|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
6.1.2010 21:10:30   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Lumpa6... pošiljam ti user posted image ,in ti želim,da bi se vse lepo izteklo.

Nefretiti...tebi user posted image user posted image .Nisem mogla verjet ko sem brala tvoj post.Ampak ne obupaj,drži se močno in novim user posted image naproti.

Hanna
..na te pa sem se večkrat spomnila in čakala na tvoj post...ampak držimo pesti zate in pikico.

Mi je kar hudo,za vse skupaj. Pol še jaz itak paničarim za vse.In isto je v tej moji 2. nosečnosti...

Kdaj bo torek?!

Seznama nisem nič še popravljala,ker nimam časa.Pa še iz vseh postov moram vse izbrat ven v osnutke,...tako,da bo...mogoče ša danes...

(odgovor članu cebelica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.1.2010 21:16:48   
hanna80
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Pozdravljene...
Lumpa6... pošiljam ti user posted image ,in ti želim,da bi se vse lepo izteklo.

Nefretiti...tebi user posted image user posted image .Nisem mogla verjet ko sem brala tvoj post.Ampak ne obupaj,drži se močno in novim user posted image naproti.

Hanna
..na te pa sem se večkrat spomnila in čakala na tvoj post...ampak držimo pesti zate in pikico.

Mi je kar hudo,za vse skupaj. Pol še jaz itak paničarim za vse.In isto je v tej moji 2. nosečnosti...

Kdaj bo torek?!

Seznama nisem nič še popravljala,ker nimam časa.Pa še iz vseh postov moram vse izbrat ven v osnutke,...tako,da bo...mogoče ša danes...

Joj hvala, sporočim v sredo kako in kaj! To čakanje ubija! user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.1.2010 21:19:39   
pika.ana
draga Nefretiti,
brez besed.... user posted image user posted image user posted image
veselila sem se skupnega pdp-ja, a to naj ne bo razlog za obup. želim ti vse najlepše v življenju! vse bo še vredu!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 378
6.1.2010 21:23:18   
pika.ana
da vam še poročam o današnjem pregledu. imam zelo močne bolečine na levi strani (levi jajčnik?). ginekolog je sumil na cisto, ki je na uz ni videti. deloma mi je odleglo, deloma pa ne, ker me še vedno boli. sicer je dete veliko 2 cm, kar ustreza 9. tednu in je vse ok. user posted image

ima katera predlog kako si naj umijem zobe, da ne bruham? help user posted image

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.1.2010 21:28:51   
DanijelaNeli

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Modrooka sončica,27,ok. Lj./Ljubljana,2.user posted image ,+1kg,user posted image user posted image ,07.01.,
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image
06.08.

07.08.

08.08.  
-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.
09.08.
-Anonimna,...
10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
12.08.

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image
18.08.
-aandrejka,user posted image user posted image
-kai1,30.,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,12.1.
19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , pregled in UZ 6.1.2010
-mali slonček,pregled in UZ 4.1.,user posted image user posted image
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
21.08.
-hanna80,user posted image user posted image ,13.01.
22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.
23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
26.08.
-zelvica77,
27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
28.08.

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image
31.08.

+miska08+zlatolaska+embo=3user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =

Neposredna povezava do sporočila: 380
6.1.2010 21:30:36   
DanijelaNeli
HERMY in MAYCI...mogoče sem vaju spregledala oziroma Vajin PDP?

Oziroma nekaterih sploh na seznamu še ni...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.1.2010 21:31:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 381
6.1.2010 22:02:07   
Anonimen

Pozdravček!
Jaz se nisem javila nekaj časa, sedaj pa še sporočam, da žal ne bom sodelovala na avgustovkah 2010 user posted image ! Hvala punce, ki ste se spomnile in mi zaželele srečo na ponovnem pregledu, vendar plodek se ni obdržal user posted image , tako da sem med prazniki en dan ostala v P in sem imela abr. Narava že ve, kaj je najbolj prav in zakaj je prav tako! Torej, zaenkrat ostajamo pri dveh zdravih navihanih sončkih in smo srečni, da je tako! Morda pa pri tem tudi ostanemo.....?!.....

