ali SADJE ali VODA, pr montiju je pa mal drugače ješ na tri do šteri ure za zajterk ješ OH in B ali B in masščobe, za kosilo samo B in zelenjavo ali samo OH z zelenjavo, za večerjo pa B s čim manj maščobami vmes pa sadje in veliko vode.....

uf... koliko dela je s tem user posted image upam da ti vsaj kaj pomaga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.1.2010 12:22:11   
Dudica1
Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jestuser posted image ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.1.2010 12:23:50   
Anonimen

uf... koliko dela je s tem user posted image upam da ti vsaj kaj pomaga...

ja mi pomaga če ne druzga se po enem tednu počutim fenomenalno, nisem več napihnjena in prebava je superuser posted image če gre pa še kakšna KG dol kar je tudi šlo je pa še boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.1.2010 12:24:20   
Dudica1
Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dniuser posted image user posted image user posted image ...men se zdi da je blo to učasih prej user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.1.2010 12:24:55   
Anonimen

Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jestuser posted image ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač.

ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladkouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.1.2010 12:26:09   
Anonimen

Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dniuser posted image user posted image user posted image ...men se zdi da je blo to učasih prej user posted image

jz sem nazadnje čakala več kot en mesec, odvisno od zaloge do zdaj sem dobila najprej v 10ih dneh...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.