Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 12:52:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj ne .katjuša pihaj v megle proti koroški kak na koroškem nimate snega v kater konec pošlem mal.... tok da bo za sankat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:04:24
|
|
|
|
Jutta
|
Punce, sem prebrala samo nekaj strani... in zasledila, da je Tisa že v vrtcu... Ajvy zate in za malo Tiso... upam, da vama tole navajanje na nove razmere kar najbolje mine... mi je pa kar hudo, ko pomislim, da vama ni lahko... tako bi bilo tudi pri nama z Vidom, če mi ne bi podaljšali porodniške... Vid še pa niti ne kobaca in nima niti enega zobka... Onasiss - kaj pa Evita? kam bo šla v varstvo? Kako pa kaj ostali? Še gre kakšen februarček z 11 meseci v vrtec?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:05:03
|
|
|
|
tanci29
|
hej hana pančka....kosilo ima kuhano upam da se spet čist ne pohladi...pol pa šibava u trgovino. katjuša-lepo pada snegec pri vas...pri nas pa danes nič ne sneži jutta-o kje si pa bila...jest ti ne morem kej dost povedaT KER TUDI SAMA NISEM GLIH SODELOVALA V DEBATAH .joj črke. srečanje je v koloseju skupaj z malčki in lahko tudi možek pride. lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:06:11
|
|
|
|
tanci29
|
jutta-moja hana gre s 1.2. v vrtec...do kdaj maš podaljšano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:13:47
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša čaka te ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:22:51
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - zdravo, kako si? Sem res vesela, da si spet na forumu Za srečanje bom poskusila mojega pregovorit, da pride z mano, pa jo bomo potem kar direkt mahnili proti Štajerski. Upam, da bo za stvar... Nečakinja ima namreč RD. Porodniško so mi podaljšali do 14.4. V vrtec pa gremo prvič 7. 4. Sem si kar malo oddahnila, še posebej zato, ker me delovno mesto ne čaka več in bo malo več časa za iskat novo službo. A mogoče veš v kakšni skupini bo Hana? Že vsi hodijo, so starejši?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:25:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tanci - zdravo, kako si? Sem res vesela, da si spet na forumu Za srečanje bom poskusila mojega pregovorit, da pride z mano, pa jo bomo potem kar direkt mahnili proti Štajerski. Upam, da bo za stvar... Nečakinja ima namreč RD. Porodniško so mi podaljšali do 14.4. V vrtec pa gremo prvič 7. 4. Sem si kar malo oddahnila, še posebej zato, ker me delovno mesto ne čaka več in bo malo več časa za iskat novo službo. A mogoče veš v kakšni skupini bo Hana? Že vsi hodijo, so starejši? odprli so čisto novo skupino ki je začela delovat decembra ampak mislim da jih je večina začela z januarjem, so vsi taki malčki mislim da do leta in pol. ampak takrat ni bilo vseh staršev na sestanku tko da ubistvu niti nimam pojma. upam da so taki malčki če pa ne jih bo pa že dohitela. ajoj za službo. naj se čimprej pokaža kaka nova še boljša. pa fajn za podaljšanje porodniške
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:37:35
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - super, da je v skupini več takšnih malčkov... upam, da bo zato Hani navajanje lažje... Glede službe pa se ne sekiram preveč... Verjamem, da se bom nekako znašla... Po tem, kar se je dogajalo v zadnjem letu, mi je najbolj važno, da smo zdravi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:41:24
|
|
|
|
tanci29
|
kdaj si pa zvedla da boš brez ostala ...ja sej to je pa res, ste meli kar pestro leto. bo 2010 boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:52:46
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kdaj si pa zvedla da boš brez ostala ...ja sej to je pa res, ste meli kar pestro leto. bo 2010 boljše Kakšen mesec in pol nazaj sem šla malo na obisk v službo in na pogovor... Pa je v podjetju kar velika kriza... Nismo dobili niti celega regresa, v zadnjem mesecu je odpustil še dve osebi (od devetih, ki nas je v pisarni z mano vred), zapirajo se nekatere enote... Jaz imam pa delovno mesto vodje marektinga in na marketingu je v času krize pač najlažje varčevat... Mi je sicer rekel, da še ni čisto prepričan, če mi bo podaljšal pogodbo, a če bi mi jo moral v tistem trenutku, mi je najraje ne bi... Upanje je torej še vedno, čeprav majhno... Pa še rekel je, da če se bo slučajno odločil, da me obdrži, bova govorila o drugačnih pogojih (kar pomeni slabše delovno mesto z nižjo plačo)... Bomo videli... Sem ga hotela zadnjih nekaj dni doklicat po telefonu, pa se sploh ni hotel pogovarjat z mano... Mu je tajnica pustila tudi mojo številko, pa me niti ni hotel nazaj poklicat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:56:55
|
|
|
|
tanci29
|
