|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.1.2010 23:37:51   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Jaz še en spim in tud kakšno uro še en bom. Jutri bom pa spet komaj vstala.user posted image

memole - zdajle me je pa fajn sram. Sem ti obljubila tiste črtne kode od čajev in ti jih čist pozabila poslat. a je to še kaj aktualno? Ali sem čist zamudila? Sorry.

aglaia - ene pajkice sem si kupila v Lescah, ene pa v Benettonu, imajo zdaj ravno znižanje. Ene imam za čez trebušček, ene pa za pod trebušček. So mi pa bolj všeč tiste, ki so nad trebuščkom.

Jaz imam tudi nosečniški planer. Ampak moram priznat, da bolj slabo notr pišem. Za malega pa imam album To sem jaz - enako kot memoleuser posted image . Si pa še kar ne upam začet notr pisat. Sem malo vraževerna.

No kar pohiti pa pošlji!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že pisala notri!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
6.1.2010 8:46:09   
Anonimen
Aglaia: ja, moj ata je res facauser posted image Res, ne vem kaj bi brez njega. Sicer fuuul strog (no, vsaj na izgled), ampak za njega drži: bolj star-bolj nor. Pri 16ih me je kar zbasal na motor in me odpeljal na občino, ker njegove besede: ˝moja hči bo pa tud motoristka˝. user posted image
Študiram pa v Mb na Pedagoški (smer razredni pouk) in imamo ene par brezveznih predmetov do amenauser posted image . Sej boooouser posted image

Zdaj spet šibam na kapučinček, moram vam pa povedat, da je moja sošolka danes KONČNO po 12ih dneh zamude rodila zdravega sinčka Jakobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, zdaj smo že bližje mojemu porodu. Še 3 so pred manouser posted image user posted image

Cojka: krasne fotke, čudovito!!!user posted image

Lp in se oglasim še kasneje, ko se boste pa spet že toliko načvekale, da ne bom vedela kaj moram odpisat.

Ajaaaaa - Aglaia, normalno, da sem gledala Potterja, ampak kot pravi ti je knjiga 100x boljša, vse knjige so 100x boljše, jaz sem jih kar požrla. Ufff.... jaz bi tudi mela eno tako čarobno palčkouser posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
6.1.2010 9:10:04   
Chi_Pita
Dobro jutro ...

Evo mene na delovnem mestu - spet - sicer z majhno zamudo, ker sem avto mogla peljati na servis in so tam tako mečkali, da sem 1uro čakala na nadomestni avto. Hehe, glavno, da sem se pripeljala do cilja. user posted image

Govorite o albumčkih ... mi smo ga za božička dobili ... hmmm, zdaj se pa ne spomnem točno kako je naslov ... v glavnem not se vpisuje že pred nosečnostjo (kako sva se z dragim spoznala, kaj je bilo za tiste čase značilno, kako smo se oblačili, in take fore). Pol pa cel potek nosečnosti in seveda od rojstva dalje.  No v glavnem meni je full full dober, ga pa nisem še začela pisati - sem se odločila, da začnem ko nastopim porodniško, ker bom takrat že bolj čustveno povezana z dojenčkom, pa še čas bom imela (si pa itak sproti delam določene zapiske o prvih brcah, pa kovcanju, pa UZ-jih,...) user posted image

modrci ... tudi jaz rabim nasvet ... kupila bi si ta nasečniški modrc v Mullerju al v Lisci, pa ne vem katero številko vzet user posted image ... baje po rojstvu rabiš še številko večje - meni pa že zdaj vzhajajo in ne vem do kje nameravajo. Help.  Aja, trenutno imam 75C, pa mi že vse vn štrli.

