Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:04:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no....ce je tako...pa povejte kako naj bo takle copat topel??? zakaj pa mora bit topel sej ma še nogavičko... ja ne vem,a ni logicno da kupis tud topel cevelj????!! čevelj pa ja to je drugo... jaz mu ne rabim ne vem kakšnih copat dajat ker mam notr do 24 stopinj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:04:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no....ce je tako...pa povejte kako naj bo takle copat topel??? Kati, ne živijo vsi v bedno ogrevanih stanovanjih tako kot jaz in ti. V večini domov, sploh v blokih recimo po LJ, je čist dost toplo in ne rabijo dodatnih toplih copatkov. Tile so dobri zato, ker imajo tanek podplat in ima otrok tako boljši stik s podlago, kar je za recimo učenje hoje super. Dokler pa ne hodijo, so pa ti copatki samo za šminkat in niso namenjeni gretju nogic. moja je doma samo v štunfkih k majo une bunkice...za vn mam pa zanjo tople skornjcke.... ne vem po moji logiki more bit cevelj topel...se posebi za v zimski cas....mi tud ne gremo vn v poletnih snikrskah zato ker mamo stunfe obute
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:04:51
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdele sm pa kr šokirana. Tri leta po babičini smrti so poslali odpustnico, in to na njeno ime. a je notr kej od tistega kar te je zanimalo vsaj? (k smo se enkrat pogovarjale...) Ja je zdej še bolj hočem met obdukcijski zapinik. Dva dni pred smrtjo je bi UZ abdomna bp, pankreas ni povečan, vranica tud ne, na obdukciji je blo pa baje pankreas ogromen, in povsod metastaze.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:05:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no....ce je tako...pa povejte kako naj bo takle copat topel??? Kati, ne živijo vsi v bedno ogrevanih stanovanjih tako kot jaz in ti. V večini domov, sploh v blokih recimo po LJ, je čist dost toplo in ne rabijo dodatnih toplih copatkov. Tile so dobri zato, ker imajo tanek podplat in ima otrok tako boljši stik s podlago, kar je za recimo učenje hoje super. Dokler pa ne hodijo, so pa ti copatki samo za šminkat in niso namenjeni gretju nogic. moja je doma samo v štunfkih k majo une bunkice...za vn mam pa zanjo tople skornjcke.... ne vem po moji logiki more bit cevelj topel...se posebi za v zimski cas....mi tud ne gremo vn v poletnih snikrskah zato ker mamo stunfe obute ja no lej sej to je copatek za notri ne za ven
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:05:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no....ce je tako...pa povejte kako naj bo takle copat topel??? Kati, ne živijo vsi v bedno ogrevanih stanovanjih tako kot jaz in ti. V večini domov, sploh v blokih recimo po LJ, je čist dost toplo in ne rabijo dodatnih toplih copatkov. Tile so dobri zato, ker imajo tanek podplat in ima otrok tako boljši stik s podlago, kar je za recimo učenje hoje super. Dokler pa ne hodijo, so pa ti copatki samo za šminkat in niso namenjeni gretju nogic. moja je doma samo v štunfkih k majo une bunkice...za vn mam pa zanjo tople skornjcke.... ne vem po moji logiki more bit cevelj topel...se posebi za v zimski cas....mi tud ne gremo vn v poletnih snikrskah zato ker mamo stunfe obute pa sej to niso čevlji so copatki in niso za ven, ampak za notr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:06:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdele sm pa kr šokirana. Tri leta po babičini smrti so poslali odpustnico, in to na njeno ime. a je notr kej od tistega kar te je zanimalo vsaj? (k smo se enkrat pogovarjale...) Ja je zdej še bolj hočem met obdukcijski zapinik. Dva dni pred smrtjo je bi UZ abdomna bp, pankreas ni povečan, vranica tud ne, na obdukciji je blo pa baje pankreas ogromen, in povsod metastaze. Huh... to je pol pa velika šlamparija, ker v 2 dneh se najbrž ne bi moglo razvit do take mere kar na novo? upam da ti ga uspe dobit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:07:04
|
|
|
|
majana79
|
dudi, nehi pisat istočasno k jst
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:07:30
|
|
|
|
Tanja_
|
