|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
5.1.2010 22:09:29   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kam ste zdej zgasnle? Men se čveka. user posted image  

Meni tudi samo enega otroka moram prenest v posteljo te ,pa pridem.Upam ,da ne traja predolgo.user posted image

Kje pa je zaspal?
Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je.user posted image

Tomažu tiščijo gornje dvojke ven,pa ne zaspi ,če ni ob meni tak,da po novem zaspi v dnevniuser posted image na sedežni

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.1.2010 22:12:07   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image za Nikico

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.1.2010 22:14:39   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kam ste zdej zgasnle? Men se čveka. user posted image  

Meni tudi samo enega otroka moram prenest v posteljo te ,pa pridem.Upam ,da ne traja predolgo.user posted image

Kje pa je zaspal?
Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je.user posted image

boga Nikica Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljšaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.1.2010 22:25:06   
trinity22
Najprej se opravičujem, ker me skoraj nič ni na RR

Potem Vam vsem želim srečno, zdravo , uspešno, novih izzivov polno novo leto in naj bo na vaših licih vsak dan nasmeh zaradi vaših sončkovuser posted image

Pri nas je stanej podobno kot pri PERSIDI ... Tiani so začele ven rinit zgornje enkice že 31. 12. in od takrat pri naši hiši vlada drugačen red ... zaspimo od 19h do 20h potem se zbudimo in vstanemo in igramo in kakamo in tako naprej in potem okoli 22h ali pa še kasneje ne zaspimo več sami ampak mora bit obvezno mami zraven, pa se je treba stiskat, pa za rokice držat, pa božat, pa še zizat je treba ene dvakrat, no potem pa le zaspi in spi bolj ali majn celo noč, seveda če spia midva zraven njeuser posted image tako da potem enostavno nima časa prit na RR, tudi čez dan zahteva ogromno pozornosti in se začne kr jokat če ni po njeno ali pa č e me ni zraven nje ... upam, da so to res samo zobje in da j e nismo tako zelo razvadili, ker pol ne vem kako bo za naprejuser posted image

Danes sva imele FT nam je pokazala nekaj vaj za kobacanje, drugače pa je povedala, da je Tiana pač bolj mirna in se ji niti ne ljubi kaj preveč migat in je rekla da morava kar veliko gibat in da jo moram spodbujat, no zdaj bova delale te vaje, ki nama jih je pokazala in čez 14 dni imava spet FT.

Drage moje veliko mislim na vas ampak enostavno hodim s Tiano spat če hočem da spi ... tako da ne me zbrisat iz sezama, bom prišla vsake toliko malo pogledat naokoli, pa upam da se to stanje kmalu znormalizirauser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.1.2010 8:19:44   
tasa_m
Dobro jutro.
Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo user posted image  user posted image Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu user posted image ker ni hotela spat v spalnici.

Nika polno pikapok ti pošiljamo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.1.2010 8:21:49   
tasa_m
Lia vse najboljše za 11. mesecev user posted image

Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.1.2010 8:24:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.1.2010 8:24:51   
KOKICA32

Dobro jutro.
Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo user posted image  user posted image Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu user posted image ker ni hotela spat v spalnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ni Lija ponavadi v Lenartu super spala?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.1.2010 8:26:32   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za Nikico Pikico!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.1.2010 8:43:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image za Nikico Pikico!
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.1.2010 8:43:56   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a za to danes , še kr spi, da bo lahk ponoč feštal,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.1.2010 8:44:58   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ni Lija ponavadi v Lenartu super spala?user posted image

jaa, saj zato ne vem zakaj je danes štrajkala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.1.2010 8:58:13   
PERSIDA

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.1.2010 9:01:12   
PERSIDA
Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prstauser posted image  in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči.

Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime...........

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.1.2010 9:08:06   
PERSIDA
tasa - k meni jo pripelji jaz sem itak vajena nespanjauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da mine

Včeraj je Anže tudi nekaj čez dan jamro ,pa joko kar naenkrat sredi ničesa,pa ugotavljaš kaj pri vragu ga muči.No pozno popoldan ,pa se tak sprdne ,da sem mislila ,da se je babi vsralauser posted image  in glej ga zlomka nič nismo več jokali.Pa kak pri vragu naj vem ,da njega rit matra no bolj trebušček.Je,pa res ,da sedaj ko jima grejo ti drugi zobi ven hrano kar odklanjata.Sta lačna,pa nena to pomeni,da ju res j***j* zobeki.Korenine bota že zdržalauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.1.2010 10:51:14   
KOKICA32
Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. user posted image Sedaj eno odspimo in gremo na sanke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.1.2010 12:05:19   
Lolita23
Živjo!!!

