|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.1.2010 6:26:34   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.1.2010 7:26:38   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

No jest sem se pa naročila na NS in imam 22.1.2010...

Barbiiiiiiiiii....a si se ti v Domžale naročila...upam da pade kakšen čaj user posted image

Tanja, ne, grem kr v porodnišnico k dr. Pušenjaku, ker imam nuhalno že na napotnico. To pa so prednosti let. user posted image Drgač se pa ne bi branila kakšnega čajčka s tabo. Se pa zdele šibam rihtat, ker mam dons pregled.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 6.1.2010 7:27:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.1.2010 9:40:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Tanja, ne, grem kr v porodnišnico k dr. Pušenjaku, ker imam nuhalno že na napotnico. To pa so prednosti let. user posted image Drgač se pa ne bi branila kakšnega čajčka s tabo. Se pa zdele šibam rihtat, ker mam dons pregled.

dobro jutro,

BarbiG...vse dobro na pregledu....ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.1.2010 11:17:38   
lana70
TanjaJes, meni je bilo tudi slabo do 12t, potem pa kot da bi odrezal, mi je pa takrat žižet svetovala, da naj skozi nekaj grizljam, krekerje, bobi palčke, kar ti zadiši, meni so v tistem obdobju bili všeč plazma keksi....v glavnem, počasi in skozi nekaj jej, full zmanjša slabosti...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.1.2010 11:37:55   
bit
ojla čačke,

eno vprašanje imam za vas....
meni se skozi vrti....sm taka kot da bi se ga napila.....
sem si zmerla pritisk...in me je skoraj kap..100/56 pulz 70

kakšen pritisk imate ve...pred nosečnostjo sem imela šolskega 120/80

hvalaa

< Sporočilo je popravil bit -- 6.1.2010 11:38:30 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.1.2010 11:56:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bit

ojla čačke,

eno vprašanje imam za vas....
meni se skozi vrti....sm taka kot da bi se ga napila.....
sem si zmerla pritisk...in me je skoraj kap..100/56 pulz 70

kakšen pritisk imate ve...pred nosečnostjo sem imela šolskega 120/80

hvalaa

Maš čist OK prtisk, vendar bodi pazljiva pod tušem! Tam se žile dodatno razširijo, posledično pritisk pade, tebi se pa lahko tema naredi.......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.1.2010 12:01:58   
bit
kruce... tnx user posted image

sem že bolj mirna....sam počutje je pa aleluja....se počutim kot zadetek...user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.1.2010 12:28:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bit

kruce... tnx user posted image

sem že bolj mirna....sam počutje je pa aleluja....se počutim kot zadetek...user posted image user posted image

Hvala bogu! Nekateri bi dali bogatstvo za tvoje trenutkeuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.1.2010 13:13:00   
Goldy
bit - jaz sem imela celo nosečnost  tak nizek pritisk. Na koncu, v zadnjem mesecu se je malo dvignil.... Pazit sem morala pri hitrem vstajanju, drugače je bilo pa vse ok.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.1.2010 13:26:10   
kimsy
O rožice moje!

Sm vas prišla malo pozdravit! Jst sm še 2v1 in po moje bom še kar nekaj časa! user posted image  Me še nč ne pritiska dol... No, v petek imam ctg, pa da vidimo, kaj moje dete pravi.

Mi pa noge čedalje bolj otekajo, pa tudi kolki me ponoči full bolijo. Pa zdi se mi, da sm dobila neko vnetje, mam nek sumljiv izcedek! Upam, da bo na pregledu vse vredu!

Lepo se imejte!
Papa

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.1.2010 13:53:43   
Anonimen
Oj

Eno vprašanje, imela sem že SS, zato sem malo bolj pazljiva na vse možne znake tokrat

Na 18 dan po ET je beta 7.552 - a je to ok ali je premajhna?
Do UZ je še daleč, pa bo rada slišala vaša mnenja

hvala

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.1.2010 13:56:57   
Fargesia
hej hoj!

kako ste? jaz sem danes nekam čudna...po malem mi je skos slabo...user posted image

pečem torto za atija k ma danes rd.user posted image

pri katerih tednih si "ven" iz nevarnosti?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.1.2010 14:11:22   
Fargesia
anonimna, tvoje beta je odlična!!! user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.1.2010 15:02:52   
bit
Goldy.....dobro da vem...da bom bolj pozorna...user posted image

sem potem še Pušenjaka brala pa pravi da je to super znak...da se je postlca dobro usidrala..in da je dober pretok...

kaj bi bret neta....user posted image

anonimna...super čestitke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.1.2010 16:27:34   
BarbiG
Punce moje, danes me je G kar v dobro voljo spravil, saj je med mojima user posted image  user posted image pregrada, kar pomeni eno skrb manj. Sem tolk vesela, da ne znam povedat.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.1.2010 16:31:09   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Loremi
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Pikovit

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (04.08.2010)
atina1 user posted image user posted image
bit user posted image user posted image (22.08.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

petek, 08.01.
kimsy - pregled

torek, 12.01.
Fargesia - pregled
a.jrad - pregled + CTG

sreda, 13.01.
zup2 - morfologija
Kajšica - pregled

četrtek, 14.01.
loremi - 1. UZ

ponedeljek, 18.01.
tejalea - pregled
rojena77 - 1. UZ

torek, 19.01.
bit- pregled

četrtek, 21.01.
zup2- pregled
Kajšica - morfologija

petek, 22.01.
BarbiG - NS
Tanja_Jes - NS

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 6.1.2010 16:32:04 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.1.2010 16:40:46   
Kruce Fiks

Punce moje, danes me je G kar v dobro voljo spravil, saj je med mojima user posted image  user posted image pregrada, kar pomeni eno skrb manj. Sem tolk vesela, da ne znam povedat.

