|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
9.1.2010 10:17:00   
Dudica1
Evo sem iz trgovine...zunaj je prekrasnouser posted image
In začelo je spet snežit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
9.1.2010 10:19:28   
ledenka
pa smo spet vstali user posted image tile 2 uri spanja sta mi dobro deli... še M. je spal user posted image

majana, IO paket dobiš v 3 dneh user posted image katero barvo si vzela? jaz imam rdečega

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
9.1.2010 10:22:26   
christiana21
Hello!

Pri nas pa nič ne snegujeuser posted image , mogla bi it malo ven, na sprehod in v trgovino, pa se mi ne dauser posted image , matr sm lena, sama seb grem na živce.

Presegli smo magičnih 4700g, kaj delajo kašice a?user posted image Za teh 4700g smo se trudili huh, mislim, da en mesec. Se je zredila, pa je bilo malo pod 4700g, pa je spet padla s težo. Pa smo se spet trudili 3 tedne, šlo je počasi, ampak sigurno, potem pa je spet v 3. ali 4. dnevih izgubila naš nekajtedenski trud. Upam, da ne bo spet shujšala zdaj v kratkem.
Bo treba kašice še naprej dajat dvakrat na danuser posted image , ampak težava je, ko gospodični ni za jest in, ko ne spi in joka, pa sproti kuri kalorijeuser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
9.1.2010 10:22:59   
ivanamdb
vceraj smo downloadirali tale film "tst je nas"....ful komican, zal prekratek! ne vem zakaj so tukaj v  italiji naredili tak en skandal o tem....mah.... nam je bil ful vsec!

....pa zdaj se moramo osvobodit istro ...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
9.1.2010 10:25:40   
ledenka
christiana, super za težo user posted image naj še naprej napreduje! lahko probaš uvest še 3. obrok, mogoče bo šlo še hitreje

ivana, za ta film pa še nisem slišala user posted image sem pa brala, da si pisala, kako drage so plenice v Ita, katastrofa!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
9.1.2010 10:29:33   
Leela
ledenka kaj je to IO paket, če ni skrivnost?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
9.1.2010 10:30:24   
Dudica1
Jaz grem pa mal pospravt predn gremo...sem kupila novo čistilo za po tleh in tako lepo diši da moram probat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
9.1.2010 10:30:57   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

vceraj smo downloadirali tale film "tst je nas"....ful komican, zal prekratek! ne vem zakaj so tukaj v  italiji naredili tak en skandal o tem....mah.... nam je bil ful vsec!

....pa zdaj se moramo osvobodit istro ...user posted image

bomo pogledal

christiana pa super da napredujete.

se že o počitnicah menite. jaz ne vem kdaj bom imela dopust tako, da nič ne rezerviram.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
9.1.2010 10:33:41   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ledenka kaj je to IO paket, če ni skrivnost?

paket od Isabelle Oliver - cunje za nas user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
9.1.2010 10:35:13   
ledenka
dopust... joj, nekam na toplo bi šla user posted image upam, da nam bi uspelo it za kak teden aprila, predno začnem s službo. kaki kanarski ali Mallorca... ali Ciper.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
9.1.2010 10:37:13   
AKP
Dudica jaz sem si včeraj pol bajte obrisala, danes pade druga polovica. Zdaj pospravljam kuhinjo in dnevno. Naredim pa jaz isto, ko si kupim kakšno novo čistilo. Takoj ga sprobam user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
9.1.2010 10:40:09   
AKP
Ledenka jaz bi tudi šla pred službo na nek dopust. Žal bo vse odpadlo, ker grem marca na operacijo desne roke (karpalni kanali). Pa še mož je komaj decembra začel delat in nima dopusta. Boma pa šla poleti, nekam na toplo.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
9.1.2010 10:41:52   
Tanja_
ledenka lepe obleke. Kaj pa je paket?Kako je tvoj dragi?

Jaz pa moram obvezno na dopust pred iztekom porodniške, ker ga čez poletje sigurno ne bom dobila-sem najmlajša, pa je v zdravstvu taka hierarhija. Žal...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
9.1.2010 10:42:21   
šivilja
Ledenka a to si no jopo, pončo al karkoli je kupila. Mene tudi ful matra. Ti si enkrat link pripopala, a ne? A lahko še enkrat, prosim.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.1.2010 10:43:33   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

christiana, super za težo user posted image naj še naprej napreduje! lahko probaš uvest še 3. obrok, mogoče bo šlo še hitreje

ivana, za ta film pa še nis em slišala user posted image sem pa brala, da si pisala, kako drage so plenice v Ita, katastrofa!

