ursa_p
|
Cer! Danes je pa zunaj tako lepo. Ko smo prisli iz sluzbe (sta me prisla iskat, ker je Matic rabil avto), sta sla Matic in Gal na sankanje pri nas k soli na en hribcek, jaz pa s psoma na sprehod in je bilo tako lepo. Pa sem prisla domov in ju se ni bilo, tako da sem tudi jaz malenkost pokicala (je bil res precej lahek sneg) ... sem pa res samo toliko, da je Matic lahko avto pospravil v garazo. In sem koncala ravno, ko sta prisla domov, potem je pa Matic nadaljeval ... ampak ce zdej pogledam ven, ni vidt, da je kej kidal ... hehehe. Potem smo Gala preoblekli, ker je bil itak cist moker kljub kombinezonu in smo sli spet ven. Matic je do konca skidal, potem sta pa naredila enega super snezenega moza, jaz sem sla pa pico pect, ki sta si jo zazelela. Pa pride Gal noter in rece "mami, rabim ta velik pisker", pa jaz njemu ... "a bo tale v redu?" ... "ne, mami, unega ta rdecega ta velikega". Sem mu hotela malo manjsega dat za na snezaka, pa se je celo spomnil, kateri je nas najvecji pisker. Hehehe ... Zvezdica ... ko sem bila z Galom noseca, se mi je dogajalo isto kot tebi. In tudi nekje v takem tednu, sem ze pristala v porodnisnici, da so mi zaustavljali popadke. Po parih dneh sem sla domov, cez 1 mesec pa spet v P, kjer so mi ponovno ustavljali popadke, nato pa sem rodila 17 dni pred rokom. Tako da upam, da bo tudi pri tebi se vse ok in da se se na kaksni tortici dobimo. No, upam, da bos sploh lahko prebrala tole. Mislim nate! Oblekce ... sem sla zdej pobrat cunje za in ugotovila, da imam precej malo cunj stevilka 56, pa Gal je bil tako majhen, ko se je rodil (2560g). Ceprav se mi zdi, da so tele stevilke cist mim. Sem gledala eno 62-tko, pa je tako velika, kot 56-ka. Cudno. No, mako majck imam precej manjhnih, samo pajackov imam bolj malo. Upam, da jih bo dovolj. Dopust ... mi smo bili letos na morju na Rabu in to v apartmaju skupaj z Galom in vsemi (takrat) tremi psi. Lastnici sem prej povedala, da imamo 3 velike pse in je rekla, da jih ne moti (kljub temu, da so imeli doma cca. 1 leto starega sincka - sosednje stanovanje). Bilo je super. Nasi psi so itak pridni, tako da z njimi ni bilo tezav, niti ne lajajo in ne delajo drugih problemov, tako da je bila lastnica nad njimi navdusena. Bilo je fantasticno. Smo bili pa na drugi strani Loparja (se pravi na S strani), apartma je bil od morja oddaljen cca. 30m, pred hiso imajo park in tam igrisce. V Lopar - na drugi strani, kjer je rajska plaza vozi turisticni vlakec, z avtom pa imas do tja cca. 5 minut. Mene je motilo edino to, da smo bili v 2. nadstropju in to, da se midva z Maticem skoraj nisva imela kje kopat (ker so tam plaze take, da je po 100m voda globoka se vedno 1m). Smo mogli it na plazo z avtom, da sva se vsaj malo skopala. Psi in Gal so pa uzivali. Aja, pa na plazi pod apartmajem se psi ne smejo kopat - lahko pa malo naprej oz. je povsod oznaceno, kjer se lahko kopajo psi. Jaz sem jih nasla slucajno na netu. Se zna zgodit, da bomo letos ponovili, ce ne bomo sli ze kam dlje (vsaj septembra bi si rada privoscila kaksno tunizijo na primer). PS: Tam smo naredili tudi nasega novega clana. Jutri gremo pa ze dopoldne na sankanje, ce le ne bo dezja, potem gresta Matic in Gal na drsanje, zvecer greva pa gledat Jamskega cloveka, ki si ga zelim ogledat ze celih 7 let - ce ne celo vec - odkar je prisel na "sceno". Pa ponovno hvala za pohvale o fotkah. Lp, Ursa
|