Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.1.2010 22:09:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam ste zdej zgasnle? Men se čveka. Meni tudi samo enega otroka moram prenest v posteljo te ,pa pridem.Upam ,da ne traja predolgo. Kje pa je zaspal? Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je. Tomažu tiščijo gornje dvojke ven,pa ne zaspi ,če ni ob meni tak,da po novem zaspi v dnevni na sedežni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.1.2010 22:12:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
za Nikico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.1.2010 22:14:39
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam ste zdej zgasnle? Men se čveka. Meni tudi samo enega otroka moram prenest v posteljo te ,pa pridem.Upam ,da ne traja predolgo. Kje pa je zaspal? Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je. boga Nikica Pikica da bo čimprej boljšaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.1.2010 22:25:06
|
|
|
|
trinity22
|
Najprej se opravičujem, ker me skoraj nič ni na RR Potem Vam vsem želim srečno, zdravo , uspešno, novih izzivov polno novo leto in naj bo na vaših licih vsak dan nasmeh zaradi vaših sončkov Pri nas je stanej podobno kot pri PERSIDI ... Tiani so začele ven rinit zgornje enkice že 31. 12. in od takrat pri naši hiši vlada drugačen red ... zaspimo od 19h do 20h potem se zbudimo in vstanemo in igramo in kakamo in tako naprej in potem okoli 22h ali pa še kasneje ne zaspimo več sami ampak mora bit obvezno mami zraven, pa se je treba stiskat, pa za rokice držat, pa božat, pa še zizat je treba ene dvakrat, no potem pa le zaspi in spi bolj ali majn celo noč, seveda če spia midva zraven nje tako da potem enostavno nima časa prit na RR, tudi čez dan zahteva ogromno pozornosti in se začne kr jokat če ni po njeno ali pa č e me ni zraven nje ... upam, da so to res samo zobje in da j e nismo tako zelo razvadili, ker pol ne vem kako bo za naprej Danes sva imele FT nam je pokazala nekaj vaj za kobacanje, drugače pa je povedala, da je Tiana pač bolj mirna in se ji niti ne ljubi kaj preveč migat in je rekla da morava kar veliko gibat in da jo moram spodbujat, no zdaj bova delale te vaje, ki nama jih je pokazala in čez 14 dni imava spet FT. Drage moje veliko mislim na vas ampak enostavno hodim s Tiano spat če hočem da spi ... tako da ne me zbrisat iz sezama, bom prišla vsake toliko malo pogledat naokoli, pa upam da se to stanje kmalu znormalizira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:19:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:24:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:24:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Pa kaj ni Lija ponavadi v Lenartu super spala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:26:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
za Nikico Pikico!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:43:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za Nikico Pikico!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:43:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. a za to danes , še kr spi, da bo lahk ponoč feštal,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:44:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj ni Lija ponavadi v Lenartu super spala? jaa, saj zato ne vem zakaj je danes štrajkala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 8:58:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 9:01:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prsta in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči. Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime...........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 9:08:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - k meni jo pripelji jaz sem itak vajena nespanja da mine Včeraj je Anže tudi nekaj čez dan jamro ,pa joko kar naenkrat sredi ničesa,pa ugotavljaš kaj pri vragu ga muči.No pozno popoldan ,pa se tak sprdne ,da sem mislila ,da se je babi vsrala in glej ga zlomka nič nismo več jokali.Pa kak pri vragu naj vem ,da njega rit matra no bolj trebušček.Je,pa res ,da sedaj ko jima grejo ti drugi zobi ven hrano kar odklanjata.Sta lačna,pa nena to pomeni,da ju res j***j* zobeki.Korenine bota že zdržala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 10:51:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. Sedaj eno odspimo in gremo na sanke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:05:19
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo, da se še medve malo javiva. Pri nas je vse OK, zobi grejo ven, vendar ni več težav, pač me grize ful je ko kak volkodlak Spimo celo noč, ali pa včasih 1x jemo, se še vedno zbujamo tam od pol 6 do 7, raje ob 6ih, pač ima uro v riti. Je pa res, da gre spat ob pol sedmih, si pa 1,5 čez dan.Tak pač je::) vsem, ki zobeki rastejo ali ste kaj bolani ter seveda SREČNO IN ZDRAVO 2010
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:19:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. Sedaj eno odspimo in gremo na sanke. mi bi tud šli pa nimamo sank razen, če jo dam na lopato
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:40:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. Sedaj eno odspimo in gremo na sanke. mi bi tud šli pa nimamo sank razen, če jo dam na lopato saj bi šlo ven, ker je še tak drobčkena. Aja, kak boš ti jutri k P prišla?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.1.2010 12:41:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:41:44
|
|
|
|
spps
|
eto današnjega slavljenca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:42:45
|
|
|
|
leo**tia
|
dan...naše noči tud skoraj hude....zbuja se do 5k rat..zgornje enke grejo ven in spodnje 3 4....zgoraj se vidijo take bele izbokline.ko se nasmeje se vidi kot bi zobki že zunaj bili..pa ima take pikice not v dlesen.zgleda da bojo že jutri zunaj..no upam da se vsaj povrne spanje in apetit..ma boga je,grize kot kuža..pa bravo za ZOJO .tia bo zgleda tud hodila čez kak mesec.je bolj stabilna in spušča se par korakov naredi in bum na ritko za bolane pa en koš ,,mi hb nismo nič to zimo fasali razen 3krat mali prehlad..trkam da tako ostane ..lepo se mejte pri nas sonček sija,upam da ta sneg odide dol ..grem mal pucat pa neki v lonec dat.papa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 12:45:56
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto današnjega slavljenca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:09:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. Sedaj eno odspimo in gremo na sanke. Mi tudi spimo, potem pa ven.... jo je dans dopoldan že ati peljal sankat, pa jo je enkrat prekucnil, da so se baje samo očke ven vidle... pol pa mu je blo žal da ni mel fotoaparata s sabo.... on bi jo očitno najprej slikal celo zasneženo, pol pa bi jo šele pobral in spucal že zdaj je baje malo manjkalo da ni začela jokat....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:10:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. bo pa danes bolje....da bosta jutri spočiti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:43:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara sem danes klicala v razvojno in dobila termin že čez uro.drugače bi mogla čakat do konca januarja.stanje je sedeče:vse je v redu,otrok pri tej starosti naj sedi, se obrača v obe smeri,pa te motorične spretnosti.sem zasledila da se brin postavlja na štiri,torej bo začel plazit.lucas se puza po trebuhu in edino kar moram naredit je ,da ga postavljam na vse štiri da dobi občutek,kontrola čez 6tednov.tako da sem si kar oddahnila.aja,pa kobacali bi naj zato ker dobijo več ravnotežja kot s puzanjem,tako je meni razložila.za postavljanje na noge pa ima še čas,do 15m naj bi vsak shodil.mi pa nobena hčara ni kobacala,obe le puzali. Hvala za informacijo da ne bom po nepotrebnem panike delala Super, da sta tako hitro prišla na vrsto in da je vse ok
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.