![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:11:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Saj, ko jo klistiramo, ona ne kaka. Klistiramo jo skozi ritko, tam ima pa črevo zašito, vmes ji manjka (odstranjena 1/3). Ne klistiramo jo skozi stomo, da bi jo pognalo. Klistiramo jo zaradi tega, da si ji črevo razširi, ker skozi ne gre blato in drugače črevo miruje in počiva. Takoj po klistiranju ona spusti ven tistih 15ml (10ml fiziološke in 5ml parafinskega olja) in to je to. Hujšala je že pred klistiranjem. Klistiramo jo od 28.12., ko smo se začeli dogovarjati, da ji odstranijo stomo, ker jo ima po nepotrebnem. aja....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:12:39
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP christiana tudi jaz se zadnje čase jezim pri moji, ker noče skoraj nič pit. Sadnih sokov ne pije in pika, čaj je tudi bolj tako, tako. Včasih pije vodo, zadnje čase ji pa probam dati tekočino po kozarcu in vsaj nekaj popije. Ko pa je kriza pa ji večkrat na dan dam po brizgalki. Tako dobi vsaj nekaj tekočine. Eh...ko bi šlo tako. Naša se pa zažne dušiti, če jo posilimo s čim, ker se zraven napravlja in ji gre vse skupaj v napačno luknjo , že tiste 3 ali 4ml zdravila po brizgalki komaj dol spravimo. Montirali smo že cucelj od stekleničke na brizgalko, da bi ji bilo nekako bolj prijetno, pa še vlečt ne bi rabla, ampak ne, ona ne bo in pika . Težek otrok , če ne po teži pa karakterno
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:14:01
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Saj, ko jo klistiramo, ona ne kaka. Klistiramo jo skozi ritko, tam ima pa črevo zašito, vmes ji manjka (odstranjena 1/3). Ne klistiramo jo skozi stomo, da bi jo pognalo. Klistiramo jo zaradi tega, da si ji črevo razširi, ker skozi ne gre blato in drugače črevo miruje in počiva. Takoj po klistiranju ona spusti ven tistih 15ml (10ml fiziološke in 5ml parafinskega olja) in to je to. Hujšala je že pred klistiranjem. Klistiramo jo od 28.12., ko smo se začeli dogovarjati, da ji odstranijo stomo, ker jo ima po nepotrebnem. aja.... Ja, v bistvu ji klistiramo samo 17cm črevesja, kolikor ji ga je pač ostalo od ritke gor.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:14:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/ in kakšen paket to??? paket, ki ti ga pošljejo! ene 3 dni potrebuje, da pride do sem. zdaj pa rabim še par majčk s kratkimi... mislim, da sem to videla na Banana republic
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jz sem pa zdejle pospravla celo stanovanje N. spi v sobi T pa gleda risanke pa končno smo smrekco in jaslice pospravili tak da mi ni treba še maha po hiši poberat k ga je blo polno po dnevni k je T. kar naprej dajal ovčke spat zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:22:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:22:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm pa zdej nekerman naročila ene brisače k so mi lepe pa vse mamo že zmahane pa Teju en komplet s šablonami da bo prerisaval ...sem jih že po trgovinah iskala pa jih nisem našla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:23:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/ in kakšen paket to??? paket, ki ti ga pošljejo! ene 3 dni potrebuje, da pride do sem. zdaj pa rabim še par majčk s kratkimi... mislim, da sem to videla na Banana republic a misliš da bo lina lahko vse to privlekla jaz sem si lani kupila pulije s kratkimi rokavi v Zari, upam da jih bodo letos spet imeli...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:27:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/ in kakšen paket to??? paket, ki ti ga pošljejo! ene 3 dni potrebuje, da pride do sem. zdaj pa rabim še par majčk s kratkimi... mislim, da sem to videla na Banana republic a misliš da bo lina lahko vse to privlekla jaz sem si lani kupila pulije s kratkimi rokavi v Zari, upam da jih bodo letos spet imeli... Zara meni ne paše
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:28:37
|
|
|
|
Dudica1
|
majana puli z kratkimi rokavi sem si pa jaz zadnjič vzela v ZARI ...7€ so bli...tko da jih imajo,če jih imajo še kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:37:15
|
|
|
|
ledenka
|
Dudi, tenks, bom šla pogledat... sej me nič ne stane, če probam
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:43:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana puli z kratkimi rokavi sem si pa jaz zadnjič vzela v ZARI ...7€ so bli...tko da jih imajo,če jih imajo še kaj hm, ko sem bila jaz še pred novim letom niso imeli nič (tukaj v centru) bom šla pogledat ko nas odkopljejo ledenka, sej je čist klasičen model pulija... ker recimo njihove hlače so tudi meni obup, imam pa rada njihove puloverje na V izrez pa kake majčke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:51:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana puli z kratkimi rokavi sem si pa jaz zadnjič vzela v ZARI ...7€ so bli...tko da jih imajo,če jih imajo še kaj hm, ko sem bila jaz še pred novim letom niso imeli nič (tukaj v centru) bom šla pogledat ko nas odkopljejo ledenka, sej je čist klasičen model pulija... ker recimo njihove hlače so tudi meni obup, imam pa rada njihove puloverje na V izrez pa kake majčke Jaz sm bla malo pred novim letom tam v BTC-ju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 11:52:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Dudi, tenks, bom šla pogledat... sej me nič ne stane, če probam ja itak da ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:03:03