ledenka - ja nov je, v bistvu ni dolg film - sam pol urce, je eno diplomsko delo http://sl.wikipedia.org/wiki/Trst_je_na%C5%A1! men je bil vsec. je bil tud na tv slo tam okrog bozica ampak nam ni uspelo pogledat ga...
ma ja tukaj so stvari blazno drage, pa tud mi se zdi da je kvaliteta sla dol. tudi oblekce za dojencke, tolk so drage, to je nesramno, zadnjic ji je tasca nekaj hotela kupit pa sva sle v eno trgovino (ja ful lustna, ampak ampak lastnica ful arogantna) in ko sem videla cena, sem ji rekla da nc ne kupi ker v sloveniji pa v angliji dobim za pol cenejse. pa je ta prodajalka tud nekaj zacela govorit da fizioloska od nivee ni dobra, da se mora kupit ena druzga...ja ja bla bla...od nivee v BC dobim skatlo fizioloske za 3.50 eur a ta mi je pa prodaja za 9.50...... pa je fizioloska fizioloska ...mislim NaCl in nc druzgega.....sem ji rekla "ja hvala najdite drugo zrtev, jaz ne bom tolk butasta pa da vam tukaj pustim tolk denarja...hvala in adijo" in sla vn. mah......

a ja christiana poskus kasice s mal banane, ce ji je vsec, pa je tud ful kaloricna, pa veliko veliko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.1.2010 10:47:57   
majana79

majana, IO paket dobiš v 3 dneh user posted image katero barvo si vzela? jaz imam rdečega

potem bi moj moral prit v ponedeljek, če ne bo poštar zatajil user posted image

isto, rdečega... je ful lepa barva pa edino lahko kombiniram na moje večinoma rjavkasto zemeljske tone user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.1.2010 10:53:57   
majana79
šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.1.2010 10:56:45   
PapuaNG
Tako, uspelo mi je it v štacuno, še preden se je tale ledena brozga spustila, obesla cunje, dala kruh pečt, pa še kamilice sem skuhala in dala v sobo od malega, ki se počasi prebuja se mi zdi.

Danes gremo pa na večerjo, je mami povabila kolege, ker je imela za božič rojstni dan. No, vsaj kuhat nam ne bo treba. Če bo moj dragi pri zdravju, da gremo, seveda. Je šel čeraj še na pol prehlajen na rojstni dan od sestrične, pa je moral brata, ki je čist zakomiral, domov spravit in ga pol še tri ure spat dajal, tako da je šele zjutraj domov prišel. O podrobnostih pa v dobro vseh naših želodčkov ne bi user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.1.2010 11:02:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Dudica jaz sem si včeraj pol bajte obrisala, danes pade druga polovica. Zdaj pospravljam kuhinjo in dnevno. Naredim pa jaz isto, ko si kupim kakšno novo čistilo. Takoj ga sprobam user posted image .

Zdaj sva dnevno in kopalnico s T mi je pomagal je brisal da je skor znucal user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
9.1.2010 11:02:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, tole je spletna stran http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/

in kakšen paket to???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
9.1.2010 11:04:13   
christiana21

Že dva obroka gresta bolj težko v želodčekuser posted image user posted image . Navadno dobi ob 9. in ob 15., včasih pa ji ob 9. ni, pa dobi ob 12. in ob 18., odvisno kakšne volje je. Po kašici pa spije še malo mleka. Strah me je dajat samo kašice, ker mala ne pije nič. Poskušam sokove, čajčke (takve i onakve), juhice,... pa ne gre.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
9.1.2010 11:05:41   
KatMat
ej babe ...ne najdem kje ste se pogovarjale o nakupu snežk...oz skibuck....kje majo kaksno izbiro??

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
9.1.2010 11:06:09   
KatMat
C. pomoje zgublja tudi zaradi klistiranja....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
9.1.2010 11:08:45   
AKP
christiana tudi jaz se zadnje čase jezim pri moji, ker noče skoraj nič pit. Sadnih sokov ne pije in pika, čaj je tudi bolj tako, tako. Včasih pije vodo, zadnje čase ji pa probam dati tekočino po kozarcu in vsaj nekaj popije. Ko pa je kriza pa ji večkrat na dan dam po brizgalki. Tako dobi vsaj nekaj tekočine. 

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.1.2010 11:10:05   
christiana21
Saj, ko jo klistiramo, ona ne kaka. Klistiramo jo skozi ritko, tam ima pa črevo zašito, vmes ji manjka (odstranjena 1/3). Ne klistiramo jo skozi stomo, da bi jo pognalo. Klistiramo jo zaradi tega, da si ji črevo razširi, ker skozi ne gre blato in drugače črevo miruje in počiva. Takoj po klistiranju ona spusti ven tistih 15ml (10ml fiziološke in 5ml parafinskega olja) in to je to.
Hujšala je že pred klistiranjem. Klistiramo jo od 28.12., ko smo se začeli dogovarjati, da ji odstranijo stomo, ker jo ima po nepotrebnem.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.