Pa čestitke za nove preglede. user posted image

Aja cojka ... waw kako lepe slikice ... punce, jaz vas na FB ne spremljam, ker res ne vem katera je katera, pa tudi časa mi zmanjkuje, zato ne bit hude, če nisem pohvalila kakšnega bušija. V glavnem čisto vsaka nosečnica je po svoje lepa. user posted image

Di_Di tebe pa pogrešam ... edina si ki mi bo vedela odgovorit na vprašanje glede MŠ v KP. Kdaj začneš in na koga naj se obrnem za info ... mene je groza iti februarja al marca, ker z ogromnim trebuhom sedet na miru ne bo enostavno, zato punce, pojdite v MŠ čimprej - to so mi drugi svetovali.

In ja, spet sem pozabila pol stvari ... ah

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.1.2010 9:24:48   
Izabela_07
Dobro jutro
na pregledu je bilo vse ok, razen da dete ni pustilo da se mu posluša srček. Vedno ko je že kao bilo se je premaknil in spet iskanje po mojem trebuhu - seveda mi je bilo full smešno, ampak se nisem smela smejat!

Za seznam +7.5kg , naslednji pregled 03.02.

Drugače pa še nobene nakupovalne mrzlice, bom potem februarja ko ostanem doma, sicer pa itak večino stvari imamo od prvega otročka. Nabavit moram samo razne drobnarije - vrtiljak za nad previjalno, nov kovterček za košek, ... ostale stavri pa moram zložit po številkah in narediti pregled kaj je še ok in kaj rabimo.

A katera ve, tiste ki ste že rodile, moramo še enkrat v materinsko šolo? Sem pozabla vprašat na pregledu, pa po pravici povedano, se mi ne da tam sedet cele popoldneve - vsaj v prvo je bilo totalno brezveze.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.1.2010 9:45:41   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

test za sladkorno sem preživela, ampak komaj...tako sladke vode v življenju še nisem pilauser posted image ...pa še dvigovalo se mi je nonstop, sreča, da sem imela super knjigo s sabo, da sem preživela eno uro...potem pa sem dala kri še za tokso in še za nekaj, tako da so mi vzeli kar tri epruvete krvi...moja sestrica pravi, da so pravi vampirjiuser posted image user posted image

avatar mi ni žal, da sem ga šla gledat, še moj mali petletnik je zdrža do konca, da ni šel ne lulat ne kakat, potem pa je rekel, ati mene kakatuser posted image user posted image ...superca, ga priporočam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

aglalia mi ne vemo, kaj nosimo, bomo počakali na ponedeljek, ko imamo pregled in upamo, da bomo imeli UZ...

jaz grem vseeno na predavanja, samo da dobim potrdilo, da bo lahko moj ob meni pri porodu, pa da vidim, kdo je kaj nosečuser posted image user posted image , ker kakor sem videla, bo zelo plodno letouser posted image user posted image ....mi imamo samo prvega ponedeljka v mesecu, tako da gremo naslednji mesecuser posted image user posted image

dnevnik jaz imam za vsakega otroka enega in tudi drugačnega, za tega pa ga še nisem kupila...pa sem tudi bolj lena z vpisi in vam priporočam, kak blokec ali beležko, pa si kaj noter vpišite, potem pa ko boste pri volji in imele čas, pa v knjigo...jaz moram veliko listkov prepisan, nekateri so že 12 let stariuser posted image user posted image , pa so samo dani v knjigo...eh kaj češ, vedno kaj pride vmes...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.1.2010 10:06:15   
nincy29
aglaia ubistvu je tako da to stanovanje je od tasta pa tašče.sta to stanovanje kupila pred 4 leti in sta imela enega najemnika noter.tako da to stanovanje je naše in ga glede na to da ni bilo že 20 let nič preurejeno celega komplet preurejava.je pa veliko 47 kvadratnih metrov.glede kuhinj...učiri sva šla plačat in naročit kuhinjo. ni pa to razstavni eksponat,ti normalno naročiš kuhinjo za tako ceno.je pa to v palamanovi..nekatere njihove kuhinje si lahko ogledaš na spodnjem linku(2. katalog)
http://www.emmezeta.org/catalog.php