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, se dobiva v ponedeljek če nama uspe privozičkat do tja pa greva skupaj pogledat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne? testenine ja sam mislim da ne z mesom sam nimam PZ testenin mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:07:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne? testenine ja sam mislim da ne z mesom sam nimam PZ testenin mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas... a pri GI tut ne smeš skupej jest, tako kot pri ločevalni?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:08:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, se dobiva v ponedeljek če nama uspe privozičkat do tja pa greva skupaj pogledat ...al pa če 22 ga prej okupiramo še btc
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne? testenine ja sam mislim da ne z mesom sam nimam PZ testenin mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas... a pri GI tut ne smeš skupej jest, tako kot pri ločevalni? ja z zelenjavo lahko ješ testenine z mesom pa ne, ja isto k pr ločevalni sam da jz lahko pol čez dan vseeno lahko še jem meso k pr ločevalni imaš pa cel dan samo eno vrsto al B ali OH ali ŠKROB ali SADJE ali VODA, pr montiju je pa mal drugače ješ na tri do šteri ure za zajterk ješ OH in B ali B in masščobe, za kosilo samo B in zelenjavo ali samo OH z zelenjavo, za večerjo pa B s čim manj maščobami vmes pa sadje in veliko vode..... aja še to pa pr GI lahko vse ješ kar je do 35 GI-ja
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 9.1.2010 12:15:18 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:19:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne? testenine ja sam mislim da ne z mesom sam nimam PZ testenin mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas... a pri GI tut ne smeš skupej jest, tako kot pri ločevalni? ja z zelenjavo lahko ješ testenine z mesom pa ne, ja isto k pr ločevalni sam da jz lahko pol čez dan vseeno lahko še jem meso k pr ločevalni imaš pa cel dan samo eno vrsto al B ali OH ali ŠKROB ali SADJE ali VODA, pr montiju je pa mal drugače ješ na tri do šteri ure za zajterk ješ OH in B ali B in masščobe, za kosilo samo B in zelenjavo ali samo OH z zelenjavo, za večerjo pa B s čim manj maščobami vmes pa sadje in veliko vode..... aja še to pa pr GI lahko vse ješ kar je do 35 GI-ja uf... koliko dela je s tem upam da ti vsaj kaj pomaga...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:22:11
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej grem pa kuhat musako, njami sam jz ne smem krompirja tako da bom jedla , hmmm še ne vem ti lahko pa meso pa polnozrnate testenine (sej te se lahko jejo pri GI dieti?) ali ne? testenine ja sam mislim da ne z mesom sam nimam PZ testenin mi jih možek ni kupu men se pa ne da it na vas... a pri GI tut ne smeš skupej jest, tako kot pri ločevalni? ja z zelenjavo lahko ješ testenine z mesom pa ne, ja isto k pr ločevalni sam da jz lahko pol čez dan vseeno lahko še jem meso k pr ločevalni imaš pa cel dan samo eno vrsto al B ali OH ali ŠKROB ali SADJE ali VODA, pr montiju je pa mal drugače ješ na tri do šteri ure za zajterk ješ OH in B ali B in masščobe, za kosilo samo B in zelenjavo ali samo OH z zelenjavo, za večerjo pa B s čim manj maščobami vmes pa sadje in veliko vode..... aja še to pa pr GI lahko vse ješ kar je do 35 GI-ja uf... koliko dela je s tem upam da ti vsaj kaj pomaga... ja mi pomaga če ne druzga se po enem tednu počutim fenomenalno, nisem več napihnjena in prebava je super če gre pa še kakšna KG dol kar je tudi šlo je pa še bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:24:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dni ...men se zdi da je blo to učasih prej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja jaz vem da ne bi mogla...hudiča sej ne smeš nč jest ...sploh pa sladkim stvarem se ne bi mogla odpovedat...pomoje da ne no.Komaj čakam pomlad da začnem nazaj tečt,je takoj drugač. ja sladko je pa prepovedano, sej pr men je to čist kul k odkar ne pijem kave z sladkorjem mi je vse prc presladko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 12:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sm naročila T. ene šablone za prerisavat pr nekermanu a je res treba čakat 14 dni ...men se zdi da je blo to učasih prej jz sem nazadnje čakala več kot en mesec, odvisno od zaloge do zdaj sem dobila najprej v 10ih dneh...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.