Mi je pa zelo žal tudi za Nefretiti in žalostno novico user posted image   user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu tudi zate posijalo sonce in boš kmalu postala vesela srečka user posted image !

Vsem drugim, ki pa ste že srečke user posted image pa veliko veselja in lepih trenutkov v najlepših user posted image mesecih pričakovanja in lep porod ter zdrave sončke!!! Pustite se razvajati.....user posted image !

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
6.1.2010 22:06:24   
DanijelaNeli
Anonimnauser posted image ...tebe se spomnem po tem smeškotu...

Tudi tebi  en user posted image ... ter ti želim vse najlepše ob tvojih dveh sončkih...
A si ti bla pod rokom 9.8. na seznamu?

O zdej sem pa vesela,ker sem si neki speglala...kar vse.Ker sem imela res malo. Joj,kako se bo treba odpovedat redu in takšnem sprotnem peglanju in pranju ko bo prišel avgustovčekuser posted image ?!

Zjutraj bom malo pospala...seveda če mi bo ta mala dovolila.Zjutraj bomo juhico kuhali,... Neli imam pa kar doma,ker še vedno kašlja in tudi v vrtcu razsajajo vodene koze...

Grem jaz v pižamco in na kavč...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.1.2010 22:11:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.1.2010 22:37:53   
Anonimen

Hvala, DanijelaNeli....user posted image ,

....na skupnem seznamu pa še nisem bila. Jaz sem čisto na začetku napisala 3.8., vendar po izračunu G bi bila 2.8.2010, nisem pa kasneje dala podatkov za skupno razpredelnico. Tako da ne bom naredila nobene zmešnjave, ni podatkov za brisanje, samo odpeketam user posted image ........Lp, Auser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 384
6.1.2010 22:40:21   
DanijelaNeli
Ne rabiš odpeketat,Anonimna... tukaj sije sonček tudi zate in se pridi kaj posončit s fensy očaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
6.1.2010 22:42:50   
žabica13
Punce pozdrav!

Danes vas nisem nič brala in kar kup postov. Žal, žal mi je bilo in kar nisem mogla verjeti da se je za en dan toliko nelepih novic nabralo. Nefretiti user posted image  božica user posted image  . Iskanaj odgovorov na določene zakaje se zdijo tako "nestvarna in neresnična". Upam da bo čas na tvoji strani...

Lumpa6 stiskam pesti zate, da gre zgolj za zdravniško napačno presojo in da se izteče kot se mora! Tudi zate Hanna stiskam pesti da se je pikica morda le bolj pozno ugnezdila in da zagledaš srčka!

Da ne bo le slabih novic. Jaz sem imela danes pregled in UZ. Zaradi moje neplodnosti in SS so zdaj v štartu malo bolj kmalu in malo bolj pogosti. Po zadnji menstruaciji mi je določila PDP 16.8, na UZ pa je pikica bolj kot za 8 teden primerna za 7. Tako da PDP ki sem ga sama izračunala (20.8) je ravno nekje vmes in bo po moje kar ta pravi. No mi smo pa videli danes kako bije srček! In user posted image  se tudi že lepo vidi. Sem dobila knjižico, in sem bila prav ponosna in srečna.

Ali vas lahko glede nuhalne vprašam kako to zgleda, zame je to prvič? Podobno kot ultrazvok? Pa na listu z navodili piše da ženske ki bodo ob porodu starejše od 35 let nuhalno lahko naredijo na napotnico. Če si/boš mlajši če prav razumem jo plačaš v vsakem primeru in je vseeno h komu se naročiš?

Vsem srečkam nosečkam želim mirne in lepe sanje! 

