|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
12.1.2010 9:33:59   
Mala_princeska
Jutroooo.....končno se je ponoči naša miška samo 1 x zbudila, je na hitro pozizala in hop nazaj v posteljico, kjer je spala do jutra. user posted image user posted image user posted image Saj bo počasi se stanje normaliziralo.

Rea a ti je tvoja mala škratka telefon založila ali ste imeli že večerno uspavanje, ko sem te včeraj zvečer okoli 19h zvečer klicala, ko smo zaključevali šopingiranje po NM? Sem bila prepozna? No, nič se sekirat, na ZS ti pošljem moj naslov, pa mi verižico pošlji v oblazinjeni ovojnici, pa tko naredi da stroške pošiljenja in verižico plačam, pol ti pa poštarček da denar. Važi? Ali raje vidiš da ti na trr nakažem?

Nina je dobila komplet smučarsko opremo: čelado, palice, očala, smučke z vezmi, pancarje.....je ati reku, da bo na blagajni zamižal, pa je blo user posted image tko da za dve sezoni mir, ker so pancarji nastavljivi, vezi pa tud. Tko da bo z atijem smučarska akcija user posted image user posted image user posted image Sva jih kupila, ker je "mula" menda brez palic se v vrtcu po klancu dol brez problema spustila s sposojeno opremo in je veselje dobila.

Pa včeraj so Spar v Žabji vasi čist izropali, ker je bil Mercator v Mercator centru zaprt zaradi prenove.

Manca pa ob Baby Annabelli - govorečem dojenčku gruli pa s fantki iz Abrick kock se igra(takimi, ki jih ne more pogoltnit) user posted image user posted image user posted image jst pa kapučinček in zajtrk....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.1.2010 9:35:21 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.1.2010 9:42:46   
majch
jutro

jaz pri cornflakesih, malčica pri pojočem lončku...uh..ko ima samo 2 melodije...pismo je že malo tečen ta pisker, ampak Živika je čisto nora, samo da lahko kocke ven zmeče, pol pa fuzbal igra z lončkom. Samo, da ima delo. Včeraj sem celo smrekico pospravila...se mi prej ni dalo, ker smo bili bolj malo doma, pa je sploh nisem nič videla. Evo... tako je to... danes nekaj speglam in to je to..ne movam sploh.user posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.1.2010 9:59:10   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jutroooo.....končno se je ponoči naša miška samo 1 x zbudila, je na hitro pozizala in hop nazaj v posteljico, kjer je spala do jutra. user posted image user posted image user posted image Saj bo počasi se stanje normaliziralo.

Rea a ti je tvoja mala škratka telefon založila ali ste imeli že večerno uspavanje, ko sem te včeraj zvečer okoli 19h zvečer klicala, ko smo zaključevali šopingiranje po NM? Sem bila prepozna? No, nič se sekirat, na ZS ti pošljem moj naslov, pa mi verižico pošlji v oblazinjeni ovojnici, pa tko naredi da stroške pošiljenja in verižico plačam, pol ti pa poštarček da denar. Važi? Ali raje vidiš da ti na trr nakažem?
.

draga moja, na mojem mobilniku ni nobenega neodgovorjenega klica...res ne.. Sem bila pa ob 19 res v hoferju v kk.. Ni blema, ti pošljem po pošti, pa zs ti pošljem, okej?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.1.2010 10:19:57   
štrumfek
helou

kako smo?

pr nas vse po starem...

Rea kar se poročnih priprav tiče še vse miruje... bomo pa počasi začel... že kr komej čakamuser posted image user posted image

Alex user posted image user posted image user posted image za čofotanjeuser posted image user posted image user posted image

Princesi super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Majch  user posted image user posted image user posted image za zooobeeek user posted image user posted image user posted image mi ga še čakamo user posted image user posted image

zdej moram pa pospravlaaat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.1.2010 10:21:07   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

.

draga moja, na mojem mobilniku ni nobenega neodgovorjenega klica...res ne.. Sem bila pa ob 19 res v hoferju v kk.. Ni blema, ti pošljem po pošti, pa zs ti pošljem, okej?

a kr po Krškem se potepaš za kavico pa nč ne pokličešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.1.2010 10:30:00   
Mala_princeska
Rea sem ti odpisala na ZS, thankkkk youuuuu and hugsss for youuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma res nimam pojma kaj se dogaja mobilnikom, da klica ne zabeležijo user posted image user posted image user posted image

Majch a ti si že dala Živiki verižico gor(mislim, da si jo tud ti naročala, a ne?)

Mejteee se,
pa pa

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.1.2010 10:41:54   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

.

a kr po Krškem se potepaš za kavico pa nč ne pokličešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo, štrumfka...drugič!!! Obljubim!!

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.1.2010 10:43:00   
rea27

Rea sem ti odpisala na ZS, thankkkk youuuuu and hugsss for youuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma res nimam pojma kaj se dogaja mobilnikom, da klica ne zabeležijo user posted image user posted image user posted image

Majch a ti si že dala Živiki verižico gor(mislim, da si jo tud ti naročala, a ne?)

Mejteee se,
pa pa

princesi ni panik, ni za kaj..sam da bo nucalo!!!!!! user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.1.2010 10:59:45   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

imaš zs

Hm...zgleda,da nama en računalniški škrat nagaja,ker nisem dobila tvojega sporočila.

okej probam še enkrat :)

Zdej sm pa dobila:)..hvala...te pokličem.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.1.2010 11:54:31   
majch
ne princeska, nisem, ker se moram najprej k rei spravit jo iskat.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.1.2010 12:07:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ne princeska, nisem, ker se moram najprej k rei spravit jo iskat.

