Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 8:40:33
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Jutro nas je zamedlo! Upam, da se danes nobena ni odločila it v P, ker če se je lahko pričakuje bebiko najmanj z direzami da bo lahk okol hodu . Punce ko tok debatirate okol medenične vstave. Ni nič groznega, vam povem iz prve roke. Moja prva je bila medenična, rojena z ritko naprej, porod sprožen in nič groznega. Obrnila se ni zaradi izredno majhnega trebuha, ni mela placa za akrobacije. Punce pogumno dalje. - ta je pa lušna (prvi odstavek) Ja, CR zaradi medenične vstave naredijo šele takrat, ko je otrok težak več kot 3800g. Mi je to moja kolegica rekla, ki je rodila prejšnji teden.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 8:41:04
|
|
|
|
tajab
|
Zvesta...tudi jaz držim pesti zate.Moram pa ti povedati,da je bilo pri moji hčerki par let nazaj.Šla sem na pregled,nakar mi je moj G rekel,da nekaj ni v redu,saj je otrok v tem času tehtal le 1500g.-zastoj rasti-zahiranček-to je bila njena diagnoza,saj je dobivala premalo hrane preko popkovine.Morala sem domov spakirat stvari,bila v P nekaj dni na preiskavah,nato pa so mi naredili carski rez.Hčerkica je bila 2 tedna v inkubatorju.Zdaj je zelo zdrav otrok,nič se ji ne pozna,da je zaostajala v rasti. Držim pesti zate in . Jaz sem imela v pon.pregled in sem v 35.tednu,vse ok.Naslednjega pa 18.1..Otrok ima že 2 kg,dol obrnjen in stalno dobivam lažne popadke,vendar to je normalno pravi moja G. Punce,vam pa tudi želik lep zasnežen dan.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 8:49:09
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajab Zvesta...tudi jaz držim pesti zate.Moram pa ti povedati,da je bilo pri moji hčerki par let nazaj.Šla sem na pregled,nakar mi je moj G rekel,da nekaj ni v redu,saj je otrok v tem času tehtal le 1500g.-zastoj rasti-zahiranček-to je bila njena diagnoza,saj je dobivala premalo hrane preko popkovine.Morala sem domov spakirat stvari,bila v P nekaj dni na preiskavah,nato pa so mi naredili carski rez.Hčerkica je bila 2 tedna v inkubatorju.Zdaj je zelo zdrav otrok,nič se ji ne pozna,da je zaostajala v rasti. Držim pesti zate in . Jaz sem imela v pon.pregled in sem v 35.tednu,vse ok.Naslednjega pa 18.1..Otrok ima že 2 kg,dol obrnjen in stalno dobivam lažne popadke,vendar to je normalno pravi moja G. Punce,vam pa tudi želik lep zasnežen dan. Tudi mi smo imeli zelo podobno zgodbo. S tem, da je naš mulček imel 1170g pri 33 t. Tudi na splošno je zaostajal za 4 tedne. Bil je pa 4 t v inkubatorju, vendar zato, ker je bil res še prezgodaj rojen. Ni nič hudega - jest sm se v Lj. P počutila super - babice ne int. oddelku so bile pa itak fenomenalne. Nikar ne skrbi - vse se bo porihtalo. Samo pogumno. Torej zvesta - na kubik.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 8:50:37
|
|
|
|
rožca26
|
Aja, drgač pa ne vem, če sm omenila: Naš Vid je 22.12. shodil , 2.1. pa začel sam jesti z žličko
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 8:52:09
|
|
|
|
punsha
|
Dobro jutro zimska, nisem vzela ničesar proti bolečinam, tako da se o tem niti nismo nič pogovarjali.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 9:06:27
|
|
|
|
brcko2
|
Jutro vsem Držim pesti za ZVESTO in vse ostale, da se bo vse dobro izteklo. Veliko
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 9:30:25
|
|
|
|
protina
|
Dan! Joj te noči so groza.Nos imam totalno zamašen in tako se izmenjuje.Ko se namestim končno in najdem položaj,da zaspim mi začne teči iz nosa.Nato nazaj iskat položaj spet zbudim našega . Oh upam,da ti prehladi čimprej minejo. Zunaj pa spet sneži pa sem hotela iti v Mb malo na razprodaje.No mogoče še kaj ostane za drug teden. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 9:40:18
