|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
8.1.2010 12:36:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

...ko smo že pri dohodnini. Mogoče katera ve pod katero rubriko se za izračun vpiše božičnica?

Mi2 imava Nlb klik in certifikat in menda dohodnine ni potrebno oddajat (en izračun po pošti pride in samo če kaj ne štima daš ugovoruser posted image user posted image ) no upam da je enako sedaj ko sem na porodniški? user posted image user posted image Je potrebno oddat samo obrazec za vzdrževane člane, če se prav spomnim rok do 05.02.2010....in ker imava klik in certifikat, vse narediva preko neta preko spletne strani(mislim to uveljavljanje vzdrževanih članov).
Vzdrževani člani - do sedaj je moj partner uveljavljal hčerko, in je vedno dobil eurčke nazaj (čez leto nikjer ne uveljavljava otrok pri plači), lani sem jaz morala celo plačat eno malenkost user posted image user posted image , letos pa bova po vsej verjetnosti vsak eno hčerko uveljavljala, res pa je da ne vem komu se bolj splača tamičkeno za manj kot pol leta uveljavljat.user posted image user posted image
A katera ve če se da kje na netu kake izračune že naredit???user posted image
Božičnica ma 300 EUR - od teh 300 EUR je partner dobil samo 170 EUR ven, ostalo sta pa država in celo par eur sindikat popapcala, majku jim požrešnouser posted image , Cukr žal ne vem kam moraš vse vpisat

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.1.2010 12:37:15 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.1.2010 12:50:22   
Anonimen
Čau! Evo, mi smo včeraj končno imeli UZ kolkov (1A), danes pa naš Aljaž praznuje 6 mesecevuser posted image .

Rea, sm bla včeraj v NM in žal nisem prej prebrala, da so zapestnice prišleuser posted image . Sicer bom pa spet kmal v NM, sej sm non stop tamuser posted image .Sam zdej imam Jakoba in Nika na antibiotiku (smo včeraj pop. dirkal od zdravnika do zdravnika) pa še Aljaža je začel neki matrat, tako da bomo par dni res sam not. Ampak sam par dni, ker ko bojo AB prijeli, bo zihr postalo čist predivjeuser posted image .

Pa kaj je zdej to s to dohodnino? A mormo spet sami izpolnjevat in oddajat? A nismo zdej 2 leti sam otroke ,,oddajal,,?

Zmajčica, sm vesela, da imaš lepo porodno izkušnjo, še bolj pa sem vesela, da si dobila tako lepo in zdravo princeskouser posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.1.2010 12:52:53   
cukr07
Mala_princeska obrazec za informativni izračun najdeš tule: http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2009/

Jaz sem si preračunala, da sem ugotovila komu se bolj splača malega vpisat za vzdrževanega člana.
Ne vem pa če je prav, da sem božičnico pri izračunu vpisala k bonitetam?user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.1.2010 12:55:16   
cukr07
jaknik1 nč ni treba sam oddajat, sam za vzdrževane člane (otroke) je potrebno oddat, če jih nimaš že med letom prijavljene.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 8.1.2010 12:56:08 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.1.2010 12:56:54   
Anonimen
Zaenkrat jih še nimam, jih pa bom, ko bom šla v službo. Se pri treh otrocih menda že kr dost pozna pri plači in je ugodneje, kot če ti izplačajo 1x letno.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.1.2010 13:01:02   
Alex01
Moj user posted image ima otroke tudi čez leto prijavljenje, tako, da nam sedaj ni treba ničesar drugega kot da čakam, da pride informativni izračun.

Čestitke Aljažu za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi2 že tretji dan pridno jeva cvetačo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je mali ful navdušen (verejtno je rabil čas). Jutri pa neko drugo zelenjavo. Grem po sisitemu, korak po koraku, 3 dni eno vrsto, tri dni drugo,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.1.2010 13:01:35   
Alex01
jaknik - za tvoje bolnike en koš user posted image , da bo čimprej bolje

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.1.2010 13:17:36   
rea27
okej...zdej sem pa bolna tudi jaz..pa še naš oči...vsi trije smo kaput! Eva je vbistvu najboljš..Ji skoraj ne teče več z noska, tako da Hvala Bogu...Smo jo pa res mazal še z homeopatsko kremico po prsnem košku in je tipitopi :)

Kaaaaaaj...dohodnina!?!?!?! Madona..pa sej sm že čist adijo. A nismo lani dobil sam izračun za pregladat, če je vse štimalo...Kako se pa po novem zdej to dela? Help, please...
Sej sm ekonomist, a tele dohodnine mi smrdijo do pakistana..fuj, bruh, bruh...