ojoj kakšen šef je pa to.mah ziher boš kej boljša dobila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 13:59:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kdaj si pa zvedla da boš brez ostala ...ja sej to je pa res, ste meli kar pestro leto. bo 2010 boljše Kakšen mesec in pol nazaj sem šla malo na obisk v službo in na pogovor... Pa je v podjetju kar velika kriza... Nismo dobili niti celega regresa, v zadnjem mesecu je odpustil še dve osebi (od devetih, ki nas je v pisarni z mano vred), zapirajo se nekatere enote... Jaz imam pa delovno mesto vodje marektinga in na marketingu je v času krize pač najlažje varčevat... Mi je sicer rekel, da še ni čisto prepričan, če mi bo podaljšal pogodbo, a če bi mi jo moral v tistem trenutku, mi je najraje ne bi... Upanje je torej še vedno, čeprav majhno... Pa še rekel je, da če se bo slučajno odločil, da me obdrži, bova govorila o drugačnih pogojih (kar pomeni slabše delovno mesto z nižjo plačo)... Bomo videli... Sem ga hotela zadnjih nekaj dni doklicat po telefonu, pa se sploh ni hotel pogovarjat z mano... Mu je tajnica pustila tudi mojo številko, pa me niti ni hotel nazaj poklicat... in potem pričakujejo vestnost pri delu in ne vem kaj še....... upam, da dobiš kaj boljšega vsaj šefa, ki je lahko mož / beseda.... na pa da muti in ti daja upanja do zadnjega pol te pa na lep način grdo zavrne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 14:03:56
|
|
|
|
Jutta
|
Katjuša, Tanci - hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 14:04:51
|
|
|
|
Jutta
|
Katjuša - kako si pa kaj ti? A si dobila kakšno službo? Benjamin gre tudi v vrtec? Kako je kaj s hiško?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 14:08:48
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj ne .katjuša pihaj v megle proti koroški kak na koroškem nimate snega v kater konec pošlem mal.... tok da bo za sankat prevalje.pa hiter.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 14:20:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Katjuša - kako si pa kaj ti? A si dobila kakšno službo? Benjamin gre tudi v vrtec? Kako je kaj s hiško? Službo pišem vloge.... čakam odgovore, za zdaj nič ni.... Benjamin bo šel septembra v vrtec...... Hiško smo postavli na stranski tir sma se odločla, da bomo tle sobo dozidal...... kak bo pa naprej bomo pa še videli..... nekako sma preračunala da se nam ne splača vzet kredita dokler nam res ni neka nuja da grem od tle... bo pač treba še malo potrpet.... so pa tud odbre stvari kot je čuvanje otrok.... zdej grema skoraj vsak večer na namizni tenis kar drugače nebi mogla.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 14:20:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj ne .katjuša pihaj v megle proti koroški kak na koroškem nimate snega v kater konec pošlem mal.... tok da bo za sankat prevalje.pa hiter..... že piham je taka odjuga da upam, da dobite kej:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:31:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, en kveščn Kaj vse namažete na kruh našim malčkom? Kake namaze vse lahko jejo?Razen medu, seveda.. Kake namaze, zdenka sirček, marmelada, ... po večini to ampak to je takrat k jaz jem. Nimava še kot samostojni obrok. Medu mu pa ne dajem ker je odsvetovan vsaj do enega leta , eni svetujejo do dveh.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:32:08
|
|
|
|
Urša08
|
aja pa dober dan Mi smo komi domov prišli. Smo spotoma še mojga pobrali Zdej smo pojedli kosilo, še eno darilo zavijem in šibnemo popoldan k prijateljici čestitat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:33:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Katjuša - kako si pa kaj ti? A si dobila kakšno službo? Benjamin gre tudi v vrtec? Kako je kaj s hiško? Službo pišem vloge.... čakam odgovore, za zdaj nič ni.... Benjamin bo šel septembra v vrtec...... Hiško smo postavli na stranski tir sma se odločla, da bomo tle sobo dozidal...... kak bo pa naprej bomo pa še videli..... nekako sma preračunala da se nam ne splača vzet kredita dokler nam res ni neka nuja da grem od tle... bo pač treba še malo potrpet.... so pa tud odbre stvari kot je čuvanje otrok.... zdej grema skoraj vsak večer na namizni tenis kar drugače nebi mogla..... Katjuša tole je zlata vredno, da ti nekdo lahko počuva otročke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:34:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša čaka te ZS Morm pogledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:35:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN urša... super za potepanje , pa kar cel dan trije kralji na snegu, se jim je pridružil še ata kralj, delajo ogrrrrrrrrrooooooomneeegaaaaaa snežaka. četrti kralj spi, mami pa malo na leg magicu miga
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:37:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 DAN urša... super za potepanje , pa kar cel dan trije kralji na snegu, se jim je pridružil še ata kralj, delajo ogrrrrrrrrrooooooomneeegaaaaaa snežaka. četrti kralj spi, mami pa malo na leg magicu miga Tamika pri vas je pa praznik da mate ata kralja doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:38:18
|
|
|
|
Urša08
|
Jutta lepo da si se nam javila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:39:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 DAN urša... super za potepanje , pa kar cel dan trije kralji na snegu, se jim je pridružil še ata kralj, delajo ogrrrrrrrrrooooooomneeegaaaaaa snežaka. četrti kralj spi, mami pa malo na leg magicu miga Tamika pri vas je pa praznik da mate ata kralja doma ja , je prišel malo kraljeviče pogledat, pol pa spet akcija do .... ulala pssst, bi moral biti še do 17 v službi
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.1.2010 15:40:22 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?