|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
31.12.2009 13:27:48   
K_a_t_i
Punce, naj bo leto 2010 najboljše do sedaj! (in seveda slabše od naslednjih user posted image )
SREČNO!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.1.2010 10:50:02   
sezam
Vse naj naj tud iz naše strani user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.1.2010 14:17:10   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Punce, naj bo leto 2010 najboljše do sedaj! (in seveda slabše od naslednjih user posted image )
SREČNO!!!!!

ta mi je všeč, se kar podpišem

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.1.2010 17:45:22   
K_a_t_i
Punce, tiste, ki ste (ali pa še) uporabljale buggy board - dejte mi prosim povedat, a se to obnese? A lahko zapelješ na pločnik/iz pločnika, ali lahko pelješ po makedamu, za v trgovino najbrž ne pride prav user posted image ,... A se otroci dejansko radi vozijo gor, ali je to bolj tako? Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.1.2010 17:53:56   
tinaaja

Punce, tiste, ki ste (ali pa še) uporabljale buggy board - dejte mi prosim povedat, a se to obnese? A lahko zapelješ na pločnik/iz pločnika, ali lahko pelješ po makedamu, za v trgovino najbrž ne pride prav user posted image ,... A se otroci dejansko radi vozijo gor, ali je to bolj tako? Hvala!

odgovor na zadnje vprasanje: odvisno od otroka.
ostalo:
vse se da, samo vse ni glih najbolj prakticno.Itak gres lahko na plocnik in dol, ampak za gor ga jaz z nogo dvignem, za dol ni neke krize pac mal preruka otroka user posted image  Obanasa se bolj kot vozicek, ker je stabilnost odvisna od vozicka. Ce gre voz ok, pl gre tud bagi. Ni pa glih ainfah furat vozicek + bagi seveda z otroki got/not. Racuni, da ima pri nas npr vse skupaj zdaj 35kg brez kaksne obtezitve kosare. pride zelo prav, ce zelim kam prit hitreje kot po polzje v stilu vsako rozco in smet povohat.
Zelooo slaba stran je, da mala skace gor in dol,mal bi se plejala mal ne. IN pol jaz bagi zapenjam, odpenjam in penim zraven. user posted image  
Pol je za razmislit,a bi raje takega,kjer otrok lahko sedi gor - al tuje spet dobro/slabo.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.1.2010 18:38:04   
Sibil_
Srečno in zdravo 2010, ostalo pa kot pravi Kati, hehe :))

Buggy-jaz sem ga uporabljala, je prišel kar prav, če se otrok ni hotel vozit sem ga zapela za ročaj-Tinaaja zakaj ga pa odpenjaš? Aja pa na mojem je Patrik lahko tudi sedel-noge so mal pri strani ven gledale ampak je bilo kul.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.1.2010 18:51:06   
K_a_t_i
Tinaaja, Sibil - konkreten primer uporabe? Mislim, kam greste, da to uporabljate? (ste uporabljale)
Razmišljam namreč, da dopoldne itak bo sine v vrtcu, popoldne bo pa vd mož zraven skaklal in Žiga lovil (ta bo pa verjetno na kakem poganjalcu in kolesu - k je divjak!!!!). Opcija 2 pa je, da bo itak on voziček rinil user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.1.2010 18:54:36   
Sibil_
Jaz sem imela oba doma prvih 7 mesecev tako da je bilo to v uporabi vsak dan, ponavadi dvakrat na sprehodu. Meni je bil res dober.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.1.2010 18:56:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Jaz sem imela oba doma prvih 7 mesecev

Aha, saj res. Ja, v tem primeru ne bi bilo dileme. Najboljš verjeten, da počakam pol pa bom videla, ali kej takega res rabimo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 509
1.1.2010 19:50:06   
tinaaja
pes do vrtca, do mesta, na sprehodih, v bistvu ga imamo skoz sabo. Ker vcasih je nalazje otroka gor popokat, sploh ko se mali dere in vecjega na bagija das in tek na dom user posted image  IN ja tud do trgovine.. ma povsod v bistvu.
Sibil - z odpenjanjem sem mislila dviganje in spuscanje bagija - ko ga ne rabis, je od lascala lahko zapet s spagico in dvignjen gor, da te ne moti ko hodis.
Kati - pa ni zmeraj vdja zraven. OK, Ziga bo res ze vecji, tako da morda pocakaj, da vidis, ce sploh rabis, ampak ce imas razliko nekje 2 leti ali manj, pa se mi zdi prakticna zadeva.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.1.2010 21:50:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pa ni zmeraj vdja zraven