ajdi, grem papat..zelje in štrukeljčke...njami..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.1.2010 13:22:37   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

okej...zdej sem pa bolna tudi jaz..pa še naš oči...vsi trije smo kaput! Eva je vbistvu najboljš..Ji skoraj ne teče več z noska, tako da Hvala Bogu...Smo jo pa res mazal še z homeopatsko kremico po prsnem košku in je tipitopi :)

Kaaaaaaj...dohodnina!?!?!?! Madona..pa sej sm že čist adijo. A nismo lani dobil sam izračun za pregladat, če je vse štimalo...Kako se pa po novem zdej to dela? Help, please...
Sej sm ekonomist, a tele dohodnine mi smrdijo do pakistana..fuj, bruh, bruh...

ajdi, grem papat..zelje in štrukeljčke...njami..

en koš user posted image za vaše zdravje

kosilo  imate pa res njami dansuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.1.2010 13:34:36   
štrumfek
jaknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Aljažu za prve pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image in pa en košuser posted image da se boste čimprej pozdravli

dohodnina... letos jo bo dal dragi v olajšavo, za naprej bomo pa vidli komu se bo bolj splačalo

alex user posted image user posted image user posted image user posted image za cvetačouser posted image user posted image user posted image Lepa nova slikicauser posted image

reauser posted image pozdravite se čim prej in pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.1.2010 13:38:54   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex user posted image user posted image user posted image user posted image za cvetačouser posted image user posted image user posted image Lepa nova slikicauser posted image

Hvala. To sta pa naša sončkauser posted image . Nejc je čist nor na Alexa in obratnouser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.1.2010 13:41:59   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Hvala. To sta pa naša sončkauser posted image . Nejc je čist nor na Alexa in obratnouser posted image

eeeeej alex ...slikico sem pa šele zdele vidla..kako sta kjutkana!!!!! ooo, mami, kako si ti ena srečnica :) pa se veda..cvetača rulez!!! hehehehhe

Jaknik..polupčkej svojga slavljenca danes še za nas :)

zmajčica...bravo draga naša pogumna mamica,...Laura je pa res en konkreten štrukeljček..

princesi..jst mam tut klik..se prav, da mi ni potrebno nič delat, ali?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.1.2010 13:43:21   
rea27

reauser posted image pozdravite se čim prej in pa dober tekuser posted image

štrumfak..kaj naj rečem...vse mine..heheheh, pa mnde bo tut tale hudi...prehlad, a?

Kako pol bodoča gospa...že kej čekiraš obleke, prstane..joj, to je bilo meni najlepše..

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
8.1.2010 13:51:20   
Alex01
Evo, mal večja slikcauser posted image . Me je blo mal strah, ker sta tolk razlike ampk sta res čist nora en na druzga. Včasih pravi Alex, ka bo ta tamal (Nejc) cel dan v pižam user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.1.2010 13:52:50 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.1.2010 13:52:20   
Alex01
Princesi - ženina  user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.1.2010 14:31:44   
majch
za dohodnino lahko tudi letos samo lepo na ritki čakamo na odločbe in če ti pol kaj ne paše daš novo vlogo. Če imaš klik ali pa kak podoben one z elektronskim certifikatom, potem lahko uporabljaš edohodnino. Jaz moram samo prijaviti malčico kot vzdrževanega člana, pa še to bom na papirju, ker nimam elektronskega certifikata. In to je vse.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.1.2010 17:27:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
danes pa naš Aljaž praznuje 6 mesecevuser posted image .

IIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Aljažu in poljubček od Mance user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.1.2010 17:29:59   
Mala_princeska

jaknik - za tvoje bolnike en koš user posted image , da bo čimprej bolje

Ja za Jaknik, Reo in vse bolnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.1.2010 17:32:51   
Mala_princeska

Princesi - ženina  user posted image

Jaaaa boh ne daj da ju drugam oddaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolje da se kar zmenimo tko kot v starih cajtih user posted image user posted image user posted image
Sta res lušna :-))) Cukra user posted image user posted image user posted image mami in ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.1.2010 17:34:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

za dohodnino lahko tudi letos samo lepo na ritki čakamo na odločbe in če ti pol kaj ne paše daš novo vlogo. Če imaš klik ali pa kak podoben one z elektronskim certifikatom, potem lahko uporabljaš edohodnino. Jaz moram samo prijaviti malčico kot vzdrževanega člana, pa še to bom na papirju, ker nimam elektronskega certifikata. In to je vse.