Si kar mislem kak ti je odleglouser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.1.2010 16:51:31   
bit
BarbiG sem prav vesela da se ti je odvalil kamen ....
sedaj pa uživaj...a je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.1.2010 17:25:52   
kajsica

Sem čakala danes na to tvoje poročilo kot...pri nas pravijo Pes na Kost.......

Bravo bravo......saj sem ti rekla že zadnjič da počakaj, da se bo vse lepo izteklo.....zdaj pa začni uživat če le lahko. Pa še neki.....ja z veseljem bi šla 21.1. na morfologijo in bi bil ta velik čas že za menoj....pa sebe daj na seznam.

Fergesia...ja sva kar blizu skupaj doma.....se bo potrebno za kakšen sokec zmenit (kavice ne pijemo več user posted image )

Kruce......tega pa ne razumem najbolj...ali je tvoj datum???

Jaz še vedno malo skeptik....oziroma nekako ne morem verjet da se vse to dogaja meni.....mogoče me bo NS prebudila.

Imam pa še eno vprašanje.....sicer sem po pogovoru z eno od naših babik se bolj ali manj odločila da grem na amnio......me pa zanima tudi vaše mnenje....nisem več rosno mlada (razen po srcu) in mi zaradi starosti pripada. Saj veste....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.1.2010 18:01:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kruce......tega pa ne razumem najbolj...ali je tvoj datum???

Jaz še vedno malo skeptik....oziroma nekako ne morem verjet da se vse to dogaja meni.....mogoče me bo NS prebudila.

Imam pa še eno vprašanje.....sicer sem po pogovoru z eno od naših babik se bolj ali manj odločila da grem na amnio......me pa zanima tudi vaše mnenje....nisem več rosno mlada (razen po srcu) in mi zaradi starosti pripada. Saj veste....

Moj RDuser posted image
Amnio je zakon! NS je pa za dušo privezat. Prednosti in slabosti pa najbolje Lana veuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.1.2010 20:34:24   
Tanja_Jes
Bit....oj nosečka, kako si kaj, vidim da maš probleme z vrtoglavico.  Vem da sem nekje prebrala da nosečnost znižuje pristisk, tko da so se tudi pri tebi začeli pojavljati prvi znakci. user posted image user posted image user posted image Nič bat, pomoje da je to samo trenutno, bo minilo čez par dni. Počivaj, to ti user posted image user posted image sporočata da moraš ležat user posted image user posted image

Kajši...jest sem tut nehala kavo pit, sem pa drugač strastna kofetarica, mi enostavno smrdi že ene par dni. Pa jest tut še ne morem verjeti da se to meni dogaja, glede na vse zgodbe RR-jevk, sem mislila da bom tudi jaz morala še marsikaj skoz dati, na koncu pa le vidim da sem zgleda rojena pod srečno zvezdo. Samo da dofuramo do konca user posted image user posted image user posted image

Kimsy...zgleda da mu/ji je fletno pri tebi user posted image user posted image , ja še mal uživaj v nosečnosti user posted image

Farigica...a se še niso nehale slabosti user posted image pa drugače? a si še na bolniški?

Kruce...RD?! zdej pa jest ne razumem user posted image kdaj?!

Barbi....super...jest sploh nisem dvomila...sem nepoboljšljiv opitimist ...zdaj si lahko mirna user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.1.2010 20:52:42   
bit
oj Tančka,....zgleda ja da res prihajajo prvi znaki...se počutim kot da bi bila na woodstocku....power flower....user posted image

danes zvečer sem si potešila prvo noečniško željo .. do sedaj nisem imela nekih želja
Pravo pohorsko omleto sem si naredila..user posted image ...njamiiii z marmelado iz brusnic....user posted image kako mi je pasalauser posted image

drugače sem pa brez slabosti in bruhanja shujšala 1,5 ..hmmmmuser posted image

ej ..BarbiG.... a tebi se že kaj buši pozna... al pa kiri drugi....jst ko se pogledam s profila že neki raste....user posted image a ni malo zgodaj....

no grem še mal odbojko gledat

Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.1.2010 21:05:19   
Tanja_Jes
Bit...men tut nekej raste...samo tam okol popka user posted image user posted image user posted image user posted image drugač sem malo napihnjena danes...je pa še prezgodaj...pomoje začne rasti tam okoli 12 tedna...predvidevam... Bitka...a bi tut rada že bauhija imela user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.1.2010 21:28:03   
bit
Bitka  ga bo mela....samo še malo mora počakat....

komaj čakam da ju spet vidim..frajerčka mala...user posted image

bo treba kmalu v sluzbo...da mal pozabim....na koledar...

Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.1.2010 21:55:36   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No PDP smo izračunali 2.8.2010, naslednji pregled imam 13.1., nuhalna 21.1., potem pa še en pregled 26.1.

Kajsi, pri PDP ste se verjetno ušteli!
Bo 5.8.2010user posted image user posted image

....... Kruce...RD?! zdej pa jest ne razumem kdaj?!

Tanjajesuser posted image
Jaz imam 5.8. RD, pri Kajsici so naračunali PDP 2.8.2010. Jaz sem mnenja da so se za 3 dni zmotili in bo Korošica privekala na svet 5.8.2010user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.1.2010 21:56:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.