tubby naroči se jih tam, kjer ti je katmat dala link. dudi http://www.valute.si/ lake no comment.Kaj so delali inventuro in našli stare neodposlane odpustnice?Bedaki. Kateri oddelek pa to? šivilja me zanima kje na MF. Kako si pa z vrtcem zadovoljna?Si ga težko dobila? Glede nakupa copatk pa-vsaka po svoje....Jaz jih bom nabavila, tista ki jih pa ne bo, pa tud okej. Vse imamo prav.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:08:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, nehi pisat istočasno k jst
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:08:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260532919816#ht_761wt_939 pa takle čeveljcek za doma???? oohhh helll no....kdo jo bo pa gledu???? evo vam slikam kaj dam nasi gor ce mam potleh mal bolj umazano... ja pa eni jim dajejo no take bi mu dala gor jst če bi recimo kam šli na obisk, al pa na krst, ipd. Če je skoz na toplem so čist uredu. Pač tile konkretno so bolj za šminkat, če mene vprašaš sej J. ima doma tut žabice, čez pa abs štumfe... nima copatkov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:10:16
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:10:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja tuki je link od BLUINE prijateljice http://www.mojalbum.com/manuela1978 Sam tele prve so iste kot na linku od kasije
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:10:47
|
|
|
|
lake
|
Odpustnica je pršla iz ZD,in sicer sta gor dve štamiljke, očitno je romala od enga ZD do duzga in ko ceč niso vedl kaj z njo so jo poslal po pošti.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:12:09
|
|
|
|
lake
|
Taja ma tud za doma nogavičke z bremzami, samo ji kljub temu drsi, tko da bo treba neki druzga nabavt.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:12:37
|
|
|
|
KatMat
|
ja no sej....to je odlocitev posameznika...jest se pac ne morm tok hecat zarad prihodkov in kupim sam tist kar je nujno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa zanima kje hudiča nej najdem kakšne pametne copate za 4-letnika in to št 29 ima pa visoko in široko nogo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:13:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja tuki je link od BLUINE prijateljice http://www.mojalbum.com/manuela1978 Sam tele prve so iste kot na linku od kasije pojma nimam..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:13:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maj ma take...čist nove ker mu jih ne obujem. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260532917107 aha dudi, veš kaj je pomojem problem-da je nart prišit skupaj z zadnjim delom. Pri tistih, ki imajo zadaj elastiko je pa nart posebej, tako da ga lahko dvigneš in razširiš odprtino. In če otroček nič ne sodeluje pri obuvanju, valda ne moreš not stlačit. Škoda, so lepi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja no sej....to je odlocitev posameznika...jest se pac ne morm tok hecat zarad prihodkov in kupim sam tist kar je nujno se strinjam s tabo, jaz isto
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:14:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Tej ma že od številke 18 samo ciciban copatke...tud čeveljčkov mamo velik cicibanovih.In smo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:14:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Taja ma tud za doma nogavičke z bremzami, samo ji kljub temu drsi, tko da bo treba neki druzga nabavt. Ja, imamo isti problem, zato bom probala še s temi copati.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:15:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maj ma take...čist nove ker mu jih ne obujem. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260532917107 aha dudi, veš kaj je pomojem problem-da je nart prišit skupaj z zadnjim delom. Pri tistih, ki imajo zadaj elastiko je pa nart posebej, tako da ga lahko dvigneš in razširiš odprtino. In če otroček nič ne sodeluje pri obuvanju, valda ne moreš not stlačit. Škoda, so lepi. ma pa ni prišit...elastika je notr in gre tist del tud ven...samo sej mu jih obujem ampak tista elastika pol kr ven gleda pa še tišči ga...sej veš kaj mislim a ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?