katy83
|
ojla punce. No, sobica je poslikana (slike imam na FB), tako da si jih kar poglejte, pa komentirajte, če so vam ali vam niso všeč. Aja, na FB me je ena dodala, pa je ne poznam. je katera izmed vas? (A.C.) Ker ponavadi ne sprejmem človeka če ne vem kam spada. Aglaia - mimo tistega o tvojem očetu pa ne morem in ne morem. Pa veš zakaj, ne? Ker sem jaz v podobni situaciji. Moj oče živi skoraj v istem kraju kot jaz, stike pa imava...eh, če so to stiki, te pa res ne vem. Ima pa zdaj dva sina, ki sploh ne vesta, da obstajam, ker njegova noče povedat. Full sem žalostna, res. Jaz imam pa svojga atija še vedno fuuuuuuuull rada, čeprav sta z mamo ločena že 20 let. Marsikdo mi pravi, da sem naivna, ampak kaj naj. Dokler smo živeli skupaj, je bil super ati. No, pa ne bomo o tem, ne? Samo žalostna postanem, ker vem, da moj ne bo poznal pravega dedija. No, hvala bogu ima mama zdaj super partnerja, ki bo pa super dedi. Ker je motorist že razmišlja kam bi otroka dal na motorju. vpisovanje poteka nosečnosti- no, jaz imam dojenčkov prvi album, kjer se not vpisujejo pomembne stvari, pa slikice lepijo, pa kje sta se ati in mamica spoznala,... Poleg tega pa že od začetka nosečnosti pišem dnevnik, ki je namenjen . Od nekdaj sem pisala dnevnike, zdaj pa kar nekaj časa več ne, do nosečnosti. Sicer ne pišem vsak dan, ampak tak nekje 3x na teden. Že zdaj včasih z dragim bereva za nazaj, pa je tak lušno, kaj bo šele čez 15 let? M*o*j*c*a* - resnično tako kot pravi pupa81, pajkice, pa kakšna tunika, pa boš razturala. No, to bi tak v vsakem primeru, ker si . memole - to kar dobiš od občine, dobiš v tisti občini kjer je otročiček prijavljen. Kje pa bi se to dalo pogledat, pa ne vem. Jaz sem šla kar na občino vprašat, pa dobimo 130€. tako, se še pišemo kaj, uživajte, Katy
|