|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
5.1.2010 11:50:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko!

sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje.....

glej, T ima visoko in široko nogo, zato obidem marsikatero trgovino. čevljev na vezalke ne more imeti. imamo pa na zapenjanje. copatkov ne more imeti. zato ima crosice. poleti pa še tevice. vse to mu paše. ko je bil manjši smo imeli robezove copatke in nedrseče štumfe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.1.2010 11:50:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

cveka - nam so v vrtcu rekli, da je vseeno kakšne copate imajo, le drseti ne smejo. imajo pa vse sorte, od lumpijev, do natikačev, robezovih, takšnih in drugačnih...

želela sem ti samo povedati, da do aprila boš že kakšne našla, pa potem tudi ni tako mraz in mu ne rabiš gojzarje gol dajat. predvsem pa, da se ne boš na zalogo sekirala

mah jz nikol ne maram kupovat čevlov na zalogo, k jih tako in tako na sezono prerase, ja to ja gojzarčke sem mu zdaj kupila, čevlje mu pa bom pol na pomlad ene dvoje, tako da ima ene za lepo ene pa za doma in za tako da jih ni škoda če jih uniče,

za lumpijeve copate pa prvič slišim pa če mi rečete da sm budala pa pač smuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.1.2010 11:52:32   
Anonimen

Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko!

sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje.....

glej, T ima visoko in široko nogo, zato obidem marsikatero trgovino. čevljev na vezalke ne more imeti. imamo pa na zapenjanje. copatkov ne more imeti. zato ima crosice. poleti pa še tevice. vse to mu paše. ko je bil manjši smo imeli robezove copatke in nedrseče štumfe.

ja kaj ima pa pol ubuto v vrtcu, a kakšne čeveljčke k pri nas crosice ne sme imet, ker niso zadaj čist zaprteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.1.2010 11:53:34   
Dudica1
V rovtah v vrtcu majo lahko croksice,čudno da je v logatcu drugač

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.1.2010 11:54:52   
Anonimen

Pol pa najboljš mu kupiš ene une z živalco ampak ne vem če jih v vrtcu dovolijo ker nimajo orng podlage.T ma take za doma

ne v vrtcu morajo imeti, vsaj zdaj ko so veliki, take copate k so okol in okol zaprte, prstov ne sme imet zunaj k si jih lahko pri telovadbi poškodujeuser posted image zadaj pa mora imet zaprto da mu .,.. pojma nimam zakaj no ampak  taka pravila imajouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.1.2010 11:55:36   
Anonimen

ja ne vem verjetno zato k vzgojiteljica pros da je tako k hodijo z istimi copati telovadit

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.1.2010 11:56:52   
Anonimen
pri O se pač ne sekiram, ker je majski otrok, če bo priden, bo maja shodil in potem celo poletje lahko uživa bos. ala tevice, mu bodo pa tuki komot gor pasale.

recimo kaj takega: http://www.superge.si/html/svn/5809225-AA.shtml

T pa je bil rojen oktobra. shodil je septembra. in zelo dobro vem, kako sem novembra iskala gojzarje, ki bi taki majhni nogici pasale. poleg tega so bile vse težke, če pa so že bile lahko in oh in sploh, pa so koštale skoraj pol porodniške.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.1.2010 11:57:06   
Anonimen
dobr sej nima vezeuser posted image user posted image bom že našla kakšne do ponedeljkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.1.2010 11:57:34   
Anonimen

pri nas imajo tudi lahko croksice

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.1.2010 11:57:44   
ledenka
neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli user posted image (ker so pač bistveno cenejše kot tu)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.1.2010 11:58:27   
Anonimen

pri O se pač ne sekiram, ker je majski otrok, če bo priden, bo maja shodil in potem celo poletje lahko uživa bos. ala tevice, mu bodo pa tuki komot gor pasale.

recimo kaj takega: http://www.superge.si/html/svn/5809225-AA.shtml

T pa je bil rojen oktobra. shodil je septembra. in zelo dobro vem, kako sem novembra iskala gojzarje, ki bi taki majhni nogici pasale. poleg tega so bile vse težke, če pa so že bile lahko in oh in sploh, pa so koštale skoraj pol porodniške.