Ti ti lumpika user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.1.2010 12:10:52   
Mala_princeska
Naj vam pokažem našo manekenko na uradni strani Plenic Racman:

http://www.pleniceracman.com/si/fotografije/fotografije-g184.shtml

Naša lepotička je na zadnji slikici.

Sem pa ravno zdajle gledala še tale link za pleničke za večkratno uporabo in sem že prebrala hvalo za pleničko vse v enem:
http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=141&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

In seveda bom spet razmišljala, ker jih moram dokupit(pralne ničkeuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.1.2010 15:40:50   
Anonimen
Rea - zdej je zbolel pa še naš najmlajši škrat, zato zihr ne bom še kak teden nič v mestu. Bi te pa zato lepo prosila, če mi lahko na mail (roncevic.helena@gmail.com) pošlješ št. TRR in znesek, ki ti ga moram nakazat (cena verižic in zap. + poštnina + poštnina do mene). Potem ko bo nakazilo izvedeno, pa mi prosim pošlji vse skupaj. Sori, vem da imaš samo delo z mano, ampak mi res drugače ne znese.

Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.1.2010 15:43:35   
Anonimen
user posted image user posted image za Manco. Madona kaka pozerka je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.1.2010 15:48:24   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Rea - zdej je zbolel pa še naš najmlajši škrat, zato zihr ne bom še kak teden nič v mestu. Bi te pa zato lepo prosila, če mi lahko na mail (roncevic.helena@gmail.com) pošlješ št. TRR in znesek, ki ti ga moram nakazat (cena verižic in zap. + poštnina + poštnina do mene). Potem ko bo nakazilo izvedeno, pa mi prosim pošlji vse skupaj. Sori, vem da imaš samo delo z mano, ampak mi res drugače ne znese.

ooouser posted image user posted image user posted image bošček mali..vem kako je..smo mi glih za glih odpravli tale prehlad, šmrkelj in težko dihanje..noro...
NI problem, ti pošljem, ko pa dobiš mi pa nakaži..grem na gmail. :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.1.2010 15:51:58   
Anonimen
Ful ti hvala, mi je pa res kr nerodno zarad tega. Prvo te prosim, da mi naročiš, pol pa nimam časa pridt. Še enkrat sori.user posted image

Alex - lepa slikica od Nejcauser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.1.2010 15:52:10   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

ej..naslov pa res rabim :) lahko mi ga pošlješ na zs ali na gmail...

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.1.2010 15:52:28   
rea27
oooj, alex..

kako so jantarčki?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.1.2010 15:53:16   
Anonimen
.....

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 13.1.2010 15:58:38 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.1.2010 15:54:11   
Anonimen
.....

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 13.1.2010 15:58:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.1.2010 17:45:19   
kaminek
ojla punce!

skorajda nimam več nič časa, niti za prebiranje, niti za pisanje. tk, da bom kratka;

-Patricija je zobka dobila, tko da smo zadnje dni slabo spali, danes pa odličnouser posted image . začela je malenkost puzat, ampak res en mičken, ko se ji zljubi, mal pregura naprejuser posted image
-sama sm se spravla in delam nekaj zase-hodim v fitnes in mi prav paše, 3x tedensko, tko da se spravljam k  sebi
-iščem varuško za kasneje, k grem v službo, pa so žal večinoma že čist zasedeneuser posted image , tko da ne vem kako bomo, hmmmm.....pa dnar ni ovira....hmmmm

tko, grem zdej, ker mam še neki za nardit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.1.2010 19:02:13   
Alex01

oooj, alex..

kako so jantarčki?

Oj

Superuser posted image Mali ima zapestnico že od včeraj gor non-stopuser posted image .

Jaknik - hvala, mali ful uživa v vodiuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.1.2010 20:58:06   
Anonimen
čer čer bejbike

Kako smo?

alex - super za plavanje - naš je pa neki cmihal v pondelkuser posted image  enih 15 minut, sploh ne vem, kaj mu je blo

kaminek - jaz vem za eno ful fajn varuško - lahko vprašam, če ma kej frej - sam povej, kdaj rabiš

jaknik - pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitr pozdravite

mala_princeska - navajate vašo na manekenske posleuser posted image ? je pa ful lušna - kar se tiče pa plenic za pranje - jaz sem vesela za te za 1x uporabo

štrumfek - kdaj pridete kej v podgurje? bi se lahko oglasila na kako kavo - lepo vabljeni

majch - zgleda da bom še vedno tam, ko se ti vrneš s porodniške

dolči - jaz vedno delam torte z alpsko smetano - v njo dam cremfix in je super - bom poiskala kako fotko, pa ti nalimam

rea - kako napreduje buši? in kako si ti? kej sprememb?

cukr - tud za vas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

vaney - še malo, še malo - februarja bo pa kr velik otročkov - poznam še tri poleg tebe, ki rodijo februarja

In vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke, plazenje, napredovanje... in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kdor jih potrebuje.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.1.2010 21:03:33   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
13.1.2010 21:04:23   
Anonimen
Pa men tud rastlinska smetana ne potegne, ker ful izsuši torto - jaz mam pa rada, da je sočna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.