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.1.2010 10:14:28   
*m*o*j*c*a*
živjo punce!!

vauuu superca..že drugi del pa to..user posted image nč kej nisem pridna kar se sodelovanja tiče.. user posted image šola pa prazniki- sej ni cajta.. user posted image moja biba je uspešno praznovala svoj prvi rojstni dan..user posted image cajt kr preveč beži..user posted image čestitke vsem za uspešne preglede..user posted image

zdej bi se pa priporočala za kak moden nasvet.. user posted image
trebuh je že kr zloo velik, mam pa 22.januarja podelitev diplom, in pojma nimam kaj nej oblečem...user posted image user posted image nimam tk nič pametnega v omari, tk da bo potrebno it v šoping..sam ideje pa nobene..pojma nimam kaj bi mi pasal sploh..ma sem tk jezna, da so se mogli glih zdej spomnit..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.1.2010 10:15:47   
Anonimen
Aglaia midva imava Audi A6 karavan. Tako, da res ni problem zarad prostora. Nama je pokazal sicer kako se zloži voziček, zavzame kar nekaj placa, samo kot se jaz spomnim, pa spet ni tok velik, da ne bi šel v avto. Razen sej pravim kak dopust zna bit problem. Ja drugače je gospod res ful ful prijazen. Bom poročala ko ga dobiva.

nincy kok sta dala za kuhinjo? Sorry, sem pozabila.

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
6.1.2010 11:11:38   
pupa*81
heej punce, snegec je user posted image

sicer je res da je treba skor vsako jutro avto čistit pred službo, imam pa vsaj jutranjo rekreacijo user posted image sam meni je tako lepo k je vse belo user posted image no razen k v lj pod noge pogledaš user posted image

algaia po moje je vseeno kje hodiš v mš, ker zdej najbrž zarad gripe ogledov porodnišnice ne bo. je pa sigurno lepš da gre tvoj s tabo, da se še pol mal skupej pomeniš. glede na to da nastopiš porodniško šele konc marca, greš komot februarja al marca... se pa to skor cel mesec vleče. Jst sm šla rajš prej, k sm bol pr tazgodnjih user posted image pa vem da se mi pol z velikim bušijem ne bo dalo sedet k v šoli v tisti predavalnici user posted image

kuhinje ena je napisala da kakorkoli računa jo pride 4-5k €, no pr nama je blo tudi vse skupej (aparati pa pohištvo) okoli 4k€, sam sva precej sama naredila. meni se ni zdelo ful, glede na to da imava pa nekje 5-6m kuhinje. ceno pa kr glejte na meter kuhinje, sej če imaš 3m al 6m je čist druga pesem.

m*o*j*c*a
je imela svakinja podobno situacijo z oblačenjem pa diplomo, pa človek ne bi verjel kaj vse se da s pajkicami pa fensy tuniko/srajco in pripadajočimi škorenjčki nardit. res je super izpadlo, pa buši je bil še najbolj fensi od vsega user posted image

uživajte user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.1.2010 11:17:04   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nincy kok sta dala za kuhinjo? Sorry, sem pozabila.

850€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.1.2010 11:21:16   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem dobre po ure nazaj vstala!user posted image user posted image

Glede MŠ nisem bla ne prvič in ne grem niti sedaj pa nisem prav nič zamudila!

Jaz imam zdej nosečniški moderc 90c sem pa navadne modrce imela tam od 75c do 85c vse je blo odvisno od modelov!

Izabela čestitke za pregled!user posted image

Punce kje se da videt kaj občina da ob rojstvu otroka?
In pa če da samo občina koder je mati al lahko namesto mame da vlogo oče v svoji občini?

Zdej grem pa neki v usta dat!
Lep dan vam želim čeprav ni sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.1.2010 11:24:32   
lija34
Zdravo !

jana_k držim pesti, da vam letos uspe in da kmalu zagledate+

Z britjem sem se ubadala ravno danes zjutraj, bolj s težavo ampak je šlo.