ja pr men je blo istouser posted image

tele copatki so pa luštniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.1.2010 12:00:11   
maja1488
Tudi pri nas v vrtcu so svetovale (zahtevat ne smejo seveda), da naj imajo otroci copate ala ciciban (vseeno katera firma, sam da so take).
To pa zato, ker telovadijo vsak dan (program FIT) in je rekla, da nekaterim pol drsi in se sezuva...in je zaradi tega večja možnost poškodb (za katere so pa one odgovorne).
Nekaj mamic je dalo predlog, da bi imeli športne copate za telovadbo, sam nebi imelo smisla, ker bi se potem pol ure obuvali, pol sezuvali in telovadli skor nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.1.2010 12:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli user posted image (ker so pač bistveno cenejše kot tu)

zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogouser posted image

jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhneuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.1.2010 12:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tudi pri nas v vrtcu so svetovale (zahtevat ne smejo seveda), da naj imajo otroci copate ala ciciban (vseeno katera firma, sam da so take).
To pa zato, ker telovadijo vsak dan (program FIT) in je rekla, da nekaterim pol drsi in se sezuva...in je zaradi tega večja možnost poškodb (za katere so pa one odgovorne).
Nekaj mamic je dalo predlog, da bi imeli športne copate za telovadbo, sam nebi imelo smisla, ker bi se potem pol ure obuvali, pol sezuvali in telovadli skor nič.

no evo to ja, matr nisem znala povedat, se vid da sem zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.1.2010 12:03:47   
Anonimen
croscice se lahko odpnejo ali zapnejo. v telovadnico gredo enkrat na teden in takra si jih pač zapne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.1.2010 12:05:23   
maja1488
Naši gredo v telovadnico vsak dan, ko je slabo vreme, če ni dežja pa so zunaj na igrišču.

ZOJA!!!!! Kdo pelje 22? Da vidim, če se ga bom lahko natresla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.1.2010 12:05:26   
ledenka

zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogouser posted image

jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhneuser posted image

no, M. še nima tako velike noge user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.1.2010 12:06:23   
Anonimen

29 ? kdo ?

za O sem kupila poletne tevice številka 19. sem se ravnala na podlagi izkušenj s T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.1.2010 12:07:56   
Dudica1

pomoje kakšne 19-tko al kaj...al pa 20...Maju bojo zdej kmal prav čeveljčki cicibanovi št 18

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.1.2010 12:08:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
ZOJA!!!!! Kdo pelje 22? Da vidim, če se ga bom lahko natresla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.1.2010 12:09:14   
maja1488
Ledenka, jst naročam kr iz co.uk strani. So od 10funtov naprej. Jst bi vzela najmanjšo cifro...Maša je pri dveh letih in pol imela 5-6. Poglej na spletni strani, ko iamjo po centimetrih in inčih.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.1.2010 12:10:10   
Anonimen

29 ? kdo ?

za O sem kupila poletne tevice številka 19. sem se ravnala na podlagi izkušenj s T.

4-letni sin

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
5.1.2010 12:12:09   
Anonimen
U. leze za kavč,... se igra s kroglico,... posoda je v pranju, prav tako perilo, postelje sva postlala, zdaj pa malo odmora.

glede copatk, vidim, se pogovarjate. O. je imel vedno cicibanove. občasno ima zdaj (na obisku) telovadne, kakršne smo mi nekoč nosili... je ves vesel, ko jih obuva, ker ima takšne tudi bratranček,... zgled vabi.
ali ne prodaja Blueeyes neke copatke, ki so podobne robeez samo cenejše?

evo, gre že v kopalnico gledat pralni stroj,...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.1.2010 12:12:18   
Dudica1
ledenka je spraševala za Maksovo nogico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.1.2010 12:14:19   
Anonimen
ni hudega, se je zagledal v kahlo,...

drugače pa: mi smo doma več ali manj bosi ali v štumfkih,...
poleti je tudi fino, če je otrok bos zunaj (no, v LJ je to malo misija nemogoče, ko gremo k našim, pa veselo boslja,...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?