Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:36:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly boš pa šla zvečer prej spat pa gre ven :-)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:40:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly boš pa šla zvečer prej spat pa gre ven :-) Pa, ja. mi ne uspe prej zaspat kot ob 22-ih ali 22,30.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:40:42
|
|
|
|
ly117
|
Tasa sem pa te danes malo pogrešala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:44:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa sem pa te danes malo pogrešala. hvala Ly, saj men bi tud kaka kavica oz, čajček pasal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:46:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Zunaj pa ga fajn meče, ha? Tak da zdaj pa mi je sneg res načrte pokvaro..nič nebo s Konečnikom in Ribičijo. Nama je z Žanom ati reko da tja dol pa se zdaj v takem ne upa spustit Bom zvečer imela slušalke na uhah pa si ga bom nabijala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:49:31
|
|
|
|
ly117
|
Tasa Z.S. imaš.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:51:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bom zvečer imela slušalke na uhah pa si ga bom nabijala... Tudi to je nekaj. Ja ga meče 300/h. Še dobro da je moj nehal pravočasno popisovat in je prišo po naju ko smo končali s kafetkanjem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:53:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa Z.S. imaš. sem ti že odgovorila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:54:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bom zvečer imela slušalke na uhah pa si ga bom nabijala... Tudi to je nekaj. Ja ga meče 300/h. Še dobro da je moj nehal pravočasno popisovat in je prišo po naju ko smo končali s kafetkanjem. bravo za vajinega! Naš ata pa je čist v diplomi se slišiva samo zvečer in to sam s smsi ker je zvečer čist hin in se ni sposoben menit. Haha, tist en sms pa glih skup spravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:57:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bravo za vajinega! Se strinjam. Naš ata pa je čist v diplomi se slišiva samo zvečer in to sam s smsi ker je zvečer čist hin in se ni sposoben menit. Haha, tist en sms pa glih skup spravi. In bravo za tvojega. Priden.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:57:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa Z.S. imaš. sem ti že odgovorila... Jaz tebi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:01:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bravo za vajinega! Se strinjam. Naš ata pa je čist v diplomi se slišiva samo zvečer in to sam s smsi ker je zvečer čist hin in se ni sposoben menit. Haha, tist en sms pa glih skup spravi. In bravo za tvojega. Priden. nekdo mora bit, da lahko drugi zabušavamo tudi jaz sem ti že odgovorila :P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:05:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nekdo mora bit, da lahko drugi zabušavamo Je treba izkoristit do maximuma.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:08:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nekdo mora bit, da lahko drugi zabušavamo Je treba izkoristit do maximuma. igen!! saj jutri že greva domov tak da bo konec zabušavanja. Upam, da je ata vsaj pol naredo, ker zdaj nebo več celodnevnega pisanja in miru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:11:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Katera ve, če lahko dam sveže šampinjone zamrznit? Ali je lahko kaj narobe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:18:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Katera ve, če lahko dam sveže šampinjone zamrznit? Ali je lahko kaj narobe? Lahko. če so sveži jim nima kaj bit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:21:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Katera ve, če lahko dam sveže šampinjone zamrznit? Ali je lahko kaj narobe? Lahko. če so sveži jim nima kaj bit. aha, hvala. Ker jih lahko kupiš samo v pakiranju po 500g in tolk pa jih res ne porabim za eno omako po testeninah. Zdaj pa se je zbudila moja mala miška
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:40:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa se je zbudila moja mala miška Moj je že tudi nekaj časa gor. zdaj sma jedla pa prvila sma se zdaj pa izvaja karaoke z flašo od kokakole ali pa bo igral bejzbol. Se še ni odločil.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 15:59:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ... zdaj pa izvaja karaoke z flašo od kokakole ali pa bo igral bejzbol. Se še ni odločil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 16:00:05
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa grema z mojim kidat. dobra aktivnost a, ne.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 16:05:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa grema z mojim kidat. dobra aktivnost a, ne. Valda! Veš,kak se spotiš tukaj zraven?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 16:12:44
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo zdaj vstali,Saš ima govorne vaje,Maks pa gleda limonade na popu. Zunaj pa taaaak sneži! Mater,kak jaz sovražim zimo in sneg!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 16:54:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa taaaak sneži! Mater,kak jaz sovražim zimo in sneg! enako..... ampak mi je znosno..ko snegec pada..če sem že zunaj...tista žlufarca in mraz pa Ravno gruntam kak naj grem po tamaale....preden spopučema avto...in to...sva že na taboru
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 16:55:54
|
|
|
|
arabela*
|
Mi-dva pa sva se najedla...sem kar v pečico testenine poknila in naredila makaronov narastek..ker tista omakca oz polivka mi nekako ne sede...in je bilo ami njami njam
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 17:16:20
|
|
|
|
doris04
|
dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Moj otrok je spet bolan Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?