Se ti zdi? user posted image Šala, šala... Ja sej, to - Žiga bo že večji. Bom res kar počakala. Vsekakor pa hvala obema za izkušnje :)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.1.2010 9:33:22   
draja
buggy - meni je tudi zakon! Uporabljam pa ga največ, ko grem z vozičkom po Živo v vrtec, ki je slabih 20 minut peš od doma, pa ko hočem kam dlje na sprehod it. In je super za ob prometnih cestah in križiščih, ker imaš otroka pod nadzorom. Jaz zapeljem tudi na pločnik brez dvigovanja z nogo - buggy se lepo sam dvigne. Pri nas je v bistvu največji problem v tem, da se Živa hoče skoz gor vozit in pol nič ne hodi. In pol prideta oba spočita domov,jaz pa čist zmatranauser posted image . Ker ja - je kar težko vozit voziček z buggyyem in obema mulčkoma, ampak meni je vseeno zakon, ker Živa ne mara preveč sprehodov in bi bili drugače lahko samo na igriščih.
Tud po takem lepem makedamu smo že šli, ampak načeloma mislim, da ni glih za makedam primeren.

Je pa res, da bo Žiga že precej večji takrat. Moj nečak ga npr. sploh ni maral - se je vedno raje vozil na svojem poganjalcu zraven, pa je imel točno 2 leti, ko je dobil bratca.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.1.2010 11:09:48   
Žabika
Srečno in nasmejano leto 2010!

Kati: sicer sem brez izkušenj, ampak jaz tega sigurno ne bi kupovala vnaprej, ker bo Žiga že tako velik, da se mu res ne bo treba vozit zraven, ampak ga boš prej ti morala lovit z vozičkom.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.1.2010 14:51:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Srečno in nasmejano leto 2010!

Kati: sicer sem brez izkušenj, ampak jaz tega sigurno ne bi kupovala vnaprej, ker bo Žiga že tako velik, da se mu res ne bo treba vozit zraven, ampak ga boš prej ti morala lovit z vozičkom.

Sej ne bom user posted image Samo izkušnje nabiram. Ti mal bolj poznaš našga otroka - jst mislem, da buggy definitivno ne bo zanj. Moj je neki ogret. Pa mal preverjam user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.1.2010 15:15:45   
K_a_t_i
Pozabla sem napisat - prve Next cunjice za spomlad/poletje so zunaj. Jst sem že naročila kopalke user posted image . Zdej pa čakam še spol od tadruzga... Me že pošteno prsti srbijo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.1.2010 18:37:03   
tinaaja

Pozabla sem napisat - prve Next cunjice za spomlad/poletje so zunaj. Jst sem že naročila kopalke user posted image . Zdej pa čakam še spol od tadruzga... Me že pošteno prsti srbijo user posted image .

ja ze scekirala.. par zadev lustnih...se drzim nazaj, imam druge zadeve v paci :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.1.2010 20:18:51   
K_a_t_i

imam druge zadeve v paci :)

povej, povej

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.1.2010 21:27:47   
Žabika
Sem tudi jaz vidla novi Next - me še ne drži. Bom morala prej še kaj na razprodaji kupit, potem pa spomladanska roba pade.

Mi uživamo na snegiju v KG, Hana drsa, smuča, se sanka - uživa na snegu. Glede na lanske dogodke bi rekla, da ona s snegom ne bo nikoli blizu, letos pa res uživa. Sploh sede na sankah bi se vozila in vozila.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.1.2010 21:36:43   
thaiss

srečno in zdravo 2010!!!

HB so prazniki mimo, komaj čakam da zarinemo spet na stare tire, ker Matia je naspidiran 100/uro, zvečer ne zaspi pred 22urouser posted image ..... počitnic konec in v ponedeljek vrtecuser posted image user posted image user posted image

next- sem vidla, ampak se še nisem poglobilauser posted image user posted image Jutri grem v Trst na škonte, naslednji mesec pa bomo kej od nexta nabavliuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.1.2010 21:54:55   
A-N-J-A
Kati-vidiš en od razlogov zakaj je bil meni Comfort zakon je ta da se večji otrok lahko vozi na več načinov kar na vozičku.Meni je bil res super.Tiste ,ki ga imajo vedo o čem govorim user posted image .

Next-ja nova roba , že od 28. dec laniuser posted image .Nisem še nič kupila, ker imamo še tok neponošene zimske robe, da na smem začet naročat že zdaj, ker se bo pol isto zgodilo s poletno robouser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.1.2010 7:46:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

srečno in zdravo 2010!!!