Danes sem imela pregled, vse o.k., sem pa vesela da mi vedno na hitro naredi uz, za naslednjega v 30 t. pa moram v primeru da se odločim plačat sama, je pa bolj podroben in glede na to da nisem bila na 3d sem se odločila da grem. Zredila sem se skupaj 11,5 kg in začuda nisem bila kregana, vem pa pri sebi, da je preveč. Mi je pa g. rekla da imam velik trebuh, po pregledu pa da gre za napihjenost, drugače pa je vse v redu, ali ima katera enake težave, drugače nisem bila napihjenauser posted image

cunjice pridno nabavljam (po svojem seznamu)v velikosti 56 in 62, ker pa sušim v sušilcu bom v bodoče raje kupila 62. Drugače pa ne nameravam preveliko kupovati, bom še naknadno ko bom videla kaj dejansko mi manjka.

Nataša35 tudi jaz imam 12-letnika, ki je sposoben dobiti pri istem predmetu 5 nato pa 1, tako da bom vesela če dela katera na tem področju in mi lahko svetuje kako motivirati otroka za učenje oz. kako ga pripraviti da nekaj naredi za šolo brez da bi med tem šel 5X na wc in 5x pit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.1.2010 11:42:12   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Punce kje se da videt kaj občina da ob rojstvu otroka?
In pa če da samo občina koder je mati al lahko namesto mame da vlogo oče v svoji občini?

pr nas je tk, da dobi v tisti občini, kjer je prijavljen otrok..dobili smo pa full pozno..po 6 mesecih..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.1.2010 11:45:18   
katy83
ojla punce.

No, sobica je poslikana (slike imam na FB), tako da si jih kar poglejte, pa komentirajte, če so vam ali vam niso všeč. user posted image
Aja, na FB me je ena dodala, pa je ne poznam. je katera izmed vas? (A.C.) Ker ponavadi ne sprejmem človeka če ne vem kam spada.

Aglaia - mimo tistega o tvojem očetu pa ne morem in ne morem. Pa veš zakaj, ne? Ker sem jaz v podobni situaciji.  user posted image  Moj oče živi skoraj v istem kraju kot jaz, stike pa imava...eh, če so to stiki, te pa res ne vem. Ima pa zdaj dva sina, ki sploh ne vesta, da obstajam, ker njegova noče povedat. Full sem žalostna, res. Jaz imam pa svojga atija še vedno fuuuuuuuull rada, čeprav sta z mamo ločena že 20 let. Marsikdo mi pravi, da sem naivna, ampak kaj naj. Dokler smo živeli skupaj, je bil super ati. No, pa ne bomo o tem, ne? Samo žalostna postanem, ker vem, da moj user posted image  ne bo poznal pravega dedija. No, hvala bogu ima mama zdaj super partnerja, ki bo pa super dedi. Ker je motorist že razmišlja kam bi user posted image  otroka dal na motorju. user posted image

vpisovanje poteka nosečnosti-  no, jaz imam dojenčkov prvi album, kjer se not vpisujejo pomembne stvari, pa slikice lepijo, pa kje sta se ati in mamica spoznala,...  Poleg tega pa že od začetka nosečnosti pišem dnevnik, ki je namenjen user posted image . Od nekdaj sem pisala dnevnike, zdaj pa kar nekaj časa več ne, do nosečnosti. Sicer ne pišem vsak dan, ampak tak nekje 3x na teden. Že zdaj včasih z dragim bereva za nazaj, pa je tak lušno, kaj bo šele čez 15 let? user posted image

M*o*j*c*a* -  resnično tako kot pravi pupa81, pajkice, pa kakšna tunika, pa boš razturala. No, to bi tak v vsakem primeru, ker si user posted image .

memole - to kar dobiš od občine, dobiš v tisti občini kjer je otročiček prijavljen. Kje pa bi se to dalo pogledat, pa ne vem. Jaz sem šla kar na občino vprašat, pa dobimo 130€. user posted image

tako, se še pišemo kaj, uživajte, Katy

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.1.2010 11:51:44   
marjanaj
Ojla,

samo toliko, da vam pripnem link, kjer je Isabelle prilepila cel seznam obcin in visino denarne pomoci za vsako:
http://www.ringaraja.net/forum/m_4797091/mpage_2/key_/tm.htm

papa

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.1.2010 11:54:36   
memole
Hvala punce!

