|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
7.1.2010 12:52:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj neuser posted image user posted image .katjuša pihaj v megle proti koroškiuser posted image user posted image user posted image

kak na koroškem nimate snegauser posted image v kater konec pošlem mal.... tok da bo za sankatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
7.1.2010 13:04:24   
Jutta
Punce, sem prebrala samo nekaj strani... in zasledila, da je Tisa že v vrtcu... Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za malo Tiso... upam, da vama tole navajanje na nove razmere kar najbolje mine... mi je pa kar hudo, ko pomislim, da vama ni lahko... tako bi bilo tudi pri nama z Vidom, če mi ne bi podaljšali porodniške... Vid še pa niti ne kobaca in nima niti enega zobka...

Onasiss - kaj pa Evita? kam bo šla v varstvo?

Kako pa kaj ostali? Še gre kakšen februarček z 11 meseci v vrtec?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
7.1.2010 13:05:03   
tanci29
hej

hana pančka....kosilo ima kuhano upam da se spet čist ne pohladi...pol pa šibava u trgovino.
katjuša-lepo pada snegec pri vas...pri nas pa danes nič ne sneži

jutta-o kje si pa bila...jest ti ne morem kej dost povedaT KER TUDI SAMA NISEM GLIH SODELOVALA V DEBATAH .joj črke. srečanje je v koloseju skupaj z malčki in lahko tudi možek pride.

lep pozdravček vsem

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
7.1.2010 13:06:11   
tanci29
jutta-moja hana gre s 1.2. v vrtec...do kdaj maš podaljšano

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
7.1.2010 13:13:47   
Katjusa
Urša čaka te ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
7.1.2010 13:22:51   
Jutta
Tanci - zdravo, kako si? Sem res vesela, da si spet na forumuuser posted image
Za srečanje bom poskusila mojega pregovorit, da pride z mano, pa jo bomo potem kar direkt mahnili proti Štajerski. Upam, da bo za stvar... Nečakinja ima namreč RD.

Porodniško so mi podaljšali do 14.4. V vrtec pa gremo prvič 7. 4. Sem si kar malo oddahnila, še posebej zato, ker me delovno mesto ne čaka več in bo malo več časa za iskat novo službo.

A mogoče veš v kakšni skupini bo Hana? Že vsi hodijo, so starejši?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
7.1.2010 13:25:58   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tanci - zdravo, kako si? Sem res vesela, da si spet na forumuuser posted image
Za srečanje bom poskusila mojega pregovorit, da pride z mano, pa jo bomo potem kar direkt mahnili proti Štajerski. Upam, da bo za stvar... Nečakinja ima namreč RD.

Porodniško so mi podaljšali do 14.4. V vrtec pa gremo prvič 7. 4. Sem si kar malo oddahnila, še posebej zato, ker me delovno mesto ne čaka več in bo malo več časa za iskat novo službo.

A mogoče veš v kakšni skupini bo Hana? Že vsi hodijo, so starejši?

odprli so čisto novo skupino ki je začela delovat decembra ampak mislim da jih je večina začela z januarjem, so vsi taki malčki mislim da do leta in pol. ampak takrat ni bilo vseh staršev na sestanku tko da ubistvu niti nimam pojma. upam da so taki malčki če pa ne jih bo pa že dohitela.

ajoj za službo. naj se čimprej pokaža kaka nova še boljša.
pa fajn za podaljšanje porodniške

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
7.1.2010 13:37:35   
Jutta
Tanci - super, da je v skupini več takšnih malčkov... upam, da bo zato Hani navajanje lažje...

Glede službe pa se ne sekiram preveč... Verjamem, da se bom nekako znašla... Po tem, kar se je dogajalo v zadnjem letu, mi je najbolj važno, da smo zdravi.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
7.1.2010 13:41:24   
tanci29
kdaj si pa zvedla da boš brez ostalauser posted image ...ja sej to je pa res, ste meli kar pestro leto. bo 2010 boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
7.1.2010 13:52:46   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kdaj si pa zvedla da boš brez ostalauser posted image ...ja sej to je pa res, ste meli kar pestro leto. bo 2010 boljšeuser posted image user posted image user posted image

Kakšen mesec in pol nazaj sem šla malo na obisk v službo in na pogovor... Pa je v podjetju kar velika kriza... Nismo dobili niti celega regresa, v zadnjem mesecu je odpustil še dve osebi (od devetih, ki nas je v pisarni z mano vred), zapirajo se nekatere enote... Jaz imam pa delovno mesto vodje marektinga in na marketingu je v času krize pač najlažje varčevat... Mi je sicer rekel, da še ni čisto prepričan, če mi bo podaljšal pogodbo, a če bi mi jo moral v tistem trenutku, mi je najraje ne bi... Upanje je torej še vedno, čeprav majhno... Pa še rekel je, da če se bo slučajno odločil, da me obdrži, bova govorila o drugačnih pogojih (kar pomeni slabše delovno mesto z nižjo plačo)...
Bomo videli... Sem ga hotela zadnjih nekaj dni doklicat po telefonu, pa se sploh ni hotel pogovarjat z mano... Mu je tajnica pustila tudi mojo številko, pa me niti ni hotel nazaj poklicat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
7.1.2010 13:56:55   
tanci29
ojoj kakšen šef je pa to.mah ziher boš kej boljša dobila.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
7.1.2010 13:59:53   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Kakšen mesec in pol nazaj sem šla malo na obisk v službo in na pogovor... Pa je v podjetju kar velika kriza... Nismo dobili niti celega regresa, v zadnjem mesecu je odpustil še dve osebi (od devetih, ki nas je v pisarni z mano vred), zapirajo se nekatere enote... Jaz imam pa delovno mesto vodje marektinga in na marketingu je v času krize pač najlažje varčevat... Mi je sicer rekel, da še ni čisto prepričan, če mi bo podaljšal pogodbo, a če bi mi jo moral v tistem trenutku, mi je najraje ne bi... Upanje je torej še vedno, čeprav majhno... Pa še rekel je, da če se bo slučajno odločil, da me obdrži, bova govorila o drugačnih pogojih (kar pomeni slabše delovno mesto z nižjo plačo)...
Bomo videli... Sem ga hotela zadnjih nekaj dni doklicat po telefonu, pa se sploh ni hotel pogovarjat z mano... Mu je tajnica pustila tudi mojo številko, pa me niti ni hotel nazaj poklicat...

in potem pričakujejo vestnost pri delu in ne vem kaj še....... upam, da dobiš kaj boljšegauser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj šefa, ki je lahko mož / beseda.... na pa da muti in ti daja upanja do zadnjega pol te pa na lep način grdo zavrne

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
7.1.2010 14:03:56   
Jutta
Katjuša, Tanci - hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.1.2010 14:04:51   
Jutta
Katjuša - kako si pa kaj ti? A si dobila kakšno službo? Benjamin gre tudi v vrtec? Kako je kaj s hiško?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
7.1.2010 14:08:48   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mogoče pa sneg pride zdej k nam ko pri nas sploh ni padal.tudi včeraj neuser posted image user posted image .katjuša pihaj v megle proti koroškiuser posted image user posted image user posted image

kak na koroškem nimate snegauser posted image v kater konec pošlem mal.... tok da bo za sankatuser posted image user posted image user posted image user posted image

prevalje.pa hiter.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
7.1.2010 14:20:12   
Katjusa

Katjuša - kako si pa kaj ti? A si dobila kakšno službo? Benjamin gre tudi v vrtec? Kako je kaj s hiško?

Službo pišem vloge.... čakam odgovore, za zdaj nič ni....
Benjamin bo šel septembra v vrtec......
Hiško smo postavli na stranski tir sma se odločla, da bomo tle sobo dozidal...... kak bo pa naprej bomo pa še videli..... nekako sma preračunala da se nam ne splača vzet kredita dokler nam res ni neka nuja da grem od tle... bo pač treba še malo potrpet.... so pa tud odbre stvari kot je čuvanje otrok.... zdej grema skoraj vsak večer na namizni tenis kar drugače nebi mogla.....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.1.2010 14:20:36   
Katjusa

prevalje.pa hiter.....

že piham je taka odjuga da upam, da dobite kej:)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
7.1.2010 15:31:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce, en kveščnuser posted image

Kaj vse namažete na kruh našim malčkom?

Kake namaze vse lahko jejo?Razen medu, seveda..

Kake namaze, zdenka sirček, marmelada, ... po večini to ampak to je takrat k jaz jem. Nimava še kot samostojni obrok. Medu mu pa ne dajem ker je odsvetovan vsaj do enega leta , eni svetujejo do dveh.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.1.2010 15:32:08   
Urša08
aja

pa dober dan

Mi smo komi domov prišli. Smo spotoma še mojga pobraliuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej smo pojedli kosilo, še eno darilo zavijem in šibnemo popoldan k prijateljici čestitat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.1.2010 15:33:18   
Urša08

Službo pišem vloge.... čakam odgovore, za zdaj nič ni....
Benjamin bo šel septembra v vrtec......
Hiško smo postavli na stranski tir sma se odločla, da bomo tle sobo dozidal...... kak bo pa naprej bomo pa še videli..... nekako sma preračunala da se nam ne splača vzet kredita dokler nam res ni neka nuja da grem od tle... bo pač treba še malo potrpet.... so pa tud odbre stvari kot je čuvanje otrok.... zdej grema skoraj vsak večer na namizni tenis kar drugače nebi mogla.....

Katjuša
tole je zlata vredno, da ti nekdo lahko počuva otročkeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.1.2010 15:34:31   
Urša08

Urša čaka te ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm pogledatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.1.2010 15:35:45   
TAMIKA3
DAN user posted image
urša... super za potepanje user posted image , pa kar cel dan user posted image

trije kralji na snegu, se jim je pridružil še ata kralj, delajo ogrrrrrrrrrooooooomneeegaaaaaa snežaka.
četrti kralj spi, mami pa malo na leg magicu miga user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.1.2010 15:37:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DAN user posted image

trije kralji na snegu, se jim je pridružil še ata kralj, delajo ogrrrrrrrrrooooooomneeegaaaaaa snežaka.

Tamika pri vas je pa praznik da mate ata kralja doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.1.2010 15:38:18   
Urša08
Jutta lepo da si se nam javila user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.1.2010 15:39:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DAN user posted image

Tamika pri vas je pa praznik da mate ata kralja doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja , je prišel malo kraljeviče pogledat, pol pa spet akcija do .... ulala user posted image

pssst, bi moral biti še do 17 v službi user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.1.2010 15:40:22 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?