Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:54:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Brrrr...mene pa spet tak zebe.... Sem šal pod vroč tuš,spraznila cel bojler,pa me je skozi zeblo ...ma grozno je to....samo notri, zunaj me ne zebe Mogoče premalo je...danes še nič nisem...par žlic sladoleda edino...grem si zdjaj nekaj vzet Pa na cestah je katastrofa...moj je na Vranskem,je rekel da se 50 vozijo v koloni na AC Zdaj bom pa jaz tebe okarala: A se ne bi rada zredila? Se bo treba bolj potrudit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:56:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem po možu zavarovana, ker drugače bi si mogla sama plačevat. Zakaj pa bi ne vem...moj npr. ni zavarovan...tak da.....bi težko izvedla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:56:39
|
|
|
|
botrca
|
Grem jest, ker sem ugotovila da danes nisem še nič jedla . Kak me bo hitro manj, pa bo denarja tudi več... . Jan že spi...jaz se mu pa kmalu pridružim. Ly117 pridi k meni spat imam francosko pojslo eno polovico prazno (pride v poštev samo če ne smrčiš ), pa veliki kavč v dnevni .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:57:15
|
|
|
|
ly117
|
Saraya tla so pretrda. Pa še za pokrit nimam nič.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zdaj bom pa jaz tebe okarala: A se ne bi rada zredila? Se bo treba bolj potrudit. ma bi se rada................itak...samo se ne spravim do hladilnika...vem ja...lenoba na kubik sem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:58:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya tla so pretrda. Pa še za pokrit nimam nič. Nekaj poči dol...al pa se kar na tvojega zlekni
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:58:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pol pa spet v šopin g bi kar menjala s tabo... jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:58:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 pridi k meni spat imam francosko pojslo eno polovico prazno (pride v poštev samo če ne smrčiš ), pa veliki kavč v dnevni . Hvala, Samo preden jaz do tebe pridem me bo že minlo spanje. Pa smrčim tud,i ne.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:58:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj popoldan smo se pa pod Pohorjem sankali. Kak je bilo svetovno ...da ne govorim kako je Jan užival...pa midva tudi. Mogoče gremo jutri zopet, posebej zdaj ko je še več snega....jupiiiiiiii . Komaj čakam. super..jaz tud študiram da bi med vikendom malo šli idite, veš kak je svetovno pa mali bosta uživali 100/h
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:59:16
|
|
|
|
marta82
|
Grem naredit ribice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca idite, veš kak je svetovno pa mali bosta uživali 100/h kar tu pod Vzpenjačo al kje ste bili?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:00:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya tla so pretrda. Pa še za pokrit nimam nič. Nekaj poči dol...al pa se kar na tvojega zlekni Ne vem če bi zdaj bil ravno vesel. Je zaspal. Jaz pa spet nič. Ni pravično.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:00:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 pridi k meni spat imam francosko pojslo eno polovico prazno (pride v poštev samo če ne smrčiš ), pa veliki kavč v dnevni . Hvala, Samo preden jaz do tebe pridem me bo že minlo spanje. Pa smrčim tud,i ne. moja vrata so ti vedno odprta... ...če pa niso pa pozvoni
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:00:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj popoldan smo se pa pod Pohorjem sankali. Kak je bilo svetovno ...da ne govorim kako je Jan užival...pa midva tudi. Mogoče gremo jutri zopet, posebej zdaj ko je še več snega....jupiiiiiiii . Komaj čakam. super..jaz tud študiram da bi med vikendom malo šli idite, veš kak je svetovno pa mali bosta uživali 100/h Mi se pa kar tula za blokom po enem mini hribčku sankamo ali pa ga po ravnem vlečeva. za pod pohorje je verjetno še premajhen?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:01:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya tla so pretrda. Pa še za pokrit nimam nič. Nekaj poči dol...al pa se kar na tvojega zlekni Ne vem če bi zdaj bil ravno vesel. Je zaspal. Jaz pa spet nič. Ni pravično. Zadnji čas da poiščeš stanovanje s kavčem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:01:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca idite, veš kak je svetovno pa mali bosta uživali 100/h kar tu pod Vzpenjačo al kje ste bili? ja točno tu...veš kaj otrok je bilo včeraj...ful...ma uživancija ti pravim. Jutri če gremo se bomo še z gondolo peljali.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:01:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Grem naredit ribice. dober tek
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:02:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zadnji čas da poiščeš stanovanje s kavčem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne vem če bi zdaj bil ravno vesel. Je zaspal. Jaz pa spet nič. Ni pravično. ma probaj L prestavit v postlo,pa se vleži zraven dragega....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:03:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zadnji čas da poiščeš stanovanje s kavčem. jaz ti en kauč posodim.....ga trenutno ne uporabljam oz.nimam placa za njega
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:04:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne vem če bi zdaj bil ravno vesel. Je zaspal. Jaz pa spet nič. Ni pravično. ma probaj L prestavit v postlo,pa se vleži zraven dragega.... Se bo zbudo. Pa bo že.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:05:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya tla so pretrda. Pa še za pokrit nimam nič. Nekaj poči dol...al pa se kar na tvojega zlekni Ne vem če bi zdaj bil ravno vesel. Je zaspal. Jaz pa spet nič. Ni pravično. Zadnji čas da poiščeš stanovanje s kavčem. Hvala. Delamo na tem. Se pa strinjam s tabo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:06:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zadnji čas da poiščeš stanovanje s kavčem. jaz ti en kauč posodim.....ga trenutno ne uporabljam oz.nimam placa za njega Vzeto na znanje. samu tule pa ga tudi jaz nimam kam dat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:22:21
|
|
|
|
arabela*
|
NIč grem...kuhat..ura je cajt......se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 14:24:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya NIč grem...kuhat..ura je cajt......se tipkamo Dobro skuhaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?