HB so prazniki mimo, komaj čakam da zarinemo spet na stare tire, ker Matia je naspidiran 100/uro, zvečer ne zaspi pred 22urouser posted image ..... počitnic konec in v ponedeljek vrtecuser posted image user posted image user posted image

podpis.

sem vedla, da bo next tema izbezala anjo na plano user posted image user posted image

kati - trenutno kupujem zase user posted image user posted image  koncnoooo mi je svanulo! tko da jutri ode se par € na ta racun. zaenkrat imam cevljev dovolj user posted image user posted image  al zgodnje dele pa se rabim. menjam garderobo. ker mislim, da imam ze 4-5 let eno in isto, par hlac lani tik pred nosecnostijo, no predlani user posted image  

Thaiss - daj mi pls vzami munostim, ce bo kaksna lekarna odprta, ce bos imela cas,prostor hehe  ... dobr zapravli!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.1.2010 9:31:33   
thaiss

Thaiss - daj mi pls vzami munostim, ce bo kaksna lekarna odprta, ce bos imela cas,prostor hehe  ... dobr zapravli!

dvomim da bo katera lekarna odprta, ampak v tednu grem sigurno še enx, tako da dobiš!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.1.2010 9:25:32   
draja
Slabo nam gre z normo objav...

Skratka punce, a ni užitek s temi našimi marčki, k so kot spužve - vse kar slišijo, vidijo,... kar vsrkajo vase in si zapomnijo. Ma noro, kako hitro si nekaj zapomnijo. Mi smo 3 večere brali knjigico Abeceda in sem ji ob vsaki črki povedala še ime, ki se začne s to črko in mala je na mah osvojila večino abecede. Zdaj pa povsod vidi črke in se dere: "Mami glej K Katja!..." Pa moj jo vsak večer med tem ko jo tušira in spravlja spat uči glavna mesta, pa take neumnosti kot kakšna je kemijska sestava soli, vode,... Mala je fuuuul lušna ko reče "natrijev klorid" s tako faco, kot da ve za kaj se greuser posted image user posted image
A ste že poskusile z računanjem? Jaz sem bila čist šokirana, ko smo jo začeli spraševati na način: "Če imam 3 bonobone in dam enega tebi, koliko mi jih še ostane?" - mala je takoj obvladala. Sam ne smeš reči da daš bonbon Filipu, ker je čist zgrožena, da to pa ne, ker jih ne sme ker je še premajhenuser posted image .
Skratka uživamo ob tej njeni radovednosti in hitrem učenju in žal mi je le, da nimam še več časa za to.

Drugače pa imamo probleme s spanjem. Če gre popoldne spat, zvečer ne zaspi pred 23.uro. Zdaj ko je v vrtcu je malo bolje, a vseeno je žur vsaj do 22-ih.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.1.2010 20:11:08   
tinaaja
Evo, res je zatisje tukaj.

Draja- faca ziva. user posted image  Mi se nismo tam, sploh glede govora.

Evo, novo leto se je ornk zacelo. Jaz imam se 2m porodniske. Pol pav stare tire sluzbeee... Danes smo rezervirali dopust za zimske radosti :) Upam na kaj sanjkanja :)
Ko vas je ze probalo dati marcke na smucke? Kako so se odzvali?

Sanke - a bi vzela sanke s tremi ali dvema sedezema? Imava z mojim razlicna mnenja - kokrat se peljete same skupaj z dvema otrokoma? user posted image user posted image  Gledava take
user posted image

oz

user posted image

Kaj se? dita je zmeraj vecja, je se bolj gajstna pupa kot je bila brina. se ji ornk pozna, da ima starejso sestrico. napreduje tudi ful hitro.

encijan - kako? a nimas roka zdaj januarja, javi se kaj predvsem pa obvesti o lepem dogodku user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.1.2010 22:04:49   
K_a_t_i
Tina, jaz svetujem sanke za 2. Mi imamo za 3 (ker je moj oči mel nek čuden mušter za 2 user posted image - možen, da je ocenil, da bi se tam lahko peljala 2 dedija in ne 2 otroka user posted image ) pa ful niso stabilne. Predolge, neokorne, še v avto jih komaj stlačimo (no, v Clia jih ne).
Smučke - za našga že veš, se ne bom še kle hvalila user posted image .

Živa me je čisto impresionirala! Brihtna bučka, ni kej... V Cicidoju moraš prilepit vse besede, ki se začnejo na isto črko na isto mesto - in Žiga nima pojma kaj bi radi od njega user posted image . No, do osnovne šole ma še čas.

Mi smo sicer prima, neki mal smo bili bolni, ampak ni da bi preveč jamral človk. Sicer pa Žiga resnično uživa na snegu. Sanke, kepe, kotaljenje, smučanje,.... Ma prima, res.

Norma izpolnjena user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?