Neposredna povezava do sporočila: 386
6.1.2010 22:46:10   
žabica13
Anonimna user posted image  tudi tebi user posted image . Uf punce jutri pa kaj lepih novic ker ta dan je pa žalosten

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.1.2010 22:54:22   
hermy1
MOj PDP je (zaenkrat) 19.8. Sicer pa 5user posted image  3user posted image  in 2 SS. starost 44 let, izvenzakonska zveza, jutri pregled user posted image  in UZ, nuhalna 3.2. Tako, da ne bo treba brskat.

Mirno noč!

Neposredna povezava do sporočila: 388
6.1.2010 22:55:50   
hermy1
Zatipkala sem se user posted image : PDP 18.8., no saj ni take razlike!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.1.2010 7:27:21   
NatašaC
Pozdravček vsem!
Včeraj sem imela prvi pregled in moj tretji sonček je baje kar živahen. Prav težko zdaj to pišem, ko sem prebrala prejšnje poste. Punce, sočustvujem z vami.
No, odslej ne bom več anonimna N, čeprav povedat pa nimam nikomur še namena. Bomo še malo počakali.
Še moji podatki za seznam:
Stara sem 29 let (ob porodu bom 30), sem poročena, to je moja tretja nosečnost, doma imam dva navihana fanta, stanujem nekje med Litijo in Trebnjem, rodila bom v Lj. s CR, rok imam 12. 08. 2010, ampak CR delajo prej, tako da bomo malce prej pokukali na svet
Lep dan vsem!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
7.1.2010 7:38:30   
BarbiG
Najprej Nefretiti in Anonimna user posted image user posted image user posted image . Mi je zelo hudo, da se vama je to primerilo.

Včeraj sem imela pregled in nosim mob-i dvojčka, to pomeni, da imata med sabo pregrado in se kasneje v pozni nosečnosti ne moreta preplest s popkovnico in odmret. user posted image user posted image user posted image Sem bila ful vesela te novice. Naslednji pregled pa imam 10.02.2010, sicer malo pozno, vendar mi je G rekel, da do takrat, če bi šlo kaj narobe tko ne morjo nič nardit, ker če bi prišlo do TTTS sindroma, lahko pomagajo med 16. in 24. tednom, prej pa ne. Imam pa itak čez dva tedna nuhalno, tko da bom zvojo radovednost ali je z user posted image user posted image vse v redu takrat potešila. user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.1.2010 8:30:14   
Amoss
Nefretiti in Anonimn auser posted image user posted image user posted image žal mi je.
Pošiljam pa vama tisoč user posted image za naslednje nosečnosti.Držita se.

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 392
7.1.2010 8:32:59   
Nefretiti
Jutro!

Hvala punce za vse besede.user posted image Prav tako mi veliko pomeni, da je namesto user posted image na seznamu user posted image .
Hvala še enkrat.user posted image user posted image user posted image
Iz seznama me pa lahko pobrišete.

Zaenkrat sem žalostna, vendar jokati še ne morem. Verjetno bom, ko me bodo doletele krvavitve ali pa abrazija.
Tudi mož je bil zelo žalosten, ampak sva prišla do sklepa, da narava pač vzame svojo pot in Bog uresničuje svoje načrte, čeprav so  včasih kruti. Ampak kar te ne ubije te krepi.

Tudi zate anonimna mi je žal. Resnično žal.

Pa tudi Lumpa6. Upam, da se bo še kaj pozitivnega ugotovilo in da ne boš šla po mojih stopinjah.

Hvala punce.

Še enkrat vam iskreno želim lepo nosečnost in obilo cartanja s svojimi user posted image

Kljub vsemu pa sem jaz večni optimist in sem si včeraj privoščila smučarko opremo. Ko bo vse to mimo bom lahko vijugala po belih strminah. user posted image
Na naslednjega user posted image pa bomo malo počakali, da se moje telo spet postavi v ravnovesje. Bo lahko moja punčka še malo uživala samo z nama.