Eto Rea tukaj je pa Majch zadela v polno z odgovorom. Hvala majch user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.1.2010 17:37:15   
Mala_princeska
No in še moja glavna ugotovitev dneva: moj otrok je lačen. Kot sem že napisala, sva se včeraj uspavali od cca. 20.30. -23.30 in potem se je tud ponoči zbujala, no potem pa od 8h - 10h lepo mir. In potem ni želela jesti korenčka in krompirja (mogoče sem ji ponudila prehitro), potem je dobila jabuček, zaspala za cca. urco, mogoče nekaj minut manj, potem okoli 15h se ni želela dojit - kar cuka se dol z dojke in sem ji lepo dala Frutek breskev z rižem, ker nimam nobenega zelenjavnega (kuhala pa še 1x nisem) in sedaj spi že 1 uro. Tako da zvečer bom najverjetneje poskusila z dodajanjem, pa da vidimo kje je hakeljc. Včeraj je pa možno tudi, da jo je kaj zvijalo ker je ješprenjček dobila (ker popustim taščinim starim merilom glede hrane user posted image ). Sem danes že precej prebrala o prehrani dojenčka in več ko berem bolj sem zmedena? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.1.2010 19:15:35   
Anonimen
Manci hvala za poljubčka, upam, da bo kej zdravilno to delovalouser posted image .

GH - jst bom zdej pri tretjem verjetno kr doktorirala iz tega. Pa sej ubistvu jst kompliciramuser posted image , Aljažu je pa čist vseen, kaj dobi to poje.Mu pa zaenkrat dajem uglavnem riževe kosmiče od Hipp-a in riževe kosmiče s sadjem od Milupe. Ima to najraje. Sicer poje tut zelenjavno kašico, sam ne s takim navdušenjem. Je pa res, da poje vsak dan več pa se kljub temu še ogromno doji, tako da zgleda, da res rabi. Sam noči so pa ratale katastrofauser posted image . OK, za danes ponoči razumem, ker je imel zamašen nosek in sva ga spirala, ampak prej pa par noči non stop na zizi. Pa še ene 2x sm rekla, OK ima pač preskok v rasti, ampak to pa zdej že čist predolgo trajauser posted image .

Včasih sm res ful utrujena od tega nočnega vstajanja, pa tako lepo je že spal. Pol ga pa gledam, pa pomislim, da bo sam še kratki čas dojenček, pa moj zadnji otroček po ,,seznamu,, je, pa si mislim, pa saj ni tako hudo. Sej sta velika dva tut še vedno moja lumpka, ampak je pa res čist nekaj posebnega ta čista, brezpogojna ljubezen čisto majhnega otročička. Mah kar zaljubiš se v njegov pogled. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.1.2010 19:18:52   
Anonimen
Alex - jst moram rečt, da se pri nas najbolj zastopita Nik in Aljaž , zaenkrat. user posted image Pa je mene tut ful skrbela razlika v letih, ko smo še Jakoba čakal.

Sta pa drugač tvoja fantka res prava sončka, predvsem pa pozerja user posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 8.1.2010 19:19:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.1.2010 20:23:03   
Alex01
jaknik - Hvala, res sta pozerja, posebej mali se kar "nastavlja" ko vidi, da ga bo kdo slikal. Glede vstajanja se popolnoma strinjam s tabo. Je noč "razbita" ampak bodo res še čisto kratek čas dojenčki. Ko me pogleda s tistimi svojimi rjavimi očki, al pa ko rokice stegne proti meni, al pa ko se čez dan al pa zjutraj prebudi, pa ga pogledam, pa se vedno nasmejeuser posted image user posted image . Človek bi se kar "stopil".

Verjetn bom jaz tut "diplomirala" iz prehrane. Trenutno sva imela tri dni cvetačo. Zdaj bova imela tri dni korenček, potem pa oboje skupaj. Zaenkrat imava samo en obrok , tam nekej okrog kosila, se pravi po 12h, vendar pa se še vedno doji, ko poje svoje "kosilo". Smo pa včer v Mullerju kupili od Milupe kašico za lahko noč, vendar mu je še nisem dala.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.1.2010 20:25:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.1.2010 8:54:49   
cukr07
Jutro user posted image

Tudi naš mali je že tako lepo spal po 7-8 ur v eni rundi ponoči, sedaj se pa spet zbujamo pogosteje. Že kakšen mesec sploh nima nobenega ritma več, eno noč se zbuja na 2 uri, drugo na 3-4, pa pride kakšna ko celo prespi 6 ur v enem kosu, skratka včasih se zbudim bolj utrujena kot pa sem ko grem spat.
Sicer je pa res to kar pravi jaknik, da bodo naši malčki še prehitro zrasli. Jaz se kar stopim ob pogledu nanj, ko me tako lepo pogleda s svojimi očki in se mi nasmehne kot bi mi hotel povedat:˝veš mami saj ne delam to nalašč.....sem še majhen pa ne vem kaj bi rad..........rad te imam pa zelo˝ user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.