Evo, da se še medve malo javiva.

Pri nas je vse OK, zobi grejo ven, vendar ni več težav, pač me grize ful je ko kak volkodlakuser posted image user posted image user posted image

Spimo celo noč, ali pa včasih 1x jemo, se še vedno zbujamo tam od pol 6 do 7, raje ob 6ih, pač ima uro v riti.user posted image Je pa res, da gre spat ob pol sedmih, si pa 1,5 čez dan.Tak pač je::)

vsem, ki zobeki rastejo ali ste kaj bolaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ter seveda SREČNO IN ZDRAVO 2010

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.1.2010 12:19:29   
tasa_m

Zunaj je tak lepooooo! Snegec jeeee! Ceste so na našem koncu kopne in normalno prevozne. user posted image Sedaj eno odspimo in gremo na sanke. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image mi bi tud šli pa nimamo sank user posted image user posted image razen, če jo dam na lopato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.1.2010 12:40:47   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image mi bi tud šli pa nimamo sank user posted image user posted image razen, če jo dam na lopato user posted image user posted image user posted image

saj bi šlo ven, ker je še tak drobčkena. user posted image

Aja, kak boš ti jutri k P prišla?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.1.2010 12:41:20 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.1.2010 12:41:44   
spps
user posted image  eto današnjega slavljencauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.1.2010 12:42:45   
leo**tia
dan...naše noči tud skoraj hude....zbuja se do 5kuser posted image user posted image rat..zgornje enke grejo ven in spodnje 3 4....zgoraj se vidijo take bele izbokline.ko se nasmeje se vidi kot bi zobki že zunaj bili..pa ima take pikice not v dlesen.zgleda da bojo že jutri zunaj..no upam da se vsaj povrne spanje in apetit..ma boga je,grize kot kuža..pa bravo za ZOJOuser posted image user posted image user posted image .tia bo zgleda tud hodila čez kak mesec.je bolj stabilna in spušča se par korakov naredi in bum na ritkouser posted image za bolane pa en košuser posted image ,,mi hb nismo nič to zimo fasali razen 3krat mali prehlad..trkam da tako ostaneuser posted image ..lepo se mejte pri nas sonček sija,upam da ta sneg odide doluser posted image ..grem mal pucat pa neki v lonec dat.papa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.1.2010 12:45:56   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  eto današnjega slavljencauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.1.2010 13:09:57   
trezika

Mi tudi spimo, potem pa ven.... jo je dans dopoldan že ati peljal sankat, pa jo je enkrat prekucnil, da so se baje samo očke ven vidle...  pol pa mu je blo žal da ni mel fotoaparata s sabo.... on bi jo očitno najprej slikal celo zasneženo, pol pa bi jo šele pobral in spucal user posted image user posted image že zdaj je baje malo manjkalo da ni začela jokat.... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.1.2010 13:10:51   
trezika

Dobro jutro.

bo pa danes bolje....da bosta jutri spočitiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.1.2010 13:43:04   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara
sem danes klicala v razvojno in dobila termin že čez uro.drugače bi mogla čakat do konca januarja.stanje je sedeče:vse je v redu,otrok pri tej starosti naj sedi, se obrača v obe smeri,pa te motorične spretnosti.sem zasledila da se brin postavlja na štiri,torej bo začel plazit.lucas se puza po trebuhu in edino kar moram naredit je ,da ga postavljam na vse štiri da dobi občutek,kontrola čez 6tednov.tako da sem si kar oddahnila.aja,pa kobacali bi naj zato ker dobijo več ravnotežja kot s puzanjem,tako je meni razložila.za postavljanje na noge pa ima še čas,do 15m naj bi vsak shodil.mi pa nobena hčara ni kobacala,obe le puzali.

Hvala za informacijo user posted image  da ne bom po nepotrebnem panike delala user posted image  

Super, da sta tako hitro prišla na vrsto in da je vse ok user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.