Sem pa zasledila da da občina Koper kar 500e bo treba preverit!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 11:57:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 11:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 743
6.1.2010 12:13:29   
NATAŠA35
lija uhhh kok sem v tem opisu našla svojega 12-letnika...za šolo mu ni toliko mar, playstation, comp in tv so mu na prvem mestu...še torbo sem mu kupila eno dražjo, pa sedaj sploh ne skrbi zanjo...rabim tudi sama pomoč, kako ga zmotivirat za šolo, branje in ostale zadeve...

pomoč  naša občina daje do 180€ za otroka, vsaj nekaj, prej nisem dobila nič...je pa ful razlika iz katere občine prihajašuser posted image user posted image

cojka mislim, da v lj dobijo, samo šibke družine to pomoč, samo ne me držat za besedo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 744
6.1.2010 12:36:32   
pupa*81
ja cojka, v lj dobiš to če imaš nizke dohodke... sicer sem bila tudi jaz v dilemi ali se prepisat zdej al kasneje, ker v moji ''domači'' občini (ng) dobiš 400€, tle k sm zdej pa 'samo' 100€, vendar dejte se prej pozanimat ker nekateri vrtci ob vpisu zahtevajo da si najmanj eno leto že prijavljen v tisti občini in zato sva se tudi midva že kar oba prepisala v Logatec, pa tudi otroček bo pisan pr nama, seveda... res nočem met pol problemov z vrtcem, pa magar za 300€ razlike.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.1.2010 12:49:52   
tropical
http://www.jysk.si/4/31/49/552/4401500/a/catalog

Kakšna se vam zdi tale odeja za v košek. Imam eno ampak je bolj tanka tin je za poleti.  Tale pa še ni tolk draga.

Jaz proti zgagi pijem radesnko mi pomaga , po mleku me vedno bolj peče. Drgače pa spijem največ vode.
modrčke sem si tudi zdaj kupla v trgovini Prenatal. So mi najboljši. Me ne vežejo v kožo pa full nastavkov majo

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 13:00:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
6.1.2010 13:16:00   
Wannabemommy
Pozdravljene souser posted image

Katy83 - ful lepa sobica, zelo lepo si narisala a si mela kake üablone al kr tak, mi mamo namrec tud medvedek pu stil sobice

Neposredna povezava do sporočila: 748
6.1.2010 13:18:12   
nejanejc
oj, sem s s "pregleda". Nacakala sem se kot velika, pol je pregledala izvide od enga mesca nazaj, vprasala, ce malo brca in je blo vse reseno.... Naslednji pregled mam 1.2.2010. Kile so sle gor +7,5kg...

Neposredna povezava do sporočila: 749
6.1.2010 13:40:16   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Pozdravljene souser posted image

Katy83 - ful lepa sobica, zelo lepo si narisala a si mela kake üablone al kr tak, mi mamo namrec tud medvedek pu stil sobice

Ne, nisem imela šablon. Na netu sem našla neke slikice, pa sem sprintala (slike so bile približno 15cm), potem pa sem s pomočjo te sprintane slike na pamet nanašala na steno, najprej seveda s svinčnikom. user posted image   Sploh ne vem od kod mi energija, pa veselje do tega, ker nisem ravno tip za risanje, slikanje,... 
user posted image  že zdaj dela svoje in preseneča mamico, očitno. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?