Držite se!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.1.2010 9:52:20   
Zoya27
Nefretiti... user posted image user posted image user posted image tako mi je žal user posted image
res sem se veselila, da boma ponovno tukaj preživele 9 mesecev skupaj

veliko uspeha za naprej...user posted image

morda pa se kdaj vseeno srečamo

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.1.2010 10:00:05   
DanijelaNeli
Dobro jutro...Danes nas je kar nekaj gor ob tem času...user posted image

Res smo malo podaljšali s spanjem do 9h.Zajtrk smo že pojedle.Ta malo sem malo prefrigala in ji namazala med z margerino na kruhu. Ampak ga je jedla. Ker drugače ne mara medu. Tako,da smo dobri do kosila.
Zdaj morem it v trgovino...

BarbiG...bravo za tvoje user posted image user posted image ,da je vse kot mora bit.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
7.1.2010 11:30:31   
sasa36
Zoya27-šele zdajle sem opazila,da si tudi ti doma blizu Celja.Lepo.Jaz sem čisto iz Celja in vidim,da ni mislim da ne nobene druge.

Neposredna povezava do sporočila: 396
7.1.2010 15:45:56   
mayci
DanijelaNeli, mene nisi spregledala, sem že na seznamu pod 11.8.user posted image

Anonimna user posted image , zelo mi je žal...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.1.2010 17:06:46   
anchy82
Nefretiti in anonimna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tako grozno izkušnjo. Obenem vama pa pošiljam veliko user posted image in user posted image za naslednjo user posted image - pač ko se bosta odločili zanjo.

Mene pa spet ni na "našem" seznamčkuuser posted image user posted image user posted image , ampak je hvalabogu vse vredu z mojim drugim user posted image (vsaj zaenkrat) in držim pesti, da tudi to nosečnost srečno pripeljem do konca in da avgusta le k sebi stisnem še enega malega nagajivčka, ki bo delal družbo naši mali punčki .

torej...podatki za seznamuser posted image : 2.nosečnost, PDP 9.8., 27 let, poročena, 2. user posted image , +1kg, NS in NP 26.1.!! Upam pa, da bom zdaj ostala na seznamuuser posted image user posted image

Morem pa povedat, da mi je v tej nosečnosti veliko bolj slabo - tudi jaz imam probleme s slabostjo, ko si umivam zobe - groozaaaa. Kaj res storiti, da si omilimo to težavo?!user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.1.2010 17:46:32   
žabica13
Jaz pa vas pozdravljam po enournem sprehodu po snegu. Cel teden sem bila več ali manj doma, še od praznikov polno sladkarij in dobrot in .... sem se začela širit. Prej sem se res dosti gibala, zdaj pa sem to gibanje zaradi nosečnosti malo omejila in opa, prev posledice so že tu. Špehec na trebuhu. Tako da že zgleda kakor da sem vsaj 2 meseca več noseča, danes enih hlač ki so mi pred mesecem dni ostajale v pasu skoraj nisem mogla zapet user posted image  Kam to pelje? Prej sem bila bolj suhec, če pa se mi je kam začelo nabirat se mi je itak v trebuh. In zgleda da bom tudi v tej nosečnosti vse kilogramčke v trebuh dobila. Zato pa sem šla malo hodit danes da se spewt malo spravim v pogon. K sreči me moj dragi na hudomušđen način heca, da mu je to prav všeč ;-) sicer pa je zdaj na prvem mestu user posted image , če bo špehec pač bo.

Kaj pa vam, a se trebuščki že kaj poznajo?

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.1.2010 20:44:28   
miska08
Tudi meni so se začele nabirat zaloge na trebuhu. Imam večen problem s trebuhom, drugače pa sem suha. sem šele v 7t, pa mam trebuh že za verjetno 2m, sploh zvečer se mi zdi da sem že kot žoga. Že moram prav gledat, kaj oblečem, da se ne opazi preveč mojih rolc, bi hitro kaj posumiliuser posted image .
Pa ful počivam že od praznikov, za sprehode pa sem tako lena v teh mrzlih dneh. Upam, da dobim vsaj malo volje, drugače ne vem, kaj  bo čez par mesecev. Še sreča da apetit ni nič kaj povečan, sladkarije pa mi sploh ne dišijo.
Noćko vsem.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?