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: 7.1.- aja1,babajči 8.1. - ančkica 11.1.- valentinčica30, julieb, lara73 12.1.- fiesta, mucica2,bmwjka 13.1.- žirafa76 14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina,busybee 15.1.-slomak,tejka,rožca26 18.1.-vaney,tajab 19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin 20.1.- ninček1 26.1.-smuki 28.1.-rožca26
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 9:47:26
|
|
|
|
ninček1
|
Hej punce! Jaz ne pomnim kdaj sem bila nazadnje tako prehlajena.Zjutraj sem bila v laboratoriju, pa me teta tam vpraša, če je kaj narobe, da se tak jočem . Ne mine in ne mine. Ponoči ne morem spat, ker sem čisto zaštopfana-groza.Sem si parkrat operil kapljice stisnila v nos, pa pomaga kakih 5 ur, pol pa spet vse zamašeno.Vročine hvala bogu nimam, ampak imam že celi razcveteli nos in ustnice, ker si na 5 minut brišem nos.... haha bambi, ja te vaje se pa slišijo prav zabavno.... (še dobro, da nimaš nasproti kakih sosedov, ker bi ziher možje v belem kar hitro prišli po tebe )
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:05:27
|
|
|
|
bambi14
|
Dan, no bi mogla začet z rito migat pa nimam nekega veselja, ker je kavč bolj komot in mehak in mmmmmm kako je lepo lenarit,... No sedaj moj bebek posluša otroško glasbo, ker se baje obrnejo od izvora zvoka imam slušalke skoro na presredku,....saj ne, na sramni kosti. Če bo tast stopo v sobo mu ne bo nič jasno . Zvečer pa sem mu kazala pot z lučko ampak mislim, da ni nekega efekta. . ninček- daj se ti malo porihtaj, da se še kaj vidimo pred deco. štajerke- predlagam srečanje v začetku drugega tedena v dopoldanskem času. A je kera zainteresirana,....bomo atrakcije z velikimi bušijami. Mogoče europark,...ob kakih 11? zvesta- vse bo ok,...pikepoke protina- no jaz sem na istem, vedno morem ležat na levem boku ker drugače me peče kislina, zdaj ko sem prehlajena je pa tak kriza,..
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:10:18
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Aja, drgač pa ne vem, če sm omenila: Naš Vid je 22.12. shodil , 2.1. pa začel sam jesti z žličko
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:11:57
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 štajerke- predlagam srečanje v začetku drugega tedena v dopoldanskem času. A je kera zainteresirana,....bomo atrakcije z velikimi bušijami. Mogoče europark,...ob kakih 11? jaz bi bila ful zainteresirana za kakšno srečanje samo kaj ko časa nimam, ker se moram učit. Za srečanje pride v poštev datum po 20.1. (takrat opravim z izpitom), sam kaj ko ninček takrat že načrtuje cartanje
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:14:30
|
|
|
|
mucica2
|
bambi: sem se prav nasmejala ob teh vajah. Jst tud ne bi z rito migala tako da upam da mala ostane tako kt je, z glavico spodaj. Danes zjutraj ko sva še ležala v postelji z , me je tako nabrcala, da me je prav fajn bolelo. Sm misla da bo kr nogico ven iz trebuha porinila.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:21:55
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 štajerke- predlagam srečanje v začetku drugega tedena v dopoldanskem času. A je kera zainteresirana,....bomo atrakcije z velikimi bušijami. Mogoče europark,...ob kakih 11? jaz bi bila ful zainteresirana za kakšno srečanje samo kaj ko časa nimam, ker se moram učit. Za srečanje pride v poštev datum po 20.1. (takrat opravim z izpitom), sam kaj ko ninček takrat že načrtuje cartanje mi2 z ninček boma takrat že imele polno bajto vsaj mislim, da,...no potem pa lahko prideš po lušte,...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:27:17
|
|
|
|
ninček1
|
hehe, samo res, jaz tudi mislim, da bova obe takrat že cartali.... sicer pa sem jaz tudi za srečanje, samo ne dokler sem priključena na waserleitungo .... Mucica ti boš pa prišla kar na inštrukcije k nama , no bolj k bambi...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:31:30
|
|
|
|
elaaa
|
Kok ste zabavne. Se včasih prav nasmejim ob branju. Že dolgo se nisem oglasila, zato najprej čestitke za poroda, ki sta za nami, pa seveda srečno, zdravo in veselo 2010. Pri meni je pa tako, da sem od zadnjega delovnega dne oz. že 3 dni prej začela smrkat, kašljat, kihat. Ker se je kar vleklo, sicer brez vročine in slabega počutja, vse do novega leta in ker me je že močno bolelo od kašljanja levo pod rebri (vneta mišica), sem se odpravila k os.dr., ki je ugotovila bronhitis. Doblia 3 tabletkice, potem še 3 in sedaj se stanje izboljšuje. Kadar sem doma spim zelo težko in me bolijo kolki. Ko sem pri mojem , je veliko bolje. Vodna postelja je zakon. veselo brca in se razteguje. Čez en teden imam pa pregled in takrat nastopim 37ti teden. WAW. in mamice bodite še naprej tako pozitivne in zabavne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 10:41:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 10:42:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 10:44:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:46:17
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 štajerke- predlagam srečanje v začetku drugega tedena v dopoldanskem času. A je kera zainteresirana,....bomo atrakcije z velikimi bušijami. Mogoče europark,...ob kakih 11? jaz bi bila ful zainteresirana za kakšno srečanje samo kaj ko časa nimam, ker se moram učit. Za srečanje pride v poštev datum po 20.1. (takrat opravim z izpitom), sam kaj ko ninček takrat že načrtuje cartanje mi2 z ninček boma takrat že imele polno bajto vsaj mislim, da,...no potem pa lahko prideš po lušte,... IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hehe, samo res, jaz tudi mislim, da bova obe takrat že cartali.... sicer pa sem jaz tudi za srečanje, samo ne dokler sem priključena na waserleitungo .... Mucica ti boš pa prišla kar na inštrukcije k nama , no bolj k bambi... ja bom pa pršle po lušte oziroma inštrukcije, sam da bom kaj odnesla sam da se ne bo potem zgodilo da bom kje jst prej cartala kot vidve (se že ene dva nekaj čudno počutim) sam upam da ne (vsaj do 21.1. naj še počaka, bom še potrpela njene boksarske in fuzbalerske vaje, sam da še počaka )
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:46:35
|
|
|
|
Cappy96
|
Dan! Zvesta, najprej zate en kup ! Držimo pesti, da bo vse v redu !!! Za mano je kontrolni pregled in je stanje fuuuul boljše! Moram še dva tedna preležat, da bi zdržala do 37. tedna. Mali po oceni še nima 2,5 kg- smo nekje okrog 2.260 g. Je toliko glavica višje, da jo je G lahko izmeril! Dala sem še kri za hepatitis in šla k svoji dr, po bolniško do 12.1., potem pa porodniška. Sem danes dobila odločbo od CSD. Naslednji pregled imam 14.1. Zdaj grem pa spet na bok! , lepo se imejte!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 10:48:38
|
|
|
|
Cappy96
|
Vid, bravo ! Štajerke, vam pa želim, da se uspete dobiti še s trebuščki na .
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 11:05:56
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Vid! Punce, kar v vrsto. Nič prehitevanja . Ninček, ti si na vrsti en dan za mano! Mucica2, ti pa še za njo.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 11:10:22
|
|
|
|
Aja1
|
Sicer pa sem že s pregleda. Vse štima, celo hemoglobin je bil kar 120. V prvi nosečnosti sem mogla jest tiste zanič tablete. Kile so pa že +11. Sem se mogla vagat v gojzarjih.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 7.1.2010 11:16:35
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: 8.1. - ančkica 11.1.- valentinčica30, julieb, lara73 12.1.- fiesta, mucica2,bmwjka 13.1.- žirafa76 14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina,busybee,cappy 15.1.-slomak,tejka,rožca26 18.1.-vaney,tajab 19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin 20.1.- ninček1 26.1.-smuki 28.1.-rožca26
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?