|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
7.1.2010 11:10:19   
Katjusa
pri nas letijo cote iz neba..... ful snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
7.1.2010 11:10:52   
kayica24
Hello!!!user posted image

Naša Marinela tudi aja dopoldansko spanje...Kak je fajn..malo mirauser posted image
Uf sem žlehtuser posted image

Katjuša...Jaz bi...nevem no...ne bi bila tako mirna kot ti...Sicer pa nevemo kaj nas čaka...Mi gremo 1.9. v vrtec tukaj pr nas in v njem delajo same moje prijateljice in dve sestrični, tako da...Upam, da bo ok...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
7.1.2010 11:14:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hello!!!user posted image

Naša Marinela tudi aja dopoldansko spanje...Kak je fajn..malo mirauser posted image
Uf sem žlehtuser posted image

Katjuša...Jaz bi...nevem no...ne bi bila tako mirna kot ti...Sicer pa nevemo kaj nas čaka...Mi gremo 1.9. v vrtec tukaj pr nas in v njem delajo same moje prijateljice in dve sestrični, tako da...Upam, da bo ok...

sej nisem mirna sam jst sem bolj tko k florjan k se ne zna zase postavit in tako potem tud ne za otroke.... zato pa mojga pošiljam okoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem smotana, ne vem kdaj mi bo kapnalo, da drugi name ne gledajo.....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
7.1.2010 11:14:44   
kayica24
Punce, en kveščnuser posted image

Kaj vse namažete na kruh našim malčkom?

Kake namaze vse lahko jejo?Razen medu, seveda..

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
7.1.2010 11:16:47   
Katjusa
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
7.1.2010 11:17:13   
kayica24
[/quote]
jst sem bolj tko k florjan k se ne zna zase postavit in tako potem tud ne za otroke.... zato pa mojga pošiljam okol
[/quote]

Hm..Jaz sem pa čisto nasprotje...pa tudi če se svet podira bom se postavila za otroka...

< Sporočilo je popravil kayica24 -- 7.1.2010 11:18:00 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
7.1.2010 11:18:58   
Katjusa

Punce, en kveščnuser posted image

Kaj vse namažete na kruh našim malčkom?

Kake namaze vse lahko jejo?Razen medu, seveda..

margarina+ marmelada
samo margarina
pašteta (poredko)
zdenka sir (pač enega k se da mazat)
skuto
no to je nekako to čakamo še na ribji namaz:) bojda do enega leta naj nebi ribic jedli tko da to še čakamo:)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
7.1.2010 11:19:00   
kayica24
user posted image ...Konec dopoldanskega spanja, ki je trajal 1h in poluser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
7.1.2010 11:19:26   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

(A VAŠI MALČKI TUDI SLABO JEJO ZAJTRKuser posted image user posted image

naša ima za zajterk še vedno mleko in ga spije 170ml

Mi smo tud še vedno na mleku!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
7.1.2010 11:19:53   
Katjusa

user posted image ...Konec dopoldanskega spanja, ki je trajal 1h in poluser posted image

lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
7.1.2010 11:24:44   
Katjusa
shrani.si spet delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
7.1.2010 11:45:12   
Čebel@
pri nas tako lepo dišiuser posted image user posted image user posted image kuham Hani cvetačno omakicouser posted image user posted image user posted image

popoldan pa upam da gremo malo v šoping-bi imela kar kej novegauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
7.1.2010 11:46:26   
Čebel@
katjuša......vav koliko snega imateuser posted image user posted image user posted image .....vidim pa da ste kar na hribu doma-ko pridemo na obisk,gremo kar z đipomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
7.1.2010 11:47:48   
Katjusa

pri nas tako lepo dišiuser posted image user posted image user posted image kuham Hani cvetačno omakicouser posted image user posted image user posted image

popoldan pa upam da gremo malo v šoping-bi imela kar kej novegauser posted image

jst sem dobla včeraj jakno:) moj mi jo je hotu kupit že 2 meseca nazaj pa mi je bila predraga 50€ no zdej sme jo dobla za 20 istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa se spravljam kuhinjo pospravit pol morem pa fižol namočit bo ju3 jota za kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image beni je šel pa ravno kar mal k babiki na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
7.1.2010 11:47:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

srečanje sem mojmu povedala pa sem rekla, da ne bom šla je bil kr mal huduser posted image user posted image user posted image user posted image tak da mogoče pridemo sma sem rekla, da grem če bo šel z mano ker nimam volje 2 pazit... 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da pridete vsi 4jeuser posted image .....bo zgleda tudi  kar nekaj gospodovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem mu rekla, da mu ni treba zraven nas sedet, da lahko gre po trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko tudi zraven sediuser posted image user posted image user posted image mene itak poznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
7.1.2010 11:48:51   
Čebel@

jst sem dobla včeraj jakno:) moj mi jo je hotu kupit že 2 meseca nazaj pa mi je bila predraga 50€ no zdej sme jo dobla za 20 istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa se spravljam kuhinjo pospravit pol morem pa fižol namočit bo ju3 jota za kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image beni je šel pa ravno kar mal k babiki na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

o full fajn za jaknouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmm jotauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.1.2010 11:54:04   
Jutta
Zdravo babe!

Najprej SREČNO NOVO LETO vsem!!!!

Kako ste kaj? Nisem nič na tekočem, pa sploh ne vem, če bom lahko vse prebralauser posted image . Sem pa zasledila, da imamo srečanjeuser posted image user posted image user posted image . Mi imamo tisti vikend sicer namen it na Štajersko, samo mogoče se bom pa lahko z mojim kaj zmenila. Bom sporočila... A se dobimo s tamalimi vred, kajne?

Dajte mi naredit en kratke povzetek, kaj je novega, plissss....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.1.2010 12:30:52   
baki

user posted image
user posted image
user posted image

daj malo snega k nam plisssssss

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.1.2010 12:31:36   
brkn83
Pozdravljene.

Danes sva pa midva z nikom mal po trgovinah bla. Pa sem mu zopet ker velik za oblečt kupla. No seveda sebi pa nič, razen ene bele majce za delat.

Zdej bom pa počasi kosilo pripravila potem pa grem delat. Bom danes naredila kr polnozrnate testenine s tuno iin solato s krompirjem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.1.2010 12:32:25   
brkn83
katjuša  a pri vas še kr sneži, ker tle v celju nič več ne gre, je pa prej prav lepo snežilo, tk da se bo nik popolldan lahko zopet šel sankat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
7.1.2010 12:45:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša  a pri vas še kr sneži, ker tle v celju nič več ne gre, je pa prej prav lepo snežilo, tk da se bo nik popolldan lahko zopet šel sankat.

tud tukaj ne sneži večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki še za nas ga je premalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa pridete sem sankatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
7.1.2010 12:45:55   
baki
katuša a ste vi visoko doma?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
7.1.2010 12:46:46   
Katjusa
brkn super za nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak je to ko so otroc se skos nekaj njim kupujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
7.1.2010 12:47:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

katuša a ste vi visoko doma?

ne ne mal nad celjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi blo fino bit na ene 800m

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
7.1.2010 12:48:27   
baki
mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj neuser posted image user posted image .katjuša pihaj